Apa Aku Nggabungake?

Layanan pangayoman bisnis lan wiwitan bisnis.

Get Incorporated

Apa Aku Nggabungake?

Sembarang warga negara Amerika ing umur 18 bisa nggabungake ing AS, kalebu ora gampang.

Apa Sampeyan Nggabungake?

Yen sampeyan utawa bisnis sampeyan duwe aset sing arep njogo, gabung utawa mbentuk Company Limited Liability mesthi worth pertimbangan sampeyan. Alesan paling umum kanggo nggabungake bisnis yaiku kanggo njaga aset pribadi pemilik, sing dikenal minangka pemegang saham perusahaan, utawa anggota perusahaan tanggung jawab winates. Miturut nggabungake utawa mbentuk Company Limited Liability (LLC), pamilik bisa melu bisnis tanpa mbabarake properti pribadine kanggo mbebayani. Mbentuk LLC utawa nggabungake bisnis sampeyan iku salah siji cara sing paling apik kanggo nglindhungi sampeyan saka tanggung jawab pribadhi. Saliyane pangeluaran sing rada nyedhak ing ngarep, lan perlu kanggo njaga formalitas perusahaan, ora ana "downside" kanggo nduweni tameng kanggo nanggepi tanggung jawab.

Pamilik alesan liya nggabungake bisnise yaiku kanggo keuntungan pajak potensial sing perusahaan nyedhiyakake. Sanadyan perusahaan "C" tundhuk ing pitungan "pindho taxation", iki bisa nyingkiri, yen cocok kanggo bisnis sampeyan, kanthi nyedhiyakake bisnis sampeyan minangka perusahaan "S" kanthi tunjangan tax pass-through.

Sebagéyan bisnis sing katon ing saubengé sampeyan karo sembarang jenis usaha utawa pajeg sing potensial bisa digawé minangka perusahaan kanggo menehi katemtuan kasebut ing ndhuwur. Iki luwih bener saka profesi; dokter, pengacara, akuntan, arsitek, lan liya-liyané. Nanging uga manufaktur ing kabeh tingkat saka microbrewery lokal menyang Anheuser Busch lan Miller saka donya bisnis. Ing kasunyatan, namung babagan jinis bisnis apa wae sing nduweni paparan biasa macem-macem jenis kewajiban.

Manfaat Nggabungake utawa mbentuk LLC

Perusahaan lan LLCs minangka entitas legal kapisah sing nyedhiyakake keunggulan bisnis, hukum, lan pajak. Miturut mbentuk sawijining perusahaan utawa LLC, sampeyan bisa:

  • Ngurangi Tanggung Jawab Sampeyan: Nalika pamilik perusahaan tunggal utawa kemitraan umum duwe tanggung jawab tanpa wates kanggo aset bisnis lan aset pribadi, kalebu omah, mobil, akun bank, lan malah akun pensiun, pamilik perusahaan nduwe bisnis lan identitas pribadi sing kapisah. Iki minangka resiko kanggo aset pribadi sing ditondoi utawa dibatasi.
  • Pajak Kurangi: Perusahaan entuk pajak ing tingkat sing luwih murah tinimbang individu, kanthi biaya bisnis tartamtu, kayata Health Insurance, Business Travel, Klien Hiburan, lan liya-liyane, dadi pemotongan pajak bisnis, tinimbang saka, utawa sing duwe, entuk dhuwit.
  • Ngapikake Kredibilitas: Struktur perusahaan bisa ngirim pesen sing kuat marang pelanggan, supplier, saingan, lan bisnis liyane babagan prasetya bisnis serius lan sukses ing usaha sampeyan. Kanggo akeh, "Inc." utawa "LLC" tegese permanen, kredibilitas lan stature-nilai tambah tartamtu kanggo sampeyan lan perusahaan sampeyan!
  • Narik Investor lan Modal Investasi: Perusahaan bisa ngunggahake ibukutha liwat penjualan saham. Investor luwih seneng tuku saham ing perusahaan amerga utang pribadine dikurangi.
  • Mesthekake urip sing terus-terusan: Perusahaan bisa nduweni struktur bisnis legal, kanthi nyawa sing bisa ngluwihi penyakit, budhale, utawa pati pamilike. Nggabungake ngindari tliti legal utawa pambusakan bisnis sing bisa kena yen pasangan utawa proprietor tunggal mati utawa mangkat.
  • Transfer kepemilikan: Incorporating ngijini sampeyan kanggo ngirim kepemilikan bisnis liwat penjualan saham.
  • Centralize Management: Minangka perusahaan, dewan direktur bisnis sampeyan nduweni kuwasa kanggo nggawe keputusan bisnis utama lan perjanjian-perjanjian mengikat, tinimbang karo kemitraan, sing ndadekake kekuwatan iki ing tangan saben mitra umum. Dadi tinimbang sumelang yen wong bisa nggawe keputusan sing bisa nyebabake kasulitan financial serius marang sampeyan utawa perusahaan kanthi sakabehe, nggabungake njamin yen kabeh pemain utama ing perusahaan sampeyan tetep ing papan lan informed.

Kontraktor bebas

Wong-wong sing nyewa layanan sampeyan bisa uga ngandharake yen sampeyan nggabungake perusahaan sampeyan kanggo macem-macem laporan tax report utawa alasan kewajiban. Contone, yen perusahaan bakal mbayar sampeyan minangka kontraktor independen, ana resiko sing bisa dianggep yen IRS iku sejatine karyawan lan mula nggawe perusahaan sing nyewa sampeyan kanggo layanan sampeyan tanggung jawab kanggo pajak payroll lan bisa ngalami risiko nangani abot penalti yen padha ora nahan kanggo kuwi. Ing kasus-kasus kaya iki, klien sampeyan luwih seneng ngupayakake perusahaan sampeyan tinimbang sampeyan kanthi langsung, lan sauntara ora bisa nglampahi kabeh 1099 utawa kerumitan klasifikasi karyawan.

Watesan Income

Ora ana syarat income utawa ambang kanggo mbentuk sawijining perusahaan-sampeyan bisa miwiti minangka operasi siji-wong utawa dadi gedhe minangka Coca-Cola; langit tenan watesan!

Kewajiban

Sing pengin ngurangi risiko legal.

Capital

Incorporating minangka salah sawijining langkah hukum pisanan kanggo njupuk usaha bisnis sampeyan ing tingkat sabanjure lan penting yen mundhakaken modal perlu. Investor Savvy bakal nampilake model bisnis lan posisi looking for pratandha yen bisnis kasebut minangka usaha serius lan bakal entuk dalan, nggabungake minangka langkah kritis tumuju investor ngelingi modal ing perusahaan sampeyan.

Property

Ndhuweni real estate investasi ing Corporation sing wis kabentuk kanthi komprehensif, Perusahaan Tanggung Jawab Terbatas utawa Limited Partnership bakal nyedhiyakake akeh perlindungan bisnis tanggung jawab, perlindungan aset, lan keuntungan pajak sing padha.