Mbangun Kredit Korporat Dhewe

Layanan pangayoman bisnis lan wiwitan bisnis.

Get Incorporated

Mbangun Kredit Korporat Dhewe

Pandhuan lengkap babagan kredit perusahaan, nggawe profil kredit bisnis lan entuk garis kredit saka tukang kredit. Kredit bisnis bangunan ora gampang ditindakake kanthi cara sampeyan dhewe, nanging kanthi pitulungan sethithik, sampeyan bisa duwe kredit perusahaan luwih cepet tinimbang sing dikira. Ana pirang-pirang perkara kanggo ngindhari uga akeh barang penting sing ora bisa ditelusuri. Kita njupuk sampeyan tangan lan nuntun sampeyan ing proses rumit iki.

Perusahaan Kredit Bangunan

Nyiyapake Proses Bangunan Kredit Corporate

Kita dokumen proses nggawe profil kredit bisnis, kabeh utang ing bank mbukak, kertu kredit macem-macem bisnis lan sawetara kredit ing vendor. Kabeh iki diwiwiti kanthi ngetrapake landasan kerja kanggo nggawe profil kredit lan proses aplikasi karo tukang kredit, nindakake tekun sing cocog. Sampeyan kudu mesthekake yen bisnis wis siyap kanggo proses bangunan kredit - yen sampeyan miwiti tanpa nindakake tugas kasebut, sampeyan bakal nggawe risiko diwiwiti utawa dadi luwih ala, kanthi menehi kredit ala / risiko dhuwur dening agensi pelapor. Penting mangertos lan ngrampungake langkah-langkah kasebut kanggo nggawe profil kredit bisnis sampeyan.

Langkah 1 - Panelusuran Jeneng Kredit karo Dunn lan Bradstreet

Kanthi nggoleki&B kanggo jeneng bisnis, sampeyan bisa ngerteni apa bisnis sing duwe jeneng sing padha duwe sejarah kredit. Kanthi nggunakake telusuran sing luwih maju, sampeyan bisa nggolek pangkalan data D&B ing tingkat nasional. Napa nggoleki Dunn lan Bradstreet penting? Yen sampeyan ngrampungake proses bangunan kredit bisnis lan mengko ngerti yen perusahaan sing duwe jeneng sing padha (mbok menawa ana ing negara liya) duwe profil kredit kanthi riwayat kredit utawa resiko kredit sing miskin, sampeyan bisa nemokake dhewe yen kudu ngatasi nalika sampeyan jeneng perusahaan digoleki.

Panelusuran Jeneng Bisnis&B

Sawise sampeyan wis ngonfirmasi manawa jeneng bisnis sampeyan unik karo&B, sampeyan bisa nerusake proses bangunan profil kredit. Yen sampeyan nemokake perusahaan kanthi jeneng sing padha, sampeyan bisa uga mikirake rekor perusahaan supaya bisa nggawe kredit ing jeneng entitas sing durung digunakake.

Langkah 2 - Panelusuran Kasedhiyan Jeneng Entitas

Langkah sabanjure yaiku mriksa jeneng entitas marang kabeh entitas sing didaftar ing negara kasebut. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi mlebu ing Sekretaris utawa kantor Komisi Komisi, situs web utawa pusat telpon lan mriksa kasedhiyan jeneng, utawa sampeyan bisa nggunakake alat online. Ana alat telusuran sing kasedhiya kanggo cathetan kredit lan finansial uga entitas bisnis sing kadaptar. Panelusuran sing gampang iki bakal ngidini sampeyan ngerti yen ana entitas bisnis liyane sing nggunakake jeneng sing padha ing negara liya.

Panelusuran kudu ditindakake tanpa pengenal perusahaan, tegese mung jeneng entitas tanpa "Inc", "LLC", "Limited", "Corp", lsp. Kanthi telusuran iki, sampeyan bakal nemokake perusahaan sing didaftar lan sampeyan bisa ndeleng informasi cathetan umum, kayata nalika entitas dibentuk, alamat entitas jinis lan pangguna.

Langkah 3 - Priksa Pelanggaran merek dagang

Sampeyan uga pengin mriksa database Trademark Electronic Search System (TESS) kanggo cocog karo jeneng entitas. Pitakon jinis iki umume bakal nuduhake akeh asil. Apa sing sampeyan lebokake ing wangun kasebut banjur dipotong kanggo pertandhingan sing amba. Contone, yen sampeyan nggoleki "Kredit Bisnis", sampeyan bakal bisa ndeleng asil kayata "CU BIZSOURCE" sing ora duwe 'kredit bisnis' kanthi jeneng utawa deskripsi barang lan layanan, nanging 'bisnis' lan 'kredit' yaiku, sing bakal ngasilake asil, sanajan tanpa pertandhingan sing tepat.

Sistem Panelusuran Elektronik Trademark (TESS)

Tandha merek bakal didaftar lan salah siji LIVE utawa DEAD, yen ngono, sampeyan pengin ndeleng merek dagang langsung kanthi tandhingane jeneng bisnis supaya njamin ora ana konflik. Timbang liyane yaiku merek dagang diwenehi kategori, saéngga sampeyan bisa ndaftar tandha tembung kanggo industri utawa sektor sampeyan lan entitas liyane bisa ndhaptar urutan tembung sing padha ing kategori liyane kanggo tujuan liyane.

Langkah 4 - Panelusuran Jeneng domain, alamat situs web

Sampeyan kudu ndhaptar jeneng perusahaan minangka domain, luwih becik karo tambahan ".com". Priksa panyedhiya ndhaptar domain kanggo kasedhiyan jeneng domain. Jeneng domain bisa uga ora kalebu pengenal perusahaan. Ateges yen jeneng perusahaan "Manajer Proyek Paling Dhuwur, Corp" sampeyan ngupaya ndhaptar "www.bestprojectmanagerscorp.com" utawa alternatif "www.bestprojectmanagers.com" kanggo tujuan iki.

Ndhaptar Kasedhiyan Domain Register.com

Iki ora kudu dadi jeneng domain utama sing digunakake kanggo perusahaan. Ing ngisor iki conto ing ndhuwur, sampeyan bisa nggunakake jeneng domain alternatif, nanging sampeyan manawa jeneng sing bakal digunakake kanggo nggawe kredit sampeyan wis didaftar.

Langkah 5 - Listing Directory Superpages

Priksa manawa sampeyan duwe dhaptar bisnis ing direktori bisnis Superpages. Yen ora, sampeyan bisa nggawe siji gratis. Iki butuh mung sawetara menit lan ora entuk biaya. Sampeyan bisa nggawe akun lan nambah bisnis menyang direktori kanthi ngetutake tautan ing ngisor iki. Yen sampeyan nemokake bisnis, priksa supaya informasi kasebut dianyari karo rincian kontak lan lokasi saiki.

Dhaptar Dhaptar Bisnis Superpages

Ana pirang-pirang pilihan kanggo dhaptar, kanggo tujuan iki, kanthi mung nggawe jeneng bisnis ing direktori kanthi informasi kontak saiki sing cekap.

Solusi Konflik Jeneng

Yen jeneng entitas sampeyan konflik karo kir ing ndhuwur, sampeyan kudu nimbang ganti. Ana macem-macem pilihan sing kasedhiya, saka DBA, artikel babagan amandemen lan ngajokake entitas bisnis anyar. Sampeyan bisa nelpon 1-800-Company lan takon perusahaan penjualan kanggo mbantu sampeyan jeneng entitas anyar. Sadurunge ngrampungake pangowahan jeneng bisnis utawa ndhaptar entitas bisnis anyar, sampeyan kudu ngrampungake langkah-langkah ing ndhuwur kanggo mesthekake sampeyan bisa nggawe profil kredit bisnis kanthi aman.

Terusake menyang Langkah Sabanjure ing >> Gedung Kredit Corporate - Dhiskusi Tipe Entitas Bisnis >>