Përfitimet e Wyoming LLC

Shërbimet e fillimit të biznesit dhe mbrojtjen e pasurisë personale.

Merrni inkorporuar

Përfitimet e Wyoming LLC

Përfitimet e Wyoming LLC

Pse doni një Wyoming LLC?

Keni diçka që njerëzit e tjerë duan të heqin nga ju. Dhe është më e lehtë ta largosh nga ju se sa është për ata të dalin dhe të fitojnë vetë.

Ndoshta ju jeni në industrinë e pasurive të patundshme, industria mjekësore, pronari i biznesit ose punonjësi. Ndoshta ju jepni mësime hipur mbi kalë ose shisni shtëpitë ose vendosni në shfaqje magjike në festat e ditëlindjes. Ndoshta ju jeni një teknik kompjuterik, sipërmarrës serial ose një projektues i brendshëm. Çfarëdo që të keni punuar shumë për të marrë, ka një avokat që ka nevojë për të ngrënë darkë në tryezën e tij, i cili dëshiron ta heqë atë nga ju.

Gjëja e fundit për të cilën shqetësoheni kur jeni duke punuar shumë për të jetuar është mbajtja e financave tuaja dhe mbrojtja e aseteve tuaja. Por ju duhet të përgatiteni për të ardhmen. Këtu formohet një LLC vjen. Fillimi i një LLC është një hap i rëndësishëm në ndërtimin dhe mirëmbajtjen e biznesit tuaj. Kur duke zgjedhur një shtet ju doni shteti më i mirë për LLC formimi, përgjigjja është e thjeshtë: Wyoming.

Wyoming Flamuri

Çfarë është një LLC?

Termi "LLC" nënkupton kompaninë me përgjegjësi të kufizuar. Në librin nga nolo, Anthony Mancuso shpjegon se LLC është një alternativë popullore për pesë modelet më tradicionale të biznesit. Këto modele përfshijnë një pronar të vetëm, një partneritet të përgjithshëm, një partneritet të kufizuar, një korporatë C (të rregullt), dhe një korporatë S.

Ndryshe nga strukturat e tjera të biznesit, LLC ka një përzierje të veçantë unike të atributeve ligjore dhe tatimore. Ky është modeli i parë i biznesit që lejon çdo pronar biznesi individual të arrijë dy gola shpejt dhe me efikasitet. Së pari, pronari gëzon trajtim tatimor "të kalojë". Së dyti, ai ose ajo merr mbrojtje të kufizuar personale. Trajtimi i taksave "Pass-through" është diçka që gëzojnë vetëm pronarët ose pronarët e një partneriteti, ndërsa mbrojtja e kufizuar e përgjegjësisë personale është diçka që zakonisht përfitojnë vetëm pronarët e korporatave.

Një LLC e një personi është krejtësisht e pranueshme. Ndërsa pronësia e grupit është gjithashtu një opsion, grupi duhet të mbetet relativisht i vogël. Grupet e mëdha të pronësisë mund të ballafaqohen me vështirësi në drejtim të komunikimit midis pronarëve dhe arritjes së një konsensusi të plotë. Një SHPK ndan financat brenda një LLC nga anëtarët që zotërojnë atë. Pra, pronarët nuk janë përgjegjës për borxhet që kompania siguron, as pretendimet që dikush bën kundër tij. Anëtarët mund të ndajnë fitimet dhe humbjet, megjithatë pronarët vendosin. Për më tepër, mund të ndani fitimet megjithatë anëtarët bien dakord ta bëjnë këtë. Ju nuk keni për të ndarë fitimet dhe humbjet bazuar vetëm në atë se sa nga SHPK-ja ka një anëtar. Anëtarët gjithashtu mund të kontribuojnë me para, pronën, shërbimet ose premtimin për të ofruar ndonjë nga këto në këmbim të interesave të kapitalit në SHPK.

Wyoming Mountain

Mënyra Wyoming LLC

Pasi të keni vendosur që formimi i një LLC është e drejtë për ju, duket si gjëja më logjike të bëni është të bazoni LLC në shtetin tuaj të origjinës. Atje ku po kryeni biznesin tuaj, apo jo? Por nëse nuk jetoni në Wyoming tashmë, mund të humbni disa përfitime të mëdha duke qëndruar në shtëpi. Ju keni opsione shumë më tepër sesa vetëm shtetin tuaj në shtëpi - por çfarë e bën Wyoming aq të madh?

Në një episod të Real Estate Investimi Lajme, si pjesë e Rrjetit të Pasurisë së Pasurisë, Kathy Fettke diskutoi tre shtetet më të njohura për LLCs: Nevada, Delaware, dhe Wyoming. Si shteti i parë për të lejuar formimin e SHPK-ve në 1977, Wyoming ka pasur një histori të gjatë me SHPK-të. Profesionistët ende e çmojnë atë sot për reputacionin e tij të privatësisë së lartë dhe shpenzimeve të ulëta. Në zgjedhjen e një LLC Wyoming vs Nevada, Anëtarët e Wyoming mund të gëzojnë siguri edhe më të madhe dhe anonimitet. Anëtarët dhe menaxherët e SHPK-së nuk duhet të zbulohen në nenet e organizimit. Plus, ekziston edhe mundësia e një "proxy jetës." Një proxy jetës lejon një anëtari LLC të shprehë zërin e tij ose saj përmes një personi tjetër që mban interesin e anëtarësimit në LLC.

Zgjedhja Wyoming për të formuar LLC tuaj është e madhe në portofolin tuaj shumë. Në një artikull për FX Street, Michael Atias krahason tarifat midis shteteve më të njohura për inkorporimin. Krahasimi gjen se me një Wyoming LLC kundër Delaware, Wyoming akuzon vetëm $ 100 për të formuar një LLC dhe $ 50 për të rinovuar, ndërsa Delaware akuzon $ 90 për të formuar dhe $ 300 ose më shumë për të rinovuar çdo vit. Nevada ka norma edhe më të këqija, duke e akuzuar $ 425 në tarifa shtetërore plus tarifa ligjore dhe tarifat e agjentëve të regjistruar për të formuar dhe $ 350 plus tarifat e agjentëve të regjistruar për t'u rinovuar. Kjo është një shtesë $ 250 ose më shumë çdo vit që mund të qëndrojë në xhepin tuaj!

mbrojtjen e aseteve

Wyoming LLC Mbrojtja e aseteve nga paditë

Një nga karakteristikat më të forta të Wyoming LLC është se si ajo të mbrojë pasuritë tuaja nga paditë. Para së gjithash, është një nga shtetet e vetme në vend që mbron pasuritë që mbajnë në një SHPK të vetme. Kjo është, le të themi që ju mbani një llogari bankare ose pasuri të patundshme në një SHPK në pothuajse çdo shtet tjetër. Dikush ju padit personalisht. Thuaj, ti e kthen dikë në makinën e tyre. Përplasja dëmton shoferin tjetër. Ata ju padisin për shumë më tepër se mbulimi juaj i sigurimeve. Në shumicën e shteteve, ju do të duhet të keni dy ose më shumë anëtarë në atë LLC para se t'ju mbrojë nga dikush që konfiskon pasuritë në SHPK. Me një Wyoming LLC, një LLC një person mbron asetet. Kjo është, edhe nëse ju jeni i vetmi anëtar që mbeten dispozitat për mbrojtjen e pasurisë.

Thoni se padia ndodh në anën tjetër të gardhit. Dikush rrëshqet dhe bie në një pjesë të pasurive të patundshme që ju mbani në një Wyoming LLC. SH.PK vepron si një pengesë, duke mbajtur padinë në kompani. Ajo mund të mbrojë pasuritë tuaja personale nga sekuestrimi. Pra, shtëpia juaj, makina juaj, juaji Llogari bankare janë të sigurta nga një padi kundër kompanisë. Vetëm asetet e kompanisë janë në rrezik. Rastësisht, ne kemi strategji të tjera të mbrojtjes së aseteve që mund të përdorim për pasuritë tuaja personale dhe të biznesit. Vetëm na jepni një telefonatë.

Wyoming LLC është një nga mjetet më efektive dhe me kosto efektive të mbrojtjes së aseteve në Shtetet e Bashkuara. Ka mjete shumë më të forta për mbrojtjen e pasurisë në det të hapur, siç janë trustet ndërkombëtare për mbrojtjen e pasurive dhe Nevis LLC në Karaibe. Por për mbrojtjen e aseteve të bazuara në SHBA, Wyoming LLC është një nga më të fuqishmet.

taksë

Sezoni tatimor

Drejtimi i një biznesi jo vetëm që merr shumë kohë dhe përpjekje - po merr gjithashtu shumë para. Përveç kostos ditore të ofrimit të produktit apo shërbimit tuaj, ju duhet të konsideroni edhe sezonin tatimor. Të jesh i papërgatitur ose i paarritshëm për të trajtuar sezonin e taksave mund të të çojë ju dhe kompaninë tuaj në telashe. Ju duhet të jeni në gjendje të mbani sa më shumë para që fitoni sa më shumë që është e mundur, dhe kjo është ajo ku përfitimet e Wyoming Tatimore LLC mund të ndihmojë.

Në një artikull për nolo, David M. Steingold përshkruan kërkesat e regjistrimit vjetor të LLC. Të gjitha LLC-të - Wyoming përfshirë - të kërkojë një taksë të licencës, por jo të gjitha SHPK-të marrin përfitimet tatimore shtetërore që bën Wyoming. Wyoming është një nga shtetet e pakta që nuk ka as një të ardhur personale dhe as një taksë mbi të ardhurat e korporatës. Me fjalë të tjera, kjo do të thotë se vijnë sezoni i taksave, absolutisht nuk ka taksa të ardhura shtetërore. Zero. Hiç.

Për shkak se nuk ka tatim të të ardhurave personale, SHPK-të e formuara në Wyoming zakonisht nuk duhet të paguajnë ndonjë taksë shtetërore mbi të ardhurat e fituara nga LLC. Tatimi i vetëm që Wyoming LLC-të i nënshtrohen është ajo taksë vjetore e licencës, e cila është shkalla më e ulët që ju do të gjeni në vend. Tarifa është ose $ 50 ose një përqindje e vogël e vlerës së aseteve tuaja të SHPK-ve në Wyoming.

E gjithë kjo do të thotë se do të keni shumë në llogarinë tuaj në fund të vitit - paratë që mund të shkojnë drejt drejtimit dhe rritjes së biznesit tuaj.

Shitja e Patundshmërive

Zgjedhja më e mirë për shitjen e pasurisë së patundshme

Nëse pasuria e patundshme është biznesi juaj, zgjedhja e shtetit të duhur për të inkorporuar brenda kompanisë tuaj është një konsideratë e rëndësishme. Blog për Mbrojtjen e Pasurive të Patundshme krahason shtetet e Wyoming, Delaware dhe Nevada për inkorporimin.

Nëse jeni duke planifikuar të rrokullisni pronat në çdo shtet, duke zgjedhur një Wyoming LLC për pasuri të patundshme mund të jetë zgjedhja juaj më e mirë. Nëse një biznes ka një kontakt të rregullt dhe të vazhdueshëm me një shtet, duhet të regjistrohet për të kryer atë biznes me shtetin në të cilin po ndodh biznesi. Kjo do të ishte rasti për pronat me qira, për shembull. Megjithatë, flipping vetitë është një dukuri e vetme. Ju mund të blini pronën në Wyoming LLC tuaj, flip atë, dhe pastaj shpërndajë LLC. Kjo nuk do të ishte zgjidhja më e mirë nëse keni ndërmend të shfletoni pronat e shumëfishta shtesë, pasi kjo mund të llogaritet si aktivitet i vazhdueshëm.

Nëse e keni përfshirë tashmë në një shtet tjetër, nuk është tepër vonë për t'u kaluar. Me ligjin Wyoming, ekziston një proces i vazhdueshëm ku shteti krijon një fiction ligjore që SHPK-ja gjithmonë është mbajtur në Wyoming. Data fillestare e inkorporimit mbetet e paprekur përmes këtij procesi, i cili ju lejon të vazhdoni të shijoni përfitimet e një krijimi me një histori të gjatë. Wyoming gjithashtu nuk kërkon një licencë të përgjithshme të biznesit dhe mbron anonimitetin e pronarëve të saj të LLC.

rregullat

Rregullat për të ndjekur

Pasi ta keni marrë vendimin këtë përfshirë në Wyoming në veprim të drejtë për ju, ju doni të bëni të sigurtë se është bërë e drejtë. Justia Ligji i SHBA parashtron gjithë fjalimin e Aktit të kompanisë me përgjegjësi të kufizuar Wyoming, i cili është mjaft lexuar. Meqenëse ndoshta nuk keni kohë për të lexuar gjithë gjë - keni një biznes për të drejtuar, mos harroni? - ne do t'ju ndihmojmë të kuptoni disa nga bazat e Ligjet Wyoming LLC.

SHPK është një njësi ekonomike e cila është e ndarë nga anëtarët e saj, e cila është ajo ku ajo siguron mbrojtje për anëtarët. Një ose më shumë persona mund ta formojnë atë. Ajo mund të veprojë për çdo qëllim të ligjshëm. Mund të përdoret biznesi për përfitim ose ta përdorë atë si një organizatë jofitimprurëse. Ajo ka një kohëzgjatje të përhershme. Kjo do të thotë se nuk ka një datë të skadimit nëse rinovimet mbahen të azhurnuara. Emri i regjistruar për SH.PK është i rezervuar për përdorim ekskluziv nga ajo LLC dhe të drejtat e saj mbrohen në këtë mënyrë.

Artikujt e organizimit detajojnë deklaratat fillestare që kërkohen për të formuar SHPK. Kjo duhet të jetë çiftëzohet me pëlqimin me shkrim për emërimin nga agjenti i regjistruar. SHPK konsiderohet e formuar kur neni i organizimit të hyjë në fuqi, përveç nëse vendoset një datë e vonuar. Një marrëveshje operative është e nevojshme për të ndihmuar në udhëheqjen e marrëdhënieve të biznesit brenda SHPK-së, dhe marrëveshja është e mbrojtur nga Akti i kompanisë Wyoming Limited Liability Company.

hapi tjeter

Marrja e hapit tjetër

Bota ka nevojë për atë që keni, por nuk duhet të jeni vetëm në udhëtimin tuaj të biznesit. Nëse dëshironi të jeni në gjendje të jepni produktin ose shërbimin tuaj për vitet që vijnë, bisedoni me një nga këshilltarët tanë financiarë sot. Ju mund të merrni Wyoming LLC tuaj krijuar sot në mënyrë që ju të mund të filloni të shijoni përfitimet e saj nesër. Me ndihmën tonë, do të jeni të mbrojtur dhe të përgatitur financiarisht për çdo gjë që vjen në rrugën tuaj.

Besoni konsulentët tanë me përvojë për të siguruar që ju jeni duke marrë vendimin e duhur për biznesin tuaj. Pastaj, mund të përqendroheni te ajo që është me të vërtetë e rëndësishme - ndryshimi që po bëni në botë.

Kërkoni informacion falas