Programet e kredive të korporatave

Shërbimet e fillimit të biznesit dhe mbrojtjen e pasurisë personale.

Merrni inkorporuar

Programet e kredive të korporatave

Qëllimi i programit tonë të kreditit të korporatës është që të zhvillojë natyrisht një profil të kredisë duke përdorur numrin e korporatës tatimore në vend të numrit të sigurimit shoqëror të pronarit. Kjo e ndan kredinë personale të klientit tonë nga kredia e biznesit të tyre. Zhvillimi i një imazhi kredie për biznesin tuaj ruan të holla dhe ndërtimi i një profili të kreditit të korporatës mund të mbajë kompaninë tuaj nga kategoritë "pa kredi / rrezik të lartë" dhe "interes të lartë", duke ju kursyer paratë.

ndërtues i kredive të korporatave
Programi ynë për kredi biznesi do të krijojë identitetin tuaj të kreditit me agjenci të shumta raportimi. Kjo lejon që gjithnjë e më shumë kredi të arrihen kur ndërmarrja juaj të rritet. Ne e pozicionojmë biznesin tuaj për qira dhe sende të tjera që ju nevojiten. E gjithë kjo zvogëlon / eliminon nevojën që ju, pronari i biznesit, të shfrytëzoni kredinë tuaj personale për të drejtuar biznesin tuaj.

Secili program i kredive të korporatave është vënë së bashku në mënyrë që llogaritë e biznesit të mund të krijohen pa garanci personale, ku ju mund të merrni qira të automjeteve, linjat e kreditit dhe / ose kreditë sipas numrit tuaj tatimor të tatimit.

Kredia e garantuar e biznesit

Programi ynë i kreditit vjen me një Garanci para mbrapa që nëse i ndiqni udhëzimet tona në letër, biznesi juaj do të marrë kredi, ose paratë tuaja mbrapa. Klientët tanë zakonisht mund të marrin $ 50,000 në $ 500,000 në kredi për biznesin e tyre. Detyra jonë është që t'ju ndihmojmë të ndërtoni një pikë krediti, në mënyrë që t'i afroheni huadhënësve për të marrë hua. Ne nuk jemi një bankë dhe prandaj nuk mund të garantojmë ndonjë shumë specifike parash. Telefononi sot dhe pyesni për programin tonë të kreditit të garantuar të biznesit. Përsëri, meqenëse ne nuk jemi huadhënës, ne nuk garantojmë shumat që huadhënësit do t'ju huazojnë, kështu që shifrat këtu janë vetëm për qëllime.

Për të diskutuar ndonjë Programi i Kredisë me një specialist, ju lutem telefononi 800.830.1055 Pa pagesë or 661.253.3303 International Mon-Fri 7AM në 5PM Pacific Time.

Programet aktuale të kredisë

Zgjidhni nga nivelet e shërbimit 3, varësisht nga nevojat tuaja. Filloni me programin tonë të profilit të kreditit të korporatës ku do t'ju ofrohen të gjitha mjetet dhe ndihmën me krijimin e profilit të kredisë për biznesin tuaj. Për biznese të reja, ne ofrojmë të njëjtin program me paraqitjen e shpejtë të një korporate në vendin tuaj të zgjedhur. Nëse jeni të zënë dhe dëshironi që të gjitha këto të trajtohen për ju, ne ju ofrojmë një shërbim të plotë krediti ku agjentët tanë do të përgatisin të gjitha aplikacionet dhe format tuaja dhe ju thjesht nënshkruani dhe dërgoni në email, atëherë konsulentët tanë të kredisë do të punojnë me biznesin tuaj dhe bazës së të dhënave tona të 1,000-it të kompanive që janë të gatshëm t'ju japin kredi. Lista jonë përbëhet nga biznese të cilët e kuptojnë programin tonë të kreditit dhe dëshirojnë t'u japin kredi klientëve tanë pasi që ata tashmë e dinë se po investoni në ndihmë profesionale për kredi për biznesin tuaj. Si lider në programet e kredive të biznesit të vogël dhe kredi biznesi, Companies Incorporated mund ta hapë këtë deri te ju, klienti ynë i çmuar. Telefononi dhe flisni me përfaqësuesin profesional të kredisë për biznesin sot.

Telefononi sot dhe gjeni se si mund të keni kredi të vërtetë dhe të ndarë të biznesit në vetëm muajin 4 deri në 6. Këshilltarët tanë të kreditit janë në dispozicion Mon-Fri 7AM në 5PM, Pacific Time. Telefononi pa pagesë 1.800.830.1055 ose International në 1.661.253.3303.

Përmbledhje e programit

Hapi i parë në ndërtimin e kredive të korporatës me programin tonë është të kontrolloni përputhshmërinë e biznesit. Kjo varet nga çfarë lloj biznesi ju operoni dhe ku është. Këto janë kërkesa federale, shtetërore dhe lokale. Ju e plotësoni paketën e mirëpritur, kryeni detyrat e kërkuara dhe jepni referencat sipas nevojës. Lista e kontrollit të pajtueshmërisë mund të jetë diku nga pikat 250 deri në 1,000, duke e bërë të pamundur të ofroni ndonjë listë përfundimtare për klientët tanë në faqen tonë të internetit. Pra, do të vazhdojmë pasi të kemi marrë aplikacionin tuaj të plotësuar.

Së dyti, kërkesat që zyrat e kreditit kanë do të kontrollohen për ju. Një listë tjetër që varet nga disa faktorë që lidhen me biznesin tuaj. Kjo është bërë për të paktën zyret e kreditit 6, ju lutem shihni listën e mëposhtme të disa agjencive me të cilat punojmë.

  • D dhe B ™
  • BusinessCreditUSA ™
  • Equifax ™
  • Experian Business ™
  • ClientChecker ™
  • FDInsight ™

Sapo të përfundojmë kontrollet e pajtueshmërisë së qeverisë dhe të agjencive të kreditit, mund të fillojmë të rendisim biznesin tuaj me zyrat e kreditit, që pastaj fillon krijimin e profilit tuaj të kreditit - duke ndarë kreditin tuaj personal nga biznesi juaj. Duke qenë i listuar me zyrat e kreditit mund të marrin disa biznese vite dhe madje edhe ato që kanë qenë rreth e rrotull për një kohë të gjatë ende nuk mund të renditen në asnjë nga zyrat kryesore të kreditit të biznesit.

Sapo zyra e kreditit të dijë se kush je, profili yt i kreditit mund të zhvillohet. Kjo fillon duke marrë kredi. Konsulentët tanë punojnë me ju dhe bazën e të dhënave tona të mijëra kompanive që janë të gatshme të japin kredi për biznesin tuaj. Nga qiraja e mobiljeve, kartat e kreditit me pakicë, linjat kreditore me furnizuesit dhe shitësit e shërbimeve për kredi të bizneseve të vogla, duke bashkëpunuar me konsulentin tuaj, do të merrni kredi nga disa prej këtyre kompanive, të cilët pastaj i raportojnë zyrave të kreditit.

Për disa nga programet tona të kreditit të korporatës, do të punoni me një ekip trajnerësh biznesi, të cilët do t'ju ndihmojnë të përcaktoni qëllime të arsyeshme dhe t'ju japin artikuj të veprimit për të përfunduar, si dhe të përcillni me vete për të siguruar përparim. Gjatë kësaj kohe, pasqyrat financiare do të rishikohen në mënyrë që të gjithë dokumentacioni i nevojshëm të jetë i gatshëm të paraqitet kur aplikohet për kredi me më shumë kompani.

Ne ofrojmë një program të avancuar të kreditit të biznesit ku pothuajse të gjithë punën është bërë për ju. Ju thjesht nënshkruani aplikacionet dhe i dërgoni ato në. Të gjitha përgatitjet dhe aplikimet janë përfunduar për ju dhe ne bëjmë të gjithë punën!

Kohëzgjatja që keni qenë në biznes është një nga faktorët kryesorë këtu. Megjithatë, ne mund të ndërtojmë kredi biznesi në një kompani të sapoformuar. Nëse dëshirojmë më shumë erëza të biznesit, ne kemi një listë të korporatave të pleqve në raftet nga të cilat mund të zgjedhim. Nëse keni qenë një pronësi e vetme për vitet 3 dhe jeni përfshirë ose nuk keni përfshirë, programi i ndërtimit të kredive mund të funksionojë për ju, megjithatë ka përfitime shtesë që duhet të dini nëse nuk i keni përfshirë ende, ju lutemi pyesni konsulentët tanë për të shpjeguar këtë. Shumica e bankave do të vëzhgojnë ose mohojnë entitetet e reja të formuara pa një profil krediti të korporatës. Për shkak se vlerësimi kontrollohet nga agjencia (i) e raportimit të kredive dhe jo nga ne, natyrisht nuk mund të garantojmë gjithmonë një vlerësim të favorshëm të kredisë. Ne bëjmë pjesën tonë, por ne nuk garantojmë analizën e Byrosë së Kredive. Ne gjithashtu nuk garantojmë që një kompani e moshuar do të interpretohet nga zyra e kredive për të pasur të njëjtën moshë si data e depozitimit. Ndonjëherë zyra e kredive do të raportojë moshën e kompanisë si të re të pronësisë, datën e rivendosjes së datës së ringjalljes. Për shkak se koha dhe shpenzimet janë të shkaktuara për të ndërtuar një profil të kredisë pavarësisht se si Byroja e kredive e interpreton skedarin, ne nuk lëshojmë një rimbursim sepse zyra e kredisë nuk ka interpretuar të dhënat ose nuk jep raportin që dëshiron. Kur punoni me bankat dhe kërkoni linja të mëdha kredish ose kredish, një plan biznesi do të jetë i nevojshëm, bankat pothuajse gjithmonë kanë nevojë për planin tuaj të biznesit. Ne kemi një program që do t'ju ndihmojë me këtë, kur koha e tij.

Shumica e klientëve tanë raportojnë përsëri mbi një normë të kënaqshmërisë 90% me programin tonë të kreditit të biznesit. 4 në muajin 6 është zakonisht se sa kohë duhet para se të krijohen profilet e vërtetë të kreditit të korporatës, megjithatë, me ndihmën tuaj, shpesh mund ta përfundojmë procesin në javët 2 të 4. Ju mund të shijoni të gjitha përfitimet e programit menjëherë.

Companies Incorporated është lider në programet e kredive të biznesit të vogël dhe kredive të korporatave. Telefononi specialistët tanë sot në 800.830.1055 Pa pagesë or 661.253.3303 International.