Përfitimet e Korporatës

Shërbimet e fillimit të biznesit dhe mbrojtjen e pasurisë personale.

Merrni inkorporuar

Përfitimet e Korporatës

Kompanitë e Inkorporuara ofrojnë më të plotë Ndërtimi i kredive të korporatave Program që është projektuar për biznese të vërteta që kryejnë veprimtari reale biznesi. Kredia e Korporatave është një mjet i fuqishëm për sipërmarrësin dhe pronarin e biznesit të vogël. Ju mund të shihni përfitimet në muaj, në vend se vjet, nëse vendosni një profil biznesi nëpërmjet kompanive të inkorporuara. Këtu janë disa nga pikat që duhen marrë në konsideratë duke përdorur Programin tonë të Ndërtimit të Kredive:

 • Kredia e korporatave ndan biznesin dhe kredinë personale dhe forcon velin e korporatave të ofruar nga inkorporimi
 • Klientët tanë zakonisht marrin një klasifikim të kreditit të biznesit të 75-80 ose më mirë, dhe klientët mund ta përfundojnë këtë program në ditët 90-150
 • Ne u sigurojmë klientëve tanë qasje në kompanitë që japin kredi për kompaninë tuaj. Ne kemi kompanitë e 1,000-it në programin tonë të kreditit të biznesit që japin kredi dhe linja të hapura të kredisë pa përdorur një garanci personale ose kontroll kredie personale
 • Shumë nga klientët tanë marrin "Kartë Krediti me Pakicë" për t'u përdorur nën korporatën ose kompaninë e tyre pa kontrolle personale të kreditit
 • Ndërtimi i kredive të korporatave mund të hapë shumë dyer për drejtimin e biznesit tuaj, marrjen e huave dhe qiratë, brenda kapacitetit financiar të organizatës suaj dhe kjo mund të arrihet pa e ekspozuar profilin tuaj personal të kredisë
 • Shumë nga klientët tanë kanë norma të larta të suksesit me programin tonë dhe janë në gjendje të blejnë / marrim me qira makinat e korporatave, pajisjet kompjuterike dhe asetet e tjera për biznesin e tyre, të financuara nga korporata e tyre, shpejt
 • Korporatat e vjetëruara dhe kompanitë kanë disa vlera për lloje të caktuara të ndërmarrjeve dhe qëllimeve që kërkojnë që biznesi të jetë krijuar për vite me rradhë - Kompanitë Incorporated kanë përzgjedhjen më të gjerë të Korporatat në raft dhe kompanitë e moshuara me kredi të përcaktuara si.
 • Secili program i kredisë për biznese vjen me një Garanci të Performancës 100%, e cila thotë se klienti do të marrë një Rimbursim të Plotë nëse nuk arrijmë në ndërtimin e profilit tuaj të kredisë për korporatat. Natyrisht, garancia varet nga ju, duke ndjekur udhëzimet e trajnerit tuaj të kreditit. Kjo është një përpjekje ekipore dhe klientët tanë marrin pjesë në programin e ndërtimit të kredive.

Ka disa nivele shërbimi për të zgjedhur. Ju lutemi lexoni profilet e mëposhtme për të gjetur se çfarë niveli shërbimi ju mund të interesoni:

 1. fillimi nje biznes
 2. Zgjerimi biznesin e tij ose të saj
 3. huamarrje pa një garanci personale
 4. Kredia e re profil nën një korporatë

Fillimi i një Biznesi

Dy nga klientët tanë në Florida donin të nisnin një kompani të autobusëve në shkollë
transportoni fëmijët nga shtëpia në shkollat ​​private në zonë. Ata na kontaktuan dhe i regjistruam ato në programin tonë për të krijuar kredi biznesi. Ne ishim në gjendje të merrnim $ 450,000 në financim për të blerë autobusët e shkollës që ata kishin nevojë për të nisur ndërmarrjen e tyre. Tani ata kanë një biznes shumë fitimprurës si rezultat i kapitalit fillestar që ishim në gjendje për të marrë për ta duke ndjekur programin tonë.

Zgjerimi i një Biznesi

Një klient në Spokane të Uashingtonit donte të zgjeronte biznesin e tij të zhvillimit të pasurive të patundshme. Ai i mungonte burimet për të blerë pajisjet e nevojshme. Ai ishte mjaft i kënaqur me programin tonë dhe me mbështetjen që mori. Ai përdori programin tonë për ndërtimin e kredive të korporatave për të marrë $ 650,000 në automjete dhe pajisje ndërtimi. Pagesat e tij të kredisë për pajisjet e tij tani janë një pjesë e daljes së tij të mëparshme, kur ai duhej të merrte me qira kompanitë e tjera. Ai ka më shumë para në xhepin e tij sa herë që zhvillon një shtëpi.

Huazimi pa garanci personale

Është e rëndësishme të ndiqni rregullin e artë dhe të trajtoni huadhënësin si ju
do të duan të trajtohen nëse do të ishit ata. Punoni me ndërgjegje për ta bërë biznesin tuaj gjithnjë e më shumë fitimprurës dhe të paguani njerëzit që kishin besim të mjaftueshëm në biznesin tuaj për të dhënë kredi. Megjithatë, ndonjëherë ndodhin rrethana ku shlyerja është e vështirë. Në rast të rrallë që kjo do të ndodhë, kredia e kompanisë ndikohet dhe kredia juaj personale mund të lihet jashtë ekuacionit, duke e lënë kredinë tuaj personale në takt ose duke mos shtuar një të metë në profilin tuaj personal.

Kredia e Korporatave si Alternativa e Kredisë Personale

Gjerat ndodhin. Me divorc, humbje pune ose zakone financiare që kanë nevojë
rregullimi, ndonjëherë kredia personale nuk është ajo që dëshiron. Pra, ju mund të fshini propozimin të pastër dhe të merrni një fillim të ri nën një korporatë. Ndërtoni rezultatin e kreditit dhe merrni kredi nën një person (kompani) që kontrolloni. Në këtë mënyrë, do të jeni në gjendje të blini gjërat që dëshironi për biznesin tuaj, brenda arsyes, pa kaluar sfidat personale të kreditit duke marrë rrugën tuaj.