Vula e Korporatës

Shërbimet e fillimit të biznesit dhe mbrojtjen e pasurisë personale.

Merrni inkorporuar

Vula e Korporatës

Veshja jonë e bukur Custom Corporate / embosser është përfshirë në kits tona Corporate dhe LLC. E bërë prej çeliku, ende e lehtë dhe e lehtë për t'u përdorur, vulat e korporatave të tilla si tonat mund të kërkohen nga shumë shtete për transaksione të caktuara.

Për të porositur një nënshkrim të korporatës, ju lutemi telefononi departamentin e shërbimit të klientit në mes të 6: 00AM dhe 5: 00PM Ora e Paqësorit në:

800-830-1055 Pa pagesë
661-253-3303 Ndërkombëtare

Ose mund të përdorni dorëzimin e formularit tonë të porosisë këtu: Rendit një vulë të korporatës

Modeli i Sealimit të Korporatës 1d-2T

Vula standarde korporative - $ 56

Ky model është bërë i popullarizuar për shkak të madhësisë së tij kompakte dhe levave të larta që ofron përshtypje të forta dhe të freskëta në pothuajse çdo stok të letrës.


Desktop Seal Corporate

Desktop Corporate Seal - $ 96

Ky model është projektuar për të vendosur presion më të madh me përpjekje minimale. Është shumë e rekomanduar për përshtypjet e dokumenteve të shpeshta dhe me volum të lartë.


Heavy Duty Corporate Seal

Heavy-Duty Corporate Seal - $ 72

Ky vulë korporative me përmasa të mëdha dhe të rënda ofron edhe më shumë levave dhe lejon futjen e madhësisë së letrës. E madhe për ato dokumente më të mëdha, më të mëdha.


Elegant Corporate Seal

Elegant Corporate Seal - $ 96

Një elegancë e bërë në mënyrë elegante, metali i hedhur në metal i bën një shtesë të madhe çdo zyre biznesi apo korporate. Këto embossers desktop janë hedhur metal, pastaj lëmuar me dorë për të krijuar një sipërfaqe të qetë, elegante. Ato janë të disponueshme me një mbulesë epoxy të pjekur, një mbulesë ari të ngjyrosur 24K ose një krom të kromuar.