Cook Islands Trust

Layanan pangayoman bisnis lan wiwitan bisnis.

Get Incorporated

Cook Islands Trust

Cook Islands Trust nyedhiyakake perlindungan aset paling akeh ing saindenging donya. Dumunung ing sisih kidul pulo Hawaii, Kapuloan Cook wis buktiaken wektu lan wektu maneh kanggo nduweni riwayat hukum perlindungan aset dominan. Saben kasus sing wis ditantang, aset klien wis dilindhungi. Punika conto. Sapa sing bakal dadi sah mungsuh legal? Akeh bakal ngomong Pemerintah Amerika Serikat. Ana total rong panggenan ing ngendi Pemerintah AS nyoba mbantah kapercayan. Ing kasus kasebut, pamaréntah kalah lan aset tetep dilindhungi ing kepercayaan.

Iku penting kanggo dicathet yen kita ora kanthi sengaja netepake amanah pangayoman aset kanggo nyimpen aset adoh saka Pemerintah AS. Dadi, kita mung nyathet fakta kanggo ilustrasi kekuatan alat hukum iki. Mangkono, kita ora purporting wong kudu nggunakake kendaraan kaya ing cara iki.

Cara Kerja Kepercayaan Kapuloan Cook

Punika babagan fungsi kepercayaan Cook Islands. Lawan hukum sampeyan nyuwun perseroan njaluk sampeyan, "Nguripake dhuwit." Mangkono, sampeyan kerjane nulis surat menyang wali nyatakake yen sampeyan wis dhawuh ngasilake dana. Sampeyan nyimpen salinan layang lan nomer nelusuri lan nuduhake hakim sing netepi. Para wali, ing tangan liyane, kudu netepi petunjuk sing ditulis ing akta Cook Islands Trust. Iki minangka amanah pangayoman aset. Dadi, kita masang "klausa duress" menyang dateng. Klausa kasebut nyatakake yen wali amanah dilarang ngeculake dana nalika panuku wis dipeksa tumindak dening pengadilan.

Mangkono, wali amanat, sing manggen ing njaban negara lan ing njaba jangkauan pengadilan, ora bakal bisa kerja sama. Sampeyan dilindhungi saka bahaya amarga sampeyan wis netepi perintah hakim. Mangkono, sampeyan njaluk panuwun supaya bisa ngasilake dana. Mulane, sampeyan ana ing posisi ing ngendi sampeyan wis netepi prentah hakim. Nanging, wali amanat sing ora ditrapake minangka legal pertahanan.

Nggunakake kepercayaan lepas pantai relatif padha karo pemilik bisnis sing nggawe perusahaan ing Nevada utawa Delaware. Dheweke bakal nglakoni mangkono amarga hukum-hukum superior, tinimbang ngedegake perusahaan ing negara liya. Nyetel kepercayaan ing Kapuloan Cook utawa ing yurisdiksi liya sing cocok kanggo entuk manfaat saka hukum sing padha. Iku prakara milih yurisdiksi nganggo hukum sing paling apik kanggo kahanan sampeyan.

Kepiye carane aku bisa dipercaya kepengin kapercayan ing Kapuloan Cook?

Kaping pisanan, sing wali ora perlu mlebu nganti "bab ala" mengkono. Kapindho, ora ana sing dadi wali sing njupuk dana klien. Iki sebagian amarga pemerintah Cook Islands pancen selektif banget kanggo sing padha duwe lisensi kepercayaan. Salajengipun, para penganjur njaga industri jasa keuangan. Piranti hukum iki minangka sumber pendapatan sing cukup gedhe kanggo wilayah kasebut. Dadi, para wali iku dilisensi, dileksanakake lan diawasi kanthi rapet. Katelu, perusahaan asuransi ngawasi para wali amanah, supaya dana ing kapercayan sampeyan diasuransiake. Menapa malih, mbudidaya sampeyan nyedhiyakake alat hukum iki kanggo nglindhungi aset nglawan tuntutan hukum sing ora sopan lan ora sah.

Dadi, luwih becik sampeyan duwe kesempatan 100 dhuwit sing dijupuk dening pengadilan? Utawa luwih becik sampeyan duwe sing nduweni hak dilindhungi, sing ora tau njupuk dhuwit klien apa sing kudu dibayar dhuwit: nglindhungi dhuwit. Plus, kita nggunakake perusahaan dateng sing meh patang puluh taun lawas.

Sadurunge "ala" kedadeyan, sampeyan sing narik strings. Sampeyan ngontrol akun bank, etc. Carane? Kita mbentuk perusahaan winates terbatas perusahaan (LLC), ing pulo Karibia Nevis amarga yurisdiksi iki nyedhiyakake pangayoman aset finansial LLC. Trust duweni 100% saka LLC. Sampeyan manajer LLC. Akun bank dianakake ing LLC. Sampeyan tandha ing akun bank.

Dadi, kanggo nguri, kepercayaan kasebut duweni LLC lepas pantai. Sampeyan manajer saka LLC lepas pantai. Sampeyan njaga kontrol penandatangan liwat akun bank.

Nalika "Bad Thing" Mengko

Nalika "bab ala" mengkono, wali amanah kanggo njaga lan ngganti sampeyan minangka pangurus LLC. Dadi, nalika sampeyan dhawuh kanggo ngasilake dana kasebut, sing wali, sing manggon ing njaban negara lan ora diajukake kanthi tuntutan pengadilan lokal, njaga akun.

Kanggo ngelingake, kanggo safety financial lan ketenangan pikiran klien, wektu mung wali sing biasane langkah ing nalika pengadilan bakal njupuk dhuwit. Dadi, kaya kasebut, luwih becik dipercaya dana kanggo alat legal sing wis nglindhungi dana klien saben wektu tinimbang dadi 100% manawa lawan hukummu bakal lunga kanthi kekayaanmu sing sregep, ora bakal setuju ?

Sawise "masalah ala" dadi sithik kontrol, manajemen LLC, bali menyang sampeyan lan sampeyan bali menyang kursi driver kabeh dana sampeyan ing-tact. Nalika sampeyan ana ing tengah-tengah pengadilan legal, panuwun bisa mbayar tagihan kanggo sampeyan. Padha bisa nerusake dana kanggo wong-wong sing dipercaya, sing bakal, njaga sampeyan, lan sapiturute. Sampeyan, sampeyan bakal dijaga finansial, nanging mungsuh Panjenengan ora bisa njaluk cakar ing awis sampeyan. Asil sing kasedhiya yaiku yen dana sing sampeyan kerep nggarap lan dilatih aman lan aman.

Alat Perlindungan Aset Ultimate

Sampeyan mung njaluk siji kasempatan ing bumi iki. Dadi, ngrasakake perlindungan sing kita gunakake ing kene mbutuhake tumindak ing bagean sampeyan. Duwe kapercayan sing ditemtokake. Sijine dana sampeyan. Kita wis nyumurupi akeh klien ngucapake matur nuwun banget kanggo ngewangi wong-wong mau nikmati keuntungan saka pilihan iki lan netepake kabeh sing padha kerja. Ing tangan liyane, kita uga weruh klien bakal kelangan kabeh liwat paralysis analisis.

Ana sawetara kelompok kapribaden, kayata anggota profesi hukum sing ora dibayar yen aset panjenengan dilindhungi, sing bakal nyoba nyegah sampeyan saka nyetel kepercayaan. Wong-wong mau bisa uga nyoba kanggo ajrih lan nyathet sawetara kasus langka sing ora dituruti dening hakim. Apa sing dissuaders bakal gagal diwenehi crita sampeyan. Ing kasus Anderson, umpamane, kepercayaan iki digawé salah. Jokowi sing nyedhiyakake kepercayaan kasebut ndadekake klien-klien kasebut bisa nampa panuwun lan panuwun kapercayan.

Iki minangka kesalahan bodho ing jabatan pengacara amarga ndadekake pengacara ing posisi tambahan duwe pengaruh liwat ganti amanah lan ahli waris. Hakim ngandhakake yen wong-wong sing dadi ahli waris uga para pelindung sing nggawe kekarepane dhewe kanggo tumindak. Kabar apik banget yen kasus iki ana wigati sing luar biasa sing sanajan ing kasus endi sing dipercaya digawe salah, dateng isih nglindungi aset klien.

Sengketa punika bagéan saka urip

Saben kebon nduweni bug lan suket. Dadi, saben kebon kudu dirawat. Ora mikir dadi naif. Ngolah kebon njupuk tindakan. Nglindhungi finansial sampeyan ora beda. Sampeyan kudu njupuk tindakan kanggo nglindhungi kebon financial sampeyan utawa kewan omo legal lan suket bakal njupuk alih. Kanggo njaga kebun sing sehat, tumindak kudu ditindakake.

Perlindhungan sing paling kuat kasebut minangka tawaran cairan kanggo awis cair sing ditahan ing akun bank internasional aman. Bank sing digunakake ora duwe cabang sing cocog ing negara sampeyan. Kanthi gati babagan real estate, pengadilan lokal bisa ngrebut real estate lokal. Dadi, ndarbeni real estate ing jero LLC sing diduweni dening kepercayaan iku apik-apik. Nanging, nalika masalah ala ngasilake sirah sing ala, luwih becik bisa ngedol dhuwit sing nyata lan ngamanake dana ing sadhuwure tinimbang nawakake sifat-sifat kasebut bebarengan. Minangka alternatif, siji bisa ngrekam hak tanggungan marang properti lan ngunci hasil kasebut ing akun kasebut ing struktur amanah / LLC.

Kita Nglindhungi Profesional

Ing reguler, kita nyetel kapercayan kanggo pengacara sing, maneh, ngedol maneh menyang klien dhewe. Kita uga ngajari seminar perlindungan aset kanggo anggota profesi hukum. Kajaba iku, kita nyiyapake akeh dipercaya langsung kanggo klien kita. Perencanaan pranata uga bisa ditambahake ing kepercayaan; versi legal, "Nalika aku mati, kabeh bakal dadi pasanganku lan nalika kita loro mati, kabeh bakal dadi bareng bareng karo anak-anak," umpamane.

Ngati-ati karo siji panyedhiya layanan ing pasar sing taktik ningkatake struktur kepercayaan dhewe kanthi ngremehake kabeh opsi perlindungan aset liyane, kalebu pilihan sing kita diskusekake ing kene. Panjenenganipun nyedhiyakake kepercayaan pribadinipun ingkang landhung, ingkang boten wonten ing pengadilan, lan ngetrapaken sadaya pilihan nanging piyambakipun. Ora perlu disebutake, dheweke ora nyatakake akeh kasus sing mbuktekake kekuatan kepercayaan ing Kapuloan Cook. Dheweke mung ngrembug babagan sawetara kasus sing ora dikepengini, sauntara hakim-hakim sing ora ngetutake angger-anggering Toret lan mènèhi omong-omongan marang para pengungsi. Menapa malih, piyambakipun nari babagan kasunyatanipun bilih kapercayan nglindhungi dana klien saben-saben.

Masalah sing nggegirisi karo pilihan sing didhukung kasebut yaiku kepercayaan lokal dheweke bisa diganti kaya fly ing irung saka hakim lokal. Mulane, kanthi kekuwatan sing ora ditemtokake dipamerake bola-bali dening Kapuloan Cook, mayoritas kita ing bidang pangayoman aset sing ora duwe motif tersembunyi kabeh setuju yen pangarep-arep kasebut dibahas ing kene, nganti saiki, perlindungan aset paling kuat sing ana saiki.

Nelpon kapan wae, jam 24 saben dina, kanggo informasi luwih lengkap babagan nyetel Cook Islands Trust, Nevis LLC lan akun lepas pantai kanggo nglindhungi aset sampeyan.