Sarat lan Ketentuan

Layanan pangayoman bisnis lan wiwitan bisnis.

Get Incorporated

Sarat lan Ketentuan

SITUS LAN KONDISI SITUS

Syarat lan katemtuan iki nggunakake situs iki; kanthi nggunakake situs iki, sampeyan nampa syarat-syarat kasebut kanthi lengkap. Yen sampeyan ora setuju karo syarat lan katemtuan utawa bagean saka syarat lan katemtuan iki, sampeyan ora kudu nggunakake situs iki.

Sampeyan kudu paling sethithik umur ing 18 kanggo nggunakake situs iki. Kanthi nggunakake situs iki lan sarujuk karo syarat lan katemtuan kasebut, sampeyan njamin lan makili yen sampeyan isih umur 18.

Situs web iki nggunakake cookie. Kanthi nggunakake situs web iki lan sarujuk karo syarat lan katemtuan iki, sampeyan ngidini panggunaan cookie perusahaan miturut syarat-syarat kebijakan privasi / kebijakan cookie Layanan Perusahaan Umum.

Lisensi kanggo Nggunakake Situs web

Kajaba yen nyatakake, General Corporate Services, Inc. (perusahaan Nevada) lan / utawa sing menehi lisensi ngoperake merek Perusahaan Incorporated lan duwe hak marang hak properti intelektual ing situs web lan materi ing situs web kasebut. Ndhèrèk lisensi ing ngisor iki, kabeh hak properti intelektual iki dilindhungi.

Sampeyan bisa ndeleng, download mung kanggo tujuan caching, lan print kaca utawa isi liyane saka situs web kanggo panggunaan pribadhi dhewe, miturut watesan kasebut ing ngisor iki lan liya ing syarat lan katemtuan kasebut.

Sampeyan kudu ora republish materi saka situs iki (kalebu republikasi ing situs web liyane); ngedol, nyewa utawa materi sub-lisensi saka situs web; nuduhake materi saka situs web ing publik; ngasilake, duplikat, nyalin utawa digunakake ngekspor material ing situs iki kanggo tujuan komersial; nyunting utawa modifikasi sembarang materi ing situs web; utawa nyebarake materi saka situs web iki kajaba kanggo isi, manawa ana, sacara spesifik lan tinulis kasedhiya kanggo redistribusi.

Ngendi isi diwenehake khusus kanggo redistribusi, mung disebarke kanthi ijin tertulis saka eksekutif Umum Corporate Services, Inc sing perusahaan Nevada.

Panganggo sing Ditrima

Sampeyan ora kudu nggunakake situs iki ing sembarang cara sing nyebabake, utawa nyebabake, ngrusak situs web utawa cacat saka kasedhiyan utawa aksesibilitas situs web kasebut; utawa kanthi cara sing ora sah, ilegal, fraudulent utawa mbebayani, utawa gegayutan karo tujuan utawa kegiatan sing ora sah, ilegal, fraudulent utawa mbebayani.

Sampeyan ora kudu nganggo situs web iki kanggo nyalin, nyimpen, ngirim, ngirim, ngirim, nggunakake, nyebar utawa nyebar materi apa wae sing kasusun saka (utawa disambungake) spyware, virus komputer, Trojan horse, cacing, logger keystroke, rootkit utawa liyane piranti lunak komputer angkoro.

Sampeyan ora kudu nglakoni kagiyatan pengumpulan data sing sistematis utawa otomatis (kalebu tanpa watesan, penggalian data, ekstraksi data lan panen data) ing utawa gegayutan karo situs iki tanpa persetujuan tertulis Umum Layanan Perusahaan Umum.

Sampeyan ora kudu nganggo situs web iki kanggo ngirim utawa ngirim komunikasi komersial sing ora dianjurake.

Sampeyan ora kudu nggunakake situs iki kanggo maksud apa waé sing ana hubungane karo marketing tanpa persetujuan tertulis umum Layanan Perusahaan Umum.

Akses Restricted

Akses menyang wilayah tartamtu saka situs web iki diwatesi. General Corporate Services reserves hak kanggo matesi akses menyang wilayah liyane situs web iki, utawa memang situs web iki kabeh, ing discretion Umum Layanan Umum.

Yen Layanan Perusahaan Umum nyedhiyakake sampeyan karo ID panganggo lan tembung sandhi kanggo mbiyantu sampeyan ngakses wilayah sing diwatesi saka situs web iki utawa isi utawa layanan liyane, sampeyan kudu njamin yen pangguna ID lan sandhi tetep rahasia.

Layanan Perusahaan Umum bisa numpes ID pangguna lan tembung sandhi ing kawicaksanan tunggal Layanan Umum tanpa kabar utawa panjelasan.

Konten Anggota

Ing istilah lan kondisi kasebut, "isi pangguna" tegese materi (kalebu tanpa watesan teks, gambar, materi audio, materi video lan materi audio-visual) sing dikirim menyang situs iki, kanggo maksud apa waé.

Sampeyan diwenehake kanggo General Corporate Services lisensi gratis ing donya, ora bisa ditarik, non-eksklusif, tanpa royalti kanggo nggunakake, ngasilake, ngganti, nerbitake, nerjemahake lan nyebarake konten pangguna ing media sing ana utawa saiki. Sampeyan uga mènèhi hak kanggo Jasa Korporat Umum hak kanggo sub-lisensi hak kasebut, lan hak tumindak kanthi nglanggar hak-hak kasebut.

Isi pangguna sampeyan ora kudu ilegal utawa ora sah, ora kudu nglanggar hak-hak hukum pihak katelu, lan kudu ora bisa mrodhuksi tindakan hukum marang sampeyan utawa Layanan Umum Umum utawa pihak katelu (ing saben cilik miturut hukum sing ditrapake) .

Sampeyan ora kudu ngirim isi apa wae menyang situs web sing wis utawa wis dadi subyek saka proses legal apa wae sing diancam utawa nyata utawa keluhan sing padha.

General Corporate Services berhak nyunting utawa mbusak materi sing dikirimake ing situs iki, utawa disimpen ing server General Corporate Services, utawa sing diinstal utawa diterbitake ing situs iki.

Babagan hak-hak Jasa Korporat Umum miturut syarat lan katemtuan sing ana hubungane karo isi pangguna, Layanan Perusahaan Umum ora nglakoni kanggo ngawasi panyerahan isi kasebut, utawa panyebaran isi kasebut ing, situs web iki.

Ora Ana Warranty

Situs web iki diwenehake "minangka" tanpa perwakilan utawa jaminan, nyata utawa diwenehake. Layanan Perusahaan Umum ora ndadekake perwakilan utawa garansi babagan situs iki utawa informasi lan bahan sing disedhiyakake ing situs iki.

Tanpa prejanjen marang umum paragraf ing ngarep, Layanan Perusahaan Umum ora njamin yen situs web iki bakal kasedhiya, utawa kasedhiya ing kabeh; utawa informasi ing situs iki lengkap, bener, akurat utawa ora misleading.

Boten wonten ing situs web punika, minangka sarana kangge nyiapaken, saran sarana apa wae. Yen sampeyan mbutuhake saran babagan sesambungan karo masalah hukum, pajak, keuangan utawa medhia, sampeyan kudu takon karo profesional sing cocok.

Watesan tanggung jawab

Layanan Perusahaan Umum ora bakal tanggung jawab marang kowe (manawa ana ing hukum kontak, hukum, utawa liya) gegayutan karo isi, utawa panggunaan, utawa digunakake, situs web iki:

nganti sing situs web kasebut utawa ora kasedhiya free-of-charge, kanggo rugi langsung;
kanggo maksud apa rugi ora langsung, khusus utawa konsekuensial; utawa
kanggo kerugian bisnis, mundhut revenue, income, bathi utawa simpenan sing diantisipasi, mundhut kontrak utawa hubungan bisnis, ilang reputasi utawa kabecikan, utawa mundhut utawa korupsi informasi utawa data.

Watesan watesan iki bisa ditindakake sanajan General Corporate Services wis disaranake kanthi rugi.

seng

Boten ing pamblokiran situs web iki bakal ngilangi utawa matesi garansi apa wae sing diwenehake dening hukum sing bakal ora sah kanggo ngilangi utawa mbatesi; lan ora ana apa-apa ing pamblokiran situs web iki bakal ngilangi utawa matesi kewajiban Umum Layanan Perusahaan babagan:

pati utawa cilaka pribadi sing disebabake dening laluwane Umum Perusahaan Services; penipuan utawa misrepresentation palsu ing bagean Layanan Umum Judi; utawa prakara sing bakal dadi ilegal utawa ora sah kanggo Layanan Umum Jenderal kanggo ngilangi utawa mbatesi, utawa ngupayakake utawa mbatalake mbatalake utawa mbatesi, tanggung jawab kasebut.

Mesthine

Kanthi nggunakake situs web iki, sampeyan setuju yen ora ana lan ora ana watesan tanggung jawab sing disetujoni ing situs iki.

Yen sampeyan ora ngira, sampeyan ora bisa nggunakake situs iki.

Pihak liyane

Sampeyan nampi sing, minangka entitas nampi kewajiban, General Corporate Services, Inc., perusahaan Nevada, duwe kapentingan kanggo matesi tanggung jawab pribadhi saka pejabat lan karyawan. Sampeyan setuju yen sampeyan ora bakal nggawa panguwasa pribadi marang perwira, direksi, utawa karyawan Umum Layanan Perusahaan ing babagan kerugian sing sampeyan nandhang gegayutan karo situs web kasebut.

Tanpa pratelan marang paragraf ing ngisor iki, sampeyan setuju yen watesan jaminan lan tanggungan sing ditemtokake ing pamblokiran situs web iki bakal nglindhungi para perwira, karyawan, agen, anak perusahaan, penerus, penugadan lan sub-kontraktor General Corporate Services, uga Layanan Umum, Inc.

Ketentuan sing ora bisa ditrapake

Yen panyimpenan situs web kasebut, utawa kasebut, ora bisa dileksanakake miturut hukum sing ditrapake, sing ora bakal ndadekake pangerten bab pranata liya saka pamblokiran situs iki.

indemnity

Sampeyan kanthi iki nglindhungi Umum Layanan Perusahaan Umum lan ngupayakake supaya Jasa Korporasi Umum ditindakake kanthi rugi, ganti rugi, biaya, tanggungan lan expenses (kalebu tanpa watesan biaya hukum lan jumlah sing dibayar dening Layanan Umum Jenderal menyang pihak katelu ing penyelesaian klaim utawa regejegan kanthi saran saka penasihat hukum Umum Layanan Perusahaan) sing ditindakake utawa diduweni dening Jasa Perusahaan Umum sing mbrantas panyimpenan saka sampeyan apa wae ketentuan istilah lan kondisi kasebut, utawa njedhul saka pratelan sing sampeyan wis nglanggar sembarang syarat kasebut lan kahanan.

Pelanggaran Syarat lan Ketentuan Iki

Tanpa pratelan marang hak-hak liyane Jasa Layanan Umum ing sangisore syarat lan katemtuan kasebut, yen sampeyan nglanggar aturan lan katemtuan kasebut ing sawayah-wayah, Jasa Korporasi Umum bisa tumindak kaya Jenderal Layanan Umum minangka cocok kanggo nangani pelanggaran, kalebu nggantungake akses sampeyan menyang situs web, nglarang sampeyan ngakses situs web, mblokir komputer nggunakake alamat IP sampeyan saka ngakses situs web, ngontak panyedhiya layanan internet kanggo njaluk sing mblokir akses menyang situs web lan / utawa nggawa proses pengadilan marang sampeyan.

jenis

Layanan Perusahaan Umum bisa mbenerake istilah lan kondisi kasebut saka wektu-wektu. Syarat lan kondisi sing direvisi bakal dileksanakake kanggo nggunakake situs iki saka tanggal publikasi istilah lan kondisi sing direvisi ing situs web kasebut. Mangga dipriksa kaca iki kanthi rutin kanggo mesthine sampeyan ngerti babagan versi saiki.

Assignment

Layanan Perusahaan Umum bisa nransfer, sub-kontrak utawa menehi hasil karo hak-hak lan / utawa kewajiban Umum Layanan Perusahaan miturut syarat-syarat kasebut tanpa menehi katrangan utawa njaluk idin.

Sampeyan ora bisa ngirim, sub-kontrak utawa menehi hasil karo hak lan / utawa kewajiban miturut syarat lan kondisi kasebut.

Severability

Yen syarat lan katemtuan kasebut ditemtokake dening pengadilan utawa wewenang liyane sing sah lan / utawa ora bisa dileksanakake, pranata liyane bakal terus diakoni. Yen panentu sing sah lan / utawa ora bisa ditindakake bakal sah utawa bisa ditrapake yen bagean kasebut dibusak, bagean kasebut bakal dianggep dibusak, lan saterusane panentu bakal terus dienggo.

kabeh Agreement

Syarat lan kondisi iki minangka persetujuan kabeh antarane sampeyan lan Layanan Perusahaan Umum babagan panggunaan situs web iki, lan ngganti kabeh perjanjian sadurunge babagan panggunaan situs web iki.

Hukum lan Jurisdiksi

Syarat lan ketentuan iki bakal diatur lan diajukan manut karo hukum Florida, lan sembarang perselisihan sing ana hubungane karo syarat-syarat kasebut bakal tunduk menyang yurisdiksi eksklusif pengadilan ing Broward County, Florida.

Pendaftar lan Otorisasi

Rincian Umum Perusahaan

Jeneng lengkap Layanan Umum Jenderal yaiku General Corporate Services, Inc.

Layanan Perusahaan Umum didaftar ing Nevada.

Alamat perusahaan sing didaftarke sacara umum yaiku 701 S Carson St., Ste. 200, Carson City, NV 89701

Alamat email iki yaiku 23638 Lyons Ave. #223, Santa Clarita, CA 91321.

Sampeyan bisa ngubungi General Corporate Services liwat email menyang info@companiesinc.com.

Nyuwun Informasi Gratis