Workshop Pengurangan Pajak

Layanan pangayoman bisnis lan wiwitan bisnis.

Get Incorporated

Workshop Pengurangan Pajak

Perusahaan Incorporated wis nemokake yen wolung saka sepuluh anggota masyarakat ora njupuk kabeh potongan hukum, kridit, utawa pambebasane sing padha kanthi hak kanthi bener dening IRS. Mulane, kita nyedhiyakake program kanggo klien-klien kita ing ngendi kita bisa nyengkuyung para pakar pajak ing negara kanthi hukum lan kodhe pajak kanggo mbantu ngurangi pajak sing paling abot sing diwenehake dening hukum.

Kita bakal nemtokake sampeyan dadi penghubung pajak pribadi, konsultan bisnis, lan strategi perusahaan kanggo dhukungan lan konsultasi tanpa wates. Tim iki bakal karo sampeyan ora mung ing waktu tax, nanging ing saindhenging wektu sampeyan klien karo kita.

Tinjauan suwene rong taun suwene pengembalian pajak bakal dileksanakake ing kantor Robert J. Greene, CPA lan Dennis P. Skea, sing nggarap taun 28 dadi agen IRS senior.

Minangka asil kita diijini dening hukum kanggo mbenake tax tax bali nganti telung taun yen kahanan sampeyan njamin iki lan njaluk dolar tax sampeyan wis overpaid IRS. Akeh preparator pajak mung nampilake nomer menyang kothak ing formulir tax, nanging kita bener nyedhiyakake sampeyan karo strategi pajak tartamtu kanggo ngurangi beban tax lan nyimpen dhuwit ing tangan.

Kanthi ndelok dhuwit lan hukum kodhe pajak, sampeyan bisa njamin sampeyan kudu mbayar pajak minimal. Yen sampeyan ora nyimpen sampeyan $ 3,000 ing ngasilake sampeyan ora ana biaya kanggo sampeyan.

Miturut proses pre-filing lan pre-audit review sing dianakake dening tim mantan ahli IRS sampeyan bakal nampa kabeh potongan hukum, kredit lan kewajiban lan nggedhekake sing nulis mati iku sah tanpa memicu audit bali sampeyan.

Kajaba iku, kita nyedhiyakake layanan preparation tax kanggo 80% saka klien sing nyedhiyakake layanan.

Kita bakal ngirim sampeyan materi pendidikan audio kanggo nggunakake bebarengan karo layanan kasebut.

Divisi technical tax nyedhiyakake klien kita kanthi proteksi audit. Yen sampeyan diwenehi kabar apa wae jenis audit, sampeyan bakal makili sampeyan tanpa biaya tambahan.

Manawa sampeyan ora nylametake sampeyan $ 3,000 ing pajak sampeyan bakal ngasilake ragad layanan, lan bakal njamin iki kanggo rolas wulan.

Biaya kita kurang saka siji katelu biaya tabungan pajak dijamin $ 995 ing taun pisanan. Yen sampeyan uga ngidini kita nggarap layanan pajak bisnis kita njamin panyimpenan gabungan $ 5,000 ing pajak kanthi biaya $ 1,495. Sampeyan bakal sinau teknik-teknik pengurangan pajak sing bisa tahan umur.

Kanggo ndhaftar ing program pangurangan pajeg, nelpon salah sijine konsultan ing 800-830-1055.