Përdorimi i Korporatave të Rrezikuara me Programin e Ndihmës për Financimin e Kredive & Real Estate

Shërbimet e fillimit të biznesit dhe mbrojtjen e pasurisë personale.

Merrni inkorporuar

Përdorimi i Korporatave të Rrezikuara me Programin e Ndihmës për Financimin e Kredive & Real Estate

Këtu është një shembull konkret se si punon Korporata e vjetër dhe Programi i Ndërtimit të Kredive të Korporatës dhe si dy nga klientët tanë kanë përdorur kompaninë e sapo fituar për të blerë pasuri të paluajtshme. Ju gjithashtu do të shihni fotot e projektit aktual më poshtë. (SHËNIM: Kjo është ndihma për financimin e pasurive të paluajtshme dhe jo një linjë kredie në para.)

Ndërtuesi i Kredisë së Korporatës

Mbani në mend këtë nuk është e vetmja mënyrë që kredia e korporatave mund të përdoret. Ky është vetëm një shembull i shumë metodave të mundshme. Gjithashtu, mbani në mend se udhëzimet hap pas hapi si dhe udhëzimet e ofertave të shkruara, si dhe detajet janë të përfshira në kurset e trajnimit të përfshira me korporatat në raft me programin e asistencës për financimin e pasurive të paluajtshme.

Shënim: Kujdes nga organizatat në këtë ditë dhe moshë që thonë se ju mund të merrni një kompani që tashmë ka linja kreditore të bashkangjitura me të. Nëse dëshironi të blini një kompani të moshuar, na jepni një telefonatë. Pasi ta keni marrë atë prej nesh, mund t'ju ndihmojmë që të krijoni kredi për të.

JU LUTEM SHËNIM: Ne kemi programe të reja në vend të kësaj në të cilën krijojmë profile të korporatave të kredisë dhe ju ndihmojmë me ndërtimin e kredisë për biznes, në mënyrë që të hapni linja kreditore për kompaninë tuaj të moshës. Mjedisi i kreditimit ka ndryshuar kështu që ne aktualisht nuk e ofrojmë programin siç është përshkruar këtu. Informacioni i mëposhtëm është një kombinim i njohurive personale dhe informacionit nga pjesëmarrësit në projekt.

 1. Dy nga klientët tanë në Tacoma, Uashington, një bashkëshort dhe bashkëshort, të quajtur Dwayne & Janet Anderson, donin të blinin tokë, të ndërtonin dy shtëpi dhe t'i shisnin shtëpitë për një fitim. Pas marrjes së një kompanie nga ne, ata morën pjesë në të njëjtat kurse trajnimi që ne ofrojmë se si të përdorin linjën e tyre të kredisë për korporatat.
 2. Ata pastaj bënë një ofertë në dy pjesë për $ 125,000 një copë që u financua nga kredia e korporatave. Trajnimi që shkon së bashku me kompaninë tuaj me programin e ndihmës së kredisë do t'ju mësojë se si Dwayne & Janet ishin në gjendje të blejnë tokën e financuar plotësisht nga programi ynë i kreditit të korporatave vështirë se një qindarkë nga xhepat e tyre.
  Foto aktuale e ndërtimit të shumë klientëve tanë, Dwayne & Janet, që ata fituan duke përdorur programin tonë të kredisë për korporatat.
 3. Huaja e ndërtimit që ne ndihmuam Dwayne & Janet të fitojmë të vendosim paratë në xhepin e tyre pas blerjes së tokës. Pra, paratë nga kredia që kemi ndihmuar ata për të marrë është disbursuar për të blerë tokën dhe më shumë është disbursuar si zhvillohet projekti.
 4. Dwayne & Janet nuk duhet të bëjnë pagesa derisa prona të shet. Ata nuk duhet të paguajnë interes për të gjithë hipotekën. Ata thjesht duhet të paguajnë shumën që huadhënësi në të vërtetë financon. Për shkak të reputacionit tonë, ndikimit financiar dhe përvojës, ne kemi marrëveshje me huadhënësit të cilët, ndryshe nga bankat, do të financojnë të gjithë projektin me pa para nga xhepi. (Natyrisht, që një korporatë në raft nuk është një kërkesë e vetme për marrjen e një kredie. Vlera e financimit të pronës dhe qëndrueshmëria financiare e projektit luan rol më të rëndësishëm.)
 5. Në këtë rast, me blerjen e tokës, huadhënësi ka fonde të mjaftueshme për të paguar shitësin e tokës plus pak para shtesë për të shkuar në xhepat e Dwayne & Janet. Ju do të mësoni këtë teknikë në kursin e trajnimit, si shkruani ofertën dhe ku gjeni marrëveshjet. Përsëri, Dwayne & Janet nuk janë të detyruar të bëjnë pagesa për asnjë hipotekë derisa prona të shet.
 6. Programi i Kredisë së Korporatave dhe struktura e ofertës ishte në gjendje të mjaftonte për të blerë tokën plus rreth $ 25,000 për shumë, ishte në gjendje të hynte në xhepat e Dwayne & Janet. Që kur ata blenë dy prona në të njëjtën kohë, ata thuhet se ishin në gjendje të xhepit rreth $ 50,000 përpara. Ju do të mësoni se si e bënë atë në kursin shoqërues.
 7. Sapo të merren lejet, të cilat na mësojnë lëndët tona, gjetëm Dwayne & Janet një ndërtues. Huadhënësi e paguan tërheqjen e parë (pagesën) tek ndërtuesi. Megjithatë, projekti financohet plotësisht nga kredia e korporatave dhe nuk ka para që kanë dalë nga xhepat e Dwayne dhe Janet. Dwayne & Janet nuk kishin nevojë të dinin se si të ndërtonin një shtëpi. Ata nuk kishin përvojë në ndërtimin. Ata thjesht ndoqën kursin tonë të trajnimit dhe pastaj punësuam ndërtuesin që gjetëm për ta. Përveç kësaj, zhvilluesit me kohë të plotë me përvojën e dhjetëvjeçarëve kanë qenë në gjendje të përfitojnë nga shfrytëzimi i programit tonë.
  Faza e tanishme e ndërtimit në mes të shtëpisë Financimi i huadhënësve tanë të korporatave financohet për Dwayne & Janet
 8. Pas përfundimit të inkuadrimit të shtëpisë, huadhënësi i jep më shumë para ndërtuesit nga linja e ndërtimit të kreditit.
 9. Pas çatisë është instaluar dhe muret janë përfunduar, barazimi përfundimtar paguhet nga linja kreditore e miratuar paraprakisht për të përfunduar punimet dhe pikturimin. Ndërtimi i përfunduar i klientëve tanë Shtëpia e Dwayne & Janet (Gjatë Landscaping)
 10. Tani prona është e plotë. Çmimi i tregut erdhi në $ 385,000.
 11. Kostoja e vlerësuar për projektin ishte si më poshtë:
  a. $ 125,000 për të blerë tokën - financuar plotësisht nga financimi i huadhënësit dhe shitësit.
  b. $ 25,000 disbursimi shtesë i kredisë që hyri në xhepat e Dwayne & Janet përpara kur bleu tokën.
  c. $ 99,000 në ndërtim tërheq. Gjithsej: $ 224,000 që financohet plotësisht nga kreditë. Çmimi i tregut: $ 385,000 Totali i parashikuar i fitimit para mbylljes së shpenzimeve: $ 161,000 (që është $ 385,000 - $ 224,000).
 12. Meqë Dwayne & Janet po ndërtojnë dy shtëpi, fitimet bruto të parashikuara në bazë të këtij çmimi të tregut janë $ 322,000 ($ 161,000 X 2). Ky ilustrim është një shembull real. Si funksionoi programi ynë i kredisë për dy nga klientët tanë shumë
 13. I gjithë projekti ishte në gjendje të blihej, ndërtohej dhe shitej duke përdorur kredinë e kompanisë, siç thuhet, pa një dime nga xhepat e Dwayne & Janet. Linja e kredisë për ndërtim mbulon të gjitha shpenzimet.
 14. Qëllimi i kësaj faqeje është të ju jap një shembull specifik të jetës reale nga dy klientë tanë. Klasa e drejtpërdrejtë ose DVD që vjen me trajnimin tuaj do t'ju tregojë detajet hap pas hapi se çfarë duhet të bëni për të maksimizuar fitimin e kompanisë së raftit me asistencën e ofruar në paketën tonë. Më shumë nga Anderson në CEO të Kompanitë e Inkorporuara Krishtlindje Foto nga Anderson Family Trip në Disneyland Kjo shoqëruar mbi Letër

Të urdhërojë Korporatën e vjetër ose Korporatën e Rafinuar me Trajnimin e Ndihmës së Kreditit, gjithashtu të referuara si rafte me raporte me programin e kreditit ose raftet me paketë kredie ose raftet me linja kreditore (linjat që janë subjekt i miratimit të huadhënësit dhe jo linjat tradicionale të kredisë) ose informacion në lidhje me korporatat e moshuara me rezultate të përcaktuara paydex, ju lutem telefononi 1-888-444 4412-, ose ndërkombëtarisht në + 1-661-253-3303 dhe flisni me një nga specialistët tanë që do t'ju ndihmojnë me kënaqësi. Ju lutemi telefononi të hënën deri të premten në mes orëve të 7: 00 AM dhe 5: 00 PM Pacific Time.

KËTIJ ILUSTRIM ËSHTË PËR NJË SHEMBULL QËLLIMET NGA NJË KLIENTË VJETOR. REZULTATET JUAJ mund të ndryshojnë. NË KËTË SHEMBULL TË DYJA VETITË U REPORTEDLY SHITUAR NË NJË INVESTITOR PËR NJË FITIM NË NJË ÇMIM SHPËRNDANJË TË SHPEJTË NËNSHTUAR NGA ÇMIMI I LISTËS SË ORIGJINËS DHE NË NJË SHUMË NDRYSHIM NGA ÇMIMI I PROJEKTUAR MË PARË. NGA NJOHJA E JUAJ, NJË SHPREHJE E MADHE E SHPREHUR ËSHTË E PRITUR OSE ËSHTË REALIZUAR NGA INVESTITORI I QYTETUR I PRITSHËM.