S Corporation

Layanan pangayoman bisnis lan wiwitan bisnis.

Get Incorporated

S Corporation

Perusahaan S minangka wangun struktur bisnis kanthi mangkono dijenengi amarga disusun kanthi cara kaya mengkene, lan ana ing sangisoré, ing subkumpulan IR Revenue Code S. Akeh cara, iku kaya perusahaan tradisional, nanging kanthi sipat kaya kemitraan sing bisa entuk manfaat saka jinis organisasi bisnis tartamtu. Salah sijine keuntungan utamane sing dianggep minangka bab S Corporation yaiku tax-pass pass-liwat. Tax-pass liwat wis ana nalika pemegang saham disilihake ing tingkat individu, kaya kemitraan, tinimbang pisanan ing tingkat perusahaan, banjur maneh ing tingkat individu. Iki menehi para pemegang saham sing paling apik ing donya sajrone akehe-keuntungan keuntungan taxation pass-through saka kemitraan prasaja, lan perlindungan winates lan perlindungan aset sing perusahaan affords.

Keuntungan Pajak

Perusahaan sing standar (utawa "C") ngedol pajeg minangka perusahaan, banjur dividen sing didistribusekake marang pemegang saham individu maneh dilebokaké kanthi tarif individu (bab 15% kanggo pajak Federal). Iki dikenal minangka beboyo pajek ganda lan minangka salah siji alasan utama eksistensi S Corporation.

S Corporation, ing tangan liyane, ora dilebokaké pajak ing tingkat perusahaan. Nanging, taxed miturut dhistribusi kanggo pemegang saham ing tingkat marginal individu shareholders. Siji bab sing kudu dielingake yaiku yen pajak iki kedadeyan apa ana utawa ora ana distribusi nyata kanggo para pemegang saham. Iki tegese yen penghasilan mung kena dibayar sapisan, minangka distribusi kanggo sing duwe saham.

Metode pambayaran pass-through bisa entuk manfaat lan nuisance. Contone, ayo njupuk perusahaan imajiner sing jenenge Wallaby, Inc. Bakal kandha ana telung mitra, John, Jack, lan Jacob, karo John duwe 50%, Jack duweni 25%, lan Yakub liyane 25%. Wallaby, Inc. entuk $ 10 yuta taun pungkasan minangka net income. Ing wektu tax, John bakal nyatakake $ 5 yuta, Jack $ 2.5 yuta, lan Yakub sing isih ana $ 2.5 yuta. Yen John, minangka pemilik mayoritas, nemtokake ora supaya bisa nyebarake laba net income, John, Jack, lan Yakub bakal tetep tanggung jawab kanggo pajak ing pangasilan kaya distribusi digawe kanthi cara kuwi, sanajan ora ana telu sing ditampa kanthi nyata distribusi awis. Situasi iki bisa dimanipulasi liwat apa sing diarani "puteran muter" dening pasangan mayoritas (utawa mitra kolusi) ing upaya ngresiki partner minoritas utawa sing ora dikepengini.

Ing perusahaan tradisional, sanajan ana pajak perusahaan dhisikan, ora ana pajak dividen ing tingkat saham individu kajaba distribusi nyata sing digawe.

Watesan liyane menyang Corporation S iku nyatane yen jumlah pemegang saham diwatesi karo 100, lan yen ana mung siji pemegang saham, ana bebaya sing saiki-saiki yen IRS ora nglirwakake bab status S lan ngrampungake perusahaan minangka perusahaan standar kanggo tujuan pajak. Iki luwih cenderung kasus nalika ana apa-apa jenis nyimpang saka formalitas perusahaan.

S Perusahaan Formalitas

Pembentukan organisasi minangka perusahaan S uga ateges, kaya karo perusahaan tradisional, formalitas perusahaan kudu diamati. Formalitas korporat yaiku tumindak sing kudu dilakokake dening direktur, pejabat, utawa pemegang saham perusahaan kanggo njaga perlindungan sing diwenehake dening pambentukan perusahaan kasebut. Iki minangka prosedur sing penting kanggo nglindhungi aset pribadi saka direktur, pejabat, lan pemegang saham saka Corporation.

Formalitas bisa diringkes kaya ing ngisor iki:

  • Dana Korporat kudu tetep kapisah saka Dana Personal.
  • Ana kudu Annual Meetings of Board of Directors.
  • Ana kudu ana Minutes Perusahaan lan pejabat ditugasake kanggo njupuk lan care menit.
  • Kabeh enggo, kontrak, lan akuisisi perusahaan kudu ing Formulir Ditulis.

Luwih luwih jero diskusi lan deskripsi formalitas perusahaan bisa ditemokake ing bagean kita sing ngemot a Daftar Perusahaan Formalitas. Menapa malih, bilih kasebut babagan kepatuhan formalitas perusahaan minangka wajib kangge operasi sukses perusahaan manapun. Kesesuaian kasebut serves kanggo ngreksa kewajiban winates lan manfaat pajak sing diwenehake dening status perusahaan.

Filing kanggo Subchapter S Treatment

Langkah-langkah sing perlu kanggo entuk status korporat S ora banget rumit, nanging perlu perhatian sing kuat kanggo wong-wong mau kanggo mesthekake yen status ora bisa ditliti lan manfaat status dinikmati.

Kanggo miwiti, pemegang saham (s) saka perusahaan sing ana, utawa pemilik perusahaan anyar, kudu nglakokna Formulir IRN 2553, bebarengan karo dokumentasi lokal manawa negara panggonan kanggo perusahaan ngenali perusahaan S (sawetara negara ngresiki kabeh perusahaan padha, nanging sing liya uga ngidini sebutan S lan tindakake strategi pajak sing padha). Pelaksanaan lan pemilihan pemilihan iki kudu kedadean sadurunge dina 16th sasi katelu sawise penutupan tahun pajak perusahaan supaya perusahaan bisa dianggep status S sakwéné tahun pajak sing saiki. Perusahaan kudu ketemu kualifikasi S Corporation sajrone wulan 2.5 kasebut, lan kabeh pemegang saham kudu setuju status, manawa ora duwe dhuwit ing wektu owah-owahan status.

Mundhut Status Pemilihan S

S Corporation status bisa dibebasake kanthi sukarela liwat filing saka statement penundaan cocok. Jenis pencabutan status iki mung bisa digawe kanthi persetujuan lan persetujuan saka pemegang saham mayoritas. Proses lengkap, lan kabeh syarat informasi sing dibutuhake, bisa ditemokake ing Peraturan IRS bagean 1.1362-6 (a) (3) lan Instruksi kanggo Formulir IRN 1120S, US Tax Return Pajak kanggo S Corporation.

Pambatalan utawa pambatalan status ora bisa kedadeyan ing ngendi wae Badan Regulatori, kayata IRS utawa Dewan Pajak Waralaba Negara, nyatakake pelanggaran persyaratan eligibility, utawa kanggo nandhang lelara sing luwih gedhe, kegagalan kanggo netepake formalitas perusahaan sing ndadekke pitakonan status badan hukum sing sah ing perusahaan kasebut.

Sapa Sing Ngatur minangka S Corporation?

Kemitraan, klompok investor, utawa malah pemegang saham perusahaan sing lagi kepengin nggoleki kapentingan ganda ngantosan hukuman winates lan pajak liwat kudu nganggep serius status S Corporation, yen aturan kanggo eligibility bisa ketemu lan tetep. Ana akeh keuntungan sing bisa ditampa saka wangun organisasi iki, sanadyan iki minangka keputusan sing kudu digawe kanthi pitulungan pakar sing ana ing subkuberasi S Corporations.

An S Corporation (dijenengi minangka organisasi amarga organisasi kasebut netepake persyaratan IRS sing bakal dileksanakake miturut Subkutu S saka Internal Revenue Code) iku sawijining perusahaan sing pemilihan pajak subchapter S wis digawe supaya bisa dianggep minangka pass - amarga entitas entuk manfaat pajak, kaya kamanungsan sing income utawa losses "ngliwati" kanggo pulungan pajak pribadhi individu (kanthi proporsi langsung marang investasi utawa kepemilikan ing perusahaan), nalika isih menehi perlindungan sing padha kanggo aset lan saka ayahan minangka perusahaan tradisional. Pemegang saham bakal mbayar pajak penghasilan pribadi adhedhasar penghasilan perusahaan S, tanpa dipikirake manawa distribusi kasebut bener, nanging bakal nyingkirake "pajak ganda" sing dumadi saka perusahaan tradisional (utawa "perusahaan").

Perbedaan utama antara Corporation tradisional lan S Corporation

Amarga struktur pensiun "ngliwati" sawijining, perusahaan S ora kena pajak ing tingkatan perusahaan, lan kanthi mangkono ngilangi "taxation double" (ing perusahaan standar utawa tradisional, income bisnis pisanan didol ing tingkat perusahaan , banjur distribusi income sisa kanggo pemegang saham individu bakal dilebokaké maneh minangka "penghasilan pribadi") sing bakal ditindakake ing perusahaan C.

Ora kaya dividen C korporasi kang dilebokaké pajak ing tingkat federal 15.00%, dividen S corporation (utawa sing luwih akurat kanthi "Distribusi") dilebur ing tingkat pajak marginal pemegang saham. Nanging, dividen korporasi tundhuk pajak ganda kasebut ing ndhuwur. Pendapatan kasebut pisanan didol ing tingkat perusahaan sadurunge disebarake minangka dividen lan banjur dileksanakake minangka income nalika diterbitake kanggo pemegang saham individu.

Contone, Cogs Inc, dibentuk minangka perusahaan S, ndadekake $ 20 yuta ing net income lan diduweni 51% dening Jack lan 49% dening Tom. Ing tax return pribadi Jack, dheweke bakal nglaporake pendapatan $ 10.2 lan Tom bakal laporan $ 9.8 yuta. Yen Jack (minangka pemilik mayoritas) nemtokake ora supaya bisa nyebarake laba net income, loro Jack lan Tom isih bakal kena pajak ing pangasilan kaya-kaya distribusi digawe kanthi cara kuwi, sanadyan ora nampa distribusi dhuwit. Iki minangka conto "remet" perusahaan sing bisa digunakake minangka upaya kanggo ngetokake partner minoritas.

Tujuan Bisnis S Corporation

Duwe status korporasi S nyedhiyakake kanggo sawetara keuntungan substansial kanggo perusahaan. Utawa, utamané, minangka tujuan kanggo entuk tanggungan winates, utawa ngurangi impact saka hukum pribadhi, utawa wangun utang liyane sing ditindakake dening pemegang saham individu, marang para pemegang saham, lan nglindhungi wong-wong mau kanthi impacting perusahaan minangka kabeh, utawa liyane saka pemegang saham minangka individu. Manfaat perlindungan aset iki bener saka perusahaan tradisional lan perusahaan S. Sing luwih spesifik kanggo pamilihan perusahaan S yaiku entuk manfaat taxation pass-through. Nalika ana watesan babagan jumlah pemegang saham sing perusahaan bisa duwe kanggo syarat IRS kanggo status S perusahaan, paling perusahaan sing pas ambane ukuran (ing kasus paling ora, luwih saka 75 kanggo pemegang saham 100) milih dadi dilebokaké minangka perusahaan S amarga ngidini pemegang saham individu bisa entuk distribusi sing luwih gedhe saka pendapatan bisnis. Perusahaan bisa nyithak penghasilan sacara langsung marang pemegang saham lan supaya taxation pindho kasebut minangka wujud saka dividen perusahaan umum, nalika isih ngalami keluwihan struktur perusahaan.

Pemilihan S Corporation Status

Status pemilihan S perusahaan nduweni implikasi kewajiban pajak. S status ngidini shareholders kanggo aplikasi perusahaan bathi lan losses kanggo individu income taxs bali. Kanggo milih status S, siji kudu nggabungake minangka perusahaan umum C lan ndaftarake format IRS 2553. Yen sampeyan lagi wae digabung, perusahaan sampeyan bisa mlebu S status kapan wae sajrone taun pajak ing dina 75 tanggal penggabungan sampeyan. Yen ora, tindakan iki kudu dijupuk dening Maret 15 yen perusahaan kasebut minangka pembayar pajak taun tanggalan, supaya pemilihan bisa ditindakake kanggo taun pajak sing saiki. Perusahaan bisa uga milih milih status perusahaan S, nanging keputusan iki ora bakal ditindakake nganti taun kepungkur.

Caution Passive

Pendapatan pasif minangka pendapatan sing diduweni dening investasi; ie saham, obligasi, investasi jenis-jenis, real estate, etc. Pendapatan aktif didadekake dening layanan sing disajikake, produk sing didol, dll. Penting, yen perusahaan pasif S perusahaan ora ngluwihi 25% saka kuitansi bruto perusahaan liwat wektu telung taun sing padha; Yen perusahaan sampeyan bakal duwe bebaya status S sing dicabut dening IRS. Pilihan sing luwih apik yen bisnis sampeyan wis samesthine duwe pangasilan pasif sing gedhé bisa dadi LLC.

Kualifikasi kanggo S Corporation Status

Supaya nduweni status S corporation, sawetara langkah sing kudu ditemtokake. 1. Perusahaan kudu dibentuk minangka perusahaan kelas umum, kanggo laba C. 2. Priksa manawa perusahaan sampeyan mung ngetokake siji kelas saham. 3. Kabeh pemegang saham iku US Citizens utawa Permanent Residents. 4. Ana ora bisa luwih saka pemegang saham 75. 5. Tingkat pasif perusahaan sampeyan ora nglampahi watesan kuitansi bruto 25. 6. Yen perusahaan sampeyan duwe tanggal akhir tahun pajak sajrone Desember 31, sampeyan kudu ndhaftar ijin saka IRS. Yen perusahaan sampeyan wis ketemu kabeh ing ndhuwur, sampeyan bisa ngajukake formulir 2553 kanthi IRS milih S status.

S Corporation vs. LLC

Perusahaan Tambang Limited bisa diduweni (duwe "anggota") perusahaan, LLC liyane, kemitraan, trusts lan warga non-AS, alien non-warga. Perusahaan S, ing tangan liyane, mung bisa diduweni dening warga US individu utawa warga alien penduduk permanen. An LLC bisa nyedhiyakake tingkat / kelas kaanggotaan sing beda nalika perusahaan S mung bisa nawakake siji kelas saham. An LLC bisa duwe nomer anggota nanging perusahaan S wis diwatesi maksimal 75 kanggo pemegang saham 100 (gumantung aturan aturan negara kasebut). Nalika pemegang saham saka perusahaan S dituntut ing tuntutan pribadi (ora bisnis), saham saka saham kasebut minangka aset sing bisa dicekel. Nalika anggota LLC disarekake ing tuntutan pribadi (ora bisnis), ana pranata kanggo nglindhungi saham anggota minangka dijupuk saka individu.

Isu Hukum Kanggo Coba karo S Corporation

Kanggo mesthine, ana langkah-langkah lan syarat sing kudu ditemtokake sadurunge perusahaan bisa dianggep minangka perusahaan S. Kapisan, pemegang saham saka perusahaan sing ana (utawa pemula saka perusahaan anyar) kudu nggawe pemilihan minangka perusahaan S ing IRS Form 2553 (lan wangun sing cocog kanggo negara ing ngendi perusahaan kasebut digabungake) sadurunge dina 16th sasi kaping telune sawise nutup taun pajak korporat C yen pemilihan bakal efektif kanggo taun pajak sing saiki. Perusahaan C kudu nduweni kualifikasi minangka perusahaan sing layak ing sasi 2 1 / 2 lan kabeh pemegang saham ing sasi 2 1 / 2 sing kudu dileksanakake, sanajan ora duwe dhuwit nalika pemilihan. Yen pemilihan kasebut diajukake sawise dina 15th ing sasi katelu taun pajak, pamilihan kasebut bakal ditrapake kanggo taun pajak sabanjure lan kabeh pemegang saham ing wektu pemilihan kudu dileksanakake.

Pembatalan S Corporation Status

Pemilu sukarela saka pemilihan S digawe kanthi ngapikake pernyataan karo Pusat Layanan ing ngendi pemilihan asli wis diajukake kanthi bener. A pambatalan bisa digawe mung kanthi persetujuan pemegang saham sing, nalika mbatalake digawe, nyekel luwih saka separo saka jumlah saham sing diterbitake lan ditampa saham (kalebu saham nonvoting) saka perusahaan kasebut. Ana informasi tartamtu sing kudu dilebokake ing pernyataan kasebut lan informasi iki wis dibahas ing Peraturan bagean 1.1362-6 (a) (3) lan Instruksi kanggo Formulir IRN 1120S, US Tax Return Pajak kanggo S Corporation.

Pambatasan bisa nyatakake tanggal efektif anggere tanggal kasebut utawa sawise tanggal pencabutan wis diajukake. Yen tanggal ora ditetepake lan pencabutan diajukake sadurunge dina 15th ing sasi katelu taun pajak, pambatalan bakal efektif kanggo taun pajak sing saiki. Yen pambatalan kasebut diajukake sawise dina 15th sasi katelu taun pajak, pambatalan bakal efektif kanggo taun pajak sabanjure.

Apa Aku Ngatur Enterprise minangka Perusahaan S?

Yen sampeyan ngidini perusahaan sampeyan duwe luwih saka sawetara pemegang saham (nanging kurang saka watesan ing negara sampeyan) lan sampeyan bisa ngapresiasi keuntungan taxation pass-liwat nalika ing wektu sing padha mangerteni pitfalls potensial melu "taxation irrespective saka distribusi, "lan sampeyan nemtokake syarat hukum sing diandharake ing ndhuwur, banjur perusahaan S bisa langsung nyedhaki nggawe bisnis sampeyan duwe bathi lan menarik kanggo investor sing tengen.