Comparare tipi di cummerciale

Prugrammi di avvallazione d'affari è di protezione di i risorse personali.

Incorporate

Comparare tipi di cummerciale

Aduprate sta carte per paragunà rapidamente e caratteristiche di l'entità prima di incorpore. Per infurmazioni supplementari nantu à i tipi di cummerciale, a tassazione, i paraguni è i tippi di corporazioni, visitate i seguenti ligami:

Pruprietariu unicuC CumpagniaS CorporationLLC
Prutezzione di a demanda per i pruprietarii quandu l'affari hè perseguitu?INNÒ
Prutezzione di i beni per l'assi cummerciale quandu u patrone hè perseguitu?INNÒINNÒINNÒ
Adduzioni di l'impositu supplementari dispunibili?INNÒ
Quale hè impositu nant'à i prufitti d'impresa?OwnerRescue MissionazziunistaA vostra scelta - Pruprietariu o Cumpagnia
Quandu aduprà?Ùn hè cunsigliatuPossedite una impresa, per apprufittassi di più basi imposte corporativi cummerciali in paragunà cù l'impositu individuale nantu à u redditu, una sucietà cummerciale publicata, per deduce costi medichi.Pruvate un impresa induve u pruprietariu sparisce a maiò parte di i profitti corporativi à ellu stessu / stessu.Per pussede immubiliarii. Per cuntene soldi per a prutezzione di l'assi. Per pussede u stock in e corporazioni.
beneficiPocu - alta responsabilità è menu deduzioni fiscali cà alternative listate quì.Solu 15% fiscale corporativu nantu à u primu $ 50,000 di ingressu.Risparmiate 15.3% nantu à i tassi. Pagate un salariu chjucu ma raghjunatu è pagate u restu cum'è una "distribuzione à l'azionisti" per salvà 12.4% Social Security è 2.9% Medicare per un risparmiu totale di 15.3% per questa porzione di ingressu.Quandu u pruprietariu (membru) hè accuzzatu ci sò e disposizioni in a lege per prutegge l'assi assuciati à l'internu di LLC da esse pigliati.
tassiCum'è a sola pruprietà - tutti l'ingressu attraversu u pruprietariu.A Corporazione paga i so propii imposti dopu deduzioni. (Tutte e sucetà "per u prufittu" sò tassati cum'è corporativi C per default.)L'azionarii paganu i tassi dopu deduzioni. (Deve presentà una elezzione per ottene u status di e società). L'azionarii ponu esse solu citadini americani o alieni residenti.A vostra scelta. Pò esse impositu cum'è una sola propietà, partenariatu, C corporazione o corporazione S. Per difettu - imposta cum'è unica pruprietà ** se unicu pruprietariu, cum'è partenariatu se duie o più proprietari. Fate un furmulariu fiscale per esse tributu cum'è una corporazione C è una forma supplementaria per esse tassatu cum'è una corporazione S
propietàUnicu pruprietariuazziunistaazziunistamembru
LeadershipUnicu pruprietariuUfficiale / Direttore (pò generalmente esse a stessa persona)Ufficiale / Direttore (pò generalmente esse a stessa persona)Manager / Membru (pò generalmente esse a stessa persona)
Raising CapitalPresti soldi chì hè tipicamente garantitu personalmenteVendi e azioni per cullà capitale senza garanzia persunale di i pruprietarii (sughjettu à e leggi applicabili)Vendi e azioni per cullà capitale senza garanzia persunale di i pruprietarii (sughjettu à e leggi applicabili)Vendi l'interessu di adesione per cullà capitale senza garanzia persunale di i pruprietarii (sughjettu à e leggi applicabili)
Documenti di GuidelineNoneStatutariiStatutariiAccordu Operativo
Documenti di pruprietàNoneArduArduAccordu operativu / Unità di Cuncessione
Hè dumandata a doppia imposizione?INNÒNO - solu s'ellu dividenu sò pagati. Cusì, paghete i salarii è i bonus invece di dividendi.INNÒINNÒ
Pò l'impresa ponu deduce salarii à u pruprietariu?NO - l'imprese è u pruprietariu sò unu in i stessi per scopi fiscali.

* E lettere "C" è "S" rapprisentanu capituli in u codice fiscale IRS. I corporazioni C è e corporazioni S ùn sò micca tippi di corporazioni ma tippi di tassazione di e sucietà.

** Cumu una entità hè impositu è ​​cumu pruteghja u pruprietariu da i processi sò duie prublemi separate. Per esempiu, una sola impresa ùn offre una prutezzione in ligna per i pruprietarii. Tuttavia, una LLC chì hè impositu cum'è una propria propie pò.