Komparante Komercajn Tipojn

Komercaj komencaj servoj kaj protekto de personaj aktivaĵoj.

Enmetiĝu

Komparante Komercajn Tipojn

Uzu ĉi tiun diagramon por rapide kompari entajn trajtojn antaŭ ol vi aliĝos. Por pliaj informoj pri komercaj specoj, impostado, komparoj kaj korporaciaj tipoj, bonvolu viziti la jenajn ligojn:

Sola posedantoKorporacio CS CorporationLLC
Leĝa protekto por posedantoj kiam komerco estas procesigita?NOJESJESJES
Protektoj de valoraĵoj por komercaj valoraĵoj kiam posedanto estas persekutita?NONONOJES
Pliaj komercaj impostaj deduktoj haveblaj?NOJESJESJES
Kiu estas impostita sur komercaj profitoj?posedantokorporacioakciuloVia elekto - Posedanto aŭ Kompanio
Kiam uzi?Ne rekomenditaPosedi kompanion, utiligi pli malaltajn entreprenajn impostojn kompare kun unuopaj enspezimpostoj, publike interŝanĝitan kompanion, por depreni medicinajn elspezojn.Posedi kompanion, kie la posedanto elspezos plejparton de la kompaniaj profitoj al si mem.Posedi nemoveblaĵojn. Por teni monon por protekto de valoraĵoj. Posedi la stokon en oniaj korporacioj.
profitojMalmultaj - alta respondeco kaj malpli da impostaj deduktoj ol alternativoj listigitaj ĉi tie.Nur 15% kompania imposto sur la unuaj $ 50,000 de enspezo.Ŝparu 15.3% pri impostoj. Pagu mem malgrandan sed akcepteblan salajron kaj pagu la reston kiel "distribuo al akciuloj" por ŝpari 12.4% Socialasekuro kaj 2.9% Medicare por totalaj ŝparoj de 15.3% sur ĉi tiu enspezo de enspezo.Kiam posedanto (membro) estas demandita, ekzistas provizaĵoj en la leĝo por protekti aktivaĵojn tenitajn en la interno de LLC de esti konfiskitaj.
ImpostadoKiel sola proprieto - ĉiuj enspezoj fluas al posedanto.Korporacio pagas siajn proprajn impostojn post deprenoj. (Ĉiuj "por profito" korporacioj estas impostitaj kiel C-korporacioj implicite.)Akciuloj pagas la impostojn post deprenoj. (Devas elekti elekton por atingi S-korporacion). Akciuloj povas esti nur usonaj civitanoj aŭ loĝantaj eksterteranoj.Via elekto. Povas esti impostata kiel sola proprietulo, partnereco, C-korporacio aŭ S-korporacio. Defaŭlte - impostita kiel sola proprieto ** se nur unu posedanto, kiel partnereco se du aŭ pli posedantoj. Enmetu impostformon por esti impostita kiel C-korporacio kaj aldona formo por esti impostita kiel S-korporacio
proprietoSola posedantoakciuloakciulomembro
ĉefecoSola posedantoOficiro / Direktoro (ĝenerale povas esti sama persono)Oficiro / Direktoro (ĝenerale povas esti sama persono)Direktisto / Membro (ĝenerale povas esti sama persono)
Pliigi KapitalonPruntepreni monon, kiu tipe garantias personeVendi akciojn de akcioj por enspezigi kapitalon sen persona garantio de posedantoj (subjektaj al leĝaj leĝoj)Vendi akciojn de akcioj por enspezigi kapitalon sen persona garantio de posedantoj (subjektaj al leĝaj leĝoj)Vendi membriĝintereson por enspezi kapitalon sen persona garantio de posedantoj (kondiĉe de aplikeblaj leĝoj)
Gvidaj DokumentojneniuRegulojRegulojFunkciata Interkonsento
Dokumentoj pri PosedadoneniuakciojakciojFunkcianta interkonsento / Membrecaj Unuoj
Duobla impostado postulas?NONE - nur se dividendoj estas pagitaj. Tiel pagu salajrojn kaj gratifikojn anstataŭ dividendojn.NONO
Ĉu komerco povas depreni salajrojn al posedanto?NE - komerco kaj posedanto estas samaj por impostaj celoj.JESJESJES

* La literoj "C" kaj "S" reprezentas ĉapitrojn en la IRS-imposto-kodo. C-korporacioj kaj S-korporacioj ne estas specoj de korporacioj, sed specoj de korporacia impostado.

** Kiel enteno estas impostita kaj kiel ĝi protektas la posedanton kontraŭ procesoj estas du apartaj aferoj. Ekzemple, sola proprieto ne ofertas proceson por protekto por la posedantoj. Tamen LLC kiu estas impostita kiel sola proprieto povas.