Корпоративен печат

Услуги за стартување на нови бизниси и услуги за заштита на лични средства.

Добијте инкорпорирани

Корпоративен печат

Нашиот убав Custom Custom Seal / Embosser е вклучен во нашите Корпоративни и ДОО колекции. Изработени од челик, но сепак лесни и лесни за употреба, корпоративните пломби како што е нашата може да бидат потребни од многу држави за одредени трансакции.

За да нарачате Пломби на корпорации, ве молиме јавете се на нашиот оддел за услуги на клиентите Пон-Пет помеѓу 6: 00AM и 5: 00PM Пацифик Време во:

800-830-1055 бесплатно
661-253-3303 International

Или можете да го користите поднесокот за формулар за нарачка тука: Нарачајте печат за корпорации

Модел за корпоративно заптивање 1d-2T

Стандарден корпоративен печат - $ 56

Овој модел стана популарен поради неговата компактна големина и висока моќност која нуди силни, остри импресии на речиси секој хартија.


Корпоративен печат на десктоп

Desktop корпоративен печат - $ 96

Овој модел е дизајниран да се постави поголем притисок со минимален напор. Се препорачува за впечатоци за чести и големи волумени.


Тежок обем на пломби

Корпоративен печат за тешки услови - $ 72

Оваа поголема големина, плотна корпоративна заптивка нуди уште поголемо потпора и овозможува поголема вметнување на големина на хартија. Одлично за оние поголеми, поголеми документи.


Елегантна корпоративна печат

Елегантен корпоративен печат - $ 96

Елегантно прецизно изработена, метална налепница за печатење, претставува одличен додаток на било која корпорација или деловна канцеларија. Овие десктоп емотиви се метални фрлија, а потоа полиран со рака да се создаде мазна, елегантна површина. Тие се достапни со епоксидна завршна завршна обработка, позлатен 24K златен блесок или дури и хромиран.