Program Kantor Virtual

Layanan pangayoman bisnis lan wiwitan bisnis.

Get Incorporated

Program Kantor Virtual

Program Kantor Virtual

Kantor virtual minangka layanan sing nyedhiyakake alamat mailing lan layanan resepsi telpon. Perusahaan sing migunakake layanan ora nguwasani kantor sacara fisik. Biasane saperangan perusahaan nggunakake alamat kantor virtual. Akibaté, layanan iki nawakake tabungan pinunjul liwat ruang kantor tradisional lan biaya resepsionis. Kajaba iku, akeh wong nggunakake persiyapan kanggo privasi finansial. Sing, supaya aset sing dianakake ing perusahaan utawa LLC ora disambungake menyang alamat pemilik, pejabat utawa direktur.

Program Kantor Virtual punika kasedhiya ing kabeh negara AS 50 lan akeh negara manca.

telpon lan email sing diterusake

Nominasi Pegawai lan Direksi

Layanan privasi sing unggul ing ngendi salah siji saka rekan kita katon ing cathetan umum minangka perwira lan direktur perusahaan sampeyan utawa manajer saka LLC. Sampeyan ngontrol utama kanthi nyekel kabeh hak pilih, kanthi ndhuweni perusahaan. Notabene, sampeyan duwe dokumentasi ing duweke sampeyan sing nuduhake perusahaan dadi milikmu. Sanadyan, banjur ana wong nggoleki perusahaan utawa jeneng sampeyan ing cathetan umum, ora weruh apa hubungane karo sampeyan lan perusahaan sampeyan. Mulane, sampeyan bisa duwe akun bank gedhe utawa broker ing jeneng perusahaan sampeyan. Prying eyes ora gampang nemokake.

Kajaba iku, bisa nduwe real estate kanggo sampeyan kanthi anonim. Mangkono, apa pengacara ragad sing keluwen ndeleng nalika nggoleki aset sampeyan? Sethithik. Apa sampeyan duwe cukup dhuwit lan aset liyane supaya bisa ngetutake sampeyan prayoga? Ora kaya mangkono, yen sampeyan duwe aset sampeyan ing piranti legal sing bener.

Manfaat Kantor Virtual

Ana akeh keuntungan sing wujud nalika sampeyan nggabungake utawa mbentuk LLC. Iki utamané nalika sampeyan mbentuk Nevada utawa Wyoming LLC karo akun bank. Iki amarga hukum perlindungan aset ing loro yuridiksi kasebut ngidhentifikasi negara liya. Ana uga keuntungan perlindungan aset sing luwih gedhe ing yurisdiksi lepas pantai, kayata sing saka Nevis LLC. Ndhuwur kabeh, njupuk keuntungan saka hukum sing nglindhungi pemegang saham, pejabat lan direktur. Nevada lan Wyoming sing paling kuat ing AS. Plus, ora ana pajak penghasilan negara ing salah siji saka negara kasebut. Nevis minangka negara paling kuat ing donya. Uga, ora ana pajak income ing lokal sing populer iki. Saiki, wong-wong AS dilebokaké ing pendapatan donya, saéngga ateges ora ana wujud tax income tambahan sing bakal dilebokaké ing yurisdiksi.

Akeh wong nggunakake Nevada, Wyoming utawa perusahaan lepas pantai kanggo alasan utama:

· Loro-lorone kanggo ngoperasikake bisnis ing kahanan, utawa,
· Kanggo nglindhungi aset pribadi lan nambah privasi lan rahasia

Loro-lorone alasan kasebut bisa mbuktekaken banget ono gunane kanggo bisnis sampeyan. Nanging ana langkah sing bisa ditindakake kanggo mesthekake yen sampeyan ndeleng keuntungan sing dikarepake. Plus, sampeyan bisa nambah keuntungan kasebut kanthi nambahake layanan nominee kanggo ningkatake privasi sampeyan kaya sing wis dibahas ing ndhuwur.

opo seng tak lakoni

Nevada utawa Wyoming Corporation ing Negara Home Panjenengan

A Corporation sing digawé ing salah sijine negara 50 bisa nindakake bisnis ing kabeh negara. Contone, ayo ngomong sampeyan manggon ing California lan duwe perusahaan truk. Sampeyan pengin nyilikake hukuman tax lan menehi pangayoman maneh kanggo aset sampeyan. Dadi, sampeyan mbentuk Nevada Corporation kanggo perusahaan truk, banjur ndhaftar ing California minangka perusahaan manca. Iki dikenal minangka "kualifikasi manca". Negara California ngetokaké pajak apa wae sing ditemokake saka negara kasebut.

Nanging, perusahaan sampeyan isih bisa nikmati status bebas pajak ing Nevada babagan apa wae sing ditemokake ing negara kasebut. Bab iki uga kanggo negara liya sing dilakokno sing padha karo hukum bebas pajak negara, utawa ora ana syarat "kualifikasi manca". Supaya sampeyan seneng keuntungan tax kasebut, mesthine kudu dadi "penduduk" bisnis. Syarat sing kita wis mbatesi ing ngisor iki bakal nemtokake iki.

njawab layanan

Tambah Privacy lan Protect Assets

Nevada Corporations nawakake proteksi aset lan keamanan aset sing ora ditemtokake kanggo direksi, pejabat, lan pemegang saham (pemilik). Miturut statute, nyatakake, utawa pejabat / direktur ora bisa tanggung jawab kanggo utang utawa kewajiban sing ditindakake dening perusahaan Nevada. Ora ana jeneng sing nduwe jeneng rekaman publik. Mung Direktur lan Agen Pangguna Kadhaptar minangka prakara publik. Siji bisa ngatur posisi kasebut kanthi pribadi. Kanthi nggunakake janjian nomine, umpamane, bisa nambah kerahasiaan lan privasi pemilik perusahaan sing "bener". Nggunakake Layanan Nominee kita sing dipercaya, sampeyan bisa dipastekake manawa jeneng sampeyan bakal dijaga dadi rahasia menyang mripat pring.

Contone, sampeyan bisa mbayar bathi bisnis lan investasi langsung menyang Nevada Corporation. Iki bisa nambah privasi lan nglindhungi aset. Siji bisa ngrampungake kanthi nyedhiyakake Corporation ing negara asal, banjur perusahaan liyane ing Nevada. Perusahaan Nevada, uga, bisa digunakake kanggo transact lan nampa income saka perusahaan asal-negara. Mangkono, bisnis sing sampeyan tindakake ing negara asal bisa nyewa perusahaan sampeyan ing Nevada. Iki bisa dadi perkara kayata manajemen, konsultasi, utawa kanggo bisnis pasokan bisnis, dsb.

Nemtokake Requirement Fisik Presensi

kantor

Amarga sampeyan bakal ngedegake perusahaan sampeyan minangka perusahaan residen ing Nevada (nggunakake Program Office Nevada sing prasaja, efisien utawa Program Kantor Virtual Nevada), lan ngatur janjian petugas nomine liwat Service Privacy Nominee, Corporation bakal entuk dhuwit kanthi ati-ati lan karo rahasia. Sampeyan bakal bisa mbayar dhuwit saka Nevada Corporation. Amarga taxation federal saka Corporation C luwih murah tinimbang tingkat individu ing meh kabeh kurung pajak, sampeyan bisa nemu simpenan tax luwih lanjut. (Maneh, yen perusahaan ngoperasikake negara karo pajak penghasilan perusahaan, kudu ngetrapake hukum pajak negara sing dioperasikake. Iki ora kalebu keuntungan tax-free sing dituku nalika dioperasikake mung ing Nevada. penasihat).

Conto liyane: Yen sampeyan duwe investasi pasar saham sing substansial, sampeyan bisa mbentuk Company Limited Liability Limited ("LLC") kanggo terus investasi kasebut. Sampeyan banjur bisa ngatur kanggo Corporation sampeyan ing Nevada kanggo ngatur investasi kasebut, lan mbayar "kanggo layanan manajemen render" biaya kanggo perusahaan sampeyan ing Nevada saka investasi kasebut liwat LLC. Sadurunge jeneng sampeyan ora bisa didaftar minangka entuk kabeh pasif iki, lan entuk manfaat sing kapisah.

karya saka ngendi wae

Apa Program Kantor Virtual?

Kanggo entuk manfaat saka privasi finansial maksimum, tanggung jawab winates, lan perlindungan aset sing ditampa dening Nevada Corporation, sampeyan kudu ketemu syarat "residensi" tartamtu. Sampeyan kudu bisa mbuktekake kanthi cukup yen perusahaan sampeyan bisnis bisnis sah ing Nevada.

Kanggo nindakake, kudu melu tes papat iki:

  1. Perusahaan kudu nduwe alamat bisnis Nevada, kanthi kuitansi, utawa dokumentasi pendukung minangka bukti.
  2. Sampeyan perlu nomer telpon bisnis Nevada. [Sunting]1]
  3. Kudu duwe lisensi bisnis Nevada
  4. Corporation utawa LLC kudu duwe akun Nevada Bank sawetara (mriksa, akun broker, dsb.).

Affordability Kantor Virtual

Minangka bukti dening syarat-syarat kasebut, layanan PO Box utawa layanan njawab prasaja ora cukup. Supaya bisa mlebu, mesthine kudu urip, kantor pernapasan ndhukung Nevada Corporation. Bebingane mbukak banjur njaga kantor iku bisa larang banget, utamané yen Corporation ing Nevada minangka ekstensi strategi pengirangan pajak lan sampeyan pengin ngoptimalake investasi ing perusahaan sampeyan. Nalika mbukak kantor, sampeyan kudu nyewa rental, staf, utilities, telpon lan layanan data, pajak, persediaan, lan asuransi. Ayo ditempatake iki dadi "biaya saben wulan" perspektif:

Kantor Sewa $ 1500
Staff $ 3000
Utilities $ 200
Telephone & Data $ 100
maintenance $ 100
Supplies $ 200
Pajak Employment $ 300
insurance $ 200

Total: $ 6000 ($ 72,000 / taun)

Biaya kasebut ditambah kanthi cepet menyang tune $ 6,00 sasi. Ing kasunyatan, iki prakiraan biaya relatif konservatif, kanthi biaya potensial nyata luwih dhuwur. Multiply angka iki dening 12, lan sampeyan bisa ndeleng manawa kantor dhasar "basis operasi" bisa biaya perusahaan sampeyan $ 72,000 setahun.

Nanging kita duwe solusi sing wicaksana kanggo memenuhi kabutuhan sampeyan! Kita bisa nindakake kabeh iki kanggo perusahaan sampeyan wiwit ing adil $ 995 kanggo $ 2,995 kanggo kabeh taun, gumantung saka paket sing sampeyan pilih. Kanthi program Office of Nevada utawa Wyoming (uga dikenal minangka program kantor virtual Nevada utawa Wyoming), sampeyan bisa menehi perusahaan alamat kantor lan bisnis sing bener (diwenehake kanthi janjian), diwenehake dening wong sing dikontrak sajrone jam kerja, nomer telpon (bisnis) sing dienggo bareng, layanan sing diterusake liwat email pribadi, lan pitulung kanggo pambuka akun bank utawa perantara. We offer layanan sing padha ing akeh lokasi lepas pantai kita.

Apa kalebu?

Klebu ing Program Perusahaan Incorporated Nevada Corporation:

· Alamat jalan Nevada sing asli - dianggep karyawan sing dikontrak saka 8am nganti 5pm

Waktu Pasifik Senin nganti Jumat.

· Kirim layanan penerusan pribadi menyang kabutuhan sampeyan
· Nomer telpon sing dienggo bareng karo Nevada dijawab dening resepsi urip
· Nomor fax Nevada
· Mbantu mbukak akun bank Nevada yen pengin
· Bantuan nglamar kanggo lisensi bisnis Nevada
· Urip karyawan kontrak kanggo nyambut nelpon nalika jam kerja.
· Notaris layanan
· Layanan Sekretaris
· Kebijakan

Program Kantor Virtual Nevada Incorporated Incorporated bakal biaya sampeyan mung $ 110 saben sasi yen sampeyan mbayar kanthi sasi saben sasi kanthi komitmen minimal setahun, nanging maneh, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka diskon $ 325 kanggo prepayment saben taun. Sampeyan mung mbayar $ 995 kanggo kabeh taunan layanan.

Tabungan Over Kantor Konvensional

Paket-paket iki bisa nylametake sampeyan ewu dolar ing operasi biaya, nalika nglindhungi kabeh sampeyan hard-entuk, lan ngrambah, tax pengirangan.

Program Kantor Perusahaan Nevada kita meets lan nyukupi kabeh standar sing perlu kanggo netepake perusahaan Nevada perusahaan. Plus, layanan iki dikirim ing wayah wutuh, profesional. Anggota berpengalaman sing nyedhiyakake jinis layanan iki sajrone 30 taun ngatur urusan sampeyan. Dadi, kita bisa nyedhiyakake program iki kanthi rega sing manfaate amarga bisnis volume lan organisasi sing efisien.

Nomer ing kaca iki utawa formulir sing kasedhiya ing ndhuwur bisa digunakake kanggo njupuk informasi tambahan saka SAVING PAJAK PAJAK lan pilihan PRIVACY sing kasedhiya karo Program Kantor Virtual Incorporated.

karya saka ngendi wae