Сертификат за добра состојба

Услуги за стартување на нови бизниси и услуги за заштита на лични средства.

Добијте инкорпорирани

Сертификат за добра состојба

Сертификати за овластување или сертификати за добра состојба се официјални документи во кои се наведува дека компанијата е инкорпорирана во одредена држава, дека ги платила сите неопходни трошоци за регистрација и регистрација и дали е овластена да врши трансакција во рамките на државата. Инкорпорираните компании можат да организираат сертификат за добра состојба од која било од педесетте држави.