Kreditë e Korporatave dhe Entitetet Korporative

Shërbimet e fillimit të biznesit dhe mbrojtjen e pasurisë personale.

Merrni inkorporuar

Kreditë e Korporatave dhe Entitetet Korporative

Ndërtimi i kredisë së korporatave është akti i krijimit të kredisë së vërtetë dhe të ndarë të biznesit. Kjo do të thotë të kesh një entitet biznesi të vërtetë dhe të veçantë. Duke formuar një korporatë ose LLC, ju mund të lëshohet një EIN (Numri i Identifikimit Federal Punëdhënës) ose ID Tax nga IRS. Kjo është në thelb numri i sigurimeve shoqërore të biznesit tuaj. Kjo ju mundëson të hapni një llogari bankare, është se si IRS do të identifikojë njësinë tuaj dhe do të bëhet rrjedha e profilit tuaj të veçantë të kredisë.

ndërtues i kredive të korporatave

Mundësitë e subjektit tuaj

Entitet i Ri i Biznesit - Ju mund të filloni formimin e një entiteti të ri biznesi gjatë kryerjes së këtij procesi. Për aq kohë sa të keni përfunduar hapat në faqen e mëparshme Ndërtimi i kredisë së korporatës - emri i njësisë dhe ju e dini se emri i njësisë suaj është gati për të ndërtuar kredi. Procesi i përfshirjes zgjat disa javë (varësisht nga gjendja juaj dhe koha e paraqitjes së tyre) dhe shpenzimet fillojnë me vetëm $ 149.00 plus akuzat e shtetit tuaj.

Enti i Biznesit ekzistues - Kompanitë e Inkorporuara kanë një inventar të Korporatat dhe Kompanitë e Moshuara që janë në dispozicion menjëherë. Këto janë subjekte afariste që janë formuar ose inkorporuar. Kjo ju jep pak fillimin e kokës. Ekzistojnë huadhënësit me kritere që përfshijnë sa kohë është përfshirë subjekti. Duke përdorur një kompani të moshuar, ju hapni dyert kur aplikoni për kredi. Kriteret e favorshme janë të barabarta me opsionet dhe normat e favorshme.

Sido që të jetë, duhet të keni një strukturë të vërtetë biznesi për të krijuar kredi biznesi. Pronarët e vetëm mund të kryejnë biznes, megjithatë ato nuk janë një biznes i ndarë nga pronari. Kjo do të thotë që kredia e dhënë për një pronar të vetëm nuk është ndryshe nga kredia personale, do të jetë profili personal i pronarit.

Vendndodhja e subjektit tuaj dhe adresat

Ju duhet të keni një adresë ligjore të biznesit që NUK është një kuti postare, ajo duhet të jetë një vendndodhje fizike. Ju mund të përdorni adresën tuaj të shtëpisë, megjithatë ju rrezikoni të humbni mundësinë për të marrë kredi nga huadhënësit të cilët nuk financojnë biznese të bazuara në shtëpi. Përdorimi i një kuti postare me pakicë do të mjaftojë, megjithatë ato lloje të adresave janë shqyrtuar nga huadhënësit të cilët kërkojnë një vend të vërtetë të biznesit për financim të kualifikuar plotësisht. Një tjetër mundësi është të bashkohet me një program zyre ose të japë një suitë ekzekutive; këto lloje të programeve ju japin privilegjin e plotë të zyrës, një numër falas, adresën postare, recepsionistin, etj - për një pjesë të kostos.

Ju duhet të keni adresën tuaj të biznesit për procesin. Kompanitë e Inkorporuara ofrojnë programe zyre në disa shtete që ofrojnë të gjitha përfitimet e gjetjes së vendit tuaj të biznesit, për një pjesë të kostos.

Numri i telefonit të njësisë suaj

Një pjesë e identitetit të biznesit tënd është të keni një numër telefoni të dedikuar të biznesit. Çfarë kualifikohet si numër telefoni i biznesit? Njëri që është i dedikuar për kompaninë tuaj, që është marrë "Faleminderit për thirrjen [emri i kompanisë] ..." ose trajtuar në mënyrë profesionale. Përshëndetjet e kutive të postës zanore duhet të përfshijnë emrin e kompanisë ose emrin e biznesit në regjistrim. Duke pasur një fiks të vërtetë të biznesit përmes një ofruesi lokal gjithashtu ju lejon të përfshiheni në ndihmën e tyre lokale të 411 directory. Pjesë e procesit të kualifikimit të kredisë për biznese, huadhënësit do të përpiqen të gjejnë biznesin tuaj nëpërmjet një drejtorie publike, siç është ndihma e 411. Linjat e celularit dhe Internetit (VOIP) mund të përdoren, por ju rrezikoni të mos përfshiheni në asistencën e drejtorit 411, gjë që mund të çojë në disa kreditorë që të vëzhgojnë biznesin tuaj ose të mos ju kualifikojnë për kredi. Numrat pa pagesë të numrave të telefonit janë të shkëlqyera për besueshmërinë dhe shumë kosto efektive. Ju mund të zgjedhni për të ngritur një numër 800 për biznesin tuaj dhe ta keni të shënuar në asistencën e drejtorisë dhe thirrjet përpara në telefonin tuaj në Internet ose në celularin bazë të celularit.

Biznes Email

Së bashku me emrin e domain-it të kompanisë suaj, duhet të përdoret një adresë e-mail i biznesit, në vend që Companyname @ gmail, për shembull. Email-i i bazuar në domenin e kompanisë sigurohet nga ofruesit e domain-it falas, prandaj kjo nuk duhet të neglizhohet.

Identiteti i Biznesit dhe Kredia e Biznesit

Siç mund ta shihni nga të gjitha këto hapa, objektivi këtu është krijimi i një identiteti të veçantë biznesi nga ju. Nëse po drejton një biznes dhe madje përfshihet, por ju keni një adresë në shtëpi, numrin e telefonit dhe adresën personale të postës elektronike, nuk jeni zyrtarisht të ndarë. Pra, këto hapa krijojnë një identitet të veçantë të korporatës për qëllimet e ndërtimit të kreditit të korporatës vetë. Sa më shumë që të ndani biznesin tuaj nga ju, aq më lehtë do të jetë procesi i ndërtimit të kreditit të biznesit dhe më shumë mundësi që do të keni me huadhënësit. Në thelb, këto formalitete hapin dyert për institucionet e kreditimit dhe ofruesit e kredive.

>> Të vazhdohet me hapin tjetër në ndërtimin e kredisë korporative - Diskutimi i identitetit të kredisë për biznesin >>