Artikel Amandemen

Layanan pangayoman bisnis lan wiwitan bisnis.

Get Incorporated

Artikel Amandemen

Artikel amandemen kudu ngganti informasi direkam babagan perusahaan sampeyan. Artikel iki diajukake karo kantor sekretaris negara sampeyan, kanthi cara sing padha. Alesan utamane kanggo ngusulake artikel amandemen kanggo perusahaan yaiku:

  • Ngganti jeneng perusahaan
  • Ngowahi dhuwit saka Authorized Shares
  • Ngganti Value Par Simpenan Perusahaan
  • Nambahake utawa Ngilangi Direksi, Pejabat, Pemegang Saham

Artikel amandemen diajokaké lan direkam owahan menyang artikel panjenengan. Perusahaan Incorporated bakal mbantu sampeyan ing preparation lan pengajuan artikel amandemen ing samubarang negara 50.

Artikel Amandemen Proses Pengumuman

Sampeyan bisa nelpon Perusahaan Incorporated lan supaya artikel amandemen layanan lan departemen hukum kita bakal nyiapake dokumen sampeyan. Sampeyan bisa mriksa lan mlebu amandemen lan, yen disetujoni, kita bakal ngajukake artikel karo kantor negara sampeyan. Secara umum, kabeh negara bakal beda-beda sajrone wektu pengajuan, nanging yen diisi rekaman perusahaan kudu diupdate kanthi amandemen kasebut.

Artikel Layanan Amandemen

Sampeyan mung mbayar biaya layanan $ 199 lan biaya filing negara kanggo kabeh proses lan cathetan perusahaan sampeyan bakal diganti kanthi gampang.