Номинирани директори и службеници

Услуги за стартување на нови бизниси и услуги за заштита на лични средства.

Добијте инкорпорирани

Номинирани директори и службеници

Номинирана приватна служба

Во прилог на Office Programs (исто така познат како Корпоративна канцеларија програма), Компании Incorporated нуди единствена услуга за да ви даде голем дополнителен слој на приватност и заштита. Со цел да ги заштитиме нашите клиенти од љубопитните очи, Компании Инкорпориран нуди наша Номинирана услуга. Кога ќе се пријавите за оваа услуга, ние ќе назначиме еден од нашите соработници да застанеме во вас како офицери и директори на вашата корпорација. Оваа услуга е достапна за Невада и Вајоминг корпорации, и се нуди на само $ 500 годишно. Номинираниот плус Програмата за законски штит, каде што нашиот кандидат помага во корпоративните формалности е само $ 1995 годишно.

Кога е назначен номиниран офицер или директор, вие (сопственикот на мнозинството акции) може да останете во целосна и целосна контрола на вашата корпорација. Вие ги задржувате сите права за потпишување на сите финансиски сметки, го задржувате правото да внеси било каков вид на финансиски или закупни аранжмани со кој било друг ентитет, итн. Како мнозински акционер, во секое време можете да ги гласате номинираните службеници надвор од корпорацијата ако така изберете. Покрај тоа, како што е наведено погоре, вие ги задржувате сите права за потпис на сите банкарски сметки - вашите номинирани службеници на компаниите не ги допираат средствата поврзани со корпорацијата, бидејќи тие немаат пристап или овластување за потпис на било која корпоративна сметка. Тие едноставно ја зачувуваат вашата приватност преку исполнување на законскиот услов за корпорација да има еден или повеќе полицајци кои се наведени.

Типично, нашите клиенти нарачуваат Корпорацијата, Корпоративната канцеларија и Номинацијата заедно како пакет. За да воспоставите корпорација со Програмата за корпоративна канцеларија и номинирана услуга, посетете го нашиот безбеден центар за нарачки.