Trust Proteksi Aset Nevada

Wiwitan bisnis lan layanan proteksi aset pribadi.

Entuk Gabungan

Trust Proteksi Aset Nevada

Apa sing dadi Amanah Perlindhungan Aset Nevada?

Amanah perlindungan aset Nevada minangka kapercayan mbuwang dhuwit. Iki tegese sampeyan bisa ngatasi kapercayan uga entuk bathi saka aset. Kajaba iku, sampeyan bisa nindakake kalorone lan nikmati perlindungan saka kreditor utawa tuntutan hukum mbesuk. Sawise sampeyan mindhah aset menyang Trust Protection Nevada, sawise rong taun kepungkur, kapercayan kasebut nglindhungi kekayaan saka kreditor. Yen sampeyan nerbitake transfer aset menyang kapercayan, ing koran Nevada, kayata, nyuda jangka wektu kasebut dadi nem wulan. Mangkono, sawise undang-undang watesan kadaluwarsa, kepercayaan bakal ngunci aset sampeyan ing njero. Dadi, wong sing duwe kreditor ora bisa nyedhaki wong-wong mau kanggo ngrampungake keputusan.

Ana sawetara watesan kanggo pelanggan sing dipercaya; anggere sampeyan ora nggawe kapercayan kanggo ngapusi kreditor sing wis dikenal lan sampeyan entuk formalitas operasi sing gampang, undang-undang proteksi Nevada bisa menehi sampeyan keuntungan proteksi aset sing bisa dihormati. Paling ora siji wali kudu dadi warga negara Nevada sing tanggung jawab njaga cathetan kapercayan, ngajokake syarat pajak. Wong ing Nevada kudu utamane ngatur kapercayan. Seseorang ing negara bagian Nevada kudu dadi administrator utama kapercayan kasebut.

Layanan Nevada

  • Amanah Perlindhungan Aset
  • Perusahaan lan LLC
  • Program Kantor
  • Layanan Privasi
  • Pembentukan Rekening Bank
  • Program Kredit Bisnis

We offer paling Nevada
layanan uga gratis
konsultasi: 1-888-444-4812

Perlindhungan Kasugihan lan Kontrol substansial

Pendhapat kepercayaan (sampeyan) duwe kontrol (kekuwatan) substansial ing kegiatan kepercayaan, utamane babagan carane wali nggawe distribusi kanggo ahli waris sing dipercaya. Sampeyan ora bisa langsung mrentah wali supaya mbayar kanthi rutin menyang petugas kepercayaan. Yen sampeyan bisa, hakim bisa meksa sampeyan nggunakake kekuwatan kasebut kanggo ngarahake dana menyang mungsuh sing sah. Nanging, sampeyan bisa njaluk distribusi. Ditambah maneh, sampeyan bisa duwe daya veto babagan distribusi menyang ahli waris liyane. Iki ngidini petugas kepercayaan tetep ing kursi pengemudi sajrone distribusi aset. Sampeyan duwe kemampuan dawa kanggo pengaruhe wektu lan jumlah distribusi kanggo sampeyan.

Fitur perdamaian liyane sing digawe ing undang-undang kasebut yaiku kemampuan para petugas kepercayaan dadi "wali investasi". Kayane, sampeyan bisa ngatur lan investasi aset sepihak kanthi sepihak. Fitur liyane yaiku kekuwatan kanggo mbusak lan ngganti wali Nevada. Pungkasane, sampeyan bisa nemtokake kepiye kapercayan distribusi aset nalika settlor liwati liwat sing kita sebut "kekuwatan janjian".

Arena kepercayaan perlindungan aset cukup anyar ing AS lan mung sawetara negara sing ngetrapake undang-undang kepercayaan perlindungan aset. Ahli wis suwe ngerti Nevada minangka yuridiksi sing ramah bisnis kanthi ukum perusahaan lan hukum LLC sing disenengi. Pengadilan sing wis mbuktekake njaga jilbab perusahaan. Saiki, Nevada wis maju dadi yurisdiksi domestik pilihan kanggo ngrampungake kepercayaan perlindungan aset. Bakal sawetara taun sadurunge ukum kasus berkembang. Nanging undang-undang Nevada jelas babagan perlindungan sing diwenehake marang kapercayan perlindungan aset sing wis mantep lan mantep.

Napa Nevada?

Wis dikatutake manawa Nevada nawakake kerangka hukum sing paling apik kanggo nggawe lan njaga kepercayaan perlindungan aset domestik. Ing taun 2010 kepercayaan perlindungan aset Nevada nampa rating A + dening majalah Forbes, sing paling apik ing negara kasebut lan siji-sijine negara sing ngetung A + saka 13.

  • Ora duwe pajak penghasilan negara
  • Ora ana pajak perusahaan negara
  • Batasan watesan paling cendhak ing transfer aset (2 taun), sing bisa dadi paling cedhak 6 wulan yen ditrapake kanthi bener
  • Kabeh kreditor dilarang ngakses aset kepercayaan, kalebu nafkah, dhukungan bocah, ukum, lsp.
  • Standar bukti sing paling dhuwur; sapa wae kreditor sing nantang transfer aset kudu menehi bukti sing jelas lan meyakinkan babagan maksud apus-apus

Perlindhungan Aset Domestik

Elinga, kepercayaan perlindungan aset Nevada utamane kanggo warga Nevada kanthi aset adhedhasar Nevada. Undhang-undhang cilik ora katon apik yen pemukim manggon ing negara liya. Kita wis ndeleng hakim ujar, "Aku ora peduli manawa Nevada duwe undang-undang kasebut. Kita ora duwe ing kene ing California, New York, lsp. Dadi, aku mrentah wali kanggo menehi aset.

Dadi, apa solusi kanggo warga non-Nevada? Organisasi kita uga duwe siji-sijine "Trigger Trust." Yakuwi kapercayan minangka kapercayan proteksi aset domestik, AS nganti tekan kekalahan legal. Banjur para wali mutusake pemicu klausa uwal lan ngonversi kepercayaan dadi alat perlindungan aset paling kuat ing donya…. Kapercayan Kepulauan Cook. Perusahaan hukum sing duwe lisensi, obligasi, Kepulauan Cook tinimbang langkah dadi wali. Wali wali Nevada kudu ngupayakake perintah pengadilan AS. Kanthi wali asing, ing sisih liyane, dheweke ora wajib ngetutake prentah pengadilan asing, lan bisa nolak menehi aset kepercayaan marang mungsuh sing sah.

Pengacara Trust

Pengacara lan perusahaan kepercayaan nggawe kapercayan Nevada. Sampeyan bisa nelpon salah sawijining nomer ing ndhuwur lan takon saka konsultan ahli sing bakal mbantu nuntun lan njawab pitakon. Utawa, sampeyan bisa ngrampungake salah sawijining formulir konsultasi gratis. Salah sawijining pengacara bisa nggawe kapercayan yaiku taylormade kanggo kabutuhan sampeyan.

Diversifikasi Paket Perlindhungan Aset Sampeyan

Yen sampeyan wis duwe rencana proteksi aset, dateng Nevada, utawa luwih apik, kepercayaan pemicu, nawakake macem-macem strategi sampeyan. Perusahaan hukum perlindungan aset paling dhuwur ing donya nyaranake nyebarake perlindungan kekayaan ing pirang-pirang kendaraan proteksi aset lan sawetara yurisdiksi perlindungan aset. Iki bakal nggawe lawan legal sampeyan nglawan perang ing pirang-pirang garis, nambah biaya gedhe kanggo biaya hukum kanggo nggayuh kekayaan. Kepercayaan utawa pemicu kapercayan Nevada bisa menehi pujian babagan rencana perlindungan aset, luar negeri utawa domestik.

Ngomong karo profesional layanan bisnis Nevada saiki, konsultasi gratis sajrone jam kerja normal, nelpon 1-888-444-4412