Bukak Umum

Layanan pangayoman bisnis lan wiwitan bisnis.

Get Incorporated

Bukak Umum

Kepiye Cara Umum - Kurban Umum Wiwitan (IPO) Merger, lan Lembar Umum

Bukak Umum

Going publik mung proses jual saham sing wis dadi pribadhi, kanggo anggota masyarakat umum. Proses kasebut rumit, diatur kanthi akeh lan akeh mupangat, njupuk perusahaan sampeyan ing publik:

  • Mbantu sampeyan tuwuh perusahaan kanthi cepet kanthi nyedhiyakake sumber daya finansial kanthi ekstra.
  • Mbantu sampeyan narik kawigaten lan njaga wong paling dhuwur kanthi upah sing cukup (liwat pilihan saham).
  • Tanduran perusahaan luwih cepet kanthi narik kawigatosan direktur sing berpengalaman.
  • Nggedhekake ibukutha luwih cepet lan biaya kurang.
  • Mundhakake likuiditas kanggo sampeyan lan investor.
  • Ngembangake modal lan nggawe saham sing bisa didol sing bisa digunakake kanggo entuk perusahaan liyane lan nggawe usaha strategis karo perusahaan liyane.
  • Nambah tingkat pertumbuhane kanthi nambah kemampuan sampeyan supaya bisa melu kontrak gedhe.
  • Bisa kanthi cepet lan nambah nilai perusahaan sampeyan kanthi cepet.
  • Entuk investasi dhewe ing bisnis kanthi nggawe luwih berharga, saéngga nambah ROI pribadi sampeyan.
  • Nambah status bisnis sampeyan saengga bisa narik bisnis anyar.

Yen sampeyan wis duwe perusahaan umum, sampeyan bisa ningkatake nilai lan keuntungan perusahaan lan mbantu sampeyan nglindhungi aset saka tuntutan hukum.

Di eling-eling; iku ora mung golek dhuwit. Sampeyan uga arep yakin manawa
perusahaan wis mlaku lan ngatur. CEO ning kerja kanggo entuk manfaat saka
shareholders. Tetep dipikirake kanthi apik lan dheweke bakal ngerti motif sampeyan lan luwih akeh wong sing bakal kepincut karo organisasi sampeyan. Minangka tampilan jangka panjang sing penting lan dudu siji-wektu nembak. Sampeyan mbutuhake perusahaan sing wis disusun kanthi bener, rencana bisnis sing apik lan wong sing duwe pengetahuan kanggo nglakokake. Apa sampeyan ana ing AS, Jerman, China, Kanada utawa lokasi liyane, golek kita bantuan.

Karo apa sing butuh bantuan?

  • Apa sampeyan pengin nambah penjualan sampeyan?
  • Apa sampeyan kudu tetep murah?
  • Apa sampeyan pengin ndarbeni bisnis liyane lan kudu golek calon sing apik?
  • Apa sampeyan butuh rencana bisnis sing luwih apik?
  • Apa babagan pariwara lan pemasaran? Kudu mbantu?
  • Apa sampeyan butuh sistem dhukungan sing apik lan dhaptar wong sing duwe pengetahuan?
  • Kepiye babagan perlindungan marang wong "kakehan" saham sampeyan?
  • Pengin nggawe bisnis karo perusahaan S&P 500?
  • Pengin njaluk jeneng sampeyan menyang masarakat kanthi cara modhal sing larang regane?
  • Apa sampeyan pengin nyuwek lembaran pink lan pindhah menyang ijol sing luwih gedhe?

Mangkene carane miwiti

  • Ana susunan sing bisa mbiayai proses "arep umum."
  • Visa, MasterCard, American Express and Discover uga ditampa.
  • Proses kasebut uga bisa menehi akses menyang etangan teken $ 50,000 sajrone sedina (gumantung saka persetujuan lender) lan,
  • Utangan sing luwih gedhe gumantung saka aset lan aliran awis yen operasi sampeyan lan
    mlaku.

Akeh kasus, kita bisa ngatur Venture Capitalists kanggo mbiayai proses supaya umum gumantung karo tampilan potensial perusahaan sampeyan.

Sawise sampeyan njupuk perusahaan sampeyan umum ana tim kabeh pitunjuk sing kita wis diatur kanggo ngedongkrak tingkat kasuksesan. Ana wong sing wis suwe ngalami hubungan sing kita gunakake utawa bakal digunakake kanthi pribadi lan wis tampil apik kanggo perusahaan liyane. Iki minangka dhaptar sebagean:

  • Agen iklan sing ngerti apa sing entuk asil paling apik kanthi biaya sing paling murah.
  • Planner bisnis
  • Pakaryan karyawan
  • Konsultan marketing
  • Ahli Manajemen
  • Spesialis ing gabungan ing pitukon
  • Iku kanggo mbantu sampeyan ngembangake bisnis karo perusahaan S & P 500

Kita wis ing Business for Over 100 Taun

Experience counts. Going publik minangka proses sing diatur banget. Dadi, sampeyan pengin gumantung ing wong sing mbantu sampeyan. Penting kanggo mesthekake yen dheweke ngerti seluk-beluk proses kasebut liwat pengalaman gedhe. Tim kita spesifik nggarap watesan sekuritase sekuritase lan nggawe dalan apik kanggo kurban cepet lan sukses.

Kene sawetara kaluwihan kanggo wong sing nemtokake kanggo mbukak publik:

  • Ngeculake modal lan likuiditas
  • Meningkatkan nilai bisnis.
  • Kathah luwih gampang ngunggahake modal nalika sampeyan duwe perusahaan umum.
  • Bisa nggunakake Simpenan kanggo mbayar layanan kayata iklan, promosi produk, liyane
    layanan lan saham perusahaan liyane.
  • Kathah luwih gampang kanggo entuk perusahaan liya - kanthi tuku perusahaan karo saham.

News About Going Public

A Penawaran Umum Publik (DPO) bisa uga nduweni kaluwihan signifikan liwat IPO. Kanthi IPO siji kudu ngumumake carane perusahaan bakal ngunggahake liwat sade saham. Yen jumlah kasebut ora ditemokake, kurban kasebut ora bisa rampung. Nanging, karo DPO ora ana watesan sing padha lan ana luwih akeh keluwesan amarga sampeyan ora kudu ngunggahake jumlah ibukutha sing sampeyan propose ing kurban kaya sampeyan kudu ing IPO.

Dadi, yen sampeyan wis ngrancang utawa mikir babagan bakal publik, lan pengin ngerti liyane babagan cara proses registrasi SEC bisa dianggo, kalebu cangkang umum utawa pambalikan merger, ngrampungake formulir ing sisih tengen lan wong bakal ngrembugake iki karo sampeyan. Kita bisa ndeleng manawa sampeyan pengin uga nalika sampeyan pengin miwiti mundhakaken ibukutha. Takon babagan carane mbukak publik lan takon babagan gabungan gabungan. Bantuan kasedhiya ing private placement memorandums (PPM) uga
entuk modal winih, modal wiwitan, pembuat pasar, perusahaan kerang lan cara njupuk perusahaan sampeyan umum. Informasi babagan carane ngunggahake modal minangka perusahaan publik sacara sah lan etis uga kasedhiya.

Nalika kabeh karya rampung, bisnis sampeyan bisa mbukak publik lan bisnis bakal, saéngga, dadi perusahaan umum. We njupuk sampeyan kanthi tangan lan lumaku sampeyan liwat dalan babak langkah-langkah dening proses liwat dadi perusahaan perdagangan umum. Staf dhukungan saka profesional uga bisa nggawe sampeyan diupdate babagan carane nindakake panggabungan mbalikke karo perusahaan cangkang dhuwit. Siji bisa mbukak publik liwat penggabungan reverse karo perusahaan cangkang umum. DPO Nanging, biasane pilihan sing paling disenengi kanggo wong.

Go Public karo Promosi Proof lan Hubungan Investor

Hubungan investor sing tepat duwe motif bathi, motif hukum, lan motif tentrem. Dadi, perusahaan kita bisa mbantu sampeyan komunikasi kanthi bener karo investor lan ningkatake saham. Ora kaya perusahaan swasta, perusahaan publik sing diajukake kanthi bener saiki bisa ngatur penawaran umum langsung kanggo anggota masyarakat.

Kanthi perusahaan umum sampeyan bisa mbantu sampeyan njupuk biaya lan mundhakaken modal sing bisnis perlu cepet lan sah.

Kita bisa nulung sampeyan ngedalaken bisnis sampeyan menyang pamirsa sing luwih gedhe tinimbang sampeyan tau duwe.

Sampeyan bisa perdagangan Simpenan kanggo layanan iklan. Banjur sampeyan bisa nggunakake iklan iki ateges gratis lan nggunakake kanggo supaya donya ngerti sampeyan perusahaan umum. Wong liya bakal ngerti babagan sampeyan supaya akeh wong bakal tuku saka sampeyan. Iki bakal mbantu sampeyan nggolek modal amarga investor bakal ngerti saham perusahaan sampeyan kasedhiya kanggo dagang.

Proses Going Publik

Paling wong ora kenal carane golek publik. Dadi, kita gampang. Unggah-ungguh kayata penawaran umum langsung, penawaran umum perdana sing kenal nanging sawetara sing akrab karo rincian babagan carane njupuk babagan. Apa pembuat pasar? Carane sampeyan paling apik nggawe merger mbalikke? Nggedhekake ibukutha? Mbentuk korporasi cangkang umum? Iku pitakonan sing kita jawab lan iki minangka layanan sing bisa diwenehake sawise sampeyan nelpon.

Salah siji langkah pisanan yaiku ngrampungake formulir pendaftaran S-1 lan ngisi karo
Komisi Sekuritas lan Exchange (SEC). Sawise disetujui, filosofi kasebut diajukake karo FINRA, Otoritas Regulasi Industri Keuangan. Pranyatan lan prosedur kanthi prosedur IPO lan DPO bakal ditangani kanthi cara profesional uga prosedur penggabungan cangkang umum, ngetokaké file 15c211 lan bentuk 8-K. EDGAR, sing arupa Data Pengumpulan, Analisa, lan Retrieval Elektronik rampung kanthi bener supaya perusahaan cangkang umum dibentuk, penggabungan mburi kedadeyan kanthi bener lan modal wiwitan utawa dana pangembangan kasil diunggahake.

Kita wis kasebut ing ngisor iki ing artikel, cara sing disengaja asring DPO (Penawaran Umum Langsung). Nggawe kontak lan kita bisa nyedhiyani sampeyan karo sawetara informasi gratis babagan topik iki uga cara nggawe penggabungan reverse karo perusahaan cangkang umum. Mangkono, sampeyan bisa mangerteni carane njupuk perusahaan perusahaan tanpa biaya tradisional. Menapa malih, sampeyan saged pikantuk tips babagan cara ngirim perusahaan sampeyan umum lan ngapa luwih gampang ngunggahake modal nggunakake perusahaan umum minangka lawan pribadi.

Mromosiaken Simpenan Panjenengan - Boten langkung sae saking Kisah Bagus

IPO apik babagan babagan crita panjenengan. Ateges, jual apik asring apik
crito, ora sampeyan setuju? Salah sawijining langkah pisanan yaiku nggarap pirang-pirang dina ing crita. Run dening wong liya. Ing salajengipun, tinimbang ngempalaken babagan gagasan lawas ingkang sami, terus-terusan nerusake crita panjenengan. Wong tuku kanthi emosi lan mbenerake keputusan kanthi logika. Dadi manawa nyakup wawasan logis sing ndadekake emosi lan emosi sing narik minat molekul investor. Ngomongake crita sing bakal ngidini wong ngomong.

Sugeng rawuh

Ana tenan mung siji crita kanggo nyatakake klompok investor IPO sing potensial: Kepriyé perusahaan sampeyan arep nggawe dhuwit luwih akeh tinimbang wong liya? Paling perwira perusahaan lan anggota dewan akeh digunakake kanggo nemtokake pelanggan. Nanging, mbudidaya, sing penting kanggo customer ngerti lan apa investor kepengin ngerti asring beda. Dadi, adoh ngomong babagan produk sampeyan lan apa sampeyan bisa nindakake karo wong-wong mau, nalika ngomong karo investor, ngomong babagan ROI.

Sampeyan Tulis Kisah

Sampeyan bisa duwe bantuan, nanging ing pungkasan, crita kudu ditulis dening sampeyan. Iki tugas CEO utawa CFO. Kanggo mbaleni, wong tuku kanthi emosi lan mbenerake tuku kanthi logika. Dadi, yen critane ndadekake pangertene lan teka saka atine, saingga nduweni makna sing jero lan nyata kanggo sampeyan, pamirsa bakal mangerteni iki, bisa dipindhah kanthi emosional kanggo tumindak, lan kanthi gampang bisa mbenerake kaputusane.

Kita nyambut damel kaliyan kalih perusahaan ingkang wonten ing industri teknologi tinggi. Salah sawijining CEO ngobong lenga tengah wengi sing nyiapake presentasi sing penting lan tulus. CEO saka perusahaan liyane duwe marketing sing nggawe presentasi. Kurban sing dipresentasekake lan diregani saben dina. Ingkang sepisanan, ing pundi CEO sampun nate dados presentasi, nedahaken langkung ing kisaran rejeki. Sing kapindho tetep ana ing ngisor. Ana alesan sing apik kanggo iki.

Dump the Hype

Yen sampeyan wis nate nyoba-nyoba awal ing acara TV "American Idol," ing ngendi para hakim ndeleng siji pemain singing sawise liyane, sampeyan wis weruh yen Simon Cowell jinak nalika calon mlaku nganggo kostum utawa nggunakake gimmick liyane. Wong-wong iki nggoleki bakat sing ora disengaja.

Investor institusi padha. Wong-wong bakal weruh limang nganti sepuluh usulan investasi anyar saben dina minggu iki. Kabeh padha weruh. Sawise suwe, dheweke dadi sinis lan ragu-ragu lan perlu ngurutake akeh kerikil sing ora ana guna kanggo nemokake emas. Hipertensi Phony ora mbantu. Tombol ing sawetara menit pisanan presentasi sampeyan. Sing paling nalika bakal nggawe keputusan. Paling penting yaiku menit 10-15 pungkasan ing fase pitakonan lan jawaban. Investor pengin ndeleng carane sampeyan tetep munggah nalika gagasan sampeyan tantangan banget.

Punika pitakonan sing saben CEO ditakoni ing dalan: "Apa sing paling gedhe sampeyan
tantangan? "Ing tembung liyane," Apa sing nggawe sampeyan ing wayah wengi? "Cara paling apik kanggo njawab yaiku ngakoni kuwatir lan supaya para pamirsa ngerti apa sing dilakoni kanggo ngatasi masalah.

Presentasi sampeyan biasane menit 45. Iku kabeh sampeyan duwe. Dadi, nyelehake bom lan menehi tembakan sing paling apik ing telung menit pisanan. Sing bakal nggawe wong pengin njagong lan njupuk kabar sak 42 sabanjure. Kenapa sampeyan beda?

Punika conto becik. CEO saka perusahaan sing nemokake panyedhepan lantai robot ngomongake klompok investor sing potensial nganggo cara iki: "Ayo kula miwiti presentasi karo pitakon, Kepiye akeh wong kene sing saiki wis ngresiki sawijining lantai?" Saben uwong ngunggahake tangane. "Kepiye sampeyan akeh sing nglakoni?" Ora ana tangan ditangekake. "Kaya, sampeyan, ana mayuta-yuta wong ing saindenging donya sing ora seneng ngresiki lantai. Robotics ABC duwe produk kanggo ngatasi masalah kasebut. "

Kita bisa mbantu sampeyan ing babagan IPO (Initial Public Offering), penggabungan reverse, Rule 15c211, Regulasi D, arep publik lan cangkang umum. Saliyane, hubungi karo kami kanggo informasi babagan Memorandum Persetan Pribadi (PPM), Aturan 504, Aturan 506, mundhakaken ibukutha lan modal wiwitan, perlindungan aset saka tuntutan hukum, uga pambentukan perusahaan anyar ing AS lan luar negri.

Ana gambar kasebut. Menehi modal bisa dadi mbingungake. Kita duwe peta. Sinau apa sing kedadeyan nalika perusahaan dadi umum lan ndeleng carane bisa mbantu.

Sampeyan bakal mangerteni sing luwih lengkap babagan kepriye perusahaan dadi umum lan bakal seneng nggawe keputusan babagan pendekatan sing bener kanggo sampeyan. Dadi, kanggo informasi lan definisi liyane uga langkah-langkah kanggo ngatasi merger mbalik, penggabungan cangkang umum utawa penawaran umum langsung (DPO), nelpon nomer kasebut ing ndhuwur kaca iki. Mesthine, ora ana informasi sing ana ing kene minangka legal, pajak utawa saran profesional liyane. Yen kuwi perlu layanan pengacara lan / utawa akuntan dilisensi.

Yen sampeyan siap mbukak publik, hubungi kita. Kita wis operasi wiwit 1906 lan dikenal ing saindenging donya minangka pemimpin ing perusahaan formasi lan arep publik.