Trusti i Mbrojtjes së Aseteve të Nevada

Fillimi i biznesit dhe shërbimet e mbrojtjes së aseteve personale.

Inkorporohuni

Trusti i Mbrojtjes së Aseteve të Nevada

Çfarë është Trusti i Mbrojtjes së Aseteve të Nevada?

Trustet e mbrojtjes së aseteve të Nevada-s janë besime të shpenzuara nga shpenzimet vetanake. Kjo do të thotë që ju mund të vendosni një besim si dhe të përfitoni nga pasuritë. Për më tepër, ju mund të bëni të dyja dhe të gëzoni mbrojtje nga kreditorët ose paditë e ardhshme. Pasi të transferoni pasuritë në një Trust të Mbrojtjes së Nevada, pasi të kenë kaluar dy vjet, besimi mbron pasurinë tuaj nga kreditorët. Nëse botoni transferimin e pasurisë në besim, në një gazetë Nevada, për shembull, ajo zvogëlon atë afat kohor në gjashtë muaj. Kështu, pasi skadon afati i parashkrimit, besimi bllokon pasuritë tuaja brenda. Kështu, kreditorët tuaj nuk mund t'i arrijnë ata për të përmbushur një gjykim.

Ka shumë pak kufizime për klientët e besimit; për sa kohë që nuk keni vendosur besimin për të mashtruar kreditorët e njohur dhe përmbushni formalitetet e thjeshta të funksionimit, legjislacioni mbrojtës i Nevada-s mund t'ju ofrojë përfitime të respektueshme të mbrojtjes së aseteve. Të paktën një administrator i besuar duhet të jetë një banor i Nevada-s i cili është përgjegjës për mirëmbajtjen e të dhënave të besimit, regjistrimin e kërkesave të taksave. Dikush në Nevada duhet kryesisht të administrojë besimin. Dikush në shtetin e Nevada-s duhet të jetë administratori kryesor i besimit.

Shërbimet e Nevada

 • Trustet e Mbrojtjes së Aseteve
 • Korporatat dhe SH.PK.
 • Programet e Zyrës
 • Shërbimet e privatësisë
 • Krijimi i llogarisë bankare
 • Programet e Kredisë së Biznesit

Ne ofrojmë më shumë Nevada
sherbime si dhe falas
konsultimet: 1-888-444-4812

Mbrojtja e pasurisë dhe kontrolli i konsiderueshëm

Vendosësit e besimit (ju) kanë kontroll (fuqi) të konsiderueshme në veprimtarinë e besimit, veçanërisht në lidhje me mënyrën se si administruesi i besuar bën shpërndarje për t'u besuar përfituesve. Ju nuk mund të porosisni drejtpërdrejt një të besuar që të bëjë një pagesë të rregullt tek administratori i besimit. Nëse keni mundësi, gjykatësi mund t'ju detyrojë ta përdorni atë pushtet për të drejtuar fonde te armiqtë tuaj ligjorë. Megjithatë, mund të kërkoni të bëhen shpërndarje. Plus, ju mund të keni të drejtën e vetos mbi shpërndarjet te përfituesit e tjerë të besimit. Kjo lejon që një vendosës i besimit të mbetet në vendin e shoferit gjatë shpërndarjes së aseteve. Ju keni një aftësi në gjatësi të krahëve për të ndikuar në kohën dhe sasinë e shpërndarjeve për veten tuaj.

Një tjetër tipar i paqes së mendjes i përfshirë në këto ligje është aftësia që vendosësi i besimit të shërbejë si një "administrues i besuar i investimeve". Si i tillë, ju mund të menaxhoni dhe të investoni në mënyrë të njëanshme asete të besimit. Një tjetër tipar është fuqia për të hequr dhe zëvendësuar të besuarin tuaj në Nevada. Më në fund, ju mund të përcaktoni se si besimi shpërndan pasuritë kur vendosësi vdes përmes asaj që ne e quajmë "fuqia e emërimit".

Arena e besimit për mbrojtjen e aseteve është mjaft e re në SHBA dhe vetëm disa shtete kanë miratuar ligjin për besimin e mbrojtjes së aseteve. Ekspertët e kanë njohur prej kohësh Nevada si një juridiksion miqësor ndaj biznesit me ligje të favorshme për korporatat dhe LLC. Gjykatat që kanë provuar të mbështesin velin e korporatave. Tani, Nevada ka dalë përpara si juridiksioni vendas i zgjedhur për zgjidhjen e një besimi për mbrojtjen e aseteve. Do të kalojnë disa vjet para se të zhvillohet praktika gjyqësore. Sidoqoftë, ligjet e Nevada-s janë të qarta për mbrojtjen që i japin një amanet të vendosur dhe të vendosur për mbrojtjen e pasurive.

Pse Nevada?

Beenshtë thënë që Nevada ofron kornizën më të mirë ligjore për krijimin dhe mirëmbajtjen e një amanet të brendshëm për mbrojtjen e aseteve. Në vitin 2010, besimi i mbrojtjes së aseteve të Nevada mori një vlerësim A + nga revista Forbes, më i miri në vend dhe i vetmi shtet që shënoi A + nga 13.

 • Nuk ka tatime mbi të ardhurat e shtetit
 • Nuk ka taksa të korporatave shtetërore
 • Afati më i shkurtër i kufizimeve të transferimit të aseteve (2 vjet), i cili mund të jetë aq i shkurtër sa 6 muaj nëse zbatohet siç duhet
 • Të gjithë kreditorëve u ndalohet hyrja në pasuritë e besimit, duke përfshirë ushqimin, mbajtjen e fëmijëve, gjykimet, etj.
 • Standardi më i lartë i dëshmisë; çdo kreditor që sfidon transferimin e pasurive duhet të sigurojë prova të qarta dhe bindëse të qëllimit të mashtrimit

Mbrojtja e Aseteve Vendore

Ju lutemi mbani në mend, besimi i mbrojtjes së aseteve Nevada është kryesisht për banorët e Nevada me pasuri të bazuara në Nevada. Praktika gjyqësore nuk duket shumë e favorshme nëse kolonët jetojnë në një shtet tjetër. Ne kemi parë gjykatës që thonë: “Nuk më intereson nëse Nevada i ka këto statute. Ne nuk i kemi këtu në Kaliforni, Nju Jork, etj. Kështu që unë urdhëroj që kujdestari të kthejë pasuritë.

Pra, cila është zgjidhja për banorët jo-Nevada? Epo, organizata jonë ka gjithashtu të vetmin "Trigger Trust" të kombit. Ky është besimi se është një besim i brendshëm, i bazuar në SH.B.A. për mbrojtjen e aseteve derisa të goditet detyrimi ligjor. Atëherë administratorët e besuar vendosin të shkaktojnë klauzolën e arratisjes dhe ta shndërrojnë besimin në mjetin më të fortë në botë për mbrojtjen e aseteve ... një besim i Ishujve Cook. Firma jonë ligjore e licencuar, e lidhur, e Ishujve Cook nuk kalon si i besuar. Një administrues i besuar i Nevada do të duhet të pranojë urdhrat e gjykatës amerikane. Nga ana tjetër, me një kujdestar të huaj, atyre nuk u kërkohet të ndjekin urdhrat e një gjykate të huaj dhe mund të refuzojnë t'i kalojnë pasuritë e besimit armikut tuaj ligjor.

Avokati i Mirëbesimit

Avokatët dhe kompanitë e besimit krijojnë besime në Nevada. Ju mund të telefononi një nga numrat e mësipërm dhe të bëni pyetje nga konsulentët tanë ekspertë të cilët do t'ju ndihmojnë t'ju drejtojnë dhe t'u përgjigjen pyetjeve tuaja. Përndryshe, ju mund të plotësoni një nga format e këshillimit falas. Një nga avokatët tanë mund të hartojë një besim që është i formuar për nevojat tuaja.

Diversifikoni Planin tuaj të Mbrojtjes së Pasurive

Nëse tashmë keni një plan të mbrojtjes së aseteve, një besim Nevada, ose më mirë akoma, një besim nxitës, ofron diversitet në strategjinë tuaj. Firmat kryesore ligjore të mbrojtjes së aseteve në botë rekomandojnë përhapjen e mbrojtjes tuaj të pasurisë në shumë automjete për mbrojtjen e pasurive dhe në juridiksione të shumta për mbrojtjen e pasurive. Kjo do ta bënte kundërshtarin tënd ligjor të luftonte në beteja në fronte të shumëfishta, duke shtuar një shpenzim të madh në kostot ligjore të ndjekjes së pasurisë tënde. Një besim ose shkas i Nevada-s mund të komplimentojë çdo plan të mbrojtjes së aseteve, në det të hapur ose të brendshëm.

Bisedoni me një profesionist të shërbimit të biznesit Nevada sot, konsultime falas gjatë orëve normale të punës, telefononi 1-888-444-4412