Ndërtoni kredinë e korporatave veten

Shërbimet e fillimit të biznesit dhe mbrojtjen e pasurisë personale.

Merrni inkorporuar

Ndërtoni kredinë e korporatave veten

Një udhëzues gjithëpërfshirës për kreditë e korporatave, krijimin e profilit të kredisë për biznese dhe marrjen e linjave kreditore nga huadhënësit. Ndërtimi i kredisë për biznese nuk është e lehtë për të bërë vetë, por me një ndihmë të vogël mund të keni kredi të korporatave më shpejt se sa menduat. Ka shumë gjëra për të shmangur, si dhe shumë sende thelbësore që nuk mund të anashkalohen. Ne të marrim nga dora dhe të udhëheqim me këtë proces të ndërlikuar.

Ndërtuesi i Kredisë së Korporatës

Përgatitja për Procesin e Ndërtimit të Kredive të Korporatave

Ne dokumentojmë procesin e krijimit të profilit të kredisë për biznesin, deri në një hua të hapur bankare, kartela krediti të shumëfishta biznesi dhe disa linja kreditimi me shitësit. E gjitha kjo fillon me vendosjen e bazës për krijimin e profilit tuaj të kreditit dhe procesin e aplikimit me huadhënësit, duke kryer vigjilencën tuaj të duhur. Ju duhet të siguroheni që biznesi juaj është gati për procesin e ndërtimit të kredisë - nëse filloni pa kryer këto detyra, ju rrezikoni të filloni ose edhe më keq, përfundoni duke u shënuar kredi e keqe / rrezik i lartë nga agjencitë raportuese. Është e rëndësishme të kuptoni dhe plotësoni këto hapa për të ndërtuar profilin e kreditit të biznesit tuaj.

Hapi 1 - Emri i Kredisë Kërko me Dunn dhe Bradstreet

Duke kërkuar D & B për emrat e biznesit, shpejt mund të zbuloni nëse një biznes me të njëjtin emër ka histori kreditimi. Duke përdorur kërkimin e avancuar, mund të kërkosh bazën e të dhënave D & B në nivel kombëtar. Pse kërkon Dunn dhe Bradstreet të rëndësishme? Nëse do të përfundonit procesin e ndërtimit të kreditit të biznesit dhe më vonë do të gjeni se një kompani me të njëjtin emër (ndoshta në një shtet tjetër) ka një profil krediti me histori krediti të varfër ose me rrezik të lartë, ju mund ta gjeni veten duke e kapërcyer atë kur kërkohet emri i kompanisë.

D & B Emri i Biznesit Kërko

Pasi të keni konfirmuar se emri i biznesit tuaj është unik me D & B, ju mund të vazhdoni me procesin e ndërtimit të profilit të kreditit. Nëse gjeni një kompani me të njëjtin emër, mund të mendoni të ndryshoni të dhënat tuaja të kompanisë për të ndërtuar kredi nën një emër të njësisë që nuk është në përdorim.

Hapi 2 - Emri i entitetit për kërkimin e disponueshmërisë

Hapi tjetër është të kontrolloni emrin tuaj të njësisë kundër të gjitha njësive të regjistruara në vend. Ju mund ta bëni këtë duke shkuar te sekretari ose komisioni i secilit shtet, në faqen e internetit ose në qendrën e thirrjeve dhe të kontrolloni disponueshmërinë e emrit, ose mund të përdorni një mjet në internet. Ekzistojnë mjete kërkimi të disponueshme për të dhënat e kreditit dhe të të dhënave financiare, si dhe subjektet e regjistruara të biznesit. Ky kërkim i thjeshtë do t'ju njoftojë nëse ka një njësi tjetër afariste të regjistruar që përdor të njëjtin emër në një shtet tjetër.

Kërkimi duhet të kryhet pa një identifikues korporativ, që do të thotë vetëm emri i subjektit pa "Inc", "LLC", "Limited", "Corp" etj. Me këtë kërkim do të gjeni listën e kompanisë tuaj dhe ju mund të shihni informacione publike rekord, të tilla si kur është formuar subjekti, lloji dhe adresa e subjektit të regjistruar.

Hapi 3 - Kontrolli i shkeljeve të markës tregtare

Ju gjithashtu do të dëshironi të kontrolloni bazën e të dhënave të Sistemit të Kërkimit Elektronik të Markave (TESS) për një ndeshje të saktë të emrit tuaj të njësisë. Ky lloj i pyetjes në përgjithësi do të tregojë shumë rezultate. Ajo që futni në formë është e analizuar dhe e prerë për një ndeshje të gjerë. Për shembull, nëse kërkoni "Kredi Biznesi", do të shihni rezultate të tilla si "CU BIZSOURCE", të cilat nuk kanë 'kredi biznesi' në emër apo përshkrimin e mallrave dhe shërbimeve, megjithatë 'biznesi' dhe 'kredi' janë, të cilat do të japin një rezultat, edhe pa një ndeshje të saktë.

Sistemi i Kërkimit Elektronik të Markave (TESS)

Marka tregtare do të regjistrohen dhe LIVE ose DEAD, në këtë rast, ju doni të shikoni marka tregtare të drejtpërdrejta me një ndeshje të saktë të emrit tuaj të biznesit në mënyrë që të siguroheni që nuk ka konflikt. Një konsideratë tjetër është se markat tregtare janë caktuar kategori, kështu që ju mund të keni një markë të regjistruar për industrinë apo sektorin tuaj dhe një njësi tjetër mund të regjistrojë sekuencën e njëjtë fjalë në një kategori tjetër për qëllime të tjera.

Hap 4 - Domain Name Search, Adresa e Internetit

Ju duhet të regjistroheni emrin tuaj të kompanisë si një domen, mundësisht me një shtrirje ".com". Kontrolloni ndonjë ofrues të regjistrimit të domain-it për disponibilitetin e emrit të domain-it Emri juaj i domain mund ose nuk mund të përfshijë identifikuesin tuaj të korporatës. Do të thotë që nëse emri i kompanisë është "Best Project Managers, Corp" do të kërkonit të regjistroheni "www.bestprojectmanagerscorp.com" ose ndryshe "www.bestprojectmanagers.com" për këtë qëllim.

Kontrolloni Domain Availability.com

Kjo nuk duhet të jetë emri kryesor i domain-it që kompania juaj përdor për biznesin. Duke ndjekur shembullin e mësipërm, mund të përdorni një emër domain alternativ, megjithatë është e rëndësishme që emri që do të ndërtojë kredi nën është regjistruar për ju.

Hapi 5 - Lista e direktorisë së Superpages

Sigurohuni që të keni një listë të biznesit në direktorinë e biznesit të Superpages. Nëse nuk e bëni, ju mund ta krijoni një falas. Kjo merr vetëm disa minuta dhe nuk kushton asgjë. Ju mund të krijoni një llogari dhe të shtoni biznesin tuaj në direktorinë duke ndjekur lidhjen më poshtë. Nëse e gjeni biznesin tuaj, kontrolloni për të siguruar që informacioni të përditësohet me detajet aktuale të kontaktit dhe vendndodhjes.

Lista e Kompanive në Superpages

Ka disa opsione për të listuar biznesin tuaj, për këtë qëllim, thjesht duke pasur emrin e biznesit tuaj në dosjen me informacionin aktual të kontaktit është i mjaftueshëm.

Emri Zgjidhja e Konfliktit

Nëse emri i subjektit tuaj bie ndesh me ndonjë nga kontrollet e mësipërme, duhet të konsideroni ta ndryshoni atë. Ka disa opsione në dispozicion për ju, nga DBA, nenet e ndryshimit dhe paraqitjen e një biznesi të ri. Ju mund të telefononi 1-800-Company dhe të kërkoni një bashkëpunëtor shitjesh për t'ju ndihmuar me një emër të ri të njësisë. Para se të plotësoni një ndryshim të emrit të biznesit ose të regjistroheni në një entitet të ri biznesi, duhet të plotësoni hapat e mësipërm për të siguruar që ju mund të ndërtoni me siguri një profil krediti biznesi.

Vazhdoni në hapin tjetër në >> Ndërtimi i Kredisë Korporative - Diskutimi i Tipeve të Entiteteve të Biznesit >>