Корпоративен кредит

Услуги за стартување на нови бизниси и услуги за заштита на лични средства.

Добијте инкорпорирани

Корпоративен кредит

Компании Инкорпориран нуди повеќе програми за изградба на корпоративни кредити. Ние можеме да ви обезбедиме средства за одделување на вашиот личен кредит од вашиот бизнис. Преку нашиот уникатен процес, ги компресираме нормалните 4-6 години за да воспоставиме бизнис и да добиеме кредити само до 7 до 14 дена, создавајќи нов кредитен профил врз основа на вашиот даночен број и способност да се квалификувате.

Ако ви треба $ 20,000 до $ 400,000 или повеќе во кредит, јавете се или пополнете го формуларот надесно.

Нашата гаранција: Ако ја следите нашата програма и ние не ви се заблагодариме дека нема да ве чини еден цент.

За детали, повикајте 1-888-444-4812

Покрај тоа, со Серија ДОО, може да се има една компанија и секоја серија може да воспостави посебен кредитен профил. Ова може да го умножи износот на кредитот што може да го добие по бројот на сериите од кои се избира да се создаде.

Со моменталната финансиска средина немаме програми за оние со FICO резултати помалку од 640. За оние лица, прашајте за нашата програма за поправка кредити.

Можете да имате профил креиран за вас и да ви бидат обезбедени алатки и ресурси за брзо воспоставување на бизнис кредит - или да ни ја направиме целата работа за вас. Ние нудиме програма која е 95% рацете, овозможувајќи им на корпоративните кредитни експерти да ја завршат работата. Види ги сите корпоративни кредитни програми

Добијте корпоративни кредити - Одделување на вашиот личен бизнис кредит може да ги понуди следните поволности:

 • Подобри услови за плаќање (нето 30 или нето 60)
 • Бизнис кредитни картички
 • Владини договори
 • Автомобили закуп без лична гаранција или лична проверка на кредит
 • Бизнис почеток и раст капитал
 • Ниска цена, висок поврат

Откако ќе се воспостави корпоративна кредитна можно е да се добие:

 • Недвижен имот
 • Автоматско закуп
 • Кредитни картички
 • Линии на кредитни и подобри услови за плаќање (нето 30 или нето 60)
 • Договори за опрема
 • Ниски каматни стапки

Кога да се воспостави бизнис кредит

Обичен и едноставен, што сакате изгради бизнис кредит пред вашата компанија тоа треба! Ниту една институција не сака да позајми, да соработува или да верува во компанија која не може да ја докаже својата финансиска стабилност. Како сопственик на бизнис треба да започнете да размислувате за градење на кредитна историја веднаш штом ќе се вклучите. Можете да го направите ова со добивање на вашиот D & B DUNS број. Овој процес е возможен, едноставно со корпорација или друштво со ограничена одговорност (LLC), и со користење на вашиот даночен број (EIN).

Кога службениците и сопствениците ги користат своите лични кредитни профили за да добијат кредит или да добијат кредитни картички за бизнисот, тие ризикуваат шанса за лична одговорност и ослабување на корпоративниот превез со коминирајќи финансиски трансакции. Постојат две причини зошто сопствениците на бизниси треба да се обидат да не користат лична гаранција во оваа ситуација.

 1. Поединечниот потписник е одговорен ако бизнисот не може да ги изврши плаќањата
 2. Кредитот добиен за бизнисот може да резултира со одземање на лични средства.

Имајте на ум дека бизнис кредитни рејтинзи се составени многу на ист начин како и вашите лични кредитни резултати. Тие се креираат со користење на неколку фактори, вклучувајќи: достапен кредит, износот на расположливиот кредит кој се користи, историја на плаќања, историја на парични текови и многу други финансиски показатели.

Добивањето кредитни линии за бизнис е процес кој е воспоставен со текот на времето. Колку е постар бизнисот, толку повеќе опции ќе мора да изгради кредит и да добијат кредити без употреба на лични гаранции. Возраста им овозможува на многу бизниси да го демонстрираат својот кредибилитет и финансиска стабилност, но тоа не треба да ги спречи младите бизниси да се обидуваат да аплицираат за кредитни линии. Најдобар начин на кој младиот бизнис може да ја покаже својата доверба е преку зајакнување на нивниот кредитен извештај од Д & Б.

Изгради корпоративни кредити

Компании Инкорпорирани има развиено програма за да им обезбеди на вашиот бизнис алатки за да ви помогне да ги одделите вашите деловни и лични финансии. Само со креирање на нов кредитен профил врз основа на вашиот даночен број.

Се започнува со нашето Програма за кредитен градител, која ќе воспостави нов кредитен профил и резултат. Целта е да се воспостават корпоративни кредитни резултати од 75 или подобро. За споредба, резултатот на 80 е како да имате личен кредитен рејтинг на 800: Тоа е одличен кредит. Ние собравме и ги направивме достапни, системите за кредитен резултат за примарните агенции за известување.

Кредитната рејтинг е изграден со кредитни картички, кредитни картички, сметки и трговски референци кои се пријавуваат во деловните кредитни бироа. За повеќето бизниси, многу е тешко да се најде кредитор кој сака да ги додели повеќето форми на корпоративни кредити без лични гаранции без некоја претходна деловна кредитна историја. Ако имате свои трговски референци, ние ќе работиме со нив за да го изградиме резултатот. Сепак, повеќето бизниси треба дополнителни трговски референци кои известуваат до кредитни агенции кои ќе отворат кредитни линии и ќе почнат да известуваат до главните агенции. Иако процесот обично го зема времето наведено погоре, понекогаш потребни се четири до шест месеци за продавачите правилно да верификуваат до агенцијата за известување.

Ние нудиме насоки за тоа како да одберете компании кои ќе обезбедат вашиот бизнис со непосреден кредит. Дел од програмата ви помага во целокупната апликација и процесот на известување, како и изборот на бизниси кои ќе му дадат кредит на вашата компанија. Компаниите со кои работиме ќе ги пријават искуствата за исплата на кредитните бироа - и ќе обезбедат кредити без лична гаранција или потреба за лични кредитни проверки.

Компаниите се подготвени да издадат кредит бидејќи нивните клиенти не се сметаат за висок ризик. Причината зошто тие не се сметаат за висок ризик е поради тоа што сопствениците на бизнисите сакаат да го градат својот бизнис кредит со инвестирање во корпоративна кредитна програма за градење.

Ние сме член на Dun & Bradstreet Credibility Corp.