Mbrojtja e aseteve

Fillimi i biznesit dhe shërbimet e mbrojtjes së aseteve personale.

Inkorporohuni

Mbrojtja e aseteve

Mbroni pasuritë personale nga përgjegjësia e biznesit, mosmarrëveshjet e partnerëve të biznesit, proceset gjyqësore, gjykimet dhe madje edhe divorci. Ne ju ndihmojmë të filloni një biznes, të zhvilloni biznesin tuaj dhe të mbroni atë që është më e rëndësishmja, pasurinë personale që grumbulloni nga suksesi juaj.

mbrojtja e aseteve duart e shtëpisë

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të shërbimeve të mbrojtjes së aseteve dhe automjeteve që fillojnë me mjete të privatësisë dhe shkojnë deri në planet gjithëpërfshirëse të mbrojtjes së pasurive në det të hapur. Fillimi i çdo plani për ruajtjen e pasurisë është krijimi i një personi juridik të veçantë për të mbrojtur pasurinë tuaj personale nga përgjegjësia.

Korporatat dhe SHPK-të janë forma më e zakonshme e mbrojtjes së aseteve nga përgjegjësia e biznesit duke mbrojtur pasurinë personale të pronarit të biznesit nga borxhet dhe përgjegjësia e biznesit - mbulesa e korporatës është shtresa e parë e mbrojtjes së aseteve për pronarët e bizneseve.

intimitet

Privatësia financiare dhe privatësia e pronësisë ndihmojnë në zvogëlimin e shanseve për tu shënjestruar në një proces gjyqësor pa mend. Ne ofrojmë shërbime të privatësisë kur formojmë një biznes të ri si një program vjetor dhe besime toke që lejojnë pronarët e pronave të titullojnë pasuritë e patundshme në emër të një amanet. Privatësia e pronësisë dhe mbrojtja përmes enteve të korporatave krijojnë një shtresë të fortë mbrojtjeje.

Mbrojtja e padisë

Ekzistojnë disa lloje të besimit që mbrojnë pasuritë nga proceset gjyqësore. Prona e ngarkuar në një amanet për qëllime të planifikimit të pasurive të mbrojtura mbrohet nga proceset gjyqësore personale kundër një përfituesi të besimit.

Mbrojtja e gjykimit

Ligjet më të forta për të mbrojtur pasuritë tuaja vijnë në formën e akteve të vetë-vendosura të besimit. Truste speciale për mbrojtjen e aseteve janë krijuar posaçërisht për të mbrojtur pasuritë e dikujt nga përgjegjësia e ardhshme, kur një individ mund të shlyejë dhe përfitojë nga pasuritë e besimit.

Këto mjete janë shumë të specializuara dhe të disponueshme në juridiksionet e brendshme dhe në det të hapur. Ne jemi ekspertë në krijimin e këtyre automjeteve mbrojtëse dhe instrumenteve ligjore për mbrojtjen e aseteve tuaja personale.

Trusti i Mbrojtjes së Aseteve

Një nga mënyrat më të mira për të mbrojtur veten nga proceset gjyqësore është duke krijuar një amanet për mbrojtjen e aseteve. Fatkeqësisht, besimet e brendshme nuk kanë histori të mira. Besimet në det të hapur, nga ana tjetër, kanë disa nga historia më e mirë e mbrojtjes së pasurisë. A Ishujt Cook i besojnë si dhe një besim i Nevis kanë dy nga rekordet më të mira.

Mbrojtja e IRA-s

IRA-të shpesh përjashtohen ose pjesërisht përjashtohen nga proceset gjyqësore. Sidoqoftë, mbrojtja e tyre është e kufizuar. Plus, ka pak ose aspak mbrojtje të IRA-s nga divorci nëse nuk përdorni mjetet e duhura ligjore. Në Mbrojtja e Padisë së IRA-s nga shteti, ju do të lexoni se si ta mbroni IRA-në tuaj nga divorci ose proceset gjyqësore.