Këshilla për kredi biznesi

Shërbimet e fillimit të biznesit dhe mbrojtjen e pasurisë personale.

Merrni inkorporuar

Këshilla për kredi biznesi

Përfitimet e korporatave të moshuara për kredi biznesi

Blerja e një korporate që është disa vjeç mund t'ju ndihmojë të ndërtoni kredi në disa mënyra. Në mënyrë të veçantë, pasi të krijohet profili juaj i kreditit dhe keni disa aktivitete të raportuara të pagesave pozitive, kritere të tjera do të fillojnë të hyjnë në lojë. Një nga këto kritere është mosha e personit tuaj juridik dhe biznesit. Kur po ndërtoni kredi për biznesin tuaj, ju dëshironi të keni sa më shumë "shkelës të lidhjeve" në anën tuaj sa të mundeni. Nëse mendoni kështu, do të filloni të shihni se si mund të vendosni më shumë në anën tuaj me mjetet në dispozicion. Kjo temë ka të bëjë me korporatat dhe kompanitë në moshë të rritur.

Përdorimi i rezultateve të kredive personale për të ndërtuar kredi biznesi

Ndërtimi i kredisë për biznes është një udhëtim dhe mund të jetë kompleks. Përdorimi i të gjitha burimeve dhe mjeteve të disponueshme mund të jetë në nivelin tuaj të rehatisë. Kjo do të varet nga pozicioni dhe ngushëllimi i çdo sipërmarrësi, megjithatë ka disa metoda që mund të mbajnë ritmin e një lëvizjeje të shpejtë në rrugën e ndërtimit të kredisë. Ju mund të aplikoni për një kartë krediti biznesi dhe përdorni një rezultat personal të kredisë për t'u miratuar. Performanca e kredisë nuk shfaqet në profilin tuaj personal të kredisë dhe do të shfaqet vetëm në profilin tuaj të kreditit të biznesit në emër të biznesit. Zbuloni më shumë rreth përdorimit të kreditit tuaj personal për t'ju çuar përpara në udhëtimin e ndërtimit të kredive të korporatave.

Cilat kontrolle të përputhshmërisë së kreditit aplikohen në biznesin tuaj?

Ndërsa temën e pajtueshmërisë së biznesit, duke qenë themeli për ndërtimin e kredisë për biznese, del në pah, ngre pyetjen, cilat pikat e pajtueshmërisë zbatohen për ju dhe biznesin tuaj? Fakti është se ka qindra sende secili me disa sende të kushtëzuara ... e cila përfaqëson mundësinë për mijëra kontrolle përputhshmëie të mundshme. Ngushtimi i kësaj është puna e një profesionist të kreditit të biznesit. Duhet të bëhet vlerësimi i biznesit tuaj për kontrolle të thjeshta dhe specifike të pajtueshmërisë. Mësoni më shumë për atë që këto kontrolle nënkuptojnë këtu.

Kredia e Lartë e Rrezikut të Biznesit - Çfarë është dhe Si të shmanget

Duke qenë të etiketuar si "rrezik i lartë" në kredi biznesi është pothuajse 'puthja e vdekjes'. Ajo që përcakton pothuajse në këtë rast është një proces i komplikuar dhe shpesh i shtrenjtë i ristrukturimit të korporatave, në mënyrë që biznesi juaj të fillojë me një propozim të pastër të kredisë përsëri. Agjencitë dhe zyrat e raportimit të kreditit kanë metoda të ndërlikuara të vlerësimit të biznesit tuaj për mijëra kontrolle dhe rezultatet e këtyre artikujve ose formaliteteve të pajtueshmërisë janë në dispozicion për t'u blerë në formën e një historie biznesi ose raportin e kredisë. Nëse biznesi juaj nuk është i përgatitur për procesin e kreditimit dhe aktiviteti i kredisë raportohet pa pajtueshmëri të duhur, të gjithë kanë qasje në atë informacion nga zyrat e raportimit. Rezultati? Profili i kreditit të biznesit tuaj është etiketuar me rrezik të lartë. Zbuloni se si të shmangni këtë lloj fatkeqësish.

Kur Opportunity Knocks ... Përgjigjet e Kredisë së Biznesit

Shumicën e kohës pronarët e bizneseve shohin që kanë kredi si një "rrjet sigurie" ose burime shtesë për të kaluar nëpër një vend të ngushtë. Duke pasur kredi për biznesin tuaj do të bëni vetëm atë dhe ju mund të ul receptorin e telefonit në paratë tuaja. Por nëse biznesi juaj ka kredi të fortë, ju keni një derë të hapur për mundësi. Çdo sipërmarrës kupton mundësinë ... por lejon të ekzaminoni se si luan biznesi një rol të rëndësishëm këtu.

Agjencitë e raportimit të kredive të biznesit

Pjesa më e madhe e kohës kur bëhet fjalë për raportimin e kredive të biznesit, do të dëgjoni D & B, Experian dhe Equifax, megjithatë më shumë agjenci për raportimin e kredive po shkojnë komerciale. Ju do të vini re shënimet e kreditit të biznesit, produktet dhe shërbimet që i ndihmojnë pronarët e bizneseve të menaxhojnë profilin e tyre të kreditit dhe ofrojnë raporte dhe të dhëna për ata që mund të kreditoni. Ne kemi bashkuar një listë të të gjitha zyrave dhe agjencive për raportimin e kredive, ku do të gjeni shërbime të kreditit të biznesit.

Rëndësia e Përputhshmërisë së Kredisë së Biznesit

Edhe pse joshja e saj për të dalë dhe për të marrë kredi për biznesin tuaj menjëherë, përgatitja e pajtueshmërisë së biznesit tuaj është ndoshta pjesa më e rëndësishme e procesit të ndërtimit të kreditit të biznesit. Kur filloni të punoni me huadhënësit e parasë, ofruesit e kredive të pasigurta dhe bankat, të dhënat tuaja të biznesit dhe organizimi duhet të jenë në shëndet të përsosur. Duke kapërcyer hapat e pajtueshmërisë së kredisë, ose atë që ne e quajmë blloqet e ndërtimit të kredive të biznesit, mund të largoheni nga kryerja e këtyre detyrave pas faktit, që ka të ngjarë të jetë edhe më i papërshtatshëm. Ne thyejmë blloqet e ndërtimit në grupe dhe shpjegojmë rëndësinë e ndërtimit të kredisë për biznes në rrugën e duhur që nga fillimi.