Kepercayaan Nevada Asset Perlindungan

Layanan pangayoman bisnis lan wiwitan bisnis.

Get Incorporated

Kepercayaan Nevada Asset Perlindungan

Apa sing dipercaya Trust Asset Nevada?

Nevada amanah pangreksan aset sing dipercaya ngluwihi wates. Iki tegese sampeyan bisa manggon dateng uga entuk manfaat saka aset. Kajaba iku, sampeyan bisa nindakake loro lan seneng perlindungan saka tukang kredit ngarep utawa tuntutan hukum. Sawise sampeyan nransfer aset menyang Nevada Protection Trust, sawise rong taun wis liwati, dateng nglindhungi kasugihan saka tukang kredit. Yen sampeyan nerbitake transfer aset menyang kepercayaan, ing koran Nevada, contone, ngurangi jangka waktu nganti nem sasi. Mangkono, sawisé statute watesan kadaluwarsa, kepercayaan iki ngunci aset sampeyan ing njero. Mangkono, sampeyan tukang kredit ora bisa nemokake wong-wong mau kanggo gawe pangadilan.

Ana sawetara banget watesan kanggo pelanggan dipercaya; suwene sampeyan ora nyedhiyakake kapercayan kanggo defraud tukang kredit dikenal lan sampeyan ketemu formalitas operasi prasaja, aturan protèktif Nevada bisa nyedhiyani sampeyan karo keuntungan perlindungan aset respectable. Paling ora siji sing nduweni kepengin dadi warga Nevada sing tanggung jawab kanggo ngreksa cathetan dateng, syarat tax filing. Sapa ing Nevada perlu utamané ngladèni kepercayaan. Sapa ing negara Nevada kudu dadi pangurus utama kepercayaan.

Nevada Layanan

  • Trust Protection Asset
  • Perusahaan lan LLC
  • Program Kantor
  • Layanan Privasi
  • Bank Account Establishment
  • Program Kredit Bisnis

We offer paling Nevada
layanan uga gratis
konsultasi: 1-888-444-4812

Proteksi Keamanan lan Kontrol Substansial

Pemukiman kepercayaan (sampeyan) nduweni kendali substansial (daya) ing kegiatan percados, utamané babagan kepiye obrolan sing dadi pedagang kanggo pitulung sing dipercaya. Sampeyan ora bisa langsung ngutus wali kanggo nggawe pembayaran reguler marang panyengkuyung. Yen sampeyan bisa, hakim bisa meksa sampeyan nggunakake daya kanggo mimpin dana menyang mungsuh legal. Nanging, sampeyan bisa nyuwun panyebaran. Plus sampeyan bisa duwe veto daya liwat distribusi menyang ahli waris liyane. Iki ngidini panyitak dipercaya kanggo tetep ing jog pembalap sajrone distribusi aset. Sampeyan duwe kemampuan dawa kanggo pangaruh wektu lan jumlah distribusi kanggo sampeyan.

Fitur perdamaian liyane sing dibangun ing undang-undang iki yaiku kemampuan kanggo panyengkuyung sing dadi "wali investasi." Kaya kasebut, sampeyan bisa ngatur lan nandur modal aset kapercayan kanthi unilateral. Fitur liyane minangka kekuwatan kanggo mbusak lan ngganti panuwun saka Nevada. Pungkasan, sampeyan bisa nemtokake kepriyé kepercayaan iki ndistribusèkaké aset nalika pelamar liwat "apa sing disebut" daya janjian ".

Amanah perlindungan aset kasebut arang anyar ing AS lan mung sapérangan negara sing nduwèni hukum kepercayaan pangayoman aset. Ahli wis suwe dikenal Nevada minangka yurisdiksi bisnis sing ramah karo perusahaan lan hukum LLC sing menguntungkan. Pengadilan sing mbuktekake kanggo njaga kerudung perusahaan. Saiki, Nevada wis mandheg minangka yurisdiksi domestik sing dipilih kanggo ngatasi kepercayaan pangayoman aset. Bakal sawetara taun sadurunge hukum cilik berkembang. Nanging undang-undang Nevada cetha ing pangayoman sing diwenehake kanggo dipercaya pangayoman aset sing diduweni lan didol.

Kenapa Nevada?

Wis ngomong yen Nevada nawakake kerangka legal sing paling apik kanggo nggawé lan njaga amanah perlindungan aset domestik. Ing 2010 Nevada kepercayaan proteksi aset nampa rating A + dening majalah Forbes, sing paling apik ing negara lan negara mung kanggo nyelehake A + saking 13.

  • Ora ana pajak penghasilan negara
  • Ora ana pajak perusahaan negara
  • Dhasar statute paling cendhak ing transfer aset (2 taun), sing bisa kurang saka 6 sasi yen ditindakake kanthi bener
  • Kabeh kreditur dilarang ngakses aset dateng, kalebu alimony, support anak, pengadilan, dll.
  • Standar evidentiary paling dhuwur; sapa wae sing kuwasa nantang transfer aset kudu nyedhiyani bukti sing jelas lan mestine kanggo ngapusi

Proteksi Aset Domestik

Wigati dimangerteni, kepercayaan proteksi aset Nevada utamane kanggo residents Nevada karo aset basis Nevada. Hukum kasus ora katon banget apik yen pelamar urip ing negara liya. Kita wis weruh hakim ngomong, "Aku ora peduli yen Nevada nduweni statutes iki. Kita ora duwe wong kene ing California, New York, dll. Aku supaya pesenan kanggo nguripake aset.

Dadi, apa solusi kanggo warga non-Nevada? Inggih, organisasi kita ugi namung gadhah "Trigger Trust." Punika kapitadosan minangka amanah pangayoman aset domestik, ingkang dipunbangun dening US, ngantos dipuntindakaken sacara sah. Banjur para wali bakal nimbulaké klausa uwal lan ngowahi amanah menyang alat perlindungan aset paling kuat ing donya ... .a Kepulauan Cook dipercaya. Perusahaan lisensi sing dilisensi, gabung, hukum Cook Islands saka langkah-langkah sing dadi wali anggota. Pemimpin Nevada bakal kudu mlebu ing prentah pengadilan AS. Kanthi wali nagara manca, ing sisih liya, ora perlu ngetutake dhawuhe pengadilan manca, lan bisa nolak kanggo nguripake aset amanah marang musuh hukum.

Jaksa Agung

Perusahaan pengacara lan kepercayaan nyedhiyakake kepercayaan Nevada. Sampeyan bisa nelpon siji nomer ing ndhuwur lan takon saka konsultan pakar sing bakal mbantu nuntun sampeyan lan njawab pitakonan sampeyan. Utawa, sampeyan bisa ngrampungake salah sawijining formulir konsultasi gratis. Salah siji saka pengacara kita bisa nyipta kepercayaan sing taylormade kanggo kabutuhan.

Diversify Your Asset Plan Plan

Yen sampeyan wis duwe rencana perlindungan aset ing panggonan, kepercayaan Nevada, utawa luwih apik, dipercaya pemicu, menehi macem-macem kanggo strategi sampeyan. Perusahaan hukum perlindungan aset ndhuwur ing donya nyaranake nyebarake pangayoman kasugihan watara ing sawetara kendaraan pangayoman aset lan ing sawetara yurisdiksi perlindungan aset. Iki bakal nggawe lawan hukummu perang ing macem-macem fronts, nambah biaya gedhe kanggo biaya legal nggolek kekayaanmu. Kepercayaan dateng utawa percados ing Nevada bisa ngrampungake rencana perlindungan aset, lepas pantai utawa domestik.

Ngomongake layanan bisnis bisnis Nevada saiki, konsultasi gratis sajrone jam kerja, nelpon 1-888-444-4412