Korporatat e moshuara Nevada

Shërbimet e fillimit të biznesit dhe mbrojtjen e pasurisë personale.

Merrni inkorporuar

Korporatat e moshuara Nevada

Ju mund të zgjidhni ndonjë nga korporatat e moshuara Nevada dhe Nevada Shelf Companies. Ju do të gjeni korporatat e rafteve, programet e vjetëruara dhe madje edhe rritjen e kredisë që mund të shtohen në kompaninë tuaj. Nevada ofron shumë përparësi, për të mësuar më shumë Përfshirja në Nevada, ju mund të mësoni rreth përparësive tatimore të Nevadas, ligjeve të favorshme të biznesit, llojeve të stoqeve që mund të lëshohen në të ardhmen dhe më shumë që përfshijnë informacionin.

Përfitimet e pleqërisë së pleqërisë në Nevada

Ju menjëherë mund të filloni të përfitoni nga të paturit e entitetit tuaj të biznesit Nevada duke zgjedhur për të blerë një entitet tashmë të përfshirë, ose a Korporata e vjetër e raftit Nevada.

Korporatat e moshuara Nevada ofrojnë përfitime shumë të ngjashme për një korporatë të Nevadas dhe më shumë. Të dyja janë tatimi mbi të ardhurat nga shteti, kanë ligje të fuqishme për mbrojtjen e pasurisë dhe privatësinë e pronësisë. (Termi "raft" do të thotë se kompania u formua para datës së blerjes dhe zakonisht është ulur në një raft duke pritur për një klient që ka nevojë për një korporatë të moshuar.)

Përfitimet dhe informatat shtesë të rafteve në Nevada

  • Pronarët e një korporate të moshuar në Nevada nuk janë çështje rekordesh publike.
  • Privacy - Nevada nuk ka informacion të korporatës me Shërbimin e Ardhurave të Brendshme (IRS). Duke qenë një shtet pa taksa të ardhura, ata nuk mbledhin informacion të tillë për tu ndarë. (Natyrisht, ne rekomandojmë pajtueshmëri të plotë me autoritetet tatimore.)
  • Mbrojtja e Aseteve - Vetëm Nevada (që nga ky shkrim) mbron aksionerët nga humbja e aksioneve të tyre kur paditet personalisht.
  • Formimi dhe dorëzimi i shpejtë - Një Nevada Corporation e hartuar siç duhet mund të paraqitet mjaft shpejt. Një korporatë e moshuar në Nevada mund të dorëzohet menjëherë.
  • Tarifat e ulëta të rinovimit vjetor - Rinovimi vjetor i cili përfshin paraqitjen e listës së oficerëve dhe drejtorëve është vetëm $ 125 në vit për shumicën e klientëve që nga ky shkrim.
  • Emërojnë Zyrtarë dhe Drejtorë të tjerë - Aksionarët e kontrollojnë kompaninë. Pra, mund të kontrolloni kompaninë tuaj dhe të mos e paraqitni emrin tuaj në regjistrimet publike duke emëruar oficerë dhe drejtues të palëve të treta që pranojnë të qëndrojnë për ju në regjistrat publikë. Ka të famshëm dhe të tjerë të cilët, duke qenë plotësisht në përputhje, thjesht preferojnë privatësinë financiare dhe anonimitetin. Përsëri, kjo është për t'u përdorur vetëm në një mënyrë ligjore, etike.
  • Për Korporatat e Fitimit
    Për korporatat fitimprurëse klasifikohen nga IRS një korporatë "C" ose "S". Në përgjithësi një korporatë "C" tatohet veçmas nga aksionarët ndërsa me një korporatë "S" aksionarët janë përgjegjës për tatimet mbi fitimet e korporatave.
  • Tarifat shtetërore për listën vjetore të oficerëve dhe drejtorëve në Nevada janë aktualisht $ 125.

Shfletoni korporatat e moshuara në inventarin e Nevadës