Numri EIN

Shërbimet e fillimit të biznesit dhe mbrojtjen e pasurisë personale.

Merrni inkorporuar

Numri EIN

Një numër identifikimi federal tatimor (TIN ose ID tatimore) i njohur gjithashtu si numri i identifikimit të punëdhënësit (EIN) duhet të merret duke paraqitur një formular me Shërbimin e Ardhurave të Brendshme. Ky numër do të kërkohet nëse kompania do të hapë një llogari bankare, do të ndalojë taksat për punonjësit, do të punësojë punonjës, do të krijojë një besim, do të blejë një biznes operativ, do të ndryshojë emrin e kompanisë ose do të ndryshojë llojin e organizatës.

Përgatitja e aplikimit

Kompanitë e Inkorporuara do t'ju ndihmojnë në përgatitjen e formularit të IRS që përdoret për të marrë numrin tuaj të taksës ID.

Marrja e ID-së tuaj tatimore për ju

Kompanitë e Inkorporuara mund t'ju kursejnë kohën dhe të marrin numrin tuaj të taksës ID për ju brenda orëve 24 për vetëm $ 75.