Keuntungan Incorporating

Layanan pangayoman bisnis lan wiwitan bisnis.

Get Incorporated

Keuntungan Incorporating

Keputusan kanggo Nggabung bisnis sampeyan biasane digawe nalika entuk bathi kanggo Nggawe luwih gedhe babagan biaya sing rada cilik lan rintangan administratif nyetel lan nglakokake perusahaan kasebut.

Gabung bisnis kanggo:

  • Tanggung Jawab Perlindungan
  • Tabungan Pajak
  • Kredensial Bisnis
  • Gampang Ngunggah Ibukutha
  • Prestige kanggo Petugas Perusahaan
  • Duration saklar
  • Transfer prasaja kepemilikan
  • Manajemen Pusat
  • Kebijakan (The "Veil Corporate")

Tanggung Jawab Perlindungan

Gabung bisnis sampeyan kanggo nambah perlindungan. Kanggo ngrampungake pangayoman tanggung jawab maksimal saka tuntutan, perusahaan utawa perusahaan kudu diadegake, dioperasi, lan dikelola kanthi bener, kanthi kabeh "formalitas operasi" dileksanakake lan dipatuhi. Perlindhungan ora otomatis. Perlindhungan hukum mung seneng karo perusahaan sing wis kabentuk miturut undang-undang. Perlindhungan tanggung jawab iki nyedhiyakake buffer ing antarane kewajiban bisnis sing sah, lan aset pribadi pemegang saham. Amarga para pemegang saham ora tanggung jawab pribadi kanggo kewajiban perusahaan (ayo elinga manawa perusahaan kasebut, sawise dibentuk lan mlayu, saiki dianggep minangka entitas kapisah), dheweke bisa dilindhungi saka pengadilan perusahaan. Mangkono, yen perusahaan wis melu tuntutan, omah pribadi utawa aset para pemegang saham ora bakal ngalami risiko.

Ayo conto babagan: John Smith nduwe perusahaan konstruksi cilik ing Riverside, California. Dheweke prihatin babagan tuntutan hukum sing digawe saka tanggung jawab konstruksi, mula dheweke nggawe perusahaan. Amarga John menehi saran manawa perusahaan minangka sawijining kapisah saka wong sing duwe, pamilik, utawa "pemegang saham" dilindhungi pribadi saka tuntutan hukum sing gegandhengan karo bisnis. Dadi nalika salah sawijining karyawan John ora duwe pedhot lan tiba saka atap lan nyuwil lengen, tanggung jawab kasebut mung winates ing perusahaan. Aset pribadi John, omah, mobil, lan tabungan, aman lan aman saka pengadilan utawa pemukiman sing diwenehake marang perusahaan. Tanpa entuk pangayoman sing diwenehake perusahaan kasebut, tanggung jawab bisnis John duweni potensi kanggo mbukak omah, mobil, lan akun tabungan kanggo tuntutan hukum.

Tabungan Pajak

Gabung bisnis kanggo keuntungan tax. Ana kaluwihan substansial, lan tabungan, kasedhiya kanggo bisnis sing digabung. Contone, Brian Smith., Pemilik perusahaan desain web ing Minneapolis, mbayar mbayar pajak penghasilan babagan keuntungan sing dituduhake perusahaan. Pendhaftaran "pajak kirim" iki banjur digunakake kanggo nutupi biaya, kanggo nambah tabungane, lan nyedhiyakake dhuwit belanja budi bicara. Dheweke mbuwang dhuwit "kirim-pajak" akeh. Sawise sinau babagan mupangat kanggo nggabungake bisnis, dheweke saiki bakal nggawe puluhan ewu dolar saben taun ing dana pensiun perusahaan. Dhuwit kasebut bebas mbayar pajak lan nate bebas mbayar pajak nganti pensiun. Pilihan iki ora kasedhiya kanggo dheweke sadurunge gabung. Dheweke uga nulis kabeh biaya medis, kalebu resep, liwat perusahaan, lan dheweke bisa nulis 100% premi asuransi tinimbang 30% nulis sing kasedhiya kanggo kemitraan utawa pamilik tunggal. Malah dheweke nyewakake mobil perusahaan lan nulis priksa saben wulan saka akun bank perusahaan. Iki mung ndelok jinis kaluwihan sing kasedhiya kanthi netepake perusahaan minangka perusahaan.

Strategi liya kanggo nyimpen pajak diarani "penghasilan penghasilan." Owah-ijolan penghasilan ngidini penghasilan perusahaan dibagi kanthi strategis ing antarane para pemegang saham lan perusahaan kanthi cara supaya pajak umume minimal.

Kajaba iku, perusahaan kanthi $ 3 yuta ing bathi reged minangka salah sawijining jinis bisnis sing paling ora diaudit. Kosok baline, bentuk bisnis sing paling diaudit yaiku "Dhaptar C" wangun penghasilan kendhiri.

Kredibilitas

Kredibilitas minangka keuntungan liyane sing bisa diwenehake menyang perusahaan sing digabung. Pelanggan lan bisnis liyane biasane aran transaksi luwih aman karo perusahaan sah perusahaan amarga nyebabake rasa percaya marang perusahaan. Kanggo investor lan tukang kredit menyang bisnis, menehi kawruh yen aset investasi diwenehake pangayoman legal sing luwih apik. Perusahaan uga bisa menehi rating kredit dhewe preduli saka peringkat kredit pamilik utawa pemegang saham. Langkah-langkah lan proses bisnis sing kudu diluncurake kanggo nuduhake nuduhake manawa perusahaan sing wis dijamin ing perusahaan "Inc." sawise jeneng perusahaan dheweke nedahake kepinginan dadi bisnis sing wis suwe ing pasar.

Ngunggah Ibukutha

Gabung bisnis kanggo kesempatan investasi. Sanajan pemilikan tunggal lan kemitraan standar diwatesi babagan carane bisa ngasilake modal kanggo bisnis, perusahaan bisa ngasilake modal kanthi adol saham perusahaan, utawa kapentingan, ing perusahaan. Investor luwih gampang narik kawigaten ing babagan bisnis sing ana ing sithik pendedahan kanggo tanggung jawab. Investor biasane pengin ngasilake investasi paling gedhe kanthi sithik. Yen ana sing salah lan tuntutan hukum diajak, dheweke pengin ngerti yen omah lan akun pribadi ora gampang diserang. Akeh bank pengin bisnis dilebokake sadurunge menehi silihan bisnis cilik.

Prestige kanggo Petugas Perusahaan

Duwe "CEO" utawa "Presiden" sawise jeneng siji, bebarengan karo "Inc." sawise jeneng bisnis ing kertu bisnis, bisa uga mbukak lawang lan menehi kesempatan sing ora kasedhiya. Nggandhengake karo wong sing sukses bisnis bisa uga mbabarake ide kanggo bisnis sing bisa duwe pengaruh finansial positif. Kajaba iku, klien potensial bisa uga luwih gampang ngrungokake presentasi penjualan utawa proposal bisnis yen asal saka "CEO" tinimbang pamilik tunggal.

Conto liyane: N. Jorgensen sadurunge adol layanan akun bakul kertu kredit kanggo bisnis wiwitan. Tanpa gelar perusahaan dhewe, dheweke biasane bakal tahan nalika nimbali klien potensial. Banjur dheweke pinter: "... iki N. Jorgensen, CEO saka Card Processing Corporation ..." wis nambah kemampuan kanggo nggarap keputusan, lan kanthi mangkono ningkatake bathi ngisor. Kasunyatan yen dheweke duwe judhul sing cocog karo status sing mentas digabung yaiku pengaruh sing dibutuhake kanggo njupuk keputusan.

Duration saklar

Bisnis sing digabung nduwe durasi sing digandhengake kajaba ana sing nyatakake ing artikel penggabung. Urip tanpa wates iki ngidini perusahaan terus lan nindakake bisnis, sanajan mati pemilik, utawa keputusan dening pamilik individu supaya adol karo perusahaan kasebut. Wal-Mart lan Perusahaan Ford Motor, umpamane, wis menehi warisan kanggo anggota kulawarga sing kudu terus dilalekake.

Transfer prasaja saka kepemilikan

Perusahaan sing dilebokake bisa nransfer kepemilikan lan kontrol operasional bisnis kanthi cepet. Stake kontrol iki bisa ditransfer kanthi bener, utawa sebagian, biasane kanthi adol utawa transfer saham perusahaan. Transfer pamilike biasane dadi masalah pribadi, internal lan ora biasane pengajuan umum.

Manajemen Pusat

Manajemen terpusat ditemokake ing bisnis gabungan nulung komunikasi perusahaan sajrone transaksi kanthi proses proses luwih efisien tinimbang kekancan. Nalika ana persetujuan sing naleni lan keputusane bisnis sing dhuwur, komunikasi iki ngidini keputusan lan kesepakatan digawe kanthi input saka sawijining wong utawa partai utama sing melu perusahaan kasebut. Iki beda karo kemitraan, ing ngendi keputusan utama biasane digawe dening saben pasangan, kanthi kesepakatan sing dibutuhake kanggo umume keputusan kasebut.

Privacy

Gabung bisnis sampeyan kanggo nyedhiyakake anonim menyang para pemegang saham, direktur, pejabat, lan pemilik perusahaan utawa perusahaan. Jeneng anonitas iki tundhuk karo hukum negara ing negara sing kalebu bisnis, nanging biasane tegese bisnis sing dilebokake bisa ngidini individu mbukak, ngatur, lan duwe bisnis tanpa jeneng sing katon ing cathetan umum. Jeneng pemegang saham biasane ora katon ing cathetan umum. Perwira nominal lan layanan direktur, ing ngendi ana liyane saka pemegang saham katon ing dhaptar pejabat yaiku layanan sing kasedhiya ing sawetara negara. Iki ngidini pemilik individu diwenehi anonimitas, ora kaya proprietorship utawa kemitraan.

Iki mung sawetara faktor lan mupangat kanggo nimbang nalika mutusake njupuk kabisat kasebut lan nggabungake bisnis sampeyan. Sanajan saben kahanan beda, nggabungake bisnis sampeyan minangka langkah logis sabanjure yen ana pertimbangan ing ndhuwur sing cocog kanggo sampeyan. Sampeyan bisa miwiti proses saiki kanthi ngeklik salah sawijining tombol pesenan ing kaca iki.

Anggit liyane

Ana faktor liyane sing kudu dipikirake nalika gabung Iki kalebu kasunyatan manawa ana syarat lokal lan federal sing kudu digayuh, kebutuhan digawe kanthi tundhuk karo hukum korporat umum pamrentah sing kalebu bisnis kasebut. digabung, ngajokake artikel gabungan sing dibutuhake karo kantor negara sing bener, lan mbayar pajak lan beya federal lan negara, uga mbayar biaya lisensi bisnis sing ditindakake dening pamrentah lokal. Perusahaan Dipasang bisa nggabungake bisnis kanthi cepet lan gampang. Ana uga "formalitas perusahaan" sing gampang (diterangake ing papan liya ing situs iki) sing kudu diamati ing model bisnis perusahaan. Perusahaan kasebut kudu dioperasi kanthi struktur manajemen sing kalebu pejabat perusahaan, lan dewan direksi. Iki biasane bisa dadi wong sing nyekel kabeh kalungguhan. Muga-muga maca kanthi jelas babagan tugas-tugas kasebut sing dilengkapi karo paket sampeyan, lan pirsani kepriye supaya bisa nyederhanakake kabeh proses supaya sampeyan lan perusahaan bisa miwiti entuk manfaat kanggo nggabungake.