Виртуелна канцеларија програма

Услуги за стартување на нови бизниси и услуги за заштита на лични средства.

Добијте инкорпорирани

Виртуелна канцеларија програма

Виртуелна канцеларија програма

Виртуелна канцеларија е услуга која обезбедува поштенска адреса и телефонски служби за рецепција. Компанијата која користи Сервис не физички ја окупира канцеларијата. Обично неколку компании ја користат виртуелната канцеларија адреса. Како резултат на тоа, оваа услуга нуди значителни заштеди во текот на традиционалните канцелариски простор и рецепционите трошоци. Покрај тоа, многу луѓе ја користат оваа конфигурација за финансиска приватност. Тоа е така, средствата што се чуваат во корпорација или LLC не се врзани за адресата на сопственикот, службеникот или директорот.

Програмата Виртуелна канцеларија е достапни во сите држави на САД во 50 и многу странски земји.

Номинирани офицери и директори

пренасочување на телефон и пошта

Службата за приватност на номинираните е местото каде што еден од нашите соработници се појавува во јавните книги како ваши службеници и директори на вашата корпорација или менаџер на вашиот ДОО. Вие главна контрола со тоа што ги поседувате сите права на глас, со сопственост на компанијата. Имено, имате документација во ваша сопственост што покажува дека компанијата е вашата. Иако, тогаш некој ја гледа вашата компанија или вашето име во јавните книги, не гледаат никаква поврзаност помеѓу вас и вашата компанија. Затоа, можете да имате голема банкарска сметка или посредување во името на вашата компанија. Очињата за плачење нема лесно да го најдат.

Покрај тоа, тој може да поседува недвижен имот за вас анонимно. Така, што бара главен адвокат за вонредни трошоци кога го барате вашиот имот? Малку за ништо. Дали имате доволно пари и други средства изложени за да ви тужите висплатлива? Веројатно не, ако имате сопствени средства во соодветните правни алатки.

Виртуелна канцеларија бенефиции

Постојат многу бенефиции својствени кога сте инкорпорира или формира ДОО. Ова е особено случај кога ќе се формира Невада или Вајоминг ДОО со банкарска сметка. Ова е затоа што законите за заштита на средства во овие две јурисдикции ги надминуваат повеќето други држави. Постојат уште поголеми придобивки за заштита на средствата во офшор јурисдикциите, како што е онаа на Невис ДОО. Пред се, искористете ги законите што ги штитат акционерите, службениците и директорите. Невада и Вајоминг се најсилни во САД. Плус, во ниедна од овие држави не постојат даноци за корпоративна држава. Невис е најсилен во светот. Исто така, во овој популарен локалитет нема данок на приход. Сега, американските луѓе се оданочуваат за приходите од целиот свет, што значи дека нема дополнителни форми за данок на доход што треба да се поднесат во таа јурисдикција.

Повеќето луѓе го користат Невада, Вајоминг или офшор компании за овие основни причини:

· Или да работат на бизнис во нивната држава на живеење, или,
· Да се ​​заштитат личните средства и да се зголеми приватноста и доверливоста

И двете од овие причини може да се покажат исклучително корисни за вашиот бизнис. Но, постојат чекори што можете да ги преземете за да бидете сигурни дека ги гледате предностите што ги очекувате. Плус, можете дури и да ги подобрите овие придобивки со додавање на номинирани услуги за подобрување на вашата приватност како што веќе разговаравме погоре.

што да правам

Невада или Вајоминг корпорација во Вашата домашна држава

Корпорацијата формирана во било која од државите 50 може да врши бизнис во сите држави. На пример, да речеме дека живеете во Калифорнија и поседувате камионска компанија. Сакате да ја минимизирате вашата даночна обврска и да обезбедите дополнителна заштита за вашите средства. Значи, вие формирате корпорација Невада за вашата камионска компанија, а потоа се регистрирате во Калифорнија како странска корпорација. Ова е познато како "странска квалификација". Државата Калифорнија го наплаќа секој доход што произлегува од таа држава.

Сепак, вашата корпорација сè уште може да ужива во статус на ослободен од данок во Невада за било кој приход остварен во таа држава. Истото важи и за било која друга држава каде што функционирала дека има слични државни закони за ослободување од данок или нема барања за "странски квалификации". Меѓутоа, за да можете да уживате во овие даночни бенефиции, тоа би требало да биде бизнис "резидент". Барањата што ги наведовме подолу ќе го одредат ова.

услуга за одговарање

Зголемување на приватноста и заштита на средства

Невада Корпорациите нудат исклучителна приватност и одлична заштита на средствата за директори, службеници и акционери (сопственици). Со статут, ниту акционерите ниту службениците / директорите не може да се сметаат за одговорни за било какви долгови или обврски што ги направил корпорацијата Невада. Ниту пак акциите на акционерите се однесуваат на јавноста. Само директори и регистрирани агенти се работи за јавна евиденција. Може дури и да се организираат овие позиции приватно. Со користење на назначувањето на кандидати, на пример, може да се зголеми доверливоста и приватноста на "вистинските" сопственици на корпорацијата. Користејќи ја нашата доверлива номинална услуга, може да бидете сигурни дека вашето име ќе се чува во доверливост за обични љубопитни очи.

На пример, можете да платите дел од вашиот бизнис и инвестициски профит директно во вашата Невада корпорација. Ова може да ја зголеми приватноста и да ги заштити средствата. Ова може да се постигне со воспоставување на корпорација во вашата матична држава, потоа друга корпорација во Невада. Друштвото Невада, од друга страна, може да се искористи за трансакција и примање на приход од вашата домашна корпорација. Така, бизнисот што го работите во вашата матична држава може да ја вработи вашата корпорација во Невада. Ова може да бидат такви работи како менаџмент, консултации или за продажба на деловни добра, итн.

Ги исполнува условите за физичко присуство

канцеларија

Затоа што правилно ќе ја основате вашата корпорација како корпорација со постојан престој во Невада (користејќи ја нашата едноставна, ефикасна канцеларија на Невада или програмата за виртуелна канцеларија на Невада), и закажани за назначување на номинирани службеници преку нашата Служба за приватност на номинираните, вашата корпорација ќе ги заработува своите пари дискретно и со целосна доверливост. Вие ќе можете да платите плата од Корпорацијата Невада. Бидејќи федералното оданочување на C Corporation е многу помалку од индивидуалната стапка во речиси сите даночни загради, може да остварите понатамошни даночни заштеди. (Повторно, ако корпорацијата работи во држава со данок на добивка, таа мора да ги следи даночните закони на државата во која работи.Ова не може да ги вклучува бенефициите за данок на доход кога работи само во Невада. советник).

Уште еден пример: Ако имате значителни акции на пазарот на акции, може да формирате друштво со ограничена одговорност во Невада ("ДОО") за да ги држите овие инвестиции. Потоа можете да организирате вашата корпорација во Невада да управува со овие инвестиции и да плати "за извршени услуги за управување" на вашата компанија во Невада од овие инвестиции преку ДОО. Цело време додека вашето име нема да се регистрира како заработува сето ова пасивно, и скапо данок, приход.

работа од секаде

Што е Виртуелна канцеларија програма?

Со цел да имаат корист од максималната финансиска приватност, ограничена одговорност и заштита на средства понудени од вашата Невада корпорација, таа мора да исполнува одредени барања за престој. Мора да бидете во можност доволно да докажете дека вашата компанија е легитимен, оперативен бизнис во Невада.

За да го стори тоа, мора да ги помине овие четири едноставни тестови:

  1. Компанијата мора да има деловна адреса Невада, со потврди или придружна документација како доказ.
  2. Потребен е телефонски број на Невада. [1]
  3. Мора да има лиценца за бизнис во Невада
  4. Корпорацијата или ДОО мора да имаат Невада банкарска сметка од некој вид (проверка, брокерска сметка итн.).

Виртуелна канцеларија достапност

Како што е очигледно со овие барања, едноставен PO Box или услуга за одговарање нема да бидат доволни. Со цел да се помине собир, мора да има живеење, дишење канцеларија поддршка на вашиот Невада корпорација. Недостатоци на отворањето, а потоа одржување на канцеларија е дека тоа може да биде прилично скапо, особено ако корпорацијата во Невада е продолжување на вашата стратегија за намалување на даноците и барате да ја зголемите вашата инвестиција во вашата корпорација. Кога ќе отвориш канцеларија, ќе треба да факторирате изнајмување, персонал, комунални услуги, телефонски и податочни услуги, даноци за вработување, набавки и осигурување. Ајде да ги ставиме во перспектива "месечна цена":

Канцеларија за изнајмување $ 1500
Персоналот $ 3000
Комунални услуги $ 200
Телефон и податоци $ 100
Одржување $ 100
Материјали $ 200
Даноци за вработување $ 300
Осигурување $ 200

Вкупно: $ 6000 ($ 72,000 / год.)

Овие трошоци се додадоа брзо до ниво од $ 6,00 месечно. Всушност, ова се релативно конзервативни проценки на трошоците, при што реалните потенцијални трошоци се многу повисоки. Умножете ја оваа бројка со 12, и може да видите дека дури и основната канцеларија на "база на операции" може да ја чини вашата корпорација $ 72,000 годишно.

Но, имаме разумно решение за задоволување на вашите потреби! Ние можеме да го постигнеме сето ова за вашата компанија со почеток во само $ 995 до $ 2,995 за цела година, во зависност од пакетот што го одбирате. Со нашата канцеларија на Невада или Вајоминг (исто така позната како виртуелна канцеларија во Невада или Вајоминг), можеме да и понудиме на вашата корпорација соодветна канцеларија и деловна адреса (достапна по пат на закажување), составена од вработени лица во текот на редовните работни часови, Вашиот (споделен) деловен телефонски број, персонализирана услуга за испраќање пошта и помош при отварање на банкарски или брокерски сметки. Ние нудиме слична услуга во многу од нашите offshore локации.

Што е вклучено?

Вклучени во нашата корпоративна корпорација Невада корпоративна канцеларија програма:

· Актуелна улица во Невада - вработена со вработени лица од 8am до 5pm

Пацифичко време од понеделник до петок.

· Услуга за препраќање на пошта персонализирана за вашите потреби
· Невада дели телефонски број одговорен од жив рецепционер
· Број на Факс во Невада
· Помогнете да отворите банкарска сметка во Невада доколку сакате
· Помош за аплицирање за дозвола за бизнис во Невада
· Во живо вработените договор да ги поздрават вашите повикувачи во текот на работното време.
· Нотарска служба
· Секретарска служба
· Приватност

Програмата за виртуелна канцеларија на Невада, која е вклучена во компаниите, ќе ве чини само $ 110 месечно, ако плаќате од месец до месец, со минимална обврска за една година, но повторно, можете да ги искористите нашите попуст за 325 за годишен привремен промет. Вие плаќаат само $ 995 за цела година на услугата.

Заштеди во текот на конвенционалната канцеларија

Овие пакети може да ви заштедат илјадници долари во оперативните трошоци, додека ги зачувувате сите ваши тешко заработени и стекнатите даночни намалувања.

Нашата програма за корпоративна канцеларија во Невада ги исполнува и ги задоволува сите стандарди потребни за резидентно определување на корпорацијата Невада. Плус, овие услуги се испорачуваат на знаење, пријателски професионален начин. Искусен персонал кој ги обезбедува овие видови услуги за повеќе од 30 години се справува со вашите работи. Значи, ние можеме да ја понудиме оваа програма со таква примамлива цена поради големиот обем на бизнис и ефикасна организација.

Бројот на оваа страница или горенаведената форма може да се искористи за да се добијат дополнителни информации за прекрасните опции за ДАНОЧНИ ШТЕТИ и ПРИВАТНОСТ достапни на вашата Виртуелна канцеларија програма.

работа од речиси насекаде