Profili i kredisë së Equifax

Shërbimet e fillimit të biznesit dhe mbrojtjen e pasurisë personale.

Merrni inkorporuar

Profili i kredisë së Equifax

Ju do të listoheni me Equifax pasi biznesi juaj të ketë një linjë krediti nga një bankë ose bankë të lëshuar kartat e kreditit. Profili juaj i kreditit të korporatës me Equifax nuk është i disponueshëm në çdo kohë siç kemi përjetuar me D & B dhe Experian, por ju mund të merrni informacionin që ju nevojitet kur keni nevojë për të.

Marrja e një Raporti të Kreditit Corporate të Equifax

Ka disa mënyra për të marrë raportin e kreditit të biznesit nga Equifax:

 • Kur një huadhënës kërkon një raport - Equifax do të japë vetëm një raport për një huadhënës që ju autorizoni, kështu që ju e dini se kush po merr informacionin tuaj. Kur i jepni çdo organizate qasje në informacionin tuaj të kreditit të biznesit Equifax, mund të kërkoni kopjen tuaj në atë kohë duke shkruar në Equifax si më poshtë:
  Equifax Inc
  PO Box 740249
  Atlanta, GA 30374 0249-
  sbfe@equifax.com
  1-800-727 8495-
 • Nëse kredia është mohuar bazuar në informacionin Equifax - Nëse ju keni mohuar kredi biznesi bazuar në raportin e kredisë korporative Equifax, keni ditë 60 për të telefonuar 1-800-727-8495 ose kërkoni një kopje me postë nga Equifax.
 • Shkarko Microsoft Office Accounting 2008 - Ti mundesh shkarkoni një kopje falas të Microsoft Office Accounting 2008 dhe me atë që ju jeni në gjendje të merrni 1 kopje falas të raportit të kreditit tuaj të biznesit Equifax.

Mbani në mend se nuk ka ndonjë arsye për të marrë një raport të Equifax derisa ta dini se keni raportues të kreditorëve dhe keni krijuar një profil krediti të korporatës. Duke pasur një raport bosh të kredisë Business Equifax nuk ju bën ndonjë të mirë.

>> Të vazhdohet me hapin tjetër në ndërtimin e kredisë korporative - Kuptimi i vlerësimit të kredisë së biznesit >>