Korporatat e vjetruara me kredi korporative

Shërbimet e fillimit të biznesit dhe mbrojtjen e pasurisë personale.

Merrni inkorporuar

Korporatat e vjetruara me kredi korporative

kredi për ndërmarrjet e moshuara

Ligji thotë që një korporatë është një "person" juridik i ndarë nga pronarët e saj. Mosha e pronarëve nuk korrespondon domosdoshmërisht me moshën e ndërmarrjeve. Kur HJ Heinz Company reklamon se ishte themeluar në 1869, nuk do të thotë që të gjithë aksionarët janë më të vjetër se 100 vjeç. Thjesht do të thotë që kompania ishte ngritur në atë vit. Ju mund të përfitoni nga përfitimet e ngjashme të besueshmërisë kur reklamoni për klientët.

Mosha e kompanisë suaj mund t'u japë besueshmëri më të madhe klientëve dhe huadhënësve sesa një biznes i themeluar së fundmi, veçanërisht nëse kohëzgjatja e kohës që keni qenë në biznes është e barabartë me moshën e kompanisë që keni fituar. Për shembull, le të supozojmë se keni qenë në fushën e hidraulikut për 12 vjet. Avokati dhe llogaritari juaj rekomandojnë që të përfshini mbrojtjen e përgjegjësisë dhe kursimet e taksave. Pra, ju fitoni një korporatë të moshës 12-vjeçare që korrespondon me sasinë e kohës që keni qenë në biznes. Në këtë mënyrë, kur reklamoni që keni qenë në biznes për një duzinë vjet, nëse një klient i mundshëm ju kërkon kompani, ata do të shohin që data e regjistrimit të korporatës tuaj do të korrespondojë me sasinë e kohës që keni realizuar biznesin.

Po kështu, blerja e kompanive dhe bizneseve të tjera aktive me kredi të vendosur dhe linja ekzistuese të kredisë, si dhe ndërtim kredie mbi kompaninë tuaj, mund t'i japin biznesit një nxitje të madhe financiare. Isshtë përgjegjëse të theksohet se mosha nuk është sigurisht faktori i vetëm në huamarrje dhe besueshmëri të biznesit dhe ne rekomandojmë deklarimin e plotë për datën që keni fituar kompaninë e moshuar.

Ne kemi programe shumë të përballueshme që mund të ndihmojnë shpejt në marrjen e kredisë për biznesin.

Kujdes nga organizatat në këtë ditë dhe moshë që thonë se mund të merrni një kompani që tashmë ka linja krediti bashkangjitur saj. Nëse dëshironi të blini një kompani të moshuar, na telefononi. Pasi ta keni fituar atë ne mund t'ju ndihmojmë të ndërtoni kredi mbi të.

Kompanitë e përfshira ofrojnë shumë korporata të tilla dhe LLC. Ka shumë korporata të moshave Nevada, korporata Delaware, korporata Wyoming, korporata në det të hapur / ndërkombëtar dhe Korporatat Kanadeze në dispozicion. Kompanitë më të vlefshme të tilla për blerjen e shpejtë dhe ndërtimin e një biznesi mund të jenë korporatat e rafteve. Kompanitë ekzistojnë gjithashtu në këtë vend që tashmë kanë rezultate krediti të korporatave dhe marrëdhënie të vendosura me huadhënës, megjithëse këto kompani shpesh janë njësi aktive aktive.

Kompanitë e përfshira kanë një paketë të veçantë që përfshin një kompani raftesh të moshuar, plus një program ku ndërtojmë një rezultat krediti të korporatave me Dun & Bradstreet dhe agjensi të tjera të vlerësimit të kredisë. Ne mund të organizojmë kontakt me huadhënësit të cilët, pas miratimit, mund të ndihmojnë në rregullimin e kredisë për zgjerimin e biznesit, furnizimet e biznesit dhe blerjet e pasurive të paluajtshme.

Një program tjetër që është në dispozicion është trajnimi i pasurive të patundshme, këshillimi dhe një program shtesë i ndërtimit të kredive. Ne organizojmë që një ekspert me përvojë i investimeve të pasurive të patundshme i cili ka fituar mbi $ 1 $ në pasuri të paluajtshme për të ardhur në qytetin tuaj për dy deri në tre ditë dhe të sigurojë një program intensiv trajnimi. Kjo përfshin analizimin e pronave, bërjen e ofertave për pronat, nëse janë në dispozicion investimet e duhura, dhe tregon mënyrën e financimit të pasurisë për sa më pak para të jetë e mundur për transaksionin.

Titulli i mëparshëm në këtë faqe, duke iu referuar korporatave të rafteve të moshuara me kredi të vendosur dhe linja ekzistuese krediti u vendos për qëllime SEO sepse hulumtimi ynë tregoi se kishte shumë kërkime për atë term. Kohët e fundit kemi ndryshuar titullin për të pasqyruar më nga afër temën e faqes. Shënim: Programi i diskutuar më poshtë nuk është më i disponueshëm dhe është vetëm për referencë.

Kompania jonë e moshuar me Paketën e Ndihmës së Kredisë përfshijnë pikat e mëposhtme:

 1. Ndihmoni në marrjen e kredisë për Pasuri të paluajtshme, zakonisht deri në Maksimumi i 1 milion dollarë - Do të merrni një korporatë ose LLC. Ju paraqisni propozime për blerje të pasurive të patundshme për financim. Mund t'i nënshtroheni aprovimit të huasë, deri në $ 1 $ në kredi të siguruar për hipotekat e para të pasurive të patundshme nga një institucion kreditor. Plus, ne kemi marrëdhënie me shumë huadhënës privatë shtesë, të cilët janë të gatshëm të japin hua për korporatat, si dhe me individët. Natyrisht, huadhënësi së pari do të duhet të verifikojë që vlera e pasurisë do të mbështesë shumën e kredisë dhe se kredia është e sigurt për huadhënës përmes nënshkrimit të aprovuar para se të financohet çdo transaksion. Siç do ta kuptonte çdo person i arsyeshëm, të kesh një korporatë ose SHPK, në vetvete, nuk lejon që dikush të futet në një institucion financiar dhe të futet me faturat e dollarit. Pra, trajnerët tanë thjesht ju mësojnë se si të investoni në pasuri të paluajtshme dhe si të merrni pronësinë mbi pronën në emrin e kompanisë tuaj. Rrjeti ynë dhe bashkëpunëtorët tanë kanë rregulluar miliona dollarë në financim për klientët. Ne nuk jemi ndërmjetës hipotekash, kështu që nuk fitojmë komision për kreditë. Ne thjesht ndihmojmë për të rregulluar kredi dhe t'ju referojmë tek huadhënësit e duhur. PRGJIGJE, Natyralisht, ASNJE NUK KA GARANC TH QAT DO T F FONDOJN TRANdo transferim i veçantë. SHPRNDARJA E KREDIT UBSHT TEMA P TOR P APRSHTATJEN E SIGURIS LO S LO KUJDESIT P BYR TREGTUES (S).
 2. Trajnimi një-për-një - Ne dërgojmë një ekspert i cili ka fituar mbi $ 1,000,000 $ në pasuri të patundshme në qytetin tuaj për t'ju trajnuar se si të merrni kredi për pasuri të paluajtshme dhe si të maksimalizoni kthimin tuaj kur investoni në pasuri të paluajtshme. Ky është një trajnim dy deri në tre ditë. Ky nuk është trajnim në klasë. Ky është një trajnim individual, 1-on1, praktik i fytyrës në fytyrë në qytetin tuaj. Trajneri do të kërkojë prona me ju, do t'ju tregojë se si ta bashkoni ofertën së bashku, zakonisht me pak ose pak para nga xhepi juaj, dhe si të fitoni më shumë para duke investuar në pasuri të paluajtshme. Menaxhimi i Kompanive të Incorporated ka ofruar këtë program trajnimi që nga 1994. Ne besojmë se për çdo klient që ka marrë pjesë në trajnimin një-në-një ka qenë jashtëzakonisht i kënaqur. Pavarësisht nëse jeni një investitor i ri ose me përvojë i pasurive të patundshme, ne kemi besim se do të jeni shumë të kënaqur me këtë trajnim një-në-një. Ju do të mbuloni tarifat e udhëtimit të trajnerit. Arsyeja për këtë është se nëse traineri duhet të ecë nëpër rrugë ose të udhëtojë nëpër të gjithë vendin, ne duam të sigurohemi që keni shpenzimet minimale dhe nuk dëshironi të shënoni koston për të gjithë, sepse kostot e udhëtimit ndryshojnë. Një kosto tipike mund të jetë gjashtëqind për bileta udhëtimi dhe dyqind në ditë për hotel dhe ushqim. Pra, kostoja është shumë minimale.
 3. Linja shtesë krediti për blerje të pasurive të paluajtshme - Një trajner i ndërtuesve të kredive të korporatave, i cili do të punojë me ju për të ndërtuar raportin tuaj të kreditit të korporatave, përfshirë programin e strukturuar me dhe linjën e mbështetjes falas. Traineri juaj do të punojmë me ju në mënyrë që të mund të përdorni dhe ndërtojmë kredi shtesë për nevojat tuaja dhe të merrni një rezultat krediti Dun & Bradstreet, subjekt i pjesëmarrjes tuaj të duhur në proces.

Shihni listën tonë të disponueshme ndërmarrjet e plakura këtu.

Si funksionon kjo gjë?

 1. Pasi huadhënësi të ketë verifikuar vlerën e pasurisë që siguron kredinë, dhe ka aprovuar transaksionin përmes procedurave standarde të nënshkrimit dhe sigurinë e mjaftueshme të kredisë, deri në 1 milion dollarë do të futen në ruajtje në një marrëveshje me bazë marrëveshje për blerjen e pasurive të patundshme ose sende të tjera të siguruara. Përsëri, kjo nuk është një garanci. Fondet janë disbursuar vetëm pasi një huadhënës ka rënë dakord të financojë një transaksion të veçantë.
 2. Kredia është gjithashtu në dispozicion për një larmi të pajisjeve të biznesit, automobilave dhe sendeve të tjera që mund të bëhen për nevojat tuaja, në varësi të miratimit të huadhënësit, që mund të merren si pjesë e programit të stërvitjes së kredive të korporatave.
 3. Financimi i pasurive të paluajtshme është i disponueshëm për prona rezidenciale, komerciale, toka ose pasuri të tjera të patundshme, si dhe prona të tjera të siguruara.
 4. Trajnuesi juaj do t'ju tregojë se si të përgatitni oferta të pranueshme për të blerë prona duke përdorur kredinë e korporatës. Trajnuesi gjithashtu do t'ju tregojë se si të përgatisni oferta që nuk kërkojnë pagesa në para të gatshme.

Do korporata ose LLC të ketë një numër Dun & Bradstreet (D & B) dhe "Paydex®" rezultat?

Po. Numri i AD & B, paraqitja për rezultat Paydex dhe programi për ndërtimin e kredive të korporatave është pjesë e programit shtesë të linjave të kreditit. Ju do të caktoni një trajner kredie të korporatave i cili do të kryejë shumicën e punës në programin e ndërtimit të kredive.

A mund të përdor fondet në çfarëdo mënyre që unë dua?

Kjo varet nga ajo që ju dëshironi. Nëse transaksioni ka kuptim të biznesit për të dy ju dhe huadhënësin dhe është brenda parametrave të arsyeshëm të sigurisë, po. Paratë do të jenë të lidhura me kabllo, duke iu nënshtruar miratimit të huadhënësit, në ruajtje për të blerë objekte të tilla si pasuri të patundshme ose të paguara në korporatë ose LLC nga të cilat jeni duke blerë sende të tjera. Huadhënësi ka fleksibilitet të madh, por asnjë huadhënës i suksesshëm nuk do të tërheqë një milion dollarë në llogarinë tuaj pa shikuar më parë për të qenë i sigurt se ka vlerë të mjaftueshme për të siguruar huanë përveç analizimit të parametrave të tjerë të sigurisë së kredisë. Të gjithë ose pothuajse të gjithë klientët që kanë ndjekur udhëzimet e mësuara në trajnimin një-në-një dhe kanë ndjekur këshillat kanë qenë në gjendje të marrin një formë financimi.

A mund të huazoj para pa përdorur kredinë time personale?

Po. Kredia e siguruar për pasuri të patundshme ka qenë tradicionalisht në dispozicion me kredi 100% të korporatës, pa marrë parasysh rezultatet personale të kredisë, varësisht nga kërkesat e huadhënësit. Përndryshe, siguruesi mund të ju kombinojë fuqinë me kompaninë tuaj për të rritur fuqinë tuaj huamarrëse. Natyrisht, kjo i nënshtrohet sigurisë së huasë huadhënësit. Kohët e fundit, huadhënësit më shumë po shohin në parametra të ndryshëm nga kreditimi i biznesit. Pra, varet nga huadhënësi.

Si mund ta bëni këtë në botë me tregun e kredive të sotme të ngushtë?

Ne kemi huadhënës që kanë krijuar për shumë vite rrjetet e investitorëve privatë që investojnë paratë në hipotekat e pasurive të paluajtshme. Pra, në vend që të punojmë me bankat, huadhënësit tanë financojnë shpërndarjet e kreditit nga rrjeti i gjerë i investitorëve privatë. Përsëri, ne ndihmojmë të organizojmë kredi dhe t'i referohemi huadhënësve vetëm si një shërbim për ju. Ne nuk marrim komisione nga kreditë.

A mund të përdor kredinë e korporatës për të blerë nga ju korporata ose LLC, program krediti ose trajnim të pasurive të patundshme?

Jo. Duhet të blini korporatën ose LLC, ndërtuesin e kredisë dhe / ose programin e trajnimit me fondet tuaja.

A mund të vendos disa nga paratë në xhepin tim?

Ka mënyra për të strukturuar transaksionet e pasurive të patundshme në mënyrë që kur transaksioni i pronësisë mbyllet, ju jeni në gjendje të merrni paratë mbrapa në xhepin tuaj nga blerja e pronës, edhe pse kjo nuk është e garantuar. Metodat e përdorura do të mësohen në kursin e trajnimit.

Kush miraton kredi dhe pasuri të paluajtshme apo blerje të tjera?

Kursi i trajnimit do t'ju tregojë se si të bëni oferta të pranueshme dhe huadhënësi miraton transaksionet e financimit.

A jepni investime për pasuri të paluajtshme që unë mund të blejë duke përdorur kredinë e korporatave?

Ndërsa ju mund të përdorni fondet për të blerë ndonjë pjesë të pranueshme të pasurive të paluajtshme, investimet që janë para-screened nga instruktori i kursit janë shpesh në dispozicion nëse dëshironi. Kjo është vetëm si një lehtësi dhe nuk ju kërkohet të blini këto prona. Ju mund të përdorni fondet për të blerë prona të tjera që ju i gjeni, përveç atyre që ofrohen në kurs.

Çfarë lloji të pasurive të patundshme mund të blej?

Banimi, familja e vetme, shumë familje, komerciale, Foreclosures, toka e papërpunuar, familja e vetme, Foreclosures, zhvillimet, rehabilitimet përfshirë materialet e lidhura dhe kostot e punës. Detajet mësohen në kursin e trajnimit.

A mund të marr financimin 100% pa marrë para nga xhepi im?

Po. Metodat në të cilat është strukturuar financimi i 100% mësohen në kursin e trajnimit. Metoda të tjera mësohen aty ku nevojitet një pagesë paraprake, qoftë nga ju ose nga një prej bashkëpunëtorëve tuaj.

A mund të marr më shumë se $ 1 milion kredi?

Maksimumi fillestar nën programin tonë është për $ 1 milion, subjekt i rishikimit të vlerës së pasurive të patundshme dhe procedurat e nënshkrimit të huadhënësit. Duke ndjekur trajnimin mund të mësoni se si të rrisni shumën që mund të huazohet.

Cilat janë normat e interesit?

Është e njëjta përgjigje nëse dikush do t'ju pyesë: "Sa kushton një makinë?" Kjo varet. Varet nga normat e interesit të tregut dhe rreziqet e kredisë. Nga kjo shkrim, kreditë me rrezik të ulët, ku korporata ose SH.PK do të përdoren për t'ju ndihmuar të blini një shtëpi në të cilën do të banoni, normat e interesit janë 5-8%. Kreditë me rrezik të mesëm, siç janë financimi afatshkurtër i rehabilitimit janë 9-12%. Kreditë me rrezik të lartë mund të jenë trembëdhjetë deri në njëzet e katër përqind. Rreziku i lartë mund të jetë për pronat pranë zonave të rrezikshme ose për ndërtime afatshkurtra me rrezik të lartë. Ai gjithashtu varet nga shteti në të cilin prona që siguron kredinë është e vendosur për shkak se ekzistojnë kërkesa të ndryshme të normave të interesit në shtete të ndryshme. Numrat e mësipërm janë shembuj. Për shkak të ndryshimeve të normave të interesit me kalimin e kohës dhe faktorëve të tjerë, ne nuk bëjmë premtime për atë se sa interesat e huadhënësit tanë do të ngarkojnë në të ardhmen.

A mund ta përdor kredinë për të rifinancuar pronat që tani e kam?

Po, kjo është në dispozicion.

A mund të ndërtoj kredi në një korporatë ose LLC që tashmë kam?

Po, ne ofrojmë një program ku kjo është e mundur, por do të duhej shumë më tepër se dhe do të kushtonte rreth njëjtë sikur blerja e një korporate ekzistuese ose LLC me linjat e kreditit.

Mund të provoni që korporatat e klientëve të tjerë ose SHPK-të janë aprovuar për kredi?

Po. Mund të provohet se disa qindra shpërndarjet e kredive janë bërë për klientët e huadhënësve. Ne kemi marrë letra nga institucionet e kreditimit që kanë miratuar subjektin e kredisë për propozimet e financimit të pasurive të paluajtshme që kalojnë procedurat e tyre të nënshkrimit. Huadhënësi dhe rrjeti i tij i burimeve të financimit do të punojnë për të marrë norma preferenciale. Edhe pse shuma është vendosur, natyrisht, huadhënësi duhet të jetë i sigurt se vlera e pronës do të mbështesë kredinë dhe se kredia është e sigurt për huadhënësin.

Keni klientë të tjerë që e kanë bërë këtë me sukses?

Po. Një nga klientët tanë në Spokane, Washington filloi me asgjë dhe na tha se ai kishte ndërtuar një vlerë $ 6 milion neto duke ndjekur trajnimin. Dy klientë të tjerë në Florida treguan se kishin blerë $ 450,000 në pajisjet e biznesit brenda dy muajve të parë. Një tjetër klient ishte një oficer i policisë dhe u bë një investitor i pasurive të paluajtshme. Një klient tjetër fitoi më shumë për aktivitetet e investimeve të tij me kohë të pjesshme se ai ishte në punën e tij. Natyrisht, rezultatet ndryshojnë. Programi do të funksionojë vetëm nëse bëni ... dhe ndiqni trajnimin.

Cila është përqindja e njerëzve të suksesshëm?

Një nga trajnuesit e kursit na është thënë se 87.3% e klientëve që kanë kaluar nëpër programet e trajnimit janë të angazhuar në një ose disa transaksione të pasurive të patundshme. Pak njerëz të mbetur ose janë në procesin e marrjes së marrëveshjeve ose nuk kanë paraqitur përpjekjet e kërkuara siç janë mësuar në kurs.

A mund te te besoj?

Po. Ne kemi filluar të bëjmë biznes në 1906 dhe jemi tërësisht të përkushtuar për suksesin tuaj. Ne kemi një nxitje të fortë për ju që të jeni të suksesshëm për tre arsye. 1. Kujdesi i klientëve tanë është gjëja e duhur për të bërë. 2. Kjo na bën kuptim të biznesit për ne, sepse shumica e biznesit tonë është përmes referimit të fjalëve të gojës nga konsumatorët e lumtur. 3. Kur jeni të lumtur do të keni më shumë gjasa të jeni një klient i përsëritur. Qëllimi ynë është të kënaqim nevojat tuaja dhe të kemi një marrëdhënie afatgjatë me ju. Kjo është arsyeja pse ne zbulojmë plotësisht se financimi i nënshtrohet një huadhënësi ynë të lidhur me të cilin aprovohet çdo transaksion dhe ne nuk garantojmë financimin e ndonjë transaksioni të veçantë.

Shembull aktual i një Klienti ekzistues

Ju lutemi klikoni lidhjen për një shembull të vërtetë se si një nga klientët tanë e ka përdorur një prej tij Korporata me Shifra me Kredi dhe / ose kompani të sapo formuara për të fituar mbi $ 300,000 në fitim në transaksionin e tij të parë.

Çfarë do të mësoj nga kursi i trajnimit i lidhur me kompaninë?

Shelf Corporation Me Kursin e Trajnimit të Kreditit

A keni dëshmi nga klientët ekzistues?

Po, ju lutem klikoni në videon më poshtë dhe do të shihni studentin aktual që ka përdorur programin e kreditit dhe studentët që kanë ndjekur kurset. Kjo është e njëjta video që mund të keni parë duke klikuar lidhjen e mësipërme dhe duke shkuar poshtë tek seksioni i dëshmive.

Unë kam një pronë të veçantë që dua të blej. A do të punojë programi juaj për të?

Vetëm për ndonjë transaksion të pasurive të patundshme mund të financohen përmes këtij programi nëse ka siguri të mjaftueshme për të mbështetur huanë dhe plotëson kërkesat e huadhënësit. Megjithatë, një nga gabimet më të mëdha që një investitor i pasurive të paluajtshme mund të bëjë është që të bie në dashuri me një pronë. Shumë nga investitorët më të suksesshëm të pasurive të patundshme ofrojnë disa oferta çdo javë.

Çfarë programi ynë mund të bëjë është t'ju tregojmë nëse marrëveshjet që keni në mendje janë apo nuk janë në dobi tuaj. Konsulenti me përvojë që vjen me programin do t'ju ndihmojë të zgjidhni të mirën nga transaksionet jo aq të mira të pasurisë së patundshme. Për më tepër, kursi i trajnimit ju tregon se ku mund të gjeni transaksionet më fitimprurëse dhe si duhet të strukturoni ofertat tuaja.

Klientët me eksperiencë shumë të re dhe vazhdimisht thonë se gëzojnë përfitime të jashtëzakonshme nga trajnimi dhe konsultimi. Ne ju sugjerojmë që të shikoni kurset e trajnimit për DVD ose të merrni pjesë në kurse të gjalla para se të përdorni kohën tuaj të konsultimit në mënyrë që ju dhe konsulenti juaj të jenë në të njëjtën faqe.

Dallimi midis kësaj dhe një linje tradicionale kreditimi është si vijon: Me një linjë tradicionale të kreditit, bëhet një analizë e vlerësimit dhe sigurisë së kredisë përpara se të jepet linja e kredisë. Megjithatë, me këtë program, pasi që pasuria i është paraqitur huadhënësit pas paraqitjes së kredisë së kushtëzuar, analiza e vlerësimit dhe sigurisë së kredisë kryhet më pas dhe pjesa e kredisë në dispozicion ndahet në projektin e veçantë nëse dhe kur vlerësimi dhe analiza e sigurisë së kredisë është e favorshme për huadhënësin.

A do të përfshihet rezultati im personal i kredisë?

Rezultati juaj personal i kredisë nuk është domosdoshmërisht një pjesë e procesit të miratimit. Nëse siguruesi mund ta kërkojë, mund ose nuk mund të jetë aq shumë për qëllimet e kualifikimit të kredisë, pasi është për të verifikuar integritetin e personit që kontrollon korporatën ose SHPK. Me fjalë të tjera, në qoftë se presidenti ose menaxher i korporatës ose LLC ka kredi të keqe kjo nuk do të ndikojë domosdoshmërisht në miratimin e kredisë, në varësi të kërkesave të huadhënësit. Megjithatë, nëse personi që kontrollon korporatën ose SHPK-në ka një model të vazhdueshëm të veprimtarisë mashtruese që ka rezultuar në gjykime mashtruese në raportin e kredisë, atëherë ka gjasa të jetë një çështje ndershmërie. Pra, kredia e keqe personale mund ose nuk mund të ketë peshë aq të madhe, varësisht nga kërkesat e huadhënësit, por mungesa e përhershme e ndershmërisë. Në kohët e fundit huadhënësit janë më të shqetësuar në lidhje me kredinë personale të pronarit të korporatës sesa në të kaluarën e afërt.

Sa kohë duhet për të marrë një transaksion të financuar?

Menjëherë pasi huadhënësi është i kënaqur që ekziston siguri e mjaftueshme e kredisë dhe huadhënësi është i gatshëm të financojë transaksionin. Ne nuk bëjmë premtime për kohën që do të duhet për të mbyllur një hua, megjithatë, huatë priren të mbyllen më shpejt se huadhënësit tradicionalë. Nevojitet koha e mjaftueshme për të analizuar transaksionin për sigurinë e huadhënësit. Mos harroni të jepni kohë të mjaftueshme në mënyrë që huadhënësi të bëjë kujdesin e duhur të kërkuar. Huadhënësi nuk do të anashkalojë procedurat e nevojshme të sigurimit të kredisë thjesht sepse ju jeni në një nxitim. Ata nuk do të heqin dorë nga nënshkrimi, sepse ju do të humbni transaksionin nëse nuk e financoni atë në orarin tuaj. Ata nuk do të anashkalojnë udhëzimet e sigurisë, sepse ju do të humbni paratë që keni shpenzuar për para të sinqerta, vlerësime ose sende të tjera. Ata do të financojnë atë kur ata janë të kënaqur me sigurinë e kredisë dhe kur huadhënësi është i kënaqur që është e sigurt për të financuar transaksionin. Pra, jepni kohë të mjaftueshme të mbylljes për të lejuar këtë nevojë.

Këtu është një shembull i një pronë që
u financua vetëm për një nga klientët tanë.

 1. Oferta është bërë ku
  kredia e korporatave siguron para për një hipotekë të parë.
 2. Shitësi i pronës mbart një hipotekë të dytë. (Ne mund t'ju sigurojmë shembuj të kontratave që tregojnë se si të bëni oferta të tilla kur regjistroheni në programin tonë.)
 3. Kredia e parë hipotekare ishte 50% e çmimit të blerjes. (Deri në 80% të vlerës mund të financohen në rrethanat e duhura dhe nëse huadhënësi mendon se kredia është e sigurt)
 4. Kredia e dytë hipotekare e pagueshme për shitësin ishte 50% e çmimit të blerjes.
 5. Klienti i kredive të korporatave ishte në gjendje të blente prona për pak ose aspak para nga e tij
  xhep.

Këtu është një shembull i marrëveshjes së pasurive të patundshme që ndoshta do të ndodhë
nuk financohet:

 1. Çmimi i blerjes $ 500,000
 2. Klienti dëshiron të marrë hua
  gjithë $ 500,000
 3. Klienti gjithashtu dëshiron
  huazoni $ 150,000 për të rregulluar pronën.
 4. Pra, klienti dëshiron të marrë hua
  $ 650,000 në një çmim blerje $ 500,000.
 5. Klienti thotë pronën
  është "vlerë" $ 1 milion. Prona mund të jetë me vlerë $ 1 milion në teori. por
  vlerësimet bëhen me çmimet aktuale dhe jo me çmimet "duhet". Pra, me këtë blerje, ne tani kemi një
  e krahasueshme me $ 500,000 në treg sipas të cilave prona të tjera në
  zona do të vlerësohet. Megjithëse ne, si investitorë, mund ta argumentojmë këtë pikë
  deri sa ne jemi blu në fytyrë, huadhënësit zakonisht japin kredi të bazuara më poshtë
  cila është vlera e vlerësuar apo çmimi i blerjes së ardhshme dhe jo në atë që mendojmë se çmimi i blerjes mund të jetë ose duhet të jetë. Jo se nuk ka përjashtime
  për këtë rregull; por presin që ky rregull të pasohet nga huadhënësi më së shumti
  raste.

Përfitimet kryesore

Kredibiliteti i rritur - Kur reklamimi, besimi i klientit është përmirësuar kur deklarata të tilla si "Kompania jonë ka qenë në ekzistencë që ..." Kjo është me rëndësi të vërtetë kur ju keni angazhuar të vërtetë në biznes në industrinë e caktuar për periudhën e caktuar kohore dhe jo numrin vjet një kompani ka qenë në raft.

Kredia e Korporatave - Ndonjëherë mund të jetë më e lehtë kur vendosni kredi me bankat, furnizuesit, investitorët dhe kapitalistët sipërmarrës për të pasur një kompani të vjetër. Megjithëse kjo mund të jetë një faktor i vogël midis faktorëve të tjerë, më të rëndësishëm, si për shembull aftësia kreditore dhe përfitimi. Ashtu si çdo biznes i arritur kohët e fundit, ne rekomandojmë dhënien e informacioneve të plota që keni marrë kohët e fundit nga njësia e moshës.

Kompanitë e Inkorporuara kanë një listë të kompanive të vendosura që janë në dispozicion për blerje të menjëhershme. Kompanitë janë shitur në një bazë të parë, që vjen së pari. Ka korporata në dispozicion që kanë krijuar llogari bankare dhe linja kreditore. Ne mund ose nuk kemi kompani të tilla në dispozicion. Kompanitë janë të lira nga detyrimet tatimore ose ligjore. Një përjashtim mund të përfshijë korporatat Kaliforni ku do të paguhet një tarifë vjetore e ekskluzivitetit.

Trajneri i kursit të pasurive të paluajtshme ka një numër klientësh të cilët janë të përfshirë në një ose disa transaksione të pasurive të paluajtshme duke përdorur kompanitë e tyre që janë fituar nëpërmjet shërbimit tonë. Një nga pjesët më të mëdha të programit është edukimi. Ne jemi duke ofruar një korporatë ose LLC dhe trajnim se si ta përdorim atë për të blerë pasuri të patundshme. Programi ynë është unik dhe, sipas njohurisë sonë, një program identik nuk ofrohet nga asnjë organizatë tjetër.

Ka shpenzime që bëjmë në emrin tuaj kur ne ju ofrojmë korporatën ose LLC dhe trajnimin dhe konsultimin e lidhur. Për shkak se këto shpenzime nuk janë të rikuperueshme nga ne, ato janë zëra të pakthyeshëm. Për të përmbushur disa kërkesa për kredi, kredia mund t'i referohet palëve të treta. Kredia e përmbushur përmes palës së tretë mund ose nuk mund të kërkojë përdorimin e kompanisë që është blerë përmes këtij programi. Ne do të përpiqemi për të kënaqur nevojat tuaja për të mirë të aftësive tona brenda fushës së programit tonë.

Kompanitë e Inkorporuara gjithashtu mund të ofrojnë një zyrë virtuale në SHBA dhe në shumë juridiksione të huaja, duke përfshirë një adresë me dërgimin e postës, numrin e telefonit dhe numrin e faksit. Kjo është për njerëzit që duan të operojnë një biznes, por nuk duan të përdorin adresat e tyre të shtëpisë për biznesin e tyre.

Ne gjithashtu mund të krijojmë një llogari bankare në SHBA ose në det të hapur për korporatën tuaj ose LLC. Ju do të keni qasje në internet në llogarinë tuaj, si dhe një kartë debiti. Për shuma më të vogla parash, ju do të përdorni kartën tuaj të debitit për blerje. Për shuma më të mëdha, ju do të përdorni shërbimin online të bankës dhe paratë e telave për ata nga të cilët dëshironi të blini. Kompanitë e Inkorporuara u sigurojnë bankës "Letrën hyrëse të kërkuar" të kërkuar, në mënyrë që llogaria juaj të krijohet pa praninë tuaj. Natyrisht, ne rekomandojmë pajtimin e plotë ligjor dhe këshillën ligjore dhe tatimore nga një avokat dhe një kontabilist.

Kompanitë e inkorporuara në mënyrë rutinore shqyrtojnë dhe vizitojnë juridiksionet më të favorshme lokale dhe në det të hapur bankare dhe inkorporuese. Ne kemi marrëdhënie me bankat në mbarë botën dhe mund të përshtasim një plan që i përshtatet më mirë nevojave tuaja individuale. Çmimet e pasurive të paluajtshme dhe programet e huadhënies së pasurive të paluajtshme janë natyra ciklike. Pra, si klient ju kuptoni dhe pajtoheni që programi ynë mund të ndryshojë pa paralajmërim. Ne ofrojmë shërbimin në kuadër të këtij programi për një vit në një takim, sipas rastit.

Për të porositur një Korporata e moshuar or Shelf Corporation (gjithashtu i referuar si raft shef me kredi të vendosur or raftet me kredi program ose rafte me linja kreditore or vjeçare me Paydex të themeluar TM Rezultatet), te lutem me telefono 1-888-444 4412-, ose ndërkombëtarisht në + 1-661-310-2688 dhe flisni me një nga specialistët tanë që do t'ju ndihmojnë me kënaqësi. Ju lutemi telefononi të hënën deri të premten në mes orëve të 7: 00 AM dhe 5: 00 PM Pacific Time.