Kredia e korporatave

Fillimi i biznesit dhe shërbimet e mbrojtjes së aseteve personale.

Inkorporohuni

Kredia e korporatave

Kompanitë e inkorporuara ofrojnë programe të shumëfishta për të krijuar kredi të korporatave. Ne mund t'ju ofrojmë mjetet për të ndarë kredinë tuaj personale nga biznesi juaj. Përmes procesit tonë unik, ne ngjeshim 4-6 vitet normale për të krijuar biznes dhe për të marrë kredi deri në vetëm 7 deri në 14 ditë, duke krijuar një profil të ri krediti bazuar në numrin tuaj të ID-së së Taksës dhe aftësinë tuaj për t'u kualifikuar.

Nëse keni nevojë për 20,000 deri 400,000 dollarë ose më shumë kredi, telefononi ose plotësoni formularin në të djathtë.

Garancia jonë: Nëse ndiqni programin tonë dhe nuk ju marrim kredi nuk do t'ju kushtojë asnjë cent.

Telefononi 1-888-444-4812 për detaje

Përveç kësaj, me një Seria LLC, mund të ketë një kompani dhe secila seri mund të krijojë një profil të veçantë kredie. Kjo mund të shumëzojë sasinë e kredisë që mund të merret me numrin e serive që zgjedh të krijojë.

Me mjedisin aktual të financimit, ne nuk kemi programe për ata me rezultate FICO më pak se 640. Për ata individë, pyesni për programin tonë të riparimit të kredisë.

Ju mund të krijoni profilin tuaj për ju dhe t'ju sigurohen mjete dhe burime për të krijuar shpejt kredi biznesi - ose të na bëni të bëjmë të gjithë punën për ju. Ne ofrojmë një program që është 95% praktik, duke i lënë ekspertët e kreditit të korporatave të bëjnë punën. Shihni të gjitha programet e kreditit të korporatave

Merrni kredi të korporatave - Ndarja e kredisë së biznesit tuaj personal mund të ofrojë përfitimet e mëposhtme:

 • Kushte më të mira pagese (Net 30 ose Net 60)
 • Kartat e kreditit të biznesit
 • Kontratat qeveritare
 • Qiraja e automjeteve pa një garanci personale ose kontroll personal të kredisë
 • Kapitali fillestar dhe i rritjes së biznesit
 • Kosto e ulët, kthim i lartë

Pasi të krijoni kredi të korporatave është e mundur të merrni:

 • Pasuri e patundshme
 • Automjetet me qira
 • Kartat e kreditit
 • Linjat e kreditit dhe kushtet më të mira të pagesës (Net 30 ose Net 60)
 • Pajisjet qira
 • Normat e interesit të ulëta

Kur të krijoni kredi biznesi

E thjeshtë dhe e thjeshtë, ju doni të ndërtoni kredi biznesi para se kompania juaj të ketë nevojë për të!  Asnjë institucion nuk dëshiron të japë hua, të jetë partner ose të besojë një kompani që nuk mund të provojë stabilitetin e saj financiar. Si pronar i biznesit duhet të filloni të mendoni për ndërtimin e historisë së kredisë sa më shpejt që të përfshini. Ju mund ta bëni këtë duke marrë numrin tuaj të D&B DUNS. Ky proces është i mundur, thjesht me një Korporatë ose Ndërmarrje me Përgjegjësi të Kufizuar (LLC), dhe duke përdorur numrin tuaj të identifikimit të taksave (EIN).

Kur oficerët dhe pronarët përdorin profilet e tyre personale të kreditit për të marrë kredi ose për të marrë karta krediti për biznesin, ata rrezikojnë mundësinë e përgjegjësisë personale dhe dobësimin e mbulesës së korporatës duke bashkuar transaksione financiare. Ka dy arsye që pronarët e bizneseve duhet të përpiqen të mos përdorin një garanci personale në këtë situatë.

 1. Nënshkruesi individual është përgjegjës nëse biznesi nuk mund të bëjë pagesa
 2. Kredia e marrë për biznesin mund të rezultojë në sekuestro të pasurive personale.

Mbani në mend, vlerësimet e kredive të biznesit përpilohen në të njëjtën mënyrë si rezultatet tuaja të kreditit personal. Ato krijohen duke përdorur disa faktorë, duke përfshirë: kredinë e disponueshme, shumën e kredisë në dispozicion të përdorur, historinë e pagesave, historinë e rrjedhës së parasë dhe shumë tregues të tjerë financiarë.

Marrja e linjave të kredisë për një biznes është një proces që vendoset me kalimin e kohës. Sa më i vjetër të jetë biznesi, aq më shumë mundësi do të ketë për të krijuar kredi dhe për të marrë hua pa përdorimin e garancive personale. Mosha lejon që shumë biznese të demonstrojnë besueshmërinë dhe stabilitetin e tyre financiar, por kjo nuk duhet të pengojë bizneset e reja nga përpjekja për të aplikuar për linjat e kreditit. Mënyra më e mirë që një biznes i ri mund të demonstrojë besueshmërinë e tyre është duke forcuar raportin e tyre të kredisë D&B.

Ndërtoni kredinë e korporatave

Kompanitë e inkorporuara kanë zhvilluar një program për të siguruar biznesin tuaj me mjete për t'ju ndihmuar të ndani biznesin tuaj dhe financat personale. Thjesht duke krijuar një profil të ri krediti bazuar në Numrin tuaj të ID të Taksës.

Gjithçka fillon me tonat Programi i Ndërtuesit të Kredive, i cili do të krijojë një profil dhe rezultat të kreditit krejt të ri. Qëllimi është të vendosni rezultate të kredisë së korporatave prej 75 ose më të mirë. Në krahasim, një rezultat prej 80 është si të kesh një rezultat kredie personal prej 800: Kjo është një kredi e shkëlqyeshme. Ne kemi mbledhur dhe vënë në dispozicion, sistemet e pikëve të kreditit për agjencitë kryesore të raportimit.

Një rezultat i kredisë ndërtohet duke pasur linja kredie, karta krediti, llogari dhe referenca tregtare që raportojnë në zyrat e kreditit të biznesit. Për shumicën e bizneseve është shumë e vështirë të gjesh një kreditor të gatshëm të japë shumicën e formave të kredisë së korporatave pa garanci personale pa ndonjë histori të mëparshme të kredisë së biznesit. Nëse keni referencat tuaja tregtare, ne do të punojmë me ta për të ndërtuar rezultatin. Sidoqoftë, shumica e bizneseve kanë nevojë për referenca shtesë tregtare të cilat raportojnë tek agjencitë e kreditit që do të hapin linja kredie dhe fillojnë të raportojnë tek agjencitë kryesore. Megjithëse procesi zakonisht merr kohën e përshkruar më sipër, herë pas here kërkohen katër deri në gjashtë muaj që shitësit të verifikojnë siç duhet në agjencinë raportuese.

Ne ofrojmë udhëzime se si të zgjidhni kompanitë që do të sigurojnë biznesin tuaj me kredi të menjëhershme. Një pjesë e programit po ju ndihmon me të gjithë procesin e aplikimit dhe raportimit, si dhe zgjedhjen e bizneseve që do të japin kredi për kompaninë tuaj. Kompanitë me të cilat ne punojmë do të raportojnë përvojat e pagesave në zyrat e kreditit - dhe do të sigurojnë kredi pa një garanci personale ose nevojën për kontrolle personale të kredisë.

Kompanitë janë të gatshme të lëshojnë kredi sepse klientët e tyre nuk konsiderohen me rrezik të lartë. Arsyeja që ata nuk konsiderohen me rrezik të lartë është për shkak të dëshirës së pronarëve të bizneseve për të ndërtuar kredinë e biznesit të tyre duke investuar në një program të ndërtimit të kredive të korporatave.

Ne jemi një anëtar i Dun & Bradstreet Credibility Corp