Nggabungake ing California

Layanan pangayoman bisnis lan wiwitan bisnis.

Get Incorporated

Nggabungake ing California

Digabungake ing California dadi luwih populer karo para pengusaha lan bisnis sing nggoleki bisnis kanggo ningkatake kapentingan lan kemampuan perusahaan kanggo narik investor nalika ngurangi pemaparan marang kewajiban. Nggabungake ing California nawakake perlindungan saham saka utang bisnis lan tuntutan hukum, keuntungan pajak potensial, lan tambah kerahasiaan. Ana sawetara faktor sing kudu ditimbang sadurunge mutusake yen perusahaan California paling cocok kanggo perusahaan sampeyan. Yen faktor kasebut ditrapake kanggo sampeyan lan bisnis, banjur California Incorporation bisa menehi keuntungan gedhe kanggo sampeyan lan perusahaan.

Kaluwihan nggabung ing California

California Resources

Kita duwe kabeh dokumen organisasi kanggo nggabungake, mbentuk utawa ngatur entitas hukum ing negara California. Iki minangka bagéan saka paket dokumen sing dibutuhake dening Sekretaris Negara California kanggo mbentuk entitas bisnis anyar

  • Kanggo tambahan dokumen hukum California kanggo formasi bisnis anyar, amandemen lan pangopènan perusahaan, sampeyan bisa nelpon wakil ing nomer kasebut ing kaca web iki utawa ngrampungake formulir priksaan.

Syarat lan Petunjuk Pangiriman California

Penggabungan

  • Dhaptar sutradara awal ora dibutuhake, nanging manawa direktur kacathet ing artikel penggabungan, kabeh direktur kudu mlebu lan ngakoni artikel kasebut.
  • Direktur awal perusahaan ora kudu dijenengi lan artikel penggabungan bisa dieksekusi dening perusahaan.
  • Saben panggabungan bisnis anyar ing California kudu kalebu agen dhisikan kanggo layanan proses. Perusahaan Incorporated nawakake layanan iki gratis karo saben paket penggabungan lengkap.
  • Perusahaan sing sah ngetokake mung siji kelas saham kudu ngenali jumlah total saham sing diterbitake ing artikel sing digabungake.

Filing Fees

Biaya filing entity California sing dituduhake ing kene yaiku biaya filing negara standar sing ora kalebu pilihan layanan sing cepet utawa cepet.

Jenis EntitasDetailsCA FeePaling Diganti
CorporationBursa Saham Domestik$ 10001 / 2008
CorporationPerusahaan Nonprofit Domestik$ 3001 / 2008
CorporationForeign Corporation$ 10001 / 2008
Tanggung Jawab Company Limited (LLC)Artikel Organisasi$ 7004 / 2007
Limited Partnership (LP)Certificate of Limited Partnership$ 7001 / 2008
Umum PartnershipStatement of Partnership Authority$ 7011 / 2006
Limited Liability Partnership (LLP)Pangguna Tanggung Jawab Partnership Limited$ 7001 / 2007

California Incorporation - Faktor Pertimbangan

Kaputusan kanggo nggabungake dhewe utawa perusahaan sampeyan ing California kudu adhedhasar tujuan bisnis kanggo perusahaan sampeyan, ing ngendi sampeyan arep nglakoni bisnis kasebut, lan ing ngendi sampeyan arep nggawe bank lan ngedegake dana / kredit. Yen mayoritas bisnis sampeyan bakal dileksanakake ing negara, lan sampeyan arep mbukak akun lan nggawe garis kredit karo bank California, banjur gampang nemtokake manawa iki negara sampeyan kudu nggabungake. Alasan awit iki minangka sawetara negara (kayata California) saiki luwih agresif ngubengi transaksi lan sajarah perbankan, mligine yen kabeh bisnis wis dileksanakake ing negara kasebut, nanging perusahaan kasebut digabungake ing pajeg sing beda-beda lan negara angger-angger. Negara-negara iki dadi luwih ngerti babagan asil pajak sing lagi ditindakake kanggo perusahaan "manca" lan nemokake cara kang bisa dimupangatake kanthi luwih jero. Luwih, kalebu ing negara sampeyan bakal tumindak paling bisnis ing bakal nyimpen perusahaan sampeyan saka kudu mbayar biaya waralaba gedhe ing luwih saka siji negara.

Nalika California uga ora kudu dadi pelabuhan taxation (karo pajak perusahaan negara ing babagan 9% karo pajak perusahaan federal saka 35%) amarga iku ngisi daya "pajak perusahaan," kalebu kene isih bisa menehi keuntungan lan taxation keuntungan akeh kanggo perusahaan yen pancasan pancen pancen digawe.

Sampeyan uga kudu ngelingake yen sampeyan mirsani formalitas perusahaan umum nalika perusahaan sampeyan wis kawangun. Iki bakal mbantu njamin integritas "jilbab perusahaan" lan nyedhiyakake sampeyan lan perusahaan sampeyan karo pangayoman tanggung jawab, aset, lan perlindungan pajak lan keuntungan sing digabungake ing California.

Anggonmu pancen ngidini kanggo nglakoni bisnis ing California, ngedegake pandhangan finansial ana ing kono, lan mirsani formalitas kasebut, banjur nggawe pangertèn sing cukup kanggo nggabungake ing California.

Kaluwihan Nggabungake ing California

  • Perlindungan saka Tanggung Jawab. Nggabungake ing California nawakake perlindungan kanggo Pejabat lan Direksi saka tanggung jawab pribadhi marang tuntutan hukum utawa utang bisnis sing timbul saka operasi perusahaan utawa tindakan tumindak atas jeneng perusahaan. Biayane pajeg tanggung jawab diwatesi karo jumlah investasi awal.
  • Fleksibilitas Stock. Perusahaan-perusahaan California bisa uga ngedol, ngirim, ngirim, utawa tuku saham perusahaan kasebut. Perusahaan bisa ngetokake Simpenan, awis lan layanan. Direksi bisa nemtokake nilai utawa rega stok, lan stok bisa dadi wangun kuantitatif: properti, nilai ibukutha, dana cair, lan liya-liyane.
  • Kredibilitas. California Incorporation bakal ningkatake "kredibilitas" perusahaan, lan bakal nambah jumlah kapentingan investor ing perusahaan. Tembung "bisnis serius" nalika perusahaan digabungake.
  • Fleksibilitas Manajemen. California mung mbutuhake telung posisi pejabat: presiden, pangareping pejabat keuangan lan sekretaris. Posisi telu iki bisa diisi dening siji wong. Yen perusahaan California duwe rong pemegang saham, kudu paling ora loro anggota Dewan. Yen ana paling ora telung pemegang saham, banjur kudu paling ora telung anggota ing Papan.
  • Kerahasiaan. Mung direktur lan agen resmine diungkapake minangka cathetan umum ing California. Jeneng sing nyekel saham ora ana prakara umum. Luwih, gumantung ing jinis tatanan (LLC, dsb.), Perusahaan bisa nyekel saham.
  • Keuntungan Pajak. Pajak korporasi California mung 9%, karo kaluwihan sing cukup sing gumantung marang jinis perusahaan sing dibentuk.

California nduwèni jumlah sing paling gedhé ing individu sing ngasilake pulungan pajak penghasilan dhéwé ing negara kasebut, nduwe populasi paling dhuwur nomer telu ing perusahaan lan nomer siji ing perusahaan Limited Liability Companies. Nggabungake ing California bisa rampung ing sethithik jam 4 karo Kelas A layanan cepet utawa sampeyan bisa milih kanggo nggabungake ing California ing jam 24 karo Class B dianyari cepet. Elinga yen Perusahaan Incorporated nindakake kabeh dokumentasi lan pangiriman sing dibutuhake kanggo sampeyan minangka bagian saka layanan kita lan ngluwihi kabeh opsi nyepetake negara kanggo pelanggan kita.

Nggawe Perusahaan

Sampeyan bisa nggabungake perusahaan Stock (Umum Kanggo Keuntungan), Profesional, Non-profit lan Manca ing California. Sawetara informasi liyane ing Jinis Corporation. Perusahaan Incorporated bisa nyiapake lan ngajokake dokumen sampeyan karo negara kanggo kabeh jenis California Corporation, nanging proses online otomatis kita nyedhiyakake perusahaan saham domestik, wangun paling umum saka perusahaan. Kanggo nggabungake ing California, mbentuk sawijining badan usaha apa wae, Artikel saka Penggabungan lan salinan 2 saka artikel sing dikirim menyang kantor cabang negara sing cocok. Salinan loro kasebut bakal disertifikasi dening Sekretaris Negara tanpa biaya tambahan, salinan tambahan kudu diajukake bebarengan karo biaya salinan sing disertifikasi $ 8. Kantor cabang Sacramento bakal ngajukake lan nyathet dikirim surat utawa dokumen sing dikirim, supaya dokumen sampeyan kudu dikirim menyang kantor cabang liyane. Prekasan lan penyerahan khusus mung kasedhiya ing Sacramento, dudu kantor regional.

Perusahaan Incorporated nangani kabeh dokumen, kiriman lan pengajuan karo kantor negara kanggo kabeh pelanggan. Kita bakal ngirim artikel sampeyan menyang negara kanthi biaya filing lan biaya negara tambahan. Sistem kita ngidini kita bisa langsung menyang kantor negara. Kita cara sing paling cepet lan gampang kanggo digabung ing California.

Wigati dicathet: Nalika sampeyan mbentuk Corporation California, iku tundhuk syarat tax waralaba nganti dibubaraké sacara resmi. Sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan California Franchise Tax ing website Papan Pajak Franchise.

LLC - Tanggung Jawab Perseroan Terbatas

Mbentuk Company Limited Liability (LLC) dadi tambah populer, entitas bisnis sing relatif anyar karo keluwesan sing luar biasa. Sampeyan bisa nggabungake ing California, mbentuk LLC utawa perusahaan kanthi cara sing padha. Ana sawetara prakara organisasi sing beda kanggo LLC, uga klasifikasi tax tambahan sing kasedhiya. Yen LLC ora dilebokaké minangka perusahaan ana kewajiban Papan Pajak Waralaba saben taun, minimal yaiku $ 800 lan biaya adhedhasar total pendapatan tahunan perusahaan. Informasi liyane Klasifikasi Tax LLC.

Sumber Tambahan kanggo Dipadoni ing California

Sawetara kantor negara lan pamaréntahan iki mungkin migunani yen sampeyan gabung ing California, gumantung apa jenis entitas sing dibentuk, ing ngendi sampeyan digabung lan sipat bisnis sampeyan.

Layanan Pelayanan Ekspedisi California

Nalika sampeyan nggabungake ing California, sampeyan bisa milih proses standar sing bisa nganti 4-6 minggu ing kantor negara wae. Ana upgrade ekspedisi sing prasaja sing bisa nduwe negara ngubengi panjalukmu ing sethithik minggu 2. Ana cara tambahan 2 kanggo nduwe artikel sing diproses dening negara kasebut ing jam 24 utawa 4. Layanan kelas A lan B cepet.

Tingkat ekspedisiWektu ProcessingBiayaDescription
Kelas A
REQUIRES PRE CLEARANCE
Jam 4$ 500Artikel sing diajukake dening 10: 00AM, sampeyan bakal diwenehi respon utawa konfirmasi dening 2: 00PM
Kelas BJam 24$ 350Artikel sing diajukake dening 11: 00AM, sampeyan bakal duwe respon filing utawa konfirmasi sabanjure ditindakake dening 11: 00AM

TULUNG DICATHET: Kelas A mbutuhake persetujuan reresik kanthi tambahan biaya negara lan periode panriman, supaya Perusahaan Incorporated ora menehi kelas iki. Kelas B mung kanggo perusahaan. Ora ana jam 24 kanggo LLC kajaba pemasok ngirim surat menyang negara minangka alasan kanggo nyepetake. Ngendi negara bakal setuju utawa mbantah panyuwunan kasebut miturut pendapat sing diduweni.

Sampeyan kudu jelas sing nggabungake ing California menehi akeh manfaat ing wangun perlindungan saka tanggung jawab, perlindungan aset, pajak, lan keluwesan bisnis. Yen sampeyan nggabungake ing California sampeyan bakal nggawe perusahaan sampeyan luwih bisa dipercaya, lan kredibilitas sing tambah bakal dadi cara sing paling apik kanggo narik investor sauntara wektu njaga aset pribadhi pemegang saham saka tanggung jawab. Kanthi implementasi tekun lan strategi pembangunan bisnis, sampeyan bisa mbangun bisnis dadi entitas entitas investasi sing paling kompetitif lan entuk manfaat.

Artikel perkawis California

Artikel I:Artikel kudu kalebu statement saka jeneng perusahaan.
Cathetan: Jeneng kudu persis kaya sing pengin katon ing cathetan Menteri Sekretaris California.
Artikel II:Pernyataan sing tepat iki dibutuhake dening California Corporations Code lan kudu ora diowahi.
Tujuan saka perusahaan kasebut yaiku kanggo nindakake tumindak utawa kegiatan sing sah
perusahaan kasebut bisa diatur miturut General Corporation Law of California liyane
tinimbang bisnis perbankan, bisnis perusahaan aman utawa praktik profesi
diijini bakal digabung dening Kode Korporat California.
Artikel III:Artikel kudu nyakup jeneng agen awal kanggo layanan proses.
  • Yen individu kasebut minangka agen, kalebu bisnis agen utawa omah
    alamat jalan ing California (alamat PO Box ora ditampa). Mangga aja
    digunakake "kanggo ngurus" (c / o) utawa ngringkes jeneng kutha.
  • Yen perusahaan liyane ditunjuk minangka agen, ora kalebu alamat saka
    perusahaan sing ditunjuk.

Catetan: Sadurunge perusahaan liyane bisa ditunjuk minangka agen, perusahaan kasebut kudu
sadurunge wis ngajokake Menteri Sekretaris minangka sertifikat miturut California
Kode Korporasi bagean 1505. Perusahaan ora bisa tumindak minangka agen dhewe lan
ora ana perusahaan domestik utawa manca sing bisa ngajukake miturut bagean 1505 kajaba sing
perusahaan saiki nduweni wewenang kanggo melu bisnis ing California lan apik
ngadeg ing cathetan Sekretaris Negara California.

Artikel IV:Artikel kudu nyakup statement jumlah total saham perusahaan bakal
dadi sah kanggo ngetokake.
Catetan: Sadurunge saham dituku utawa diterbitake perusahaan kudu netepi
Corporate Securities Law diterbitake dening Departemen Business of California Oversight. Informasi babagan wewenang kanggo ngetokake bareng bisa diduweni saka situs web ing http://www.dbo.ca.gov/Licensees/Corporate_Securities_Law/ utawa nelpon Departemen Pengawasan Bisnis California ing (916) 327-7585.
Pangentasan:Artikel kudu ditandatangani dening saben perusahaan, utawa saben direktur dhisikan dijenengi ing
artikel. Yen direktur pisanan dijenengi, saben direktur kudu loro lan
ngakoni artikel. Cathetan: Yen direktur dhisikan ora dijenengi ing artikel kasebut,
individu (s) ngeksekusi dokumen kasebut minangka perusahaan (incorporator) saka perusahaan kasebut. Ing
Jeneng saben pejabat utawa direktur dhisikan kudu diketik ing ngisor tandha-tandha kasebut.

Kantor Sekretaris Negara Bagian California

Kantor Sacramento

1500 11th Street

Sacramento, CA 95814

(916) 657-5448

Kantor Wilayah San Francisco

455 Golden Gate Avenue, Suite 14500

San Francisco, CA 94102

(415) 557-8000

Kantor Wilayah Fresno

1315 Van Ness Avenue, Suite 203

Fresno, CA 93721

(559) 445-6900

Kantor Wilayah Los Angeles

300 South Spring Street, Kamar 12513

Los Angeles, CA 90013

(213) 897-3062

Kantor Wilayah San Diego

1350 Front Street, Suite 2060

San Diego, CA 92101

(619) 525-4113


Nggabungake ing California Kene