Работилници за намалување на даноците

Услуги за стартување на нови бизниси и услуги за заштита на лични средства.

Добијте инкорпорирани

Работилници за намалување на даноците

Компаниите вклучени откриле дека осум од десет членови на јавноста не ги преземаат сите правни одземања, кредити или исклучоци на кои им одговара правилно ИРС. Затоа, ние нудиме програма на нашите клиенти, каде што работиме заедно со врвните даночни експерти во нацијата во областа на корпоративното право и даночниот код за да им помогнеме да ги намалат своите даноци во најголема мерка дозволена со закон.

Ние ќе ви доделиме лична врска за данок, деловен консултант и корпоративен стратег за неограничена поддршка и консултации. Овој тим ќе биде со вас не само на даночно време, туку во текот на целото време вие ​​сте клиент со нас.

Преглед на последните две години даночни пријави ќе се изврши во канцелариите на Роберт Ј Грин, КПД и Денис П. Скеа, кој работел 28 години како висок агент на IRS.

Како резултат, со закон ни е дозволено да ги измениме даночните пријави за данок до три години, ако вашата ситуација го гарантира ова и ги добиете даночните долари што ги плативте со IRS. Многу подготвувачи на данок едноставно ставаат броеви во кутиите на даночните форми, но ние всушност ви обезбедиме специфични даночни стратегии за да го намалите даночното оптоварување и да чувате пари во ваши раце.

Ако ги разгледаме финансиите и кодовите за даночни закони, можеме да обезбедиме да плаќате апсолутно минимален износ на даноци. Ако не ви заштедиме 3,000 $ на вашето враќање, нема да ви чини.

Со нашиот процес на прелиминарно и преиспитување пред ревизија спроведен од тим на поранешни експерти за IRS, ќе добиете секое законско одземање, кредит и изземање и ќе ги зголемите законски, без да предизвикате ревизија на вашето враќање.

Покрај тоа, ние нудиме услуги за подготовка на данок за 80% од клиентите за кои ние нудиме услуга.

Ние ќе ви испратиме аудио едукативен материјал за употреба во врска со услугата.

Даночната техничка поделба им обезбедува на нашите клиенти ревизорска заштита. Доколку сте известени за кој било вид на ревизија, ние ќе ве претставуваме без дополнителни трошоци.

Повторно ако не ви заштедиме 3,000 $ на даноци, ќе ви го вратиме услужниот надомест и ќе го гарантираме ова за дванаесет месеци.

Нашата такса е помала од една третина од цената на гарантираната заштеда на данок 995 $ во првата година. Ако исто така ни дозволите да ја извршуваме услугата за даночни услуги, ние гарантираме заштеда во комбинација од 5,000 $ во даноци по цена од $ 1,495. Learnе научите техники за намалување на данок кои можат да траат цел живот.

За да се запишете во програмата за намалување на даноците, јавете се на еден од нашите консултанти во 800-830-1055.