Si të Shkoni Publik - IPO, Bashkimi Reverse dhe Predha Publike

Shërbimet e fillimit të biznesit dhe mbrojtjen e pasurisë personale.

Merrni inkorporuar

Si të Shkoni Publik - IPO, Bashkimi Reverse dhe Predha Publike

Shkoni në publik

Shkuarja në publik është thjesht procesi i shitjes së aksioneve të aksioneve, të cilat më parë u mbajtën privatisht, anëtarëve të publikut të gjerë. Procesi është i ndërlikuar, shumë i rregulluar dhe ka shumë përfitime, duke e marrë kompaninë tuaj publike:

 • Ndihmon që të rritet kompania juaj më shpejt, duke ju ofruar burime shtesë financiare.
 • Ndihmon që të tërheqni dhe mbani njerëz me nivel të lartë me paga të arsyeshme (përmes opsioneve të aksioneve).
 • Rritja e kompanisë tuaj më të shpejtë duke tërhequr një bord me njohuri dhe përvojë të drejtorëve.
 • Rritni kapital më shpejt dhe me kosto më të ulët.
 • Rrit likuiditetin për ju dhe investitorët tuaj.
 • Liron kapitalin dhe krijon aksione të tregtueshme që mund të përdoren për të blerë kompani të tjera dhe për të formuar projekte strategjike me kompani të tjera.
 • Rrit normën tuaj të rritjes duke rritur aftësinë tuaj për të konkurruar për kontrata të mëdha.
 • Mund të shpejt dhe thelbësisht rrit vlerën e kompanisë tuaj.
 • Leverages investimin tuaj në biznesin tuaj duke e bërë atë më të vlefshme, duke rritur kështu Roi tuaj personale.
 • Rrit statusin e biznesit tuaj duke e bërë më të lehtë për të tërhequr biznese të reja.

Nëse tashmë keni një kompani publike, ne mund të ndihmojmë të rrisim vlerën dhe përfitimin e kompanisë suaj dhe t'ju ndihmojmë të mbroni pasuritë nga paditë.

Mbani në mend; kjo nuk është vetëm për ngritjen e parave. Po ashtu është duke u siguruar se
kompania është e drejtuar dhe menaxhuar mirë. CEOs kryesorë punojnë për të mirën e
aksionarët. Mbani interesin më të mirë në mendje dhe ata do të ndiejnë motivin tuaj dhe më shumë njerëz do të tërhiqen nga organizata juaj. Është pikëpamja afatgjatë që ka rëndësi dhe jo një e shtënë. Do t'ju duhet një korporatë e strukturuar siç duhet, një plan biznesi të shëndoshë dhe njerëz të ditur për ta kryer atë. Nëse jeni në SHBA, Gjermani, Kinë, Kanada ose vend tjetër, na kërkoni për ndihmë.

Me çka keni nevojë për ndihmë?

 • A doni të rritni shitjet tuaja?
 • A ju duhet të mbani shpenzimet poshtë?
 • A dëshironi të blini biznese të tjera dhe të keni nevojë për të gjetur kandidatë të mirë?
 • A keni nevojë për një plan biznesi më të mirë?
 • Po në lidhje me reklamat dhe marketingun? Kam nevojë për ndihmë?
 • A keni nevojë për një sistem të mirë mbështetës dhe një listë të njerëzve të ditur?
 • Po në lidhje me mbrojtjen kundër njerëzve "shorting" aksioneve tuaj?
 • Dëshironi të bëni biznes me kompanitë S & P 500?
 • Dëshironi të merrni emrin tuaj atje për publikun në një mënyrë me kosto efektive?
 • A doni të hiqni fletët rozë dhe të shkoni në një shkëmbim më të madh?

Këtu është se si të filloni

 • Ekziston një marrëveshje ku mund të financoni procesin e "shkuarjes publike".
 • Visa, MasterCard, American Express dhe Discover gjithashtu pranohen.
 • Procesi mund t'ju japë gjithashtu qasje në një kredi nënshkrimi $ 50,000 brenda një dite (në varësi të miratimit të huadhënësit) dhe,
 • Shumë kredi më të mëdha në varësi të aktiveve dhe rrjedhës së parasë nëse operacioni juaj është lart dhe
  running.

Në shumë raste, ne mund të caktojmë që Venture Capitalists të financojë procesin e publikut në varësi të pikëpamjes së tyre për potencialin e kompanisë suaj.

Pasi të keni marrë publikun e kompanisë tuaj, ekziston një ekip i tërë referimesh që kemi rregulluar për të rritur nivelin tuaj të suksesit. Ka njerëz me të cilët ne kemi marrëdhënie të gjatë që përdorim ose do të përdorim personalisht dhe kemi kryer mirë për kompani të tjera. Këtu është një listë e pjesshme:

 • Agjentët reklamues të cilët e dinë se çfarë merr rezultatet më të mira në koston më të ulët.
 • Planifikuesit e biznesit
 • Rekrutuesit e punonjësve
 • Konsulentët për marketing
 • Ekspertët e menaxhimit
 • Specialistët në bashkimet në blerjet
 • Ata që ju ndihmojnë të zhvilloni marrëveshje biznesi me kompanitë S & P 500

Ne kemi qenë në punë për vite të tëra 100

Përvoja numërohet. Publikimi është një proces shumë i rregulluar. Pra, ju doni të vareni nga ata që ju ndihmojnë. Është e rëndësishme të ndihemi të sigurt se ata e njohin ins dhe hapat e procesit përmes përvojës së madhe. Ekipi ynë specializohet në punën brenda kufijve të ligjeve të letrave me vlerë dhe ka bërë një rrugë të mirë për një ofertë të shpejtë dhe të suksesshme.

Këtu janë disa përparësi për dikë që vendos të shkojë në publik:

 • Liron kapitalin dhe likuiditetin
 • Rrit vlerën e biznesit.
 • Shumë më e lehtë për të mbledhur kapital kur ke një kompani publike.
 • Mund të përdorë stokun për të paguar për shërbime të tilla si reklamimi, promovimi i produkteve, të tjera
  shërbimet dhe stoqet e kompanive të tjera.
 • Shumë më e lehtë për të blerë kompani të tjera - duke blerë kompaninë me aksione.

Lajme Rreth Going Public

Një Ofertë e Drejtpërdrejtë Publike (OPAK) mund të ketë përparësi të konsiderueshme mbi një IPO. Me një IPO duhet të njoftoheni se sa do të rritet kompania përmes shitjes së aksioneve. Nëse kjo shumë nuk rritet, oferta nuk mund të përfundojë. Megjithatë, me një OPAK nuk ka kufizime të njëjta dhe ka shumë më tepër fleksibilitet, sepse nuk ju kërkohet të rritni sasinë e kapitalit që ju propozoni në ofertën tuaj si ju do të duhet të bëni në një IPO.

Pra, nëse planifikoni apo mendoni për të shkuar në publik dhe doni të dini më shumë për mënyrën se si funksionon procesi i regjistrimit të KSHZ-së, duke përfshirë një shell publik ose një bashkim të kundërt, plotësoni formularin në të djathtë dhe dikush do ta diskutojë këtë me ju. Ne mund të shohim se sa doni, si dhe kur doni të filloni të ngrini kapitalin. Pyesni se si të shkoni në publik dhe të pyesni rreth shkrirjes së kundërt. Ndihma është e disponueshme në memorandumet e vendosjes private (PPM) si dhe
marrjen e kapitalit fillestar, kapitalin fillestar, krijuesit e tregut, kompanitë shell dhe si të merrni publike kompaninë tuaj. Gjithashtu sigurohet informacioni se si të ngrihet kapitali si një kompani publike ligjërisht dhe etike.

Kur të përfundojë puna, biznesi juaj mund të bëhet publik dhe biznesi juaj do të bëhet një ndërmarrje publike. Ne të marrim nga dora dhe të ecim përmes kursit të pengesave hap pas hapi përmes procesit të bërjes së një kompanie të tregtuar publikisht. Stafi ynë mbështetës i profesionistëve mund t'ju mbajë gjithashtu të përditësuar se si të bëni një bashkim të kundërt me një kompani shell të tregtuar publikisht. Mund të bëhet publike përmes një bashkimi të kundërt me një kompani publike. OPAK, megjithatë, është zakonisht zgjedhja e preferuar për shumicën e njerëzve.

Shko Publike Me Promovimin e duhur dhe Marrëdhëniet e Investitorëve

Marrëdhëniet e duhura të investitorëve kanë një motiv fitimi, motiv ligjor dhe motiv paqeje të mendjes. Pra, firma jonë mund t'ju ndihmojë të komunikoni si duhet me investitorët dhe të promovoni stokun. Ndryshe nga kompanitë private, një kompani publike e paraqitur siç duhet mund të reklamojë ofertat e drejtpërdrejta publike për anëtarët e publikut.

Me kompaninë tuaj publike ne mund t'ju ndihmojmë të merrni përgjegjësinë dhe të rrisni kapitalin që nevojat tuaja të biznesit kanë nevojë shpejt dhe ligjërisht.

Ne mund t'ju ndihmojmë të promovoni biznesin tuaj në audienca më të mëdha se sa keni pasur ndonjëherë më parë.

Ju mund të tregtoni aksione për shërbime reklamash. Pastaj mund ta përdorni këtë reklamë në thelb të lirë dhe ta përdorni atë për të lejuar që bota të dijë se ju jeni një kompani publike. Më shumë njerëz do të dinë për ju, kështu që më shumë njerëz do të blejnë nga ju. Kjo do t'ju ndihmojë në ndjekjen tuaj të ngritjes së kapitalit, sepse më shumë investitorë do të dinë se stoku juaj i kompanisë është në dispozicion për tregtim.

Procesi i vazhdueshëm publik

Shumica e njerëzve nuk janë të njohur me mënyrën e publikut. Pra, e bëjmë të lehtë. Fraza të tilla si ofrimi publik i drejtpërdrejtë, oferta publike fillestare janë të njohura, por pak janë të njoftuar me detajet se si të shkosh atje. Çfarë është krijuesi i tregut? Si mund të bëni më mirë bashkimin e kundërt? Rritja e kapitalit? Formoni një korporatë publike shell? Këto janë pyetjet që i përgjigjemi dhe këto janë shërbimet që mund të ofrohen pasi të telefononi.

Një nga hapat e parë është plotësimi i formularit të regjistrimit S-1 dhe depozitimi i tij me
Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim (SEC). Pas miratimit të dosjes, dokumentet depozitohen në FINRA, Autoriteti Rregullativ i Industrisë Financiare. Prioritetet dhe procedurat me IPO dhe me procedurat e DPO do të trajtohen në mënyrë profesionale, si dhe procedurat publike të bashkimit të skedarëve, regullat 15c211 dhe formularin 8-K. EDGAR, i cili qëndron për grumbullimin elektronik të të dhënave, analizën dhe grumbullimin e rikthimit, përfundon në mënyrë të tillë që të formohet ndërmarrja publike e blloqeve, bashkimi i kundërt ndodh siç duhet dhe fondet e fillimit ose fondet e rritjes janë ngritur me sukses.

Siç kemi përmendur më herët në artikull, metoda e preferuar është shpesh OPAK (Oferta e Drejtpërdrejtë Publike). Bëni kontakt dhe ne mund t'ju ofrojmë disa informata falas për këtë temë, si dhe si të bëjmë një bashkim të kundërt me një kompani publike. Kështu, ju mund të mësoni se si të merrni kompaninë tuaj publike pa shpenzimet tradicionale. Për më tepër, mund të merrni këshilla se si të merrni kompaninë tuaj publike dhe pse është shumë më e lehtë për të mbledhur kapital duke përdorur një kompani publike, në krahasim me atë private.

Promovimi i stoqeve tuaja - Asgjë nuk është më e mirë se një histori e mirë

Një IPO e mirë ka të bëjë me shitjen e historisë suaj. Në thelb, shitja e mirë shpesh është e mirë
tregimi, nuk do të pajtoheni? Një nga hapat e parë është të punosh disa ditë në histori. Drejtoni atë nga njerëz të tjerë. Më pas, në vend që të flisni për të njëjtat ide të vjetra, përditësoni vazhdimisht historinë tuaj. Njerëzit blejnë me emocione dhe justifikojnë vendimet e tyre me logjikën. Sigurohuni që të përfshini edhe depërtimin logjik që ka kuptim dhe ndjesi emocionale që merr molekulat e investitorëve duke lëvizur. Tregoni një histori që do t'i bëjë njerëzit të flasin.

Historia më e mirë

Nuk është me të vërtetë vetëm një histori për të treguar një grup investitorësh të mundshëm të IPO-s: Si do të bëhet kompania juaj më shumë para se sa djali tjetër? Shumica e zyrtarëve të korporatës dhe shumë anëtarë të bordit janë të përdorshëm për t'u paraqitur klientëve. Por, mbani në mend, se ajo që është e rëndësishme për një klient të dijë dhe çfarë investitori dëshiron të dijë shpesh është i ndryshëm. Pra, përveç të folurit për produktet tuaja dhe çfarë mund të bëni me ta, kur bisedoni me investitorët, flisni për Roi-in e tyre.

Ju shkruani historinë

Ju mund të keni ndihmë, por në fund, historia duhet të jetë e shkruar nga ju. Ky është detyra e CEO-së ose e CFO-së. Për të përsëritur, njerëzit blejnë me emocion dhe justifikojnë blerjen me logjikën. Pra, nëse historia ka kuptim dhe vjen nga zemra juaj, kështu ka kuptim të thellë dhe real për ju, audienca juaj do ta ndiejë këtë, mund të lëvizë emocionalisht për të vepruar dhe lehtë mund të justifikojë vendimin e tyre.

Kemi punuar me dy kompani që ishin të dy në industrinë e teknologjisë së lartë. Një nga CEO-të djegën vajin e mesnatës duke përgatitur një prezantim kuptimplotë dhe të përzemërt. Drejtori i Përgjithshëm i kompanisë tjetër kishte njerëz të marketingut që bënin prezantimin. Ofertat u prezantuan dhe çmoheshin një ditë larg. I pari, ku CEO kishte zemrën e tij në prezantim, shkoi shumë më lart se çmimi i parashikuar i çmimeve. I dyti qëndroi në fund. Ka një arsye të mirë për këtë.

Hedh Hype

Nëse keni parë ndonjëherë trysnitë fillestare në emisionin televiziv "American Idol", ku gjyqtarët shohin një interpretues të kënduar pas tjetrit, keni parë se Simon Cowell është i lodhur kur një kandidat ecën në veshjen e një kostum apo po përdor një mashtrim tjetër. Ata janë duke kërkuar për talentin jo hype.

Investitorët institucionalë janë të njëjtë. Ata mund të shohin pesë deri në dhjetë propozime të reja për investime çdo ditë të javës. Ata kanë parë gjithçka. Pas një kohe ata bëhen cinikë dhe skeptikë dhe duhet të zgjidhin pebbles shumë të pavlefshme për të gjetur disa nuggets prej ari. Hiperbola e rremë nuk ndihmon. Çelësi është në minutat e para të prezantimit tuaj. Kjo është kur shumica do të marrë një vendim. Pothuajse aq e rëndësishme është minuta e fundit 10-15 gjatë fazës së pyetjes dhe përgjigjes. Investitorët duan të shohin se si mbaheni kur idetë tuaja janë sfiduar ashpër.

Këtu është një pyetje që çdo CEO merr kërkuar në rrugë: "Cila është më e madhe juaj
sfidë? "Me fjalë të tjera," Çfarë ju mban deri natën? "Mënyra më e mirë për t'u përgjigjur është të rrëfeni shqetësimet tuaja dhe të leni audiencën të dijë se çfarë po bëni për të zgjidhur problemet.

Prezantimi juaj zakonisht është 45 minuta. Kjo është e gjitha që keni. Pra, braktisni bombën dhe jepni shtënë tuaj më të mirë në tre minutat e para. Kjo do t'i bëjë ata të duan të ulen dhe të marrin njoftim gjatë 42 tjetër. Pse jeni ndryshe?

Këtu është një shembull i mirë. Drejtori i Përgjithshëm i një kompanie që shpiku një pastrues robotik në dysheme po bisedonte me grupin e investitorëve potencialë në këtë mënyrë: "Më lejoni të filloj prezantimin e tij me pyetjen: Sa njerëz këtu kanë pastruar ndonjëherë një dysheme?" Çdokush ngriti duart. "Sa prej jush dëshiron ta bësh?" Asnjë duar nuk u ngrit. "Ashtu si ju, ka miliona njerëz në mbarë botën të cilët nuk duan të pastrojnë dyshemetë e tyre. ABC Robotics ka një produkt për të zgjidhur këtë problem. "

Ne mund t'ju ndihmojmë më së voni sa i përket procesit IPO (Oferta Fillestare e Publikut), shkrirjes së kundërt, Rregulla 15c211, Rregullorja D, duke bërë publike dhe publike predha. Për më tepër, kontaktoni me ne për informacion mbi Memorandumin e Vendimeve Private (PPM), Rregullin 504, Rregullin 506, ngritjen e kapitalit dhe kapitalin fillestar, mbrojtjen e pasurive nga paditë, si dhe formimin e një kompanie të re në SHBA dhe jashtë saj.

Ka një art për të. Rritja e kapitalit mund të jetë një labirint. Ne kemi hartën. Mësoni se çfarë ndodh kur një kompani bëhet publike dhe shikoni se si mund t'ju ndihmojë.

Do të mësoni më shumë për mënyrën se si një kompani do të bëhet publike dhe do të ndjehet mirë duke e bërë vendimin për qasjen e duhur për ju. Pra, për më shumë informacion dhe përkufizime, si dhe hapa për të trajtuar një shkrirje të kundërt, një bashkim publik shell ose ofertë publike direkte (OPAK), telefononi numrin në krye të kësaj faqeje. Natyrisht, asnjë nga informacionet e përmbajtura këtu nuk duhet të konsiderohet këshilla juridike, tatimore ose të tjera profesionale. Nëse është e nevojshme, duhet të kërkohet shërbimi i një avokati të licencuar dhe / ose kontabilist.

Kur të jeni gati për të shkuar në publik, na kontaktoni. Ne kemi funksionuar që nga 1906 dhe jemi të njohur në të gjithë botën si udhëheqës në formimin e kompanisë dhe duke shkuar në publik.