Sarat lan Ketentuan

Layanan pangayoman bisnis lan wiwitan bisnis.

Get Incorporated

Sarat lan Ketentuan

Sarat lan Ketentuan

Ing Agreement iki ("Agreement") "sampeyan" lan "sampeyan" kanggo saben customer, "kita," kita, "" kita, "" GCS, "lan" perusahaan " Ngatur jeneng merek Companies Incorporated, Planners Protection Asset, Company Offshore, uga merek lan situs web liyane), kontraktor, agen, karyawan, pejabat, direktur lan afiliasi lan "Layanan" nuduhake layanan sing diwenehake dening kita. Persetujuan iki nerangake kewajiban kita marang sampeyan lan kewajiban sampeyan minangka gegandhèngan karo Layanan. Kanthi nggunakake Layanan miturut Agreement iki, sampeyan ngakoni yen sampeyan wis maca lan setuju kanggo bakal terikat dening kabeh syarat lan kondisi Agreement iki lan aturan utawa kawicaksanan utawa kabijakan sing bisa uga diterbitake dening kita. Sampeyan ngakoni yen sampeyan wis umur wolung taun, utawa wis samesthine tekan umur mayoritas ing yurisdiksi panjenengan.

NOMOR KORPORAT

Miturut Perjanjian iki, GCS bakal nggolekake kasedhiyan kasedhiyan jeneng awal, non-makili kanggo nemtokake manawa jeneng perusahaan sing wis dipilih wis digunakake dening perusahaan liyane ing negara, propinsi utawa negara sampeyan sing dipilih. (Corporation, perusahaan sing winates, lan / utawa jinis èntitas sing padha dianggo bebarengan kasebut ing ngendi ditrapake.) Yen jeneng perusahaan sing dipilih ora kasedhiya, GCS bakal (miturut urutan pilihan sing didaftar ing aplikasi sampeyan) jeneng sing disedhiyakake nganti asil panelusuran ngasilake jeneng perusahaan sing kasedhiya. Ing acara sing ora kalebu perancang korporasi sing bener (ie "Inc.," "Corp," utawa "Corporation") GCS bakal nambah "Inc" (utawa "LLC" kanggo perusahaan-perusahaan sing winates) filing karo negara, provinsi utawa negara sampeyan sing dipilih.

Sampeyan setuju yen sampeyan tanggung jawab kanggo ejaan saka jeneng perusahaan sing diwenehake. Sampeyan setuju yen sampeyan wis dicekak kaping pindho yen jeneng perusahaan ing ngisor iki diarani persis kaya sing dikarepake. Sampeyan ngerti yen panjaluk iki ora bisa dibatalake sawise sampeyan ngirim panjalukan.

Nalika kita gawe kabeh usaha kanggo entuk informasi paling anyar sing dianyari, kita ora bisa njamin menawa informasi sing paling anyar babagan kasedhiyan jeneng perusahaan diwenehake marang kita. Mulane, ora njamin jeneng kasebut kasedhiya kanggo digunakake minangka jeneng perusahaan ing negara, provinsi utawa negara sampeyan. GCS ora tanggung jawab apa wae kanggo ketergantungan kanggo kasedhiyan jeneng perusahaan. Menapa malih, nyaranake sampeyan ora nyithak letterheads, kartu bisnis utawa nggawe investasi ing jeneng nganti sampeyan nampa konfirmasi pemerintah sing jeneng wis disetujoni lan perusahaan wis diajukake.

Ing acara jeneng lan alternatif perusahaan sampeyan ora kasedhiya lan sampeyan ora menehi alternatif liya ing panulisan ing dina urutan sampeyan, sampeyan menehi wewenang GCS kanggo nambah tembung "Enterprises," "Holdings," "Manajemen," "Ventures," utawa "Ibu" nganti pungkasan jeneng. Yen alternatif kasebut ora kasedhiya obat tunggal sampeyan bakal diwatesi karo biaya sing dibayar kanggo GCS. Ndeleng bagean REFUNDS AND CREDITS kanggo rincian liyane.

Kita ora bisa lan ora mriksa kanggo ndeleng apa jeneng perusahaan sampeyan pilih, utawa panggunaan sampeyan nganggo jeneng perusahaan, nglanggar hak-hak hukum liyane. We urge sampeyan kanggo neliti kanggo ndeleng apa jeneng perusahaan sampeyan milih utawa nggunakake menehi infringes hak hukum liyane, lan ing tartamtu, kita suggest sampeyan ngupaya saran saka penasehate wewenang kanggo laku hukum ing jurisdiksi sing ditrapake.

REFUNDS AND CREDIT

Yen perusahaan US dibatalake sawise pembayaran wis dijupuk dening GCS nanging sadurunge mriksa jeneng wis rampung, GCS bakal ngasilake total jumlah total kurang biaya sing ditampa lan biaya pangolahan $ 95. Yen prentah dibatalake sawise cek jeneng wis rampung nanging sadurunge dokumen-dokumen pambentukan wis digawé, GCS bakal ngasilake total jumlah total kurang biaya pangolahan $ 125. Yen prentah dibatalake sawise dokumen pembentukan digawé, GCS bakal ngasilake jumlah total supaya ora ana biaya pangolahan $ 195 sing kasedhiya yen dokumentasi durung dikirimake menyang pemerintah. Kanggo dhuwit perusahaan ing sanjabane AS, yen GCS ngidini pengembalian dana sing ngasilake maksimum iku jumlah sing dibayar kurang luwih $ 495 utawa rong puluh persen saka rega tuku. Kajaba iku, dhuwit mbayar kanggo GCS sing wis dibayar menyang pamaréntah kanggo pengajuan, afiliasi, panyedhiya utawa biaya liyane kanggo nepaki supaya sampeyan ora bisa dibalekake, kalebu, nanging ora diwatesi, biaya pangolahan kertu.

Sawise perusahaan utawa dokumen dikirim menyang pemerintah kanggo diisi ing customer utawa kepercayaan utawa dokumen liyane wis disusun supaya ora bisa dibalekake utawa dibatalake.

Ragad $ 75 bakal ditambahake menyang kabeh cek bali menyang GCS amarga dana sing ora cekap utawa akun ditutup. Kajaba iku, ragad layanan bank bakal dikenani biaya kasebut.

Kajaba iku, nalika GCS bakal nyambut gawe gedhe kanggo nampung pelanggan, kesalahane mekanik utawa manungsa bisa kedadeyan. Mulane, manawa kanthi alasan apa wae panyambungan, LLC, request panyuwunan, panyuwunan, pamandhangan merek dagang, utawa persiapan aplikasi dagang utawa pamriksan liyane ora dituntut nandhang sangsara, ngrusak, salah panggonan, utawa mlebu, GCS ora bakal tanggung jawab marang apa wae, UTAWA KERENA KOMPENSATOR. YOUR REMEDY SOLE WITH GCS BE A REFUND COMPLETE OF ALL AND ALL FEES PAID TO GCS FOR SERVICES WE AS ALLOWED IN THESE TERMS AND CONDITIONS.

Yen kedadeyan sing ditindakake wis ditemtokake, kita bakal nggawe kabeh usaha kanggo ngrampungake filing perusahaan miturut permintaan sampeyan. Amarga GCS ndadekake saben gaweyan kanggo njamin kesempurnaan lan komprehensif filing perusahaan, ora njamin supaya urutane surat kasebut bakal diajukake nalika sampeyan minta. Yen sampeyan wis ora diajukake kanthi cepet, sampeyan bakal diwenehi hukuman tambahan kanggo mbayar maneh biaya tambahan sing dibayar kanggo panuntun dhasar kasebut.

Yen sampeyan wis mbayar liwat fax kanthi cek, mriksa telpon, mriksa Internet, ACH utawa cara sing padha, bakal ditahan ing urutan sampeyan nganti bank kita nandheske yen pembayaran wis dibusak. Wektu khas iku telung nganti limang dina, ora kalebu dina akhir pekan utawa liburan bank. Wektu iki gumantung marang bank lan ora GCS. Mung sawise kita wis nampa konfirmasi yen dana wis dibusak, kita miwiti ngolah pesanan sampeyan.

GCS golek usaha gedhe kanggo komunikasi karo pelanggan. Nanging, kabeh pesen telpon, email utawa sarana komunikasi liya ora bisa diwenehi seratus persen wektu.

Urutan disimpen ing wektu kasebut diajukake menyang GCS liwat Internet, telpon, faksimile utawa surat. Modifikasi bisa uga ora ditindakake sawisé ditokake kajaba sadurunge wewenang saka GCS. Sawise ditampa saka wewenang sadurunge, modifikasi menyang urutan bener sawise GCS nampa panjaluk, ditulis ditulis saka sampeyan liwat faksimile. Ana pangeluaran financial lan wektu kanggo nepaki supaya. Mulane, panjaluk pembatalan kudu diajukake lan ditampa dening kita dening panrimo layang e-mail sing didafteake utawa ing formulir kontak kita ing https://companiesinc.com/ 24 jam kerja sadurunge ngirim pesen menyang agensi pemerintah kanggo proses pengajuan utawa sadurunge layanan kasedhiya. Waktu jam kerja paling akeh yaiku 6: 00 AM kanggo 5: 00 PM PST ora kalebu liburan nasional.

Sawetara yuridiksi njaluk sampeyan nyedhiyani dokumen rajin sadurunge perusahaan bakal diajukake utawa dikirim. Dokumen kasebut bisa uga kalebu nanging ora diwatesi karo salinan passport, notifikasi asli, laporan bank, lan / utawa surat rujukan bank. Ing wilayah tartamtu, kita bisa ngajukake nanging ora bisa sah ngirim perusahaan sampeyan nganti sampeyan nyedhiyani dokumen. Ing yurisdiksi liya, kita kudu mbayar nanging ora bisa ngajukake perusahaan sampeyan nganti sampeyan nyedhiyani dokumen sing dibutuhake. Sawetara aktivitas butuh panemu legal. Sawetara dokumen bisa uga diterjemahake menyang basa Inggris utawa basa liya. Yen ana biaya kanggo syarat tambahan iki, sampeyan tanggung jawab. Kita nandhang bobot ngadegake perusahaan kayata biaya pemerintah lan agen lan biaya iki ora bakal dibalekake kanggo kita. Sampeyan, manawa, setuju yen sampeyan tanggung jawab kanggo nyedhiyakake dokumen rajin amarga kudu, tanpa syarat, lan yen mbalek maneh ora kasedhiya yen sampeyan ora netepake aturan tuntutan amarga.

Kepuasan pelanggan tegese siji utawa luwih saka sing kasebut ing ngisor iki: (1) sing ditampa dokumen kanggo filing lan file dicap dening lembaga pemerintah, utawa (2) yen dokumen sing disetujoni disusun lan dikirim dening operator umum, pengiriman elektronik utawa sarana liya utawa (3) sing layanan dhawuh padha dileksanakake. Yen samubarang sing kasebut ing ndhuwur bener ing bagean saka urutan, sampeyan setuju yen sampeyan wareg karo kabeh urutane.

PENYIMPANAN WARANTI

KAMUS NINGGALKE ALL JAMINAN, MESELEKAN UTAWA MENGGUNAKAN, KANGGO KANGGO KUWI ORANG KELAS DITEMUKAN. Sawetara yuridiksi ora ngidini exclusions saka jaminan nyata, supaya pangecualian ing ndhuwur ora bisa ditrapake kanggo sampeyan.

Biaya Sadurunge

Ana uga tambahan biaya pemerintah utawa liya sing kudu ditindakake sawise perusahaan utawa dokumen liyane digawe utawa diajukake lan / utawa ditransfer menyang sampeyan. Contone, US State of Nevada mbutuhake dhaptar perwira sing bakal diajuk sakcepete sawise perusahaan diisi. Minangka nulis iki ragad filing yaiku $ 150 ditambah biaya lisensi bisnis $ 500. Conto liyane yaiku yen Negara California nduweni pajak waralaba prabayar taunan ing jumlah sing beda-beda gumantung saka asil perusahaan sing diproyeksikake. Yen sampeyan wis tuku perusahaan umur / rak, biaya sing nganyari maneh bisa ditindakake sawisé tanggal tuku. Amarga biaya kasebut ora ditindakake sawisé panrapan awal perusahaan, GCS ora bisa ngisi sampeyan kanggo syarat filing sabanjure ing standar biaya filing dhisikan. Sampeyan bakal dibutuhake kanggo nutupi negara, negara, agen lan / utawa biaya liyane sing sakteruse sadurunge tanggal sing ditrapake supaya sampeyan bisa entuk perusahaan utawa entitas liyane kanthi apik ing negara utawa negara tatanan. Sampeyan uga kerep dibutuhake kanggo njaga agen sing ndaftar kanggo layanan proses legal ing negara utawa negara penggabungan lan sembarang yurisdiksi ing ngendi perusahaan sampeyan, miturut yurisdiksi sing gegandhengan, wis nglakoni bisnis. Yen GCS mbayar sampeyan kanggo nganyari maneh entitas hukum, kita cenderung nggoleki kanthi apik sadurunge tanggal sing ditampa. Iku amarga ana asring denda, biaya pungkasan, denda lan / utawa pencabutan sing dileksanakake ing perusahaan kanggo pungkasan pengajuan. Pengeboran awal menehi kita bantalan kanggo nyegah pemerintah utawa entitas liyane saka konsekuensi saka file pungkasan. Iku tanggung jawab sampeyan lan ora saka GCS kanggo njaga piranti legal sampeyan kanthi becik. Ana biaya nganyarke kanggo trust internasional kalebu, nanging ora kudu diwatesi, wali amanat lan biaya pemerintah. Minangka nulis iki, biaya kanggo layanan agen kadhaptar $ 189 saben taun kanggo negara apa AS lan $ 245 saben taun ing provinsi sembarang Kanada. Biaya renewal beda-beda ing negara liya. Yen sampeyan ora mbayar biaya nganyari maneh karo pamaréntah lan perusahaan sampeyan dadi sawetara wangun pamarentah derogatory (terminologi kasebut beda-beda gumantung negara), yaiku indikasi yen sampeyan ora pengin perusahaan maneh. Yen sampeyan ora ngandhani GCS nganggo cara nulis sadurunge menehi kaanan sing ngakoni ing nulis dening manajemen, sampeyan menehi ijin GCS kanggo nyedhiyakake perusahaan sing dituduhake sampeyan ora pengin didol minangka perusahaan umur, ngowahi jeneng lan / utawa mulihake ngadeg.

KEPERLUAN PUBLISHING

Hukum negara tartamtu mbutuhake perusahaan nganakake publikasi ing koran sing ditunjuk. GCS bisa, ing pilihan tunggal, nindakake fungsi iki kanggo klien, utamané yen dibutuhake saka incorporator utawa organizer entitas. Pernyataan ing situs web kita nyatakake yen tatanan "Prekaran kalebu biaya penerbitan sing dibutuhake" tegese panggonan sing dibutuhake dening incorporator utawa organizer. GCS ora bakal nerbitake utawa mbayar biaya publikasi ing negara-negara tartamtu, kalebu nanging ora diwatesi, persyaratan publikasi New York Limited Liability Company. Sampeyan kanthi iki digawe sing weruh yen sampeyan nyuwun pembentukan New York LLC sing syarat-syarat publikasi bisa uga luwih larang tinimbang pambentukan dhisikan LLC dhewe lan sampeyan bakal tanggung jawab kanggo Fees iki.

LEGAL or FINANCIAL ADVICE AND REPRESENTATION

GCS minangka layanan penerbitan internet. Bahan ing situs web iki ngemot informasi aplikasi umum lan ora dimaksudake kanggo ngganti saran saka pengacara. Nalika staf kita nglakokake usaha kanggo njaga lan nerbitake informasi sing akurat, hukum Negara, Propinsi, lan Federal dadi dinamis lan terus berkembang. Kajaba iku, hukum-hukum mbukak kanggo interpretasi sing beda-beda lan beda-beda ing antarane sawetara yuridiksi.

Nalika nggunakake layanan kita, sampeyan bakal tumindak minangka pengacara dhewe. GCS ngrampungake informasi ing formulir sing dibutuhake adhedhasar informasi sing diwenehake kanggo kita ing pengajuan "Request for Incorporation" utawa "Formations LLC" lan ngemot formulir sing dibutuhake karo agensi negara, provinsi utawa federal sing cocok. Kanthi menehi layanan iki, GCS, penasehat, agen, wakil, lan karyawan ora menehi saran utawa layanan legal, tax, utawa layanan profesional, lan ora ana perwakilan utawa jaminan, sing dituduhake utawa diwenehake babagan konsekwensi legal utawa liyane asil saka nggunakake layanan utawa formulir kita.

GCS, penasihat, agen, wakil, lan karyawan ora melu laku hukum lan ora bisa menehi saran legal. Senadyan GCS ngembangake upaya gedhe lan ngurmati sifat rahasia informasi sing dikirimake marang kita, ora ana hubungan khusus utawa hak istimewa sing ana ing antarane GCS lan sampeyan, kalebu nanging ora diwatesi karo sesambungan Attorney-Client sing bisa ana nalika sampeyan lagi rembugan karo pengacara sing dilisensi .

Yen sampeyan nganggo wakil pengacara sing digandhengake karo GCS, sampeyan setuju yen ora ana apa-apa sing kudu dijaluk minangka saran legal kanggo kasus utawa kahanan individu. GCS lan / utawa pengacara afiliasi mung nyedhiyani informasi umum, ora penasihat tax, lan ora menehi lan ora menehi saran, tax, utawa kepenginasaan sing gegandhengan babagan layanan kita. Sampeyan kudu ngupaya saran legal lan pajak profesional sing profesional. Paling gedhé utawa entitas sing digawé GCS ditrapake dadi netral pajeg lan manawa apa wae entuk entuk entuk entitas saka entitas domestik utawa internasional, bisa dilaporake ing taun sing diduweni tanpa mangerteni apa dana kasebut ditarik saka entitas kasebut utawa dipulihake ing kasus entitas internasional. Luwih, informasi sing ditampa saka GCS lan / utawa perusahaan afiliasi lan / utawa pengacara ora dimaksudake kanggo nggawe, lan diskusi, kuitansi, ndeleng utawa direktur liyane utawa interaksi ora langsung ora kasebut, hubungan pengacara-klien lan biaya sing dibayar ora bakal dikenani biaya legal.

Minangka kabeh prakara bisnis penting, GCS, penasihat, agen, wakil, lan karyawan banget menehi saran yen sampeyan takon karo pengacara sing dilebokake kanggo laku hukum lan CPA sing dilisensi ing wilayah sing ditrapake babagan paten perusahaan, LLC, kepercayaan utawa produk utawa layanan liyane sing kita nyedhiyakake lan operasi terus.

FEE, PAYMENT AND TERM

Minangka pertimbangan kanggo layanan sing dipilih, sampeyan setuju kanggo mbayar biaya layanan sing ditrapake. Kabeh biaya sing ditanggepi ing ngisor iki ora bisa ditundha kajaba yen diwenehake. Minangka pertimbangan luwih lanjut kanggo Layanan, sampeyan setuju kanggo: (1) nyedhiyakake informasi tartamtu, lengkap lan akurat tartamtu babagan sampeyan dibutuhake dening proses aplikasi lan (2) njaga lan nganyari informasi kasebut minangka dibutuhake kanggo tetep saiki, lengkap lan akurat. Kabeh informasi kasebut bakal kasebut minangka informasi akun ("Informasi Akun").

Sampeyan kanthi iki maringi kita hak kanggo nyampekno informasi pihak katelu kasebut. Kanthi ngrampungake lan ngajokake aplikasi dhaptar jeneng perusahaan, sampeyan makili yen Informasi Akun ing aplikasi sampeyan bener lan yen Daftar Jeneng Perusahaan sing kapilih, adoh sadurungé, ora ngganggu utawa nglanggar hak-hak sing katelu pesta. Sampeyan ngandharake yen jeneng perusahaan ora didaftar kanggo maksud apa waé sing ora sah.

SURAT KUASA

Yen sampeyan nyuwun idin sing sah ing Articles of Incorporation sing ngluwihi jumlah maksimal saham sing diijini dening negara, provinsi utawa negara sing dipilih kanggo biaya filing, sampeyan tanggung jawab kanggo kabeh lan kabeh biaya pajak sing ditindakake kapan wae. . Sawetara, nanging ora kabeh, jurisdiksi ngisi biaya tambahan biaya nalika jumlah saham lan / utawa total nilai tambah nominal. Sampeyan tanggung jawab kanggo neliti jumlah maksimal saham sing diijini dening negara, propinsi utawa negara supaya bisa nduweni biaya filing minimal. Nomer saham sing sah ing Artikel Pemerbadanan dipilih miturut kaputusan sampeyan. Yen sampeyan ora nglatih kita, struktur saham standar iku saham 1500 tanpa nilai nominal kejaba angka-angka adat beda-beda ing wilayah tartamtu utawa luwih sithik saham sing cocog karo biaya filing minimal.

Wektu PANJENENGAN

Yen ditrapake, GCS ngirim dokumen menyang kantor pemerintah sing cocok kanggo pengajuan. Nalika GCS nampi dokumen-dokumen kasebut saka kantor pemerintah, GCS, uga nggandhengake dokumen kasebut miturut paket sing sampeyan dhawuh. Sampeyan setuju yen kantor pamaréntah, lan ora GCS, ngontrol bingkai wektu ing ngendi dokumen perusahaan diajukake lan bali menyang GCS.

Sawise entitas kasebut diajukake, yen sawijining buku perusahaan utawa buku rekaman perusahaan dilebokake ing urutan, bakal digawe sawise jeneng perusahaan diajukake lan disetujoni dening pemerintah. (Alesan kanggo iki yaiku ora praktis kanggo ngirim perusahaan kasebut nganti pamaréntah nyetujoni jeneng supaya kit ora digawe kanthi jeneng sing wis ditolak déning pamaréntah.)

REPORTING AND FILING REQUIREMENTS

GCS ora tanggung jawab kanggo menehi saran utawa ngelingake sampeyan apa syarat utawa kewajiban, kalebu, nanging ora diwatesi karo laporan tahunan, tax filings, pajak, utawa syarat publikasi provinsi, provinsi, kabupaten utawa federal sing terkait karo produk utawa layanan kita nyedhiyani sampeyan. Minangka tulisan iki ana 3,007 ing Amerika Serikat kanthi syarat lan biaya sing beda-beda. Amarga jumlah negoro lan yurisdiksi liyane lan aturan sing tansah owah, iku tanggung jawab panjenengan kanggo nliti biaya filing, pajak lan persyaratan liyane saka kabupaten, paroki, negara, negara utawa yurisdiksi sing gegandhengan karo sampeyan. Keterlibatan GCS ing prodhuk utawa layanan sampeyan bakal ditanggulangi nalika produk utawa layanan sampeyan digawe. Sembarang persyaratan utawa kewajiban kanggo pangopènan prodhuk utawa layanan ora tanggung jawab GCS lan tanggung jawab sampeyan dhewe. Khusus, kajaba sampeyan wis dikontrak kanggo GCS nglakoni, syarat publikasi negara, propinsi, kabupaten utawa federal sing gegandhengan karo perusahaan sampeyan, LLC utawa produk utawa layanan liyane bakal tanggung jawab sampeyan. Iki kalebu, nanging ora diwatesi, filing kanggo status pemilihan Bab S Corporation. Wangun aplikasi S-Corporation kudu diwenehake dening pejabat perusahaan sampeyan. Awit kita ora dadi pejabat perusahaan sampeyan, kita ora bisa mlebu lan ngatur formulir iki. Sanajan pejabat / direktur / manajer nomine dijaluk, kita ora bakal mbutuhake berkas kuwi utawa njupuk tindakan atas jenenge perusahaan kajaba sah dening pihak sing cocok ing nulis. Kita ora tanggung jawab kanggo formulir tax sing ilang utawa pungkasan, utawa file, tindakan, utawa inaksi liyane kajaba kanthi sengaja fraudulent, sing bakal dadi nomine, ora GCS. GCS minangka layanan persiapan lan panyandian dokumen lan ora minangka pajak utawa perusahaan hukum. Kabutuhan lan kabutuhan hukum kudu didol liwat dilisensi, pinter, praktisi anggota profesi iki kayata pengacara lan akuntan.

BANK ACCOUNTS

Yen, kanggo biaya tambahan, sampeyan njaluk pitulung ing pambukaan akun bank, kita bakal nggawe upaya kanggo mbukak akun sing nyukupi kebutuhan sampeyan. Nanging, sampeyan setuju yen GCS ora ngontrol layanan sing ditawakake dening bank utawa bank sing bakal utawa ora mbukak jinis akun sing dikarepake, utawa usaha sampeyan kanggo ngrampungake dokumentasi bank sing dibutuhake. Sampeyan setuju yen bank, nanging ora GCS, ngontrol kacepetan ing ngendi akun bank bakal utawa ora bakal dibukak. Sampeyan setuju yen sampeyan tanggung jawab kanggo ngisi aplikasi pambuka akun bank kabeh lan nyedhiyakake kabeh informasi sing dijaluk dening bank kanggo pambuka akun.

Biasane, paling sampeyan ora bisa ngubungi bank kasebut nganti sawise akun mbukak. Alesané, kita wis weruh klien ing pirang-pirang kesempatan nggawe laporan menyang bank utawa nyathet bank kanthi cara kanggo ngalangi pambukaan akun.

Sampeyan setuju supaya GCS ora aman kanggo kawicaksanan lan kondisi bank kalebu, nanging ora diwatesi, ing ngisor iki: bank sing nolak akun sing mbukak, bank njupuk luwih akeh wektu kanggo mbukak akun tinimbang sing dikarepake, bank njaluk luwih akeh informasi sadurunge bank bakal mbukak akun, owah-owahan ing kawicaksanan bank, ora bisa mbukak akun karo bank sing nduweni cabang lumaku, perlu nggawe celengan lan penarikan lewat surat tinimbang mlaku menyang bank, deposito njupuk maneh kanggo dibusak sing dikarepake klien, basa manca sing dipigunakaké ing bank, bank ora nyedhiyani kabeh layanan sing dikarepake klien, kalebu, nanging ora winates ing kemampuan kanggo ngopi dhuwit metu saka akun utawa ora ana utawa kredit utawa kardus debit utawa ing ngarsane utawa ora ana akses Internet menyang akun kasebut, utawa bank sing mbutuhake sampeyan lelungan menyang bank dhewe sadurunge akun kasebut bakal kabuka. Yen bank mbutuhake lelungan, sampeyan kudu tanggung jawab kanthi maksimal kanggo kabeh lelungan lan biaya sing gegandhengan. Ing sawetara kasus, mung pilihan sing cukup kanggo mbukak akun ing bank sing ora duwe cabang lumaku kanthi gampang kanggo customer utawa bank sing ora duwe cabang apa wae. Yen iki jinis akun sing GCS bisa mbukak kanggo sampeyan, sampeyan setuju yen GCS wis kawujudake kewajiban.

Ing kasus ora, GCS diwajibake ngasilake kabeh biaya sing dibayangke kanggo produk lan layanan tambahan sing dituku ing saliyane akun bank amarga akun bank ora bisa dibukak utawa yen sampeyan ora oleh pilihan bank. Iki pancen manawa alesan utamane sampeyan ndadekake entitas hukum utawa kronologis sing gegandhengan karo layanan kanggo tujuan mbukak akun bank utawa sing deadline penting ora ditarik amarga kelampahan mbukak akun bank. Contone, yen sampeyan mrentahake LLC lan akun bank lan pilihan bank Panjenengan ora gelem mbukak akun kasebut, obat siji-sijine kanggo GCS, opo wae, kanggo mbayar ganti rugi sing bagean saka beya sing ditampa GCS deems related to the bank account mbukak, kurang biaya lan wektu sing ditampa, utawa nyedhiyakake sampeyan karo pilihan perbankan liyane. GCS wis nindakake riset ekstensif kanggo nemokake bank-bank sing bakal mbukak akun tanpa sampeyan saiki, sing aran institusi stabil lan offer layanan cukup. Sampeyan tanggung jawab kanggo ngrampungake aplikasi rekening bank, nyedhiyakake ketuntasan sing dibutuhake lan nyedhiyani dokumentasi liyane sing dijaluk saka bank. Bank kudu nampilake klien kanggo kegiatan legal lan etika. Gagal nglakoni supaya bisa nyebabake bank ilang lisensi lan / utawa mbatesi kemampuan kanggo tumindak transaksi internasional. Dadi, bank-bank ora dikenal amarga nggawe syarat sing kudu ditindakake.

Syarat-syarat pambuka bank umum kalebu, nanging ora diwatesi, ngrampungake aplikasi akun, tondo asto kertu tanda tangan, nyediakake salinan notari paspor, tagihan sarana asli sing alamat alamat omah, dokumen perusahaan, bank lan / utawa referensi profesional surat lan persyaratan liyane sing beda-beda gumantung saka bank. Bank bakal sering nelpon kanggo verifikasi keaslian dokumen. Kanthi nyedhiyakake sampeyan kanthi jeneng bank GCS deems paling layak lan nggawe usaha kanggo nyedhiyani sampeyan karo dokumen mbukak akun bank, GCS wis kawujud kewajiban ing perjanjian iki.

Yen sampeyan dhawuh barang utawa layanan tambahan, dokumen tambahan, duplikat, amarga ketunten perlu. Contone, yen sampeyan dhawuh akun bank, hukum bisa mbutuhake bank kanggo njaga identifikasi lan dokumen referensi asli. Peraturan uga mbutuhake wali utawa panyedhiya layanan perusahaan kanggo duwe dokumen aslén asli amarga asli. Dadi, sampeyan kudu nyedhiyakake sawetara set asli.

TRUS, REAL ESTATE & DOCUMENTATION

Peraturan lokal lan internasional wis ana kanggo nyegah pencucian dhuwit lan penylametan utawa gerakan dana ilegal liyane. Dadi, para wali, bankir lan liya-liyane ing industri jasa finansial dibutuhake kanggo ngenali pihak sing cocok kanggo netepi peraturan kasebut lan supaya nalika panjaluk utawa panjaluk disuwun dijupuk, barang-barang sing dituku kasebut ditransfer menyang pihak sing cocok. Mulane, ana syarat ngerti-sampeyan-pelanggan sing kudu ditemokake. Wali anggota ora umumake kudu ngecualekake kanggo syarat-syarat amarga kudu ngasilake denda lan / utawa mundhut lisensi kanggo nindakake bisnis.

Ing ngisor iki dhaptar sawetara, nanging ora kabeh kudu, dokumen kasebut biasane dibutuhake saka klien kanggo mbentuk kepercayaan internasional: Formulir Data Assessment Client, Affidavit Solvency, Bukti Sumber Dana, Dokumen Informasi Trust, Dhuwit Undhang-undhang Kontrol Undhang-undhang, Undhang-undhang Kontingen, Salinan kaca foto paspor panjenengan (utawa salinan lisensi pengemudi sampeyan ing sawetara kasus cukup) sing diwenehake dening Notaris Public, Original documentary evidence of your address (kudu asli anyar tagihan kertu, pernyataan kertu kredit utawa pernyataan bank - kudu asli tinimbang fotokopi), Surat referensi bank. Sampeyan bakal diwenehake kanggo mlebu sawetara dokumen kasebut lan nyedhiyake salinan paspor sing kasebut ing ndhuwur, tagihan sarana (utawa liyane sing diwenehake) lan surat rujukan bank. Dhaftar ing ndhuwur tegese nyedhiyani conto dokumen sing kerep dibutuhake nanging ora njamin yen dokumen liyane ora dibutuhake lan / utawa panjalukan liyane.

Sampeyan tanggung jawab kanggo nyedhiyakake informasi kanggo completion of trust, kalebu amanah tanah, kepercayaan urip lan dokumen liyane, kalebu nanging ora diwatesi kanggo dokumen lien uga menehi kita jeneng entitas. Kita ngalami tugas preparat lan ngetokake biaya sadurunge nyedhiyakake informasi kanggo ngrampungake dokumen sampeyan. Dadi, kegagalan sampeyan nyedhiyani informasi sing kudu kita lebokno informasi sampeyan dadi dokumen ora dadi alasan mbayar mundur amarga ora ana biaya preparatory sing bisa ditindakake.

AKSARI PALING MUDAH

Akun rekening kertu kredit digunakake kanggo ngisi pelanggan sing mbayar nganggo kertu kredit. Yen, kanggo biaya tambahan, sampeyan njaluk pitulung ing pambukaan akun merchant kartu kredit, kita bakal nggawe upaya kanggo mbukak akun sing nglegakake kabutuhan sampeyan. Nanging, sampeyan setuju yen GCS ora ngontrol layanan sing ditawakake dening perusahaan akun pedagang, tarif sing ditawakake, utawa pedagang bakal utawa ora mbukak jinis akun sing dikarepake, utawa usaha sampeyan kanggo ngrampungake dokumentasi akun pedagang sing dibutuhake. Sampeyan setuju manawa perusahaan akun pedagang, nanging ora GCS, ngontrol kacepetan kang akun dagang bakal utawa ora bakal kabuka. Sampeyan setuju manawa sampeyan tanggung jawab kanggo ngisi aplikasi akun pedagang kanthi lengkap lan nyedhiyakake kabeh informasi sing diwajibake kanggo pambuka akun.

GCS DO NOT GUARANTEE FEES ACCOUNT OR CONTACT. KOMITMEN INI MADE ING MARKETING ACCOUNT COMPANY MUNGKIN MUNGKIN KANGGO APLIKASI. Sampeyan setuju yen GCS ora tanggung jawab kanggo biaya sing ditampa dening perusahaan akun MERCHANT.

Sampeyan setuju supaya GCS ora aman kanggo kawicaksanan lan kondisi akun pedagang kalebu, nanging ora winates, ing ngisor iki: perusahaan akun pedagang nolak mbukak akun, perusahaan akun sachant njupuk luwih akeh wektu kanggo mbukak akun saka sing dikarepake, akun pedagang perusahaan njaluk informasi luwih dhisik sadurunge bakal mbukak akun kasebut, simpenan dhisikan sing dibutuhake ing bank, owah-owahan ing kawicaksanan, ora bisa mbukak akun kanthi tarif sing dikarepake, ketidakmampuan kanggo mbukak akun merchant kanthi syarat sing dikarepake, perusahaan akun pedagang ora nyediakake kabeh layanan utawa tarif sing dikarepake klien, kalebu, nanging ora diwatesi, biaya, cadangan, kawicaksanan merchant lan liya-liyane.

Ing sawetara kasus, mung pilihan sing cukup kanggo mbukak akun merchant ing perusahaan sing ngisi biaya sing luwih dhuwur tinimbang tingkat standar. Iki luwih bener yen perusahaan akun pedagang nganggep bisnis kasebut minangka "kategori" resiko, manawa klien ora ngrasa bisnis kasebut beresiko dhuwur utawa manawa klien duwe riwayat resik utawa rekaman trek. Yen iki jinis akun sing GCS bisa mbukak kanggo sampeyan, sampeyan setuju yen GCS wis kawujudake kewajiban.
Ing kasus ora ana, GCS nduweni kewajiban kanggo ngasilake kabeh biaya sing dibayar kanggo produk lan layanan tambahan sing dituku ing saliyane akun merchant kartu kredit amarga perusahaan akun pedagang ora bisa dibukak utawa yen sampeyan ora kepenak karo pilihan perusahaan akun pedagang . Iki pancen manawa alesan utamane sampeyan ngedegake entitas legal utawa layanan sing disetujoni kanggo tujuan mbukak akun pedagang kertu kredit utawa sing deadline penting ora kejawab amarga ketundha mbukak akun dagang. Contone, yen sampeyan mrentahake korporasi lan akun merchant lan perusahaan akun dagang sing ora gelem mbukak akun utawa ngisi tarif sing luwih dhuwur tinimbang sing dikarepake, obat siji-sijine kanggo GCS, ing opsi kasebut, kanggo mbayar ganti rugi sing bagean saka ragad mbayar sing dianggep GCS kagandhèng karo pambuka akun saudagar utawa bagean saka ragad sing diajarke, kurang metu saka kanthong pakean, utawa menehi sampeyan karo opsi akun pedagang liyane. Biaya sing ditayangke kanggo mbangun akun pedagang wis dibayar kanggo pihak katelu kanggo ngetrapake resiko, supaya paling akeh biaya sing dibayar kanggo ngedekake pedagang kudu ditrapake kanthi lengkap. GCS wis nglakokake riset ekstensif kanggo nemokake perusahaan akun pedagang sing bakal mbukak akun kanggo bisnis beresiko rendah, menengah lan beres, sing aran institusi cukup lan bisa menehi layanan sing cukup. Kanthi nyedhiyakake sampeyan kanthi jeneng perusahaan pedagang akun GCS deems paling layak lan nggawe gaweyan kanggo nyedhiyani sampeyan dokumen bukaan akun pedagang utawa pitunjuk, GCS wis kawujud kewajiban ing perjanjian iki.

PROGRAM OFFICE

Program kantor, sing kasusun saka nomer telpon, nomer fax lan alamat ditawakake minangka penabung klien. Nomer telpon ing kantor paling kerep dianggep minangka saluran telpon sing dijawab kanggo akeh perusahaan. Mulane, partai panggil kudu ninggalake jeneng perusahaan sing diarani supaya kita bakal weruh sing bakal dikirimake pesen kasebut. GCS ora tanggung jawab kanggo surat sing ilang, panggilan telpon ora kejawab, fax, kesempatan bisnis sing ilang utawa apa wae. Alami, pembayaran maneh ora kasedhiya sawise layanan diwiwiti amarga GCS menehi biaya lengkap saka program kantor ing ngarep.

KREDIT KREDIT & AGED / SHELF COMPANY

Persyaratan Layanan iki nemtokake ruang lingkup lan watesan kewajiban Perusahaan kanggo Nasabah lan Kebijakan Gunakake Sarat Layanan lan Produk dening Pelanggan. Perusahaan bakal dadi arbiter tunggal lan final sajrone interpretasi Persetujuan kasebut. Kanthi nggunakke Layanan lan Produk Company, Customer setuju kanggo terikat karo istilah sing kasebut ing Agreement iki.

Yen dhawuh, Perusahaan bakal nyedhiyani perusahaan utawa perusahaan winates perusahaan menyang Customer. Perusahaan bakal nyedhiyakake Customer karo paket sambutan kanthi email utawa pengiriman kiriman. Pelanggan tanggung jawab kanggo ngrampungake paket sambutan lan ngasilake kanthi bener rampung menyang Perusahaan. Sawise paket sambutan (sing nuduhake aplikasi lan / utawa dokumentasi liyane sing dijaluk) wis rampung dening Nasabah lan bali menyang Perusahaan, Perusahaan bakal ngirim informasi menyang Dun & Bradstreet kanthi tujuan, nanging ora njamin, kanggo nyedhiyani layanan ing ngisor iki :

1. Nyedhiyani profil kredit bisnis karo siji utawa luwih kantor kredit bisnis.
2. Ngowahi proses bangunan kredit dening Perusahaan utawa afiliasi sing mbayar biaya cepet kanggo agensi pelaporan kredit yen sampeyan wis mbayar layanan cepet.
3. Nyedhiyani portofolio lan akun Dun & Bradstreet (D & B).
4. Nggawe laporan kredit D & B utama 6.
5. Nggawe skor lan rating 5 D & B ing laporan 6.
6. Kirim informasi D & B sing nyuwun nggawe skor D & B lan peringkat.
7. Ngewangi pelanggan nggawe 4-6 referensi dagang kanggo perusahaan.
8. Ngawasi portofolio kredit 6 D & B.

Pelanggan bakal nindakake ing ngisor iki:

1. Bener ngrampungake paket sambutan lan bali menyang affiliate Company.
2. Nyedhiyani kabeh informasi sing dijaluk dening Perusahaan lan / utawa affiliate sawijining kanggo ngrampungake profil kredit.
3. Tindakake arah Company lan / utawa affiliate ing proses completion profile credit.

Perusahaan umur utawa perusahaan rakitan iku perusahaan, LLC utawa entitas sing padha sing wis ditetepake ing tanggal sadurunge.

MENGGUNAKAN LAYANAN PERUSAHAAN lan PRODUK DI RISIKO LAYANAN PELANGGAN. KELUARAN LAN WISANGGENYA ING JAMINAN, MITRA, PELANGGAN, PELANGGAN, PELANGGAN, LAYANAN KELUARAN, LAYANAN KELUARAN, MISKADI JAMINAN LANDEN, KABEH LANJUTAN WARANTI JAMINAN KELUARAN, UTAWA KESEHATAN KELAS DIPERLUKAN, LAYANAN LAN PRODUK LAN PRODUK LAN PRODUK KARYA ING SELAGI TRANSAKSI POTENSI; UTAWA DILAKUKAN JAMINAN WARANTI KELUARAN Dadi sing bisa dipindhahake saka nggunakake layanan lan prodhuk COMPANY ATAU AS KUAT, utawa aksesibilitas layanan apa wae UTAWA MERCHANDISE sing disedhiyakake utawa disedhiyakake dening LAYANAN COMPANY ATAU STATISTIK HISTORIC OF STANDING TAMBAHAN LAIN KELAS DIPERLUKAN ING TERSEBUT. ING Klebu LOSS OF TRANSACTION, MUNGKIN KELAS DARIPADA LAYAR, O KABUPATEN MUNGKIN KANGGO LANDA MUDAH KONTAK TRANSAKSI MENGGUNA UTAWA DISEBABKAN OLEH COMPANY LAN EMPLOYEES UTAWA LAINNYA. UTAWA LAIN PERJANJIAN LAIN, KONTEN UTAWA LAIN NGAKUTAN KONTES DINI. PERUSAHAAN KELAS DILAKUKAN LAYANAN DILAKUKAN PERUSAHAAN KARYAWAN BISNIS MANGKAT PINDAH KEPADA PELANGGAN. THE COMPANY MEMBERI PROFIL KREDIT. PELANGGAN TANGGUNG JAWAB MENGGUNAKAN PROFIL KREDIT MENGGUNAKAN PINDAN KELOMPOK SEPERTI KELAS DIPERKEKAT LAN PELANGGAN KEPENTINGAN PELANGGAN. EIN OR TAX ID NOMBOR AGED / SHELF COMPANY MUNGKIN NOT MATCH THE AGE OF COMPANY AND MAY HAVE BE ACQUIRED RECENTLY.

KELANGGARAN CUMULATIF LAYANAN PERUSAHAAN Kanggo ALL KANGGO sing digawe dening PELANGGAN, UTAWA SAWI LAIN, KELAS KELAS, MUNGKIN KABEH LANJUTAN KANGGO SAKA KONTRAK, TORT O KANGGO LISTRIK, MENGGUNAKAN JUMLAH KANGGO SAKA ALL KAYU LAN KUASA DIBENARKAN KELOMPOK BEKALAN KEPENTINGAN PELANGGAN KEPENTINGAN PERUSAHAAN. Layanan ing ndhuwur bisa nganti 120 kanggo dina bisnis 180 saka tanggal pangarepan Pelanggan lan Perusahaan nampa paket sambutan sing wis rampung.

Mulane bisa migunakaken PROFIL CREDIT, PELANGGAN PELANGGAN KONTAK AGENSI PELAPORAN KONTEN LANGSUNG LANGSUNG WISAT LAN TANPA SEHINGGA MUNGKIN SENANG KOMPETEN PERUSAHAAN. CUSTOMER ngerteni manawa ana prakaryan sing nyedhiyakake persiapan sadurungé file dikirim menyang agensi laporan CREDIT. PREMATURE FILE SUBMISSION OR IMPROPER CONTACT WITH CREDIT REPORTING AGENCY MAY HAVE DEROGATORY EFFECT ON PROFILE CREDIT AND CUSTOMER ACCEPTS FULL AND COMPLETE RESPONSIBILITY. PERUSAHAAN KARYAWAN BISA NGISO INFORMASI KONTEN AGENSI KREDIT, Nanging ora ngontrak INTERPRETASI INFORMASI DATA, Mulane DO NOT GUARANTEE MERUPAKAN INGIN MENGGABUNGKAN PENERIMA AS MULAI REPORTS, SKOR UTAWA KANGGO YANG DIPERLUKAN, O KINAKO GANTI PERUSAHAAN MENGGUNAKAN ITEM Bakal ditompo yen sampeyan utawa AGENSI PELAJARAN CREDIT ora COOPERATE AS DESKRIPSI. Biaya tambahan minangka bagéan saka proses bangunan kredit bakal dadi tanggung jawab customer. Ing ngisor iki ora bakal dibayar kanggo COMPANY minangka layanan sing disedhiyakake dening perusahaan partai 3rd. Iki kalebu, nanging ora diwatesi karo biaya D & B nyetel ranging saka nol nganti limang atus sangang puluh sembilan dolar, akun rekening ngeset biaya, biaya produk saka vendor, biaya pengajuan STATE, biaya lisensi bisnis, bisnis telpon nyetel utawa telpon liyane sing gegandhengan biaya, tagihan laporan kredit pribadhi, biaya bank lan biaya liyane sing umume kanggo praktik umum bisnis. Kabeh sing ana ing ndhuwur iku biaya sing bakal ditindakake dening sapa waé sing bakal mbadek bisnis.

Pelanggan mangerteni lan setuju yen dheweke / bakal kudu bisa makarya kanthi lengkap karo PERUSAHAAN ing penanganan perkara iki, nglakoni kabeh sing perlu kanggo nyedhiyakake COMPANY kanthi informasi sing dijaluk dening PERUSAHAAN; luwih lanjut, sing Pelanggan bakal ninggalake SERVICE miturut arah lan kontrol COMPANY supaya perjanjian iki isih berlaku, lan Pelanggan ora bakal menehi informasi marang entitas utawa wong liya sing melu utawa ora bisa langsung ngubungi wong liya utawa entitas babagan masalah kasebut kajaba sing diarahake dening COMPANY AS DISTOGO KAYA MANGGURI PROFIL CREDIT.

Kajaba iku, Customer setuju kanggo mbayar kabeh pasal bisnis lan tagihan pribadi / akun kalebu kalebu nanging ora winates ing garis kredit, kertu kredit, akun revolving lan silihan. Pelanggan setuju yen ora bisa ngetrapake kredit tanpa menehi kabar sadurunge marang PERUSAHAAN. Pelanggan uga setuju yen total kredit sing perusahaan kasebut disewakake minangka konsultan kanggo entuk manfaat total usaha kanthi customer lan PERUSAHAAN.

Saiki, Perusahaan nahan hak kanggo ngowahi persetujuan ing wektu apa wae lan saka wektu kanggo wektu lan modifikasi kaya iki bakal kanthi otomatis dadi efektif kanggo kabeh pelanggan nalika diadopsi dening Perusahaan lan diterbitake ing subpage kaca https: // companiesinc .com / utawa lokasi sakteruse minangka situs web bisa diupdate.

TRANSFER PERUSAHAAN

Sanadyan jeneng utawa wong sing ditunjuk bakal katon ing dokumen sing ngirim perusahaan marang sampeyan utawa penunjukan sampeyan, sampeyan setuju manawa jeneng sampeyan utawa pengacara sampeyan bisa uga ora katon ing artikel penggabungan utawa artikel organisasi. Ana dokumen kapisah sing nransfer perusahaan marang sampeyan utawa ditugasi. Iki meh padha karo jeneng pabrikan mobil sing isih ana ing mobil, banjur dhaptar judhul sing digunakake minangka transfer hukum. Kajaba iku, kita utawa agen kita mbentuk perusahaan minangka incorporator ?? lan mbentuk perusahaan hukuman winates minangka organizer ?? lan banjur nglakokne dokumen sing ngirim perusahaan marang sampeyan. Ing sawetara kasus, perusahaan utawa wong sing ditunjuk bakal dadi pejabat awal, direktur, anggota utawa manajer perusahaan. Sampeyan setuju yen transfer perusahaan marang sampeyan bakal biasane katon ing dokumen transfer lan ora artikel piyambak.

PUTIH MAIL

Yen sampeyan dhawuh layanan sing kalebu ngirim email, sampeyan bakal mbayar ongkos kirim lan nangani barang sing diterusake menyang sampeyan. A simpenan rong puluh lima dolar AS, utawa luwih yen sampeyan nemtokake, bakal ditambahake kanggo biaya layanan sing dikirim mail panjenengan. Simpenan iki bakal dianyarake kanthi disetujoni. Sampeyan uga menehi wewenang kanggo ngisi kertu kredit ing file kanggo nutupi biaya pengiriman kanggo paket.

ITEM PELANGGAN

Bisa uga ana sawetara biaya macem-macem sing digandhengake karo pesenan sampeyan supaya bisa njaluk sing ora kadhaptar ing situs web kita. Fees iki uga kanggo biaya pengiriman tambahan, dokumen legalalisasi, paket konsultasi, biaya perpanjangan, utawa biaya utawa barang sing ora bisa diduga sing bisa digandhengake karo pesenan sampeyan utawa kena nambah biaya sing dibutuhake supaya kita sadhar sadurunge diterbitake. Prices padha dianyari. Alamat ing situs web iki lan afiliasi bisa uga ora anyar. Sawetara utawa kabeh perwakilan perusahaan dianggo saka papan panggonan adoh tinimbang ing salah siji lokasi bisnis tengah. Sawetara alamat sing didaftar lan foto, kalebu nanging ora winates ing foto bangunan, ditampilake kanggo tujuan sajarah lan ora makili status saiki. Elinga, hubungi wakil kanggo alamat sing bener sadurunge ngirim korespondensi. General Corporate Services, Inc. wiwitane ngajokake Juni sing kaping wolu ing taun sangang atus nem ing nagara Nevada. Pemilik saiki perusahaan sing dituku ing utawa kira-kira Januari katelu ing taun rong ewu wolu. Perusahaan wis ora ana ing bisnis saiki nalika umuré. Jeneng perusahaan wis diganti lan perusahaan wis dianyari, diowahi lan dibaleni maneh. Sampeyan setuju ora ngandelake umur GCS minangka alasan kanggo nindakake bisnis karo kita. Persetujuan kabeh iki mengaruhi kabeh transaksi saiki lan mangsa antarane pihak.

MODIFIKASI KEPENTINGAN

Sampeyan setuju manawa kita bisa ngrampungake syarat lan kondisi Persetujuan iki lan ngganti layanan sing diwenehake ing Agreement iki. Sembarang révisi utawa owah-owahan kasebut bakal naleni lan efektif sakwisé ngeposake versi sing wis diubah. Agreement utawa owah-owahan menyang layanan (s) ing situs web kita, utawa ing kabar kanggo sampeyan kanthi email utawa email reguler. Sampeyan setuju kanggo mirsani situs web kita, kalebu Agreement iki, kanthi periodik kanggo mirsani samubarang revisi kasebut. Sampeyan setuju manawa, kanthi nggunakake Layanan kita ing ngisor iki, menawa ana revisi kanggo Persetujuan iki utawa owah-owahan ing layanan, sampeyan bakal ngalami révisi utawa owah-owahan kasebut.

Batesan LIABILITAS

Sampeyan setuju manawa kabeh tanggung jawab, lan obat eksklusif, bab Layanan apa wae sing diwenehake ing Persetujuan iki lan apa wae sing nalisir saka Agreement iki mung diwatesi karo jumlah sing dibayar kanggo Service kasebut. GCS ora bakal tanggung jawab marang kerusakan langsung, ora langsung, ora penting, khusus utawa konsekwensi akibat saka panggunaan utawa ora migunake kanggo nggunakake Layanan utawa kanggo biaya pengadaan barang pengganti. Amarga sawetara negara, provinsi utawa negara ora ngidini pambatasan utawa watesan tanggung jawab kanggo kerusakan utawa akibat sing penting, ing negara, propinsi utawa negara kaya, watesan sing diwatesi manawa diwenehake miturut hukum. Sawise rekening jeneng perusahaan diproses, dheweke ora bisa dibatalake lan ora bisa dibayari. Sadurunge ngajokake pesenan sampeyan, priksa maneh ejaan lan akurasi saka jeneng perusahaan.

GCS nyatakake samubarang lan kabeh mundhut utawa tanggung jawab akibat, nanging ora diwatesi karo: (1) mundhut utawa tanggung jawab akibat saka keterlambatan akses utawa akses interupsi; (2) mundhut utawa tanggung jawab akibat saka data sing ora dikirim utawa mis-pengiriman data; (3) amarga mundhut utawa tanggung jawab saka tindakan Allah; (4) akibat saka kasalahan, ngilangi, utawa salah saji ing samubarang lan kabeh informasi sing diwenehake ing Agreement iki.
Sampeyan setuju manawa kita ora tanggung jawab marang samubarang mundhut registrasi lan nggunakake jeneng perusahaan pendaftar, utawa kanggo ngganggu bisnis, utawa kerusakan ora langsung, khusus, ora penting utawa kerepotan apa wae (kalebu kauntungan sing ilang) apa wae tumindak apa kontrak, tort (kalebu laler), utawa liya, sanajan kita wis disaranake kamungkinan kerusakan kasebut.

INDEMNITY

Sampeyan setuju kanggo ngeculake, nglindhungi, terus, kontraktor, agen, karyawan, pejabat, direktur, pamilik lan afiliasi sing ora aman saka kabeh pituwas, klaim lan expenses, kalebu biaya pengacara, pihak katelu sing ana hubungane karo utawa njedhul ing Agreement iki. Layanan sing kasedhiya ing ngisor iki utawa sampeyan nggunakake Layanan, kalebu tanpa watesan saka pelanggaran hak properti utawa hak kepemilikan liyane saka wong utawa entitas, utawa saka nglanggar aturan utawa kawruh kita sing ana hubungane karo layanan kasebut . Yen GCS diancemake dening pihak katelu, kita bisa nggoleki jaminan sing ditulis saka sampeyan bab janji sampeyan kanggo nglindhungi kita. Gagal sampeyan nyedhiyakake jaminan kasebut bisa dianggep nerbitake Perjanjian sampeyan.

PANGGUNG

Sampeyan setuju manawa ora nanggepi apa wae ketentuan saka Persetujuan iki bisa uga dianggep dening kita minangka pelanggaran materi lan supaya kita bisa nyedhiyani kabar sing ditulis, njlentrehake pelanggaran, kanggo sampeyan. Sembarang panerake ora bakal dianggep bisa dibebasake mung amarga kita ora nglakoni sadurunge nanggepi sing, utawa liyane nalisir saka sampeyan.

PRICING

GCS ngupaya nyedhiyakake ragad sing adil lan competitive. GCS duwe hak kanggo ngganti struktur rega kanthi tanpa diwartakake. Contone, siji tarif bisa dikutip kanggo nganyari maneh struktur bisnis nalika transaksi awal wis rampung, nanging tingkat kasebut bisa uga owah-owahan ing mangsa ngarep yen pembaruan kasebut amarga ora mbayar biaya pemerintah utawa ora mbayar biaya kanthong, utawa liya-liyane alasan. Pernyataan sing digawe GCS sing kita temokake lan / utawa ngalahake rega pesaing yaiku bakal diinterpretasikake amarga kita ngalahake rega pesaing lan duwe hak kanggo ngalahake rega pesaing kanthi pilihan tunggal GCS. GCS ora diwajibake mbalekake antarane GCS lan regane pesaing sawise adol rampung.

Ora JAMINAN

Sampeyan setuju manawa, kanthi registrasi utawa lelungan jeneng perusahaan sing dipilih, registrasi utawa leladen kasebut ora menehi kekebalan saka nolak pendaptaran, leladen, utawa nggunakake jeneng perusahaan. Kajaba iku, sampeyan bisa uga ora ngandelake manawa entitas wis kabentuk, lan uga ora kudu order kertu bisnis, surat kepala, utawa nanggung biaya liyane sing menehi jeneng perusahaan sampeyan nganti SELEPI sampeyan wis nampa dokumen cap asli, negara, provinsi utawa federal. . (Sawetara negara, provinsi utawa negara bakal ngetokake "Sijil" gabungan, umpamane).

PENYIMPANAN WARANTI

Sampeyan setuju lan njamin manawa informasi sing diwenehake menyang kita kanggo ndhaptar utawa cadangan jeneng entitas yaiku, sing paling apik babagan kawruh lan kapercayan, akurat lan lengkap, lan manawa ana owah-owahan ing informasi iki bakal diwenehake kanggo kita ing wektu sing tepat cara miturut prosedur owah-owahan ing panggonan kasebut. Yen pesenan diwenehake liwat wakil, dheweke bakal ngupayakake supaya bisa nulis informasi sing akurat babagan jeneng perusahaan, jeneng, alamat lan informasi liyane sing dipilih. Nanging, kesalahan utawa misinterpretasi kedadeyan. Sampeyan bakal nyekel GCS ora mbebayani amarga kesalahan utawa salah tafsiran kasebut. Pilihan sing paling apik yaiku sampeyan nyedhiyakake informasi kanthi nulis liwat email utawa cara liya elektronik kanggo mbantu njamin akurasi luwih gedhe. Sampeyan setuju manawa panggunaan Layanan kita mung nduweni risiko. Sampeyan setuju manawa (s) Layanan kasebut diwenehake miturut "kaya," "kasedhiya" basis. Kita kanthi jelas nolak kabeh garansi babagan jinis apa wae, manawa ekspresi utawa diwenehake, kalebu nanging ora diwatesi karo jaminan barang sing bisa diwenehake, fitness kanggo tujuan tartamtu lan ora nglanggar. Kita ora njamin manawa Layanan bakal memenuhi syarat sampeyan, utawa manawa Layanan ora tepat wektu, aman, utawa kesalahan; uga ora nggawe garansi babagan asil sing bisa dipikolehi saka panggunaan Layanan utawa kanggo akurasi utawa linuwih informasi sing dipikolehi.

KARENA REFUSAL

Kita, miturut sawijine kawicaksanan, cadangan hak nolak kanggo ndhaptar utawa cadangan jeneng perusahaan sing dipilih. Yen ora nolak kanggo ndhaptar utawa cadangan jeneng perusahaan, kita setuju mbalekake biaya sing ditrapake. Sampeyan setuju manawa kita ora bakal tanggung jawab kanggo kerugian utawa kerusakan sing ana akibat saka kita nolak ndhaptar jeneng perusahaan.

Pimpinan

Judhul bagean sing ana ing perjanjian iki kanggo tujuan referensi mung lan ora bakal mengaruhi makna utawa interpretasi kesepakatan iki.

KEUNGGULAN

Yen ana salah siji saka Ketentuan iki ora bisa ditindakake, peruntukan kasebut bakal diwatesi utawa diilangi kanthi jumlah minimal sing dibutuhake supaya Perjanjen bakal tetep ditrapake lan ditrapake.

Sampeyan setuju manawa Persetujuan iki jumlah persetujuan lengkap lan eksklusif antara sampeyan lan Layanan babagan Layanan. Perjangjian iki ngatasi kesepakatan lan pangerten sadurunge, manawa ditetepake miturut adat, praktik, kebijakan utawa sadurunge.

Madeg LAW

Kesepakatan kasebut dilebokake ing negara AS ing Florida lan bakal digambarake miturut hukum Florida, eksklusif kanggo milih aturan ukum. Saben pihak kanggo Agreement iki ngirim menyang yurisdiksi eksklusif saka Pengadilan Negara lan Federal sing duwe yurisdhiksi ing County Broward ing negara bagéyan Florida, lan waives sembarang yurisdiksi, ajang, utawa bantahan forum inconvenient kanggo pengadilan kuwi. Ing tumindak apa wae kanggo ngetrapake Perjanjen iki, pihak sing duwe hak bakal duwe biaya pengadilan sing cukup lan biaya pengacara.

TUTUP AGENSI

Perjanjen iki dadi persetujuan kabeh ing antarane sampeyan lan GCS lan menehi suplemen apa wae perjanjian sadurunge, lisan utawa ditulis, antarane sampeyan lan GCS.

–Nuwun, amarga milih Layanan Umum Corporate, Inc. lan merek afiliasi minangka layanan pengajuan.

Ampun ngubungi kanggo pitakonan utawa pitutur sing sampeyan duweke.

Layanan Corporate Umum, Inc.
4699 N. Federal Hwy, Suite 101
Pompano Beach, FL 33064
USA
Gratis-Toll: + 1-888-234-4949
Langsung / Int'l: + 1-661-310-2930
FAX: 661-259-7727
Kontak elektronik: Formulir paneliten lengkap ing kaca iki

Nyuwun Informasi Gratis