Tanah Trust

Layanan pangayoman bisnis lan wiwitan bisnis.

Get Incorporated

Tanah Trust

Apa Tanah Trust?

A dateng tanah minangka sawijining dokumen sing digawe kanggo ngaktifake properti kanthi pribadi supaya jeneng sampeyan ora katon ing judhul ing cathetan umum.

Ayo sampeyan ngomong sampeyan ing kecelakaan mobil. Sampeyan duwe $ 1 mil insurance. Nanging sampeyan nyekel broker saham lan sampeyan bakal dituntut kanggo $ 3 yuta. Yen sampeyan duwe properti omah lan investasi sampeyan kanthi jeneng dhewe, pengacara pengacara bisa kanthi gampang nemokake omah lan properti liyane ing cathetan umum. Yen sampeyan duwe omah, nuduhake sawetara stabilitas financial lan pengacara bakal luwih akeh ngajokake tuntutan hukum kasebut.

Pengacara sing oposisi bisa langsung nyekel sheriff ing ngarep omah, nyedhak ing lawang nalika sampeyan mangan nedha bengi lan mbayar tuntutan hukum ing ngarep kabeh tanggane. Nanging, nalika sampeyan duwe omah ing tanah sing dipercaya, kepemilikan sampeyan disembunyikan. Tanah dateng sampeyan ora kudu diajukake ing cathetan umum. Iku tansah kepemilikan pribadi. Ora ana wong sing ngerti omahmu nanging sampeyan.

Apa Trust Tanah?

Kepercayaan tanah nduweni papat komponen: Nomer 1 minangka pelamar. Iku sampeyan amarga sampeyan sing duwe wong nggawe dateng. Nomer 2 minangka wali. Kawicaksanan watesan kontrol Trustee miturut syarat-syarat sing dipercaya. Iki bisa dadi adhine utawa mertua, kanca utawa kanca sing dipercaya. Kanggo nambahake privasi sampeyan, luwih apik milih wong tanpa jeneng mburi. Kabeh sing dikarepake kudu nduweni kapercayan, nanging kanthi kapercayan iki, kepercayaan ndadekake kontrol. Nomer 3 minangka ahli waris. Iku sing nampa kabeh keuntungan saka dateng. Iku sampeyan (utawa siji utawa luwih individu utawa perusahaan sing ditetepake).

Penerima bisa duwe kabeh kontrol. Penerima bisa langsung nalika properti dituku lan didol. Kajaba iku, pengacara minangka wong sing bisa mbeneni properti utawa bisa ngumpulake penghasilan rental saka properti investasi. Akhire, nomer 4 minangka corpus saka kepercayaan. Korpus iku ibukutha utawa principal (barang sing ana regane) ing dateng.

Keuntungan Kepercayaan Tanah

Ingkang paling penting yaiku kabeh keuntungan pajak ndhuwur tetep kanthi taktik. Kanthi kapercayan kanthi bener, nalika sampeyan ngedol omah sampeyan, manfaat tax tetep. Yen sampeyan wis manggon ing omah kanggo loro metu saka taun 5 pungkasan sampeyan ora kudu mbayar pajak ing bathi nalika sampeyan ngedol nganti $ 250,000 kanggo keuntungan kanggo wong siji utawa $ 500,000 kanggo pasangan sing nikah, nalika kabentuk bener.

Apa sing sampeyan wis kepenak yaiku privasi kepemilikan.

Apa sing diarani Lender?

The Garn - St Germain Depository Institutions Act of 1982 khusus ngidini siji kanggo nyetel properti siji menyang jinis dateng tanah sing kita waca tanpa micu klausa amarga ing Advertisement. Sing artine wong bisa nransfer properti sing digadvasi menyang tanah sing aman tanpa gangguan saka bank. Iki minangka kasus yen panyilih tetep dadi ahli waris, properti kasebut kurang saka limang unit omah, kepercayaan kasebut bisa dibatalake lan ora ngirim hak panggonan kanggo wong liya.

Deposit Garn-St Germain
Institusi undhang saka 1982

TITLE 12> CHAPTER 13 § 1701j-3

§ 1701j-3. Preemption saka larangan amarga larangan

(d) Pangecualian saka transfer kasebut utawa
pranata

Babagan etangan properti nyata
diamanake dening hak properti babagan omah sing ngemot kurang saka limang
unit omah, kalebu lien ing Simpenan sing diwenehake menyang unit omah ing
koperasi omah perusahaan, utawa ing omah sing diprodhuksi, a
tiyang ingkang nyukani ampilan mboten saged nindakaken oposisi sasampunipun klausul ingkang wonten ing ngajengipun-

(8) sing dipindhahake menyang vivos antarane
sing nyilih lan tetep dadi ahli waris lan sing ora ana hubungane karo
transfer hak panggonan ing properti; utawa

(Inter vivos trust = Trust sing digawe sak umur penghuni) Wong sing nduweni kapercayan digawé. Tipe tanah sing dipercaya sing kasebut minangka kepercayaan antar vivos.)

Ngendi aku bisa nggunakake Tanah Agen?

Wong nggunakake amanah tanah ing kabeh negara 50. Sawetara statut negara ora nggawe referensi spesifik menyang tanah dateng nanging wong nggunakake ing kabeh negara. Sawetara wong sing salah ngomong, "Tanah dateng ora disebutake ing hukum negara, supaya ora legal." Inggih, ing ngendi angger-angger sing ngomongake wong bisa nganggo sepatu abang? Recline on a sofa? Ngombe saka jerami kriting? Ora kabeh sing kita gawe codified buku hukum. Hukum umum, minangka lawan hukum statutori, minangka cara angger-anggering Toret lan praktik-praktik umum liyane wis ditapsirake lan ditampa umum ing taun-taun iki. Trust minangka bagéan saka hukum umum sing wis ditampa sacara umum ing saabad-abad kajaba ana hukum statutori. Ora ana hukum, kaya tulisan iki, ing samubarang negara 50 AS sing mlaku nentang pamrentahan tanah.

Kisah Gugatan Real Estat

Salah siji saka klien-klien kita wis tuwa lumaku ing halaman ngarep salah sawijining omahé. Dheweke nyelehake sikile dheweke, nandhang gumpalan getih lan mati. Wong-wong mau dituntut kanggo kabeh sing wis dilakoni. Yen padha nindakake siji bab duwe properti ing tanah dateng sing mbokmenawa ora bakal kedaden. Iku ora yen amanah ngilangi tanggung jawab. Iku, cara kita ngatur kepercayaan tanah sampeyan, ora ana sing perlu ngerti sampeyan duwe kapentingan ing properti-kepemilikan pegangan nanging YOU. Dadi, iku misteri sing bakal dituntut dening pengacara. Padha kudu nglampahi kathah dhuwit kanggo ngerteni manawa sampeyan pengin nyalahake sampeyan.

Salah sawijining pejabat ing kantor kita tuku properti sing kapisan ing nagara Washington. Punika bangunan apartemen 6 rusak. Dheweke nyewa kontraktor kanggo ndandani. Nanging traktor pancen dadi artis. Dheweke entuk perang legal sing tahan taun 4 lan entuk $ 157,000. Yen dheweke mung nindakake siji bab sing duwe properti ing tanah dateng, tinimbang ing jenenge dhewe. sing mbokmenawa ora bakal kedadeyan. Nanging, para maling weruh yen dheweke nduweni omah lan properti investasi, mula dheweke banjur mutusake sumpah.

Dadi, tanah sing dipercaya nduweni properti sampeyan bisa menehi privasi kanggo nglindhungi sampeyan saka omah, mobil, akun bank panjenengan lan duwe 25% saka asil mangsa sing bakal dikarepake kanggo taun 20 sabanjure. Maneh, piyambakipun, sanes piranti perlindungan aset. Tujuane kanggo nglindhungi real estate sampeyan saka prying eyes. Tinimbang ngganteni judhul tumrap omahmu ing jenengmu kanggo kabeh weruh, iku menehi watesan antarane sampeyan lan wong-wong sing ora duwe kapentingan sing paling apik. Mangkono, bisa ngurangi kasempatan yen tuntutan hukum bakal diajukake marang sampeyan.

Apa Aku kudu?

Perusahaan telpon sing digabungake karo wakil. Sawise sampeyan tatanan, kita bakal ngirim email menyang kuitansi kepercayaan tanah. Sampeyan bakal ngrampungake kuesioner lan bali kanthi fax. Dokumen sampeyan bakal disiapake. Deed kepercayaan, sing kira-kira kaca 12, bakal digawe. Sampeyan tetep ing kabinet file ing ngarep utawa ing safe deposit box. Deed sing mbayar, nransfer properti sampeyan saka jeneng menyang kepercayaan sampeyan uga bakal disiapake. Dokumen iki dicathet ing kantor perekam kabupaten ing kabupaten kono papane ana. Penugasan saka document kapentingan ono gunane, sing transfer kepentingan bermanfaat ing properti sampeyan menyang perusahaan, wong utawa urip dateng uga bakal klebu yen sampeyan milih opsi gratis iki.