Profili i Credit Profit

Shërbimet e fillimit të biznesit dhe mbrojtjen e pasurisë personale.

Merrni inkorporuar

Profili i Credit Profit

Experian raporton aktivitetin e kredisë së biznesit nga ofruesit e kreditit rrotullues, institucionet financiare tregtare, ndërmarrjet e mëdha të qiradhënies së pajisjeve dhe më shumë. Experian është një element shumë i rëndësishëm për rritjen e kredisë së biznesit. Deri më tani kemi ecur nëpër Dun dhe Bradstreet dhe Experian, përbërësi tjetër është Equifax.

Kërkoni për kompaninë tuaj në Experian

Kryeni një kërkimi i kompanisë me Experian dhe shikoni nëse kompania juaj tashmë ka një profil të krijuar. Kryeni një kërkim me emrin e kompanisë, ju mund të hiqni identifikuesin tuaj të korporatës, d.m.th "Inc", "Corp", "LLC", nga fusha e kërkimit dhe të jepni detajet tuaja të vendndodhjes. Do të shihni një listë të rezultateve që përputhen me çdo fjalë në emrin e kompanisë tuaj. Nëse e gjeni emrin e kompanisë tuaj, ju tashmë keni një profil me raportimin e kredisë së korporatës Experian.

Bleni një raport kredie për ndërmarrjen

Ju mund të blini një raport kredie për çdo kompani që gjendet kur kërkoni në Experian.com. Kostot varen nga raporti që ju zgjidhni.

  • Raporti i Vlerësimit të Kreditit - 24.95 $ dhe jep rezultatin e kredisë Experian, informacionin për paraqitjen e UCC, të gjitha të dhënat e koleksioneve dhe përmbledhjen e regjistrimit të biznesit. Raporti i Vlerësimit të Kreditit të Biznesit Eksperiencë
  • Raporti i Profilit Plus - 49.95 $ dhe jep të gjitha informacionet e gjetura në Raportin e Vlerësimit të Kredisë së bashku me termat e pagesës dhe çdo ditë më tej dhe linjat e tregtisë me tendencat e pagesës. Shembull Raporti i Profilit të Kreditit të Eksperiencës Plus
  • Plani i Mbrojtjes së Kreditit - 99.00 $ në vit ose $ 12.95 në muaj që përfshin raportin e kredisë, që përmban informacionin më të plotë mbi një biznes me qasje të pakufizuar në të me më shumë detaje.

Nëse nuk keni një profil dhe nuk mund të tërheqni raporte nga Experian, mos u shqetësoni, profili juaj i kreditit i korporatës me Experian do të rritet pasi të keni linja të hapura të raportimit të kredisë te Experian. Kur të keni krijuar kredi për biznesin, është një praktikë e mirë të kontrolloni raportin tuaj Experian çdo disa muaj për të siguruar saktësinë.

>> Vazhdoni në Hapi tjetër në Ndërtimin e Kredisë së Korporatës - Equifax >>