Profili Dun dhe Bradstreet

Shërbimet e fillimit të biznesit dhe mbrojtjen e pasurisë personale.

Merrni inkorporuar

Profili Dun dhe Bradstreet

D&B është një nga mënyrat më të lehta për të hapur një profil krediti biznesi. Kjo fillon me marrjen e një numri DUNS. Ne kalojmë në të gjithë procesin dhe sigurojmë të gjithë informacionin që ju duhet të dini gjatë gjithë kësaj pjese të procesit të ndërtimit të kredive të korporatave. Itsshtë shumë e rëndësishme që ta lexoni dhe kuptoni këtë hap të rëndësishëm dhe ta paraqisni kompaninë tuaj në mënyrë korrekte. Kjo mund të bëhet falas, megjithatë mund t'ju ngarkohet të ndryshoni informacion, kështu që është thelbësore që t'i kushtoni vëmendje detajeve.

Marrja e numrit të DUNS

Ka dy mënyra për të marrë numrin tuaj DUNS from nga D&B. Mund të keni një shërbim FALAS nga D&B, ose të zgjidhni që caktoni numrin tuaj të njëjtën ditë pune për 299 $ në $ 799. Mos harroni se i gjithë procesi i ndërtimit të kredive të korporatave do t'ju marrë disa muaj, kështu që pagesa e D&B në këtë pikë, nuk do t'i bëjë gjërat të ndodhin më shpejt në pamjen e madhe. Ende ka dy agjenci të tjera që do të duhet të mbulohen pas D&B, Experian dhe Equifax.

  • Dunat FALAS ™ Numri - Merrni një numër UN DUNS pa pagese. Ky proces do të zgjasë afërsisht ditë 60. Kur ju zgjidhni këtë shërbim falas, pasi të keni përfunduar procesin e formularit, do t'ju jepet një mundësi tjetër për të paguar për përpunimin e shpejtë. Ju jepet mundësia që numrin tuaj ta keni në ditë pune 5 për $ 49 ose në ditë pune 30 pa pagesë. Përsëri, të keni numrin tuaj D&B më shpejt nuk e shpejton të gjithë procesin e ndërtimit të kredisë së biznesit, kështu që varet nga ju.
  • Profili i Kredisë D&B - Ti mundesh Krijoni një profil krediti D&B si shërbim i paketave ku do të merrni numrin dhe profilin tuaj DUNS created të krijuar në të njëjtën ditë.

Me shërbimin falas, ju prapë do të përfundoni me të njëjtin rezultat. Do t'ju thuhet se nëse nuk keni paguar për shërbimin e profilit D&B, llogaria juaj nuk është aktivizuar. Kjo është e saktë, por pasi të keni një aktivitet të raportit shitës ose kreditor, profili juaj është krijuar dhe llogaria aktivizohet menjëherë.

Praktikat e D&B

Kur vendosni të krijoni numrin tuaj DUNS for falas, do të kontaktoheni nga D&B në mënyrë që të paguani për profilin tuaj. Do t'ju thuhet se keni nevojë për një profil nga D&B për të marrë kredi të korporatës dhe ju duhet të paguani për shërbimin në mënyrë që të ndodhë, gjë që ne kemi sqaruar tashmë nuk është e vërtetë. Ju merrni numrin tuaj DUNS for falas, ju mund të tërheqni raportin tuaj dhe kur keni një raport shitës ose kreditor, profili juaj krijohet dhe aktivizohet menjëherë.

Tashmë keni një numër të Dunave?

Nëse e gjeni kompaninë tuaj pasi të keni bërë një kërkim D&B, mund të shikoni nëse llogaria juaj është aktivizuar duke blerë një Raport të Profilit të Kompanisë, për 12.99 $. Nëse kompania juaj nuk ka një profil, nuk do të krijohet një raport për ju dhe karta juaj e kreditit nuk do të ngarkohet.

Nëse keni konfirmuar tashmë që profili juaj është aktiv, mund të merrni një kopje të kredisë suaj D & B raportojnë falas ose për një tarifë

Numrat DUNS me vlerësim dhe jo të vlerësuar

Nëse flisni me Dun dhe Bradstreet, do t'ju thuhet se numri falas DUNS is është një identifikim pa vlerësim, të cilin nuk mund ta përdorni për të ndërtuar kredi të korporatave. Ju gjithashtu do të thuhet se nëse doni një numër të vlerësuar që mund të përdorni për të zhvilluar kredi biznesi, duhet të kaloni procesin e tyre të vlefshmërisë me një kosto prej diku midis $ 329 dhe $ 799. Ju mund të krahasoni dy nivelet e tyre të shërbimeve këtu:

Farë duhet të dini për DNB

Mbështetja DNB përbëhet nga përfaqësuesit e shitjeve të komisioneve. Do t'ju thuhet se nuk mund të ndërtoni kredi me një numër DUNS përveç nëse blini një program ndërtues kredie dhe kaloni procesin e tyre të vlefshmërisë. KJO NUK ESHTE E VERTETE. Numri juaj DUNS është numri juaj dhe kur keni referenca tregtare dhe organizata raportuese, profili juaj do të rritet.

Do t'ju thuhet si më poshtë: Numri falas DUNS është një listë me D&B, por jo një regjistrim i plotë. Nuk ka të drejtë për rezultatet parashikuese të kredisë ose vlerësimet e kredive. Do t'ju tregohet për dy programet e krijuesit të kredive të renditura më lart, si dhe një nivel tjetër i shërbimit të DNB është 799 $ ku mund të shtoni një numër të pakufizuar referencash tregtare për biznesin tuaj. Kjo nuk është e nevojshme për të ndërtuar kredi biznesi apo edhe për të krijuar profilin tuaj të kredisë korporative. Merrni numrin tuaj nga DNB dhe vazhdoni të ndërtoni vetë kredi të korporatave.

Vazhdoni te Hapi tjetër në Ndërtimi i kredisë së korporatës - Eksperimenti >>