Странска квалификација

Услуги за стартување на нови бизниси и услуги за заштита на лични средства.

Добијте инкорпорирани

Странска квалификација

Прави бизнис во друга држава

Корпорациите првенствено се регулираат врз основа на државна основа. Како такви постојат три ознаки; домашни, странски и вонземјани. Домашна корпорација е претпријатие што врши трансакција во земјата на основање. Ако оваа корпорација сака да одржи канцеларија во друга држава, прво ќе мора да поднесе барање до државата и ќе се смета за "странска" корпорација. Корпорација организирана во друга земја ќе се смета за "странец". Инкорпорираните компании ќе помогнат во подготовката на потребната документација за да се квалификувате за странски статус, така што вашата ДОО или корпорацијата може да работат во друга држава.

За да може странецот да го квалификува вашиот инкорпориран бизнис во друга држава, сертификатот за добра состојба мора да се нарача во вашата матична држава и да се испрати со вашите предмети од странската квалификација на странска држава. Оваа услуга бара документи и поднесување со сите вклучени држави. Компаниите инкорпорирани го олеснуваат овој процес, едноставно кажете ни каде сте инкорпорирани, неколку детали за вашата компанија и за состојбата на која сакате да се квалификувате.