Kits korporatave

Shërbimet e fillimit të biznesit dhe mbrojtjen e pasurisë personale.

Merrni inkorporuar

Kits korporatave

Kit juaj e korporatës është shumë e rëndësishme për biznesin tuaj të inkorporuar. Mbajtja e kopjeve origjinale ose të certifikuara të inkorporimit ose formimit, së bashku me dokumente të tjera kritike, siç janë procesverbalet e mbledhjeve vjetore, ndryshimet, regjistrimet e llogarive bankare, certifikatat e stoqeve dhe format e IRS. Kit juaj e korporatës dhe libri i regjistrimit organizojnë dokumente të rëndësishme ligjore dhe financiare të korporatës suaj.

Kits tona të korporatave vijnë në një rast të bukur lëkure të errët me emrin e korporatës tuaj embossed në ari në shpinë. Përfshihet një vula zyrtare e mbajtur me dorë me emrin tuaj të korporatës, gjendjen dhe datën e themelimit, një libër të Regjistrave të Korporatave, një shembull i caktuar i akteve nënligjore, Procesverbalit të Korporatave, Regjistrit të Drejtorëve dhe Listës së Zyrtarëve, Regjistrin e Aksionarëve, Regjistrin e Letrave me Vlerë, Marrëveshje dhe disa certifikata të personalizuara të aksioneve.

Për të porositur një Korporatë të Korporatës, ju lutemi telefononi departamentin e shërbimit të klientit në mes të 7: 00AM dhe 5: 00PM Ora e Paqësorit në:

800-830-1055 Pa pagesë
661-253-3303 Ndërkombëtare

Ose mund të përdorni dorëzimin e formularit tonë të porosisë këtu: Urdhëroni një Korporatë me një Kit Korporatës

kit standard korporativ

Standard Corporate & LLC Kit - $ 99

Kompanitë Inkorporuar kuti standarde të korporatave janë bërë nga cilësi të lartë dy-toned vinyl textured që është mbyllur në mënyrë elektronike mbi bordit të gjatë të qëndrueshme për të siguruar jetëgjatësi të zgjatur dhe qëndrueshmëri maksimale. Cilësia më e lartë e montuar me mbeshtetje të dyfishtë me hapje dhe mbyllje të dyfishtë lejon që faqet gjithmonë të qëndrojnë të sheshtë dhe të kthehen lehtësisht. Çdo kordon është i detajuar në ar dhe është i disponueshëm në ngjyrat 5: burgundy, jeshile, blu, e zezë dhe kafe dhe në stilet 3: Standard Portfolio, Standard Slim dhe Standard (Kit komplet me vulë dhe Certifikata)


kit standard i pakta korporatave

Paketa Standarde Slim Corporate - $ 99

Këto kompani të inkorporuara kits janë bërë me cilësi të mirë dy-toned vinyl textured. Ata dhe janë më të zbehta se kits standarde. Pajisja e detyrueshme tre-unazore me cilësi të lartë të mbështetur me dy çelësa të hapjes dhe mbylljes së dyfishtë lejon që faqet të qëndrojnë të sheshtë dhe t'i lejojnë ata të kthehen me lehtësi. Çdo kordon cilësor është i detajuar në ar dhe është i disponueshëm në ngjyrat 5: e zezë, kafe, blu, jeshile dhe burgundy (Kit komplet me vulë dhe certifikata)


kit standard të portofolit

Standard Portfolio ose LLC Kit - $ 99

Mbyllja e flapave të Velcro do të mbajë të gjitha dokumentet tuaja në vend. Këto kuti janë të ndërtuara me cilësi të lartë dy-toned vinyl textured. Cilësia e mekanizmave tre-unazorë me mbulesë të dyfishtë me hapje të dyfishtë dhe nxitës të mbylljes lejon që faqet të qëndrojnë të sheshtë dhe të kthehen lehtësisht. Çdo kordon cilësor është i detajuar në ar dhe është i disponueshëm në ngjyrat 5: e zezë, kafe, blu, jeshile dhe burgundy (Kit komplet me vulë dhe certifikata)


kit leshi korporatave

Linen Corporate ose LLC Kit - $ 119

Lidhëset tona prej liri të përdorura me dorë, të rënda, janë bërë prej liri cilësore, që i bëjnë ato të dallueshme dhe elegante. Çdo lidhës është ndërtuar me materiale më të rënda për qëndrueshmëri shtesë dhe një jetë të gjatë. Çdo lidhës i cilësisë është i detajuar në ar dhe është i disponueshëm në ngjyrat 3: zezë, e zezë dhe burgundy dhe e zezë dhe gri. Korporata e Personalizuar e Linjës (Kit komplet me vulë dhe certifikata)


kit kitarë korporativë

Docu-Box Corporate ose LLC Kit - $ 119

Prodhuar nga chipboard të ngjitshëm me peshë të rëndë komerciale, kjo ndërtim unik i dizajnit siguron mbrojtje pa nevojën për një slipcase të veçantë. Çdo Docu-Box është i disponueshëm në ngjyrat 2: e zezë dhe e burgundy. (Komplet i kompletuar me vulën dhe certifikatat)


portofolin e korporatave të portofolit me zip

Zippered Portfolio Corporate ose LLC Kit - $ 130

Këto kuti të korporatave me zippered janë një zgjedhje elegante për ata që kërkojnë një lloj të tipit të portofolit. Sewn edges, një mbyllje zinxhir dhe qoshet metalike bëjnë këto veshjet një zgjedhje mbresëlënëse. Emri i organizatës është gdhendur në një pllakë bronzi të kromuar. (Komplet me vulën dhe certifikatat)


Kit lëkurë të kuqe ruse

Blumberg Red Russia Lëkurë Corporate & LLC Kit - $ 485

Trego sofistikimin tuaj për investitorët potencialë, bankierin tuaj, CPA dhe avokatët. I emëruar për lëkurat e bukura të lëkurës të Rusisë të Kuqe, që përdoret për ta bërë atë, ky libër rekord i korporatave shtesë me peshë të lartë, është një çantë më e mirë korporative që mund të blejë një ekzekutiv i korporatës. Kur ju porositni, ju do të specifikoni emrin e korporatës që dëshironi në certifikatat, vulën dhe vulën e dorës në 24K ari në shpinë. Gjithashtu, tregoni gjendjen dhe vitin në të cilin është organizuar korporata. Ky çertifikatë vjen me certifikatat 20 të plota me numër të plotë me faqe të plota të printuara me emrin e korporatës, shtetin, titujt e nënshkrimit dhe kapitalizimin. Ju mund të porositni dëshmi shtesë sipas nevojës. Për korporatat ose SHPK-të. Vjen me procesverbal të korporatave dhe akteve nënligjore. (Komplet me vulën dhe certifikatat)