Tqabbil ta 'Tipi ta' Negozju

Servizzi ta 'bidu ta' negozju u ta 'protezzjoni ta' assi personali.

Inkorpora

Tqabbil ta 'Tipi ta' Negozju

Uża din it-tabella biex tqabbel malajr il-karatteristiċi ta 'l-entità qabel ma tinkorpora. Għal informazzjoni addizzjonali dwar tipi ta 'negozju, tassazzjoni, paraguni u tipi ta' korporazzjonijiet, jekk jogħġbok żur il-links li ġejjin:

Proprjetarju uniku Korporazzjoni Ċ S Korporazzjoni LLC
Protezzjoni tal-kawża għas-sidien meta n-negozju jitħarrek? LE IVA IVA IVA
Protezzjoni tal-assi għall-assi tan-negozju meta s-sid jitħarrek? LE LE LE IVA
Tnaqqis addizzjonali mit-taxxa fuq in-negozju disponibbli? LE IVA IVA IVA
Min hu intaxxat fuq il-profitti tan-negozju? Sid Korporazzjoni azzjonist L-għażla tiegħek - Sid jew Kumpanija
Meta tuża? Mhux irrakkomandat Tippossjedi negozju, biex tieħu vantaġġ minn taxxi korporattivi aktar baxxi meta mqabbla ma 'taxxi fuq id-dħul individwali, kumpanija nnegozjata pubblikament, biex tnaqqas l-ispejjeż mediċi. Tippossjedi negozju fejn is-sid joħroġ il-parti l-kbira tal-profitti korporattivi għalih innifsu. Li tkun proprjetà immobbli. Li żżomm flus kontanti għall-protezzjoni tal-assi. Li tippossjedi l-istokk fil-korporazzjonijiet wieħed.
benefiċċji Ftit - responsabbiltà għolja u inqas tnaqqis tat-taxxa mill-alternattivi elenkati hawnhekk. 15% biss taxxa korporattiva fuq l-ewwel $ 50,000 tad-dħul. Iffranka 15.3% fuq it-taxxi. Ħallas lilek innifsek salarju żgħir iżda raġonevoli u ħallas il-kumplament bħala “distribuzzjoni lill-azzjonisti” biex isalva l-12.4% tas-Sigurtà Soċjali u l-Medicare 2.9% għal iffrankar totali ta '15.3% fuq dan il-porzjon tad-dħul. Meta s-sid (membru) ikun imħarrek hemm dispożizzjonijiet fil-liġi biex jipproteġu l-assi miżmuma ġewwa l-LLC milli jinqabdu.
Tassazzjoni Bħala sjieda unika - id-dħul kollu jgħaddi għand sid. Il-Korporazzjoni tħallas it-taxxi tagħha wara t-tnaqqis. (Il-korporazzjonijiet “għall-profitt” kollha huma ntaxxati bħala korporazzjonijiet Ċ fil-kontumaċja.) L-azzjonisti jħallsu t-taxxi wara t-tnaqqis. (Għandha tippreżenta elezzjoni biex tilħaq l-istatus ta ’korporazzjoni S). L-azzjonisti jistgħu jkunu biss ċittadini tal-Istati Uniti jew barranin residenti. L-għażla tiegħek. Jistgħu jiġu ntaxxati bħala sjieda unika, sħubija, korporazzjoni C jew korporazzjoni S. Konvenzjonalment - intaxxat bħala sjieda unika ** jekk sid wieħed biss, bħala soċjetà jekk żewġ sidien jew aktar. Ippreżenta formola tat-taxxa li għandha tiġi ntaxxata bħala Korporazzjoni Ċ u formola addizzjonali li għandha tiġi ntaxxata bħala Korporazzjoni S
Sjieda Proprjetarju uniku azzjonist azzjonist Membru
Leadership Proprjetarju uniku Uffiċjal / Direttur (ġeneralment jista 'jkun l-istess persuna) Uffiċjal / Direttur (ġeneralment jista 'jkun l-istess persuna) Manager / Membru (ġeneralment jista 'jkun l-istess persuna)
Ġbir ta 'Kapital Isellef il-flus li tipikament huwa garantit personalment Biegħ ishma ta ’stokks biex jinġabar kapital mingħajr garanzija personali tas-sidien (suġġett għal-liġijiet applikabbli) Biegħ ishma ta ’stokks biex jinġabar kapital mingħajr garanzija personali tas-sidien (suġġett għal-liġijiet applikabbli) Biegħ l-imgħax tas-sħubija biex tiġbor il-kapital mingħajr garanzija personali tas-sidien (suġġett għal-liġijiet applikabbli)
Dokumenti ta 'Gwida Xejn Bylaws Bylaws Ftehim Operattiv
Sjieda Dokumenti Xejn ishma ishma Ftehim operattiv / Unitajiet ta 'Sħubija
Tassazzjoni doppja hija meħtieġa? LE LE - biss jekk jitħallsu d-dividendi. Għalhekk, ħallas is-salarji u l-bonusijiet minflok id-dividendi. LE LE
In-negozju jista ’jnaqqas is-salarji lis-sid? NO - negozju u sid huma wieħed fl-istess għal skopijiet ta 'taxxa. IVA IVA IVA

* L-ittri “C” u “S” jirrappreżentaw kapitoli fil-kodiċi tat-taxxa IRS. Korporazzjonijiet C u S korporazzjonijiet mhumiex tipi ta 'korporazzjonijiet imma tipi ta' tassazzjoni korporattiva.

** Kif entità tiġi ntaxxata u kif tipproteġi lis-sid mill-kawżi huma żewġ kwistjonijiet separati. Pereżempju, sjieda unika ma toffrix protezzjoni tal-kawża għas-sidien. Madankollu, LLC li hija ntaxxata bħala sjieda unika tista '.