Корпоративни комплети

Услуги за стартување на нови бизниси и услуги за заштита на лични средства.

Добијте инкорпорирани

Корпоративни комплети

Вашиот корпоративен комплет е многу важен за вашиот инкорпориран бизнис. Одржување на вашите оригинални или заверени копии на основање или формирање, заедно со други критични документи како што се записници за годишни состаноци, измени, записи на банкарска сметка, сертификати за акции и обрасци на IRS. Вашиот корпоративен комплет и рекорд книга организира важни правни и финансиски документи на вашата корпорација.

Нашите корпоративни комплети доаѓаат во убав темно кожена торба со името на вашата корпорација врежана со злато на 'рбетот. Вклучен е официјален рачен државен печат со името на вашата корпорација, состојбата и датумот на основање, книга за корпоративни записи, пример за подзаконски акти, корпоративни записници, регистар на директори и листа на службеници, регистар на акционери, регистар на хартии од вредност, акционер Договори и неколку персонализирани сертификати за акции.

За да нарачате корпоративен комплет, ве молиме јавете се на нашиот оддел за услуги на клиентите Пон-Пет помеѓу 7: 00AM и 5: 00PM Пацифик Време во:

800-830-1055 бесплатно
661-253-3303 International

Или можете да го користите поднесокот за формулар за нарачка тука: Нарачајте корпорација со корпоративен комплет

стандарден корпоративен комплет

Стандардна корпоративна и ДОО комплет - $ 99

Компании Инкорпорирани стандардни корпоративни комплети се направени од висококвалитетен дво-тон текстуриран винил кој е запечатен електронски преку долготраен одбор за да се обезбеди продолжен век на траење и максимална издржливост. Највисокиот квалитет на тродимензионален дизајн со двојно отворање и затворање овозможуваат страниците секогаш да лежат рамно и лесно да се свртат. Секоја врзива е детално изработена во злато и е достапна во бои на 5: бургунди, зелени, сини, црни и кафеави и во стилови на 3: стандардно портфолио, стандардно тенок и стандарден (комплетен комплет со пломби и сертификати)


стандарден тенок корпоративен комплет

Стандарден тенок корпоративен комплет - $ 99

Овие Компании Инкорпорирани колекции се направени од фино-квалитетни две-тон текстура винил. Тие се и потешки од стандардните комплети. Висококвалитетниот уред за врзување со три прстен со двоен отвор за затворање и затворање овозможува странични да бидат рамни и да им овозможат лесно да се свртат. Секој квалитет на врзивно средство е детално изработен во злато и е достапен во бои на 5: црна, кафеава, сина, зелена и бургундска (комплет со комплет со пломби и сертификати)


стандарден портфолио комплет

Стандардно портфолио или ДОО Kit - $ 99

Затворањето на затворачот на Велкро ќе ги задржи сите ваши документи во место. Овие комплети се изработени од висококвалитетен дво-тон текстуриран винил. Врвните квалитетни механизми со три прстни врати со двојно отворање и затворање ги овозможуваат страниците да лежат рамно и лесно да се свртат. Секој квалитет на врзивно средство е детално изработен во злато и е достапен во бои на 5: црна, кафеава, сина, зелена и бургундска (комплет со комплет со пломби и сертификати)


ленен корпоративен комплет

Linen Корпоративни или ДОО Kit - $ 119

Нашите рачно изработени, тешки ленени врзива се направени од квалитетно лен, што ги прави карактеристични и елегантни. Секој врзивно средство е изграден со потешки материјали за издржливост и долг живот. Секој квалитет врзивно средство е детално изработен во злато и е достапен во бои на 3: црна, црна и бургундска и црна и сива. Прилагодено постелнина Корпоративни комплет (Целосно комплет со печат и сертификати)


комплет за документи од docu-box

Docu-Box Корпоративни или ДОО Kit - $ 119

Изработена од комерцијално-квалитетна, втиснато иверкана иверка, оваа уникатна конструкција на конструкција обезбедува заштита без потреба од посебна магацинка. Секоја Docu-Box е достапна во бои 2: црна и бургундска. (Комплетен комплет со пломби и сертификати)


златна портфолио корпоративен комплет

Портфолио Портфолио Корпоративни или ДОО Kit - $ 130

Овие занаетчиски корпоративни комплети се елегантен избор за оние што бараат врски за портфолио. Заоблени рабови, затворање на патент и метални агли ги прават овие облеки импресивен избор. Името на организацијата е врежано на хромирана месингана плоча. (Комплетен комплет со пломби и сертификати)


Црвен руски кожен комплет

Блумберг Црвена Русија Кожа Корпоративни & ДОО Комплет - $ 485

Покажете ја вашата софистицираност до потенцијалните инвеститори, вашиот банкар, КПД и адвокати. Именуван за прекрасната кожа од кожа на Црвената Русија, која се користи за да се направи тоа, оваа дополнителна тешка корисна книшка со висок капацитет е најдобриот корпоративен комплет кој корпоративниот извршен директор може да го купи. Кога ќе нарачате, ќе го наведете името на корпорацијата што го сакате на сертификатите, печат и рака со печат во 24K злато на 'рбетот. Исто така, наведете ја државата и годината во која е организирана корпорацијата. Овој комплет доаѓа со целосна страница на 20, нумерирани сертификати со никулци на целосна страница, печатени со име на корпорацијата, држава, наслови на потписи и капитализација. По потреба може да нарачате дополнителни сертификати. За корпорации или ДОО. Доаѓа со минути на печатени корпорации и подзаконски акти. (Комплетен комплет со пломби и сертификати)