Comparació de tipus de negoci

Serveis d’inici de negoci i protecció d’actius personals.

Incorporar-se

Comparació de tipus de negoci

Utilitzeu aquest gràfic per comparar ràpidament les característiques de l'entitat abans d'incorporar-les. Per obtenir informació addicional sobre tipus de negoci, impostos, comparacions i tipus de societats, visiteu els següents enllaços:

Propietari únic Corporació C S Corporation LLC
Voleu protegir una demanda per als propietaris quan es demanda un negoci? NO
Protecció d'actius per als actius empresarials quan es denúncia el propietari? NO NO NO
Hi ha deduccions addicionals d'impostos comercials disponibles? NO
A qui tributen els beneficis empresarials? propietari Corporació accionista La vostra elecció: propietari o empresa
Quan s’ha d’utilitzar? No es recomana Posseir una empresa per aprofitar els impostos corporatius més baixos en comparació amb els impostos sobre la renda de les empreses, que cotitzen en borsa, per deduir despeses mèdiques. Posseir una empresa on el propietari es desemborsarà la major part dels beneficis corporatius a si mateix. Posseir béns immobles. Tenir efectiu per a la protecció d’actius. Posseir les accions de les pròpies corporacions.
Beneficis Pocs: passius elevats i menys deduccions fiscals que les alternatives que es detallen aquí. Només el 15% d’impostos corporatius sobre els primers 50,000 dòlars d’ingressos. Estalvieu un 15.3% en impostos. Pagueu-vos un sou reduït però raonable i pagueu la resta com a "distribució als accionistes" per estalviar el 12.4% de la Seguretat Social i el 2.9% de Medicare per un estalvi total del 15.3% en aquesta part dels ingressos. Quan el propietari (membre) és demandat, hi ha disposicions a la llei per protegir els béns que es troben a la LLC de la confiscació.
impostos Com a propietari individual: tots els ingressos passen al propietari. La corporació paga els seus propis impostos després de les deduccions. (Totes les empreses amb finalitats de lucre tributen per defecte com a corporacions C.) Els accionistes paguen els impostos després de les deduccions. (Cal presentar una elecció per assolir l'estatus de corporació S). Els accionistes només poden ser ciutadans dels Estats Units o estrangers residents. La teva elecció. Es pot tributar com a empresa individual, associació, corporació C o corporació S. Per defecte: tributa com a propietari exclusiu ** si només és un propietari, com a associació si es tracta de dos o més propietaris. Introduïu un formulari fiscal per tributar com a corporació C i un formulari addicional per tributar com a corporació S.
Propietat Propietari únic accionista accionista Membre
Lideratge Propietari únic Oficial / Director (generalment pot ser la mateixa persona) Oficial / Director (generalment pot ser la mateixa persona) Administrador / membre (generalment pot ser la mateixa persona)
Augment de capital Prendre diners que normalment es garanteixen personalment Vendre accions d'accions per obtenir capital sense garantia personal dels propietaris (subjecte a les lleis aplicables) Vendre accions d'accions per obtenir capital sense garantia personal dels propietaris (subjecte a les lleis aplicables) Vendre interessos de membres per obtenir capital sense garantia personal dels propietaris (subjecte a les lleis aplicables)
Documents orientatius cap Estatuts Estatuts Acord operatiu
Documents de propietat cap Accions Accions Acord de funcionament / Unitats de pertinença
Cal una doble imposició? NO NO, només si es paguen dividends. Per tant, pagueu salaris i bonificacions en lloc de dividends. NO NO
El negoci pot deduir salaris al propietari? NO: el negoci i el propietari són els mateixos a efectes fiscals.

* Les lletres "C" i "S" representen capítols del codi tributari de l'IRS. Les corporacions C i les corporacions S no són tipus de societats sinó tipus d’imposició de societats.

** La forma en què tributa una entitat i com protegeix el propietari de processos judicials són dues qüestions diferents. Per exemple, una empresa individual no ofereix protecció judicial als propietaris. No obstant això, una LLC que tributa com a propietari individual pot.

Última actualització: 25 de desembre de 2017