Punëtori për reduktimin e taksave

Shërbimet e fillimit të biznesit dhe mbrojtjen e pasurisë personale.

Merrni inkorporuar

Punëtori për reduktimin e taksave

Kompanitë e Inkorporuara kanë gjetur se tetë nga dhjetë anëtarët e publikut nuk po marrin të gjitha zbritjet ligjore, kreditë apo përjashtimet për të cilat ata kanë të drejtë të duhur nga IRS. Prandaj, ne u ofrojmë një program klientëve tanë ku ne punojmë krah për krah me ekspertët kryesorë të taksave të vendit në ligjin e korporatave dhe kodin fiskal për t'i ndihmuar ata të ulin taksat e tyre në masën më të madhe të lejuar nga ligji.

Ne do t'ju caktojmë një ndërlidhës tatimor personal, konsulent biznesi dhe strateg i korporatës për mbështetje dhe këshillim të pakufizuar. Ky ekip do të jetë me ju jo vetëm në kohën e taksave, por gjatë tërë kohës që jeni klient me ne.

Një rishikim i dy viteve të fundit të kthimit të taksave do të kryhet në zyrat e Robert J. Greene, CPA dhe Dennis P. Skea, i cili punoi vite 28 si një agjent i lartë IRS.

Si rezultat ne jemi të lejuar me ligj për të ndryshuar deklaratat e kaluara tatimore deri në tre vjet nëse situata juaj e garanton këtë dhe të marrë dollarë tatimore ju keni paguar mbi IRS. Shumë përgatitës të taksave thjesht vendosin numra në kutitë për format e taksave, por në të vërtetë ju sigurojmë strategji tatimore specifike për të ulur barrën tuaj tatimore dhe për të mbajtur paratë në duart tuaja.

Duke hedhur një vështrim në financat tuaja dhe kodet e ligjit tatimor ne mund të sigurohemi që po paguani shumën absolute minimale të taksave. Nëse nuk ju kursejmë $ 3,000 në kthimet tuaja nuk ka kosto për ju.

Me procesin e rishikimit para depozitimit dhe para-auditimit të kryer nga një ekip i ish ekspertëve të IRS-së, ju do të merrni çdo zbritje ligjore, kredi dhe përjashtime dhe do të maksimizoni ato legalisht pa shkaktuar auditimin e kthimit tuaj.

Përveç kësaj ne ofrojmë shërbime të përgatitjes së taksave për 80% të klientëve për të cilët ne ofrojmë shërbim.

Ne do t'ju dërgojmë materiale arsimore audio për t'u përdorur në lidhje me shërbimin.

Divizioni i taksave teknike u siguron klientëve tanë mbrojtje nga auditimi. Nëse jeni të njoftuar për çdo lloj auditimi, ne do t'ju përfaqësojmë pa kosto shtesë.

Përsëri nëse nuk ju kurseni $ 3,000 për taksat ne do të rimbursojmë tarifën tonë të shërbimit dhe ne do ta garantojmë këtë për dymbëdhjetë muaj.

Tarifa jonë është më pak se një e treta e kostos së kursimeve tatimore të garantuara $ 995 në vitin e parë. Nëse na lejoni gjithashtu të bëjmë shërbimin tatimor të biznesit tonë ne garantojmë një kursim të kombinuar $ 5,000 në taksa me një kosto prej $ 1,495. Ju do të mësoni teknikat e reduktimit të taksave që mund të zgjasin një jetë.

Për t'u regjistruar në programin e reduktimit të taksave, thirrni një nga konsulentët tanë në 800-830-1055.