Programi Virtual Office

Shërbimet e fillimit të biznesit dhe mbrojtjen e pasurisë personale.

Merrni inkorporuar

Programi Virtual Office

Programi Virtual Office

Një zyrë virtuale është një shërbim që ofron një adresë postare dhe shërbime të recepsionistit telefonik. Kompania që përdor shërbim nuk zënë fizikisht zyrën. Në mënyrë tipike disa kompani përdorin adresën virtuale të zyrës. Si rezultat, ky shërbim ofron një kursim të konsiderueshëm në lidhje me një hapësirë ​​tradicionale të zyrës dhe kostot e pritësit. Përveç kësaj, shumë njerëz e përdorin këtë setup për privatësinë financiare. Kjo është, kështu që asetet e mbajtura në një korporatë ose LLC nuk janë të lidhura me adresën e pronarit, oficerit apo drejtorit.

Programi i Zyrës Virtual është të disponueshme në të gjitha shtetet amerikane të 50 dhe shumë vende të huaja.

Zyrtarët dhe Drejtorët e emëruar

dërgimi i telefonit dhe postës

Shërbimi i privatësisë i emëruar është vendi ku një nga bashkëpunëtorët tanë shfaqet në të dhënat publike si oficerët tuaj dhe drejtorët e korporatës tuaj ose menaxherit të LLC tuaj. Ju kontrollin kryesor duke mbajtur të gjitha të drejtat e votës, duke e zotëruar kompaninë. Veçanërisht, ju keni dokumentacionin në posedim tuaj duke treguar se kompania është e juaja. Megjithëse, atëherë dikush e sheh kompaninë tënde ose emrin tënd në të dhënat publike, nuk shoh asnjë lidhje midis jush dhe kompanisë suaj. Prandaj, mund të keni një llogari të madhe bankare ose broker në emrin tuaj të kompanisë. Sytë e skuqur nuk do ta gjejnë lehtë.

Përveç kësaj, ajo mund të zotërojë pasuri të patundshme për ju në mënyrë anonime. Pra, çfarë përfaqëson një avokat i çmimeve të uritur të kontigjentit kur kërkon për pasuritë tuaja? Pak për asgjë. A keni para të mjaftueshme dhe asetet e tjera të ekspozuara për të bërë padi të vlefshme? Nuk ka mundësi, nëse i zotëron pasuritë tuaja në mjetet e duhura ligjore.

Përfitimet e Virtual Office

Ka shumë përfitime të qenësishme kur ju inkorporoj ose të formojnë një LLC. Kjo është veçanërisht e rastit kur formoni një Nevada ose Wyoming SH.PK me një llogari bankare. Kjo është për shkak se ligjet për mbrojtjen e pasurisë në këto dy juridiksione outshine shumicën e shteteve të tjera. Ekzistojnë edhe përfitime më të mëdha për mbrojtjen e aseteve në juridiksione në det të hapur, siç është ajo e Nevis LLC. Mbi të gjitha, përfitoni nga ligjet që mbrojnë aksionarët, oficerët dhe drejtorët. Nevada dhe Wyoming janë më të forta në SHBA. Plus, në të dyja këto shtete nuk ka taksa mbi të ardhurat e korporatave. Nevis është më i forti në mbarë botën. Po kështu, nuk ka tatime mbi të ardhurat në këtë vend popullor. Tani, njerëzit e SH.B.A.-së tatohen në të ardhura në mbarë botën, kështu që do të thotë që nuk ka forma shtesë të tatimit mbi të ardhurat që duhet të depozitohen në atë juridiksion.

Shumica e njerëzve përdorin kompanitë Nevada, Wyoming ose në det të hapur për këto arsye kryesore:

· Ose për të vepruar një biznes në shtetin e tyre të banimit, ose,
· Të mbrohet pasuria personale dhe të rritet privatësia dhe konfidencialiteti

Të dyja këto arsye mund të jenë jashtëzakonisht të dobishme për biznesin tuaj. Por ka hapa që mund të ndërmarrni për të siguruar që ju të shihni përfitimet që prisni. Plus, mund t'i përmirësoni këto përfitime duke shtuar shërbime të nominuara për të rritur privatësinë tuaj siç kemi diskutuar më lart.

çfarë të bëj

Nevada ose Wyoming Corporation në Shtetin Tuaj Shtëpi

Një korporatë e formuar në cilindo prej shteteve 50 mund të kryejë biznes në të gjitha shtetet. Për shembull, le të themi se jetoni në Kaliforni dhe keni një kompani kamioni. Ju dëshironi të minimizoni detyrimin tuaj tatimor dhe të jepni mbrojtje të mëtejshme për pasuritë tuaja. Pra, ju formoni një Nevada Corporation për kompaninë tuaj të transportit, pastaj regjistrohuni në Kaliforni si një korporatë e huaj. Kjo njihet si "kualifikim i huaj". Shteti i Kalifornisë paguan çdo të ardhur që rrjedh nga ai shtet.

Megjithatë, korporata juaj ende mund të gëzojë statusin e taksave në Nevada për çdo të ardhur që rrjedh në atë shtet. E njëjta gjë vlen edhe për çdo shtet tjetër ku vepronte që kishte ligje të ngjashme shtetërore pa taksa, ose nuk kishte kërkesa të "kualifikimit të huaj". Në mënyrë që ju të gëzoni këto përfitime tatimore, megjithatë, ajo duhet të jetë një biznes "rezident". Kërkesat që kemi përshkruar më poshtë do ta përcaktojnë këtë.

përgjigjur shërbimit

Rritja e privatësisë dhe mbrojtja e pasurisë

Korporatat Nevada ofrojnë privatësi të pashembullt dhe mbrojtje të shkëlqyeshme të aseteve për drejtorët, zyrtarët dhe aksionarët (pronarët). Sipas statutit, as aksionarët, as zyrtarët / drejtorët nuk mund të mbahen përgjegjës për çdo borxhe ose detyrime të shkaktuara nga korporata Nevada. As emrat e aksionarëve nuk janë çështje rekordesh publike. Vetëm Drejtorët dhe Agjentët e Regjistruar janë çështje rekorde publike. Dikush mund të organizojë këto poste privatisht. Për shembull, duke përdorur emërimet e emëruara, mund të rritet konfidencialiteti dhe privatësia e pronarëve "të vërtetë" të korporatës. Duke përdorur shërbimin tonë të emëruar të emëruar, mund të jeni të sigurtë se emri juaj do të mbahet konfidencial për sytë e rastësishëm kërkues.

Për shembull, ju mund të paguani disa nga fitimet tuaja të biznesit dhe të investimeve direkt në Nevada Corporation tuaj. Kjo mund të rrisë privatësinë dhe të mbrojë asetet. Dikush mund ta arrijë këtë duke krijuar një Korporatë në shtetin tuaj të origjinës, pastaj një Korporatë tjetër në Nevada. Kompania Nevada, nga ana tjetër, mund të përdoret për të bërë transaksione dhe për të marrë të ardhura nga korporata juaj shtetërore. Kështu, biznesi që operoni në shtetin tuaj të origjinës mund të punësojë korporatën tuaj në Nevada. Kjo mund të jetë gjëra të tilla si menaxhimi, konsultimi, ose për shitjen e furnizimeve të biznesit, etj.

Përmbush kriterin e prezencës fizike

zyrë

Për shkak se ju do të keni krijuar korporatën tuaj si Korporatë rezidente në Nevada (duke përdorur programin tonë të thjeshtë Nevada Office ose Nevada Virtual Office Program), dhe organizoni emërimet e zyrtarëve të emëruar nëpërmjet Shërbimit Privat të Nominimit tonë, Korporata juaj do të fitojë paratë e saj me maturi dhe me konfidencialitet të plotë. Ju do të jeni në gjendje të paguani vetes një rrogë nga Korporata Nevada. Për shkak se taksa federale e një korporate C është shumë më e vogël se norma individuale në pothuajse të gjitha kllapa tatimore, mund të realizoni kursime tatimore të mëtejshme. (Përsëri, nëse një korporatë vepron në një shtet me tatime mbi të ardhurat e korporatave, ai duhet të ndjekë ligjet tatimore të shtetit në të cilin vepron, Kjo nuk mund të përfshijë përfitimet e tatimit pa të ardhura kur operohet vetëm në Nevada. këshilltar).

Një shembull tjetër: Nëse keni investime të konsiderueshme në tregun e aksioneve, ju mund të krijoni një Kompanie me Përgjegjësi të Kufizuar (Nevada Limited) për të mbajtur këto investime. Ju pastaj mund të organizoni Korporatën tuaj në Nevada për të menaxhuar këto investime dhe për të paguar "për shërbimet e menaxhimit të kryera" tarifat për korporatën tuaj në Nevada nga këto investime nëpërmjet LLC. Ndërkohë që emri juaj nuk do të regjistrohet si fitim i të gjitha të ardhurave pasive dhe të shtrenjta të tatueshme.

punojnë nga kudo

Cili është programi Virtual Office?

Për të përfituar nga privatësia maksimale financiare, përgjegjësia e kufizuar dhe mbrojtja e aseteve që ofrohet nga Nevada Corporation juaj, duhet të përmbushë disa kërkesa për "qëndrim". Ju duhet të jeni në gjendje të provoni mjaftueshëm se korporata juaj është një biznes i ligjshëm në Nevada.

Për ta bërë këtë, duhet të kalojë këto katër teste të thjeshta:

  1. Kompania duhet të ketë një adresë biznesi të Nevadas, me fatura ose dokumentacion mbështetës si dëshmi.
  2. Ajo ka nevojë për një numër të telefonit të biznesit Nevada. [1]
  3. Duhet të ketë një licencë të biznesit Nevada
  4. Korporata ose SH.PK duhet të kenë një llogari të Bankës Nevada për disa lloj (kontroll, llogari brokerimi, etj.).

Affordability Virtual Office

Siç është e qartë nga këto kërkesa, një Simple Box PO ose shërbim i përgjigjjes nuk do të mjaftojë. Për të kaluar mbledhjen, duhet të ketë një zyrë të gjallë dhe të frymëmarrjes që mbështet Nevada Corporation-in tuaj. Dobësia e hapjes dhe pastaj mbajtja e një zyre është se ajo mund të jetë mjaft e shtrenjtë, veçanërisht nëse Korporata në Nevada është një shtrirje e strategjisë suaj të reduktimit të taksave dhe po kërkoni të maksimizoni investimin tuaj në korporatën tuaj. Kur të hapni një zyrë, do të duhej të faktorit me qira, stafin, shërbimet, shërbimet e telefonit dhe të dhënave, taksat e punësimit, furnizimet dhe sigurimet. Le t'i vendosim këto në perspektivën "kosto mujore":

Zyra me qera$ 1500
Stafi$ 3000
Shërbime komunale$ 200
Telefoni dhe të Dhënat$ 100
Mirëmbajtje$ 100
Furnizime$ 200
Taksat e punësimit$ 300
Sigurim$ 200

Total:$ 6000 ($ 72,000 / yr.)

Këto kosto u shtuan shpejt në shumën prej $ 6,00 në muaj. Në fakt, këto janë vlerësime relativisht konservative të kostove, me kostot aktuale potenciale shumë më të larta. Multiply këtë shifër nga 12, dhe ju mund të shihni se edhe një bazë "bazë të operacioneve" zyra mund të kushtojë korporatë tuaj $ 72,000 në vit.

Por ne kemi zgjidhjen e ndjeshme për të përmbushur nevojat tuaja! Ne mund ta arrijmë gjithë këtë për kompaninë tuaj duke filluar nga e drejta $ 995 në $ 2,995 për tërë vitin, në varësi të paketës që ju zgjidhni. Me Nevada ose Wyoming Office Program (i njohur gjithashtu si Nevada ose Wyoming Programi i Zyrës Virtuale), ne mund t'i ofrojmë korporatës suaj një adresë të duhur dhe adresë biznesi (të disponueshëm me takim), me personel të kontraktuar gjatë orëve të rregullta të biznesit, numrin tuaj të telefonit (të përbashkët) të biznesit, shërbimin e përhershëm të dërgimit të postës dhe ndihmën me hapjen e llogarive bankare ose të brokerimit. Ne ofrojmë shërbime të ngjashme në shumë prej vendeve tona në det të hapur.

Çfarë përfshihet?

Të përfshira në kompanitë tona Incorporated Nevada Corporation Programi i Zyrës:

· Një adresë aktuale e rrugës Nevada, me personel me punonjës të kontraktuar nga 8am deri në 5pm

Koha e Paqësorit nga e hëna deri të premten

· Shërbimi i përcjelljes së postës, i personalizuar sipas nevojave tuaja
· Një numër telefoni i përbashkët i Nevadës u përgjigj nga një pritës i drejtpërdrejtë
· Numer faks Nevada
· Ndihmë për hapjen e një llogarie bankare të Nevadës nëse dëshironi
· Ndihmë për të aplikuar për një licencë biznesi Nevada
· Punonjësit e kontratës jetojnë për të përshëndetur thirrësit tuaj gjatë orarit të punës.
· Shërbimi Noterial
· Shërbimi i sekretarisë
· Privatësia

Ndërmarrjet e Inkorporuara Nevada Virtual Office Program do t'ju kushtojnë vetëm $ 110 në muaj nëse paguani në baza mujore me një angazhim minimal njëvjeçar, por përsëri, ju mund të përfitoni nga zbritja jonë $ 325 për parapagimin vjetor. Ju paguani vetëm $ 995 për një vit të tërë shërbimi.

Kursimet mbi Zyrën Konvencionale

Këto paketa mund t'ju shpëtojnë mijëra dollarë në shpenzimet operative, duke ruajtur të gjitha reduktimet e taksave të fituara dhe të arritura.

Programi i Zyrës së Korporatës Nevada plotëson dhe përmbush të gjitha standardet e nevojshme për një përcaktim të korporatës banore Nevada. Plus, këto shërbime janë dorëzuar në një mënyrë profesionale, miqësore dhe profesionale. Personeli me eksperiencë që ka ofruar këto lloj shërbimesh për më shumë se 30 vjet merret me punët tuaja. Pra, ne mund ta ofrojmë këtë program me një çmim kaq joshës për shkak të vëllimit tonë të lartë të biznesit dhe organizimit efikas.

Numri në këtë faqe ose në formën e dhënë më sipër mund të përdoret për të marrë informacion shtesë mbi opsionet e mrekullueshme të kursimit të taksave dhe PRIVACY në dispozicion me Programin tuaj të Inkorporuar Virtual Office.

punojnë pothuajse kudo