Vetëdrejtuar IRA LLC

Shërbimet e fillimit të biznesit dhe mbrojtjen e pasurisë personale.

Merrni inkorporuar

Vetëdrejtuar IRA LLC

Një Self Directed IRA LLC është vendi ku një IRA i drejtuar vetë blen ose investon në një kompani të re dhe në këtë rast një kompani me përgjegjësi të kufizuar. Vetëdrejtuar IRA zotëron të gjithë shoqërinë me përgjegjësi të kufizuar, dhe ju pronari i IRA-s, menaxhoni LLC-në e re. Ky vend i menaxherit të SH.PK siguron kontrollin e çeqeve dhe hap një gamë të re mundësi investimi për fondet tuaja të pensionit. Ju e bëni llogarinë tuaj të IRA-s anëtari (pronari) i SHPK-së dhe do të caktojë një menaxher kompanije që mund të marrë kompensim për shërbimet. Menaxheri i SH.PK do të kryejë aktivitete të përditshme të kompanisë siç janë ekzekutimi i kontratave, fondet e instalimeve elektrike dhe nënshkrimi i kontrolleve sipas udhëzimeve. Është shumë e rëndësishme që të kërkoni ndihmën e një profesioni me përvojë në lidhje me mënyrën e krijimit të planit të LLC dhe planit të menaxhimit për IRA-n tuaj.

Ekzistojnë rregullore, formalitete dhe rregulla që duhet të ndiqen, veçanërisht në fillim kur të vendosni vetë vetë vetë IRA LLC. Para së gjithash, vetë IRA-ja juaj ekzistuese do të blejë aksionet e SHPK-së, që do të thotë që IRA-ja juaj tashmë duhet të krijohet, atëherë ju vetë-drejtoni fondet tuaja të daljes në pension në këtë LLC të re.

Shumë njerëz nuk zgjedhin të krijojnë vetë vetë IRA LLC, ata i drejtohen një ofruesi profesional të shërbimeve të dokumenteve ligjore për të përgatitur dhe paraqitur formimin e tyre.

Themelimi i një IRA të Drejtuar Vetë LLC duhet të bëhet procedurale për të shmangur komplikimet e ardhshme. Është e rëndësishme që krijimi i kompanisë suaj të krijimit të llogarisë së investimeve të daljes në pension të bëhet në mënyrë dhe në bashkërendim me ndryshimet e duhura të marrëveshjes së operimit të brendshëm të kompanisë. Transaksionet mund të ndalohet në rast se IRA ose LLC nuk është themeluar dhe strukturuar në mënyrë të përshtatshme. Transaksionet e ndaluara janë Akili tendoni i korrjes së tarifave më të ulëta dhe fitimeve të investimeve pa taksë. Nëse IRA LLC juaj ndonjëherë vjen nën mikroskop, gjithmonë është mirë që organizimi dhe formimi juaj të jenë të sakta. Çmimi i shërbimit të IRA LLC është nominale për të shmangur ndërlikimet e kësaj natyre.

Transaksionet janë të kufizuara vetëm për ata që përfitojnë planin e pensionit dhe nuk janë ndërmjet ndonjë partie të diskualifikuar. Kjo është përcaktuar lirshëm më poshtë, për specifikat, shih dokumentacionin e IRS-së për palët e diskualifikuara;

 • IRA pronari ose bashkëshorti i pronarit
 • Familja e menjëhershme e pronarit të IRA-së, fëmijët, prindërit, etj
 • Një entitet që është më shumë se 50% në pronësi të një personi të diskualifikuar
 • Një pronar 10%, oficer, drejtor ose punonjës, një entitet i zotëruar nga një person i skualifikuar
 • Një fiduciar i IRA-s
 • Çdokush që ofron shërbime për IRA-n

Më poshtë është një listë transaksionesh të ndaluara dhe gjëra të tjera që nuk mund të bëni me një IRA të drejtuar vetë:

 • Investoni fondet tuaja të daljes në pension në shtëpinë ku jetoni tani
 • Kolateralizimi i kredive duke përdorur mjetet e pensionit
 • Shitja e pronës personale në IRA
 • Huaja e parave për personat e skualifikuar
 • Pagimi i tarifave vetjake
 • Blerja e koleksionistëve
 • Blerja e sigurimit të jetës

Nuk është kurrë një nevojë për të bërë një transaksion të ndaluar me mundësinë e investimit të pafund që vetë-drejtuar IRA LLC ofrojnë. Me kontrollin e çeqeve mbi fondet tuaja të daljes në pension, vetë-drejtimi i IRA LLC është mjeti superior i pensionit për të gjithë ata që dëshirojnë të fundit në diversitet.

Real Estate është një marrëveshje e madhe me investimin e fondit të pensionit dhe një IRA LLC. Ju jeni në gjendje të merrni vendime të shpejta si akti për shitjet e shkurtra dhe mund të grumbulloni fitime në dobi të fondit të pensionit pa taksa.

Si përdoret

Këtu ju mund të ecni nëpër një shembull se si një IRA LLC mund të përdoret për një normë më të lartë të rritjes së fondeve të pensionit. Si të përdorni një IRA LLC.

Ju keni $ 150,000 në një llogari IRA dhe vendosni që doni të investoni ato fonde në pasuri të paluajtshme që fitoni nëpërmjet ankandeve të foreclosure. Ju krijoni një LLC me një marrëveshje operative që rendit anëtarin e vetëm si llogarinë tuaj IRA. Ju do të krijoni një llogari bankare për LLC dhe udhëzoni kujdestarin tuaj IRA të lidhni $ 150,000 në llogarinë bankare të LLC.

Me organizatën tuaj të organizuar, formuar dhe financuar nga IRA LLC, ju mund të hidhni në të drejtën dhe të grumbulloni ato shitje foreclosure. Ju shpenzoni $ 120,000 dhe fitoni katër shtëpi, të cilat do të blihen dhe do t'i titullohen LLC-së që është në pronësi të IRA-s tuaj. Ju merrni me qera çdo pronë për disa vjet dhe të gjitha shpenzimet, taksat, sigurimet dhe mirëmbajtja paguhen nga kompania duke përdorur llogarinë bankare të LLC. Të ardhurat nga qiraja shkojnë direkt në SH.PK. Meqenëse LLC është në pronësi të IRA-s, fitimet janë pa taksa. Si fitime pa taksa, LLC që është brenda IRA-s tuaj mund të blejë më shumë pasuri të patundshme, ari, aksione apo pasuri të tjera për të rritur diversifikimin në portofolin e pensionit.

Nëse secili nga pronat tuaja me qira neto $ 500 në rrjedhën e parasë do të thotë rritje 16% në vetëm rrjedhjen e parave. Kur të jeni gati për të shitur shtëpitë, ju do të likuidoni pronat dhe IRA juaj mund të fitojë më shumë para pa taksa. Ju shisni shtëpitë tuaja për $ 200,000 i cili transferohet drejtpërdrejt në llogarinë bankare të SH.PK. 150,000 fillestar juaj është rritur në $ 272,000.

Rregullat e Përgjithshme të Thumb për pronarët e IRA LLC

Si të shmangni transaksionet e ndaluara. Pronarët e IRA LLC, familja, bashkëshorti ose pasardhësi linear nuk duhet kurrë:

 1. Marrin pronën ose shpërndarjet nga IRA LLC.
 2. Përfitoni ose përdorni ndonjë pronë të IRA-s.
 3. Paguani çdo shpenzim.
 4. Jepni para nga IRA.
 5. Angazho në ndonjë transaksion.
 6. Ofroni shërbime, të kompensuara ose jo, në IRA LLC.

Nëse ndonjë investim i moshës së armëve është duke u shikuar, ju duhet të konsultoheni me një këshilltar të kualifikuar të transaksionit. Ka shumë mënyra se një transaksion mund të ndalohet, shumica përfshijnë aktivitetin e përzierjes dhe shpenzimet me pronën e IRA LLC. Nëse nuk jeni i sigurt, kërkoni një CPA ose një profesionist tjetër të kualifikuar. Vetëm të angazhoheni në aktivitete që jeni të sigurt janë të autorizuar.

Ka shumë për pronarët e IRA për të kuptuar kur formojnë LLC. Është një mjet investimi për qëllime speciale që kërkon formim të kujdesshëm. Marrëveshja juaj e punës, statusi i tatimit, struktura e pronësisë, formalitetet operacionale kërkojnë të gjitha dispozitat speciale të IRA-s. Një organizatë e besuar duhet ta vendosë këtë për ju.

AKA Real Estate IRA

Real Estate IRAs lejojnë pronarët e llogarive të daljes në pension për të blerë pasuri të patundshme me fonde të IRA-s, pa taksa. Ju mund të blini prona të patundshme aq shpejt sa të shkruani një çek dhe investimet tuaja nuk i nënshtrohen miratimit të kujdestarit ose tarifave të transaksionit. Ju mund të bëni pagesa të ulëta dhe të merrni hua të paluajtshme për të nxitur rritjen e investimeve tuaja. Formimi i një LLC për një Real Estate plan IRA mund të shpëtojë dhe të fitoni ju mijëra dollarë në krahasim me përdorimin e një kujdestari tradicionale IRA vetë-drejtuar. Kjo është për shkak se ju mund të investoni në kompani që nuk janë të tregëtuara publikisht, pa komision, siç janë kompanitë me përgjegjësi të kufizuar. Plus ju mund të përdorni SHPK-të që përdorni për të blerë pasuri të paluajtshme dhe investime të tjera.

IRA-ja vetë-drejtuar IRA LLC është bërë mjet investimi i zgjedhur për blerjen e pasurive të patundshme si pjesë e një llogari individuale të daljes në pension. Thjesht krijimi i një vetë-drejtuar IRA LLC ju lejon të vendosni se ku të investoni paratë tuaja. Ju mund të kontrolloni librin e çeqeve në SH.BK. Investimet në dispozicion për ju janë marrëveshje të tokës, ndërtesa banimi, projekte ndërtimi, shtëpi familjare, vetëm për të përmendur disa. Ju gjithashtu mund të blini shënime, taksat tatimore, veprimet tatimore, pasuritë e patundshme të huaja ose vendore duke përdorur vetë IRA LLC tuaj të drejtpërdrejtë.

Me një LLC për IRA-n tuaj të drejtuar vetë, ju mund të:

 • Bëni blerje të menjëhershme - investoni në Foreclosures Real Estate, Liens taksave ose të bëni kredi personale.
 • Jini menaxherin tuaj të pronës (duke punuar për LLC), dhe ruani shpenzimet dhe mbani kontroll të plotë mbi investimin tuaj (sigurohuni që të merrni këshilla të taksave të licencuara).
 • Bleni një shtëpi të daljes në pension në vlerën e sotme të tregut - qira atë derisa të tërhiqeni, pastaj merrni atë si një shpërndarje të daljes në pension

Ekspertët rekomandojnë një LLC për shkak të fleksibilitetit të saj dhe trashëgojnë tiparet e mbrojtjes së pasurisë. Megjithatë, nëse doni të investoni fondet tuaja të daljes në pension në një pronë të vetme për një periudhë shumë të gjatë, shpenzimet shtesë dhe formalitetet operative të një IRA LLC nuk janë të nevojshme.

Përdorni këshilltarë të kualifikuar të ekspertëve për t'ju udhëhequr përmes procesit - gjithmonë sigurohuni që transaksionet të mos jenë të ndaluara. Ngritur një LLC me një profesionist me përvojë. Pastaj, mbani këshillën e një avokati të licencuar dhe kontabilistit. Avokati mund t'ju ofrojë një dokument që tregon nëse transaksioni është i ligjshëm ose i ndaluar, kontabilisti mund të ndihmojë në sigurimin që të jeni në përputhje me taksat.

Real Estate I fuqishëm IRA Features:

 1. Vetëm disa kujdestarë të IRA-s do të lejojnë investime të drejtpërdrejta në IRA. Pra, vetë Real Estate juaj IRA ju lejon të merrni vendime dhe të veproni shpejt, duke ju dhënë kështu drejtimin e vërtetë.
 2. Fitimet kapitale nga shitjet e pasurive të paluajtshme dhe fitimet janë të shtyra nga taksat në IRA tuaj tradicionale ose pa taksë në Roth IRA tuaj si çdo investim tjetër.
 3. Ju mund të keni drejtpërdrejtë kontrollin e pronave tuaja të pasurive të patundshme.
 4. Një Real Estate IRA mund të përdorë fondet e IRA-s për të zbritur pagesat dhe blerjet e pasurive të patundshme në shpejtësinë e arkës së çeqeve.
 5. Minimal vetë drejtuar IRA kujdestari tarifat që ju të kontrollit të transaksioneve.
 6. Për shkak se pronat janë në pronësi të SHPK-ve, asetet mbrohen nga paditë dhe ndahen nga fondet e tjera të IRA-s dhe nga pronat tuaja personale.
Kërkoni informacion falas