Kapuloan Cook

Ladenan bisnis sareng up panyalindungan aset pribadi.

Ngadatangan Incorporated

Kapuloan Cook

Cook Islands Trust nyayogikeun pangayomanana dina panyayapan aset di sakumna dunya. Tempatna di kiduleun Hawaii, Kapuloan Cook parantos kabuktosan waktos sareng waktos deui pikeun gaduh dominan ngeunaan kapercayaan amanah kasus sejarah hukum. Saban pasualan anu ditantang, aset kliénna dijagi. Ieu conto. Saha anu anu pangkuatna bakal janten lawan sah? Seueur anu bakal nyarios Pamaréntah Amérika Serikat. Aya jumlahna aya dua instansi dimana Pamaréntah AS nyobian ngeureunkeun amanahna. Dina dua kasus éta, pamarentah kaleungitan sareng harta tetep salebeteun amanahna.

Penting pikeun dicatet yén urang henteu ngahaja netepkeun amanah panyalindungan aset pikeun ngajauhkeun aset jauh ti Pamaréntah AS. Janten urang ngan ukur nunjukkeun kanyataan pikeun ngagambarkeun kakuatan alat hukum ieu. Ku kituna, urang henteu ngaujikeun hiji-hiji kedah ngagunakeun kendaraan sapertos kitu.

Kumaha Dipercanten Kapercayaan Kepulauan Cook

Ieu kumaha fungsina leres Cook Islands Trust leres. Lawan hukum anjeun ngabéréskeun pangadilan anu nyauran ka anjeun, "Balikkeun artosana." Maka, koperatif anjeun nyerat serat ka para wali ngabéjaan yén anjeun paréntah diarahkeun wangsul dana. Anjeun nyimpen salinan surat sareng nomer pelacak sarta nunjukkeun hakim anjeun parantos patuh. Para wali, di sisi sanésna diperyogikeun pikeun nurut kana pitunjuk anu ditulis dina akta Cook Islands Trust. Éta mangrupikeun amanah perlindungan aset. Janten, urang nyelapkeun "durasi klausa" kana amanah. Klausa nyarios yén wali dilarang ngabebaskeun dana nalika ahli waris kapaksa dipilampah ku paréntah pangadilan.

Kituna wali, anu cicing di luar nagara anjeun sareng di luar pangadilan anjeun, moal didamel. Anjeun dilindungan tina cilaka sabab anjeun pinuh tuh kana paréntah hakim. Hartina, anjeun ngajak pamanah pikeun uih deui dana éta. Ku sabab, anjeun aya dina posisi dimana anjeun tos pinuh tuh kana paréntah hakim. Pamanah, henteu, anu mangrupikeun pertahanan sah anu sah.

Nganggo kapercayaan luar negeri kawilang mirip sareng anu boga usaha ngadegkeun perusahaan di Nevada atanapi Delaware. Anjeunna bakal ngalakukeun kitu kusabab hukum anu langkung luhur, tinimbang ngadegkeun perusahaan dina kaayaan anu sanés. Nyetél kapercayaan di Kepulauan Cook atanapi dina yurisdiksi anu sanés pikeun kauntungan tina hukum anu dipikaresep aranjeunna sami. Éta masalah milih yurisdiksi sareng hukum anu pangsaéna pikeun kaayaan anjeun.

Kumaha kuring terang abdi tiasa percanten ka wali Kapuloan Cook?

Mimiti, para wali teu kedah ngaléngkah dugi ka "hal-hal anu goréng" kajantenan. Kadua, parantos teu kantos parantos amanah anu nyandak dana klien. Ieu sawaréhna kusabab pamaréntah Kepulauan Cook kacida selektif pikeun anu aranjeunna ngijinkeun lisénsi amanah. Sumawona, aranjeunna ngajagi industri jasa finansial. Alat hukum ieu mangrupikeun sumber anu ageung pikeun daérah. Jadi, para wali dilisensikeun, rutin diaudit sareng dipantau. Katilu, perusahaan asuransi meungkeut para wali, jadi dana dina amanah anjeun dijamin. Leuwih ti éta, émut yén anjeun netepkeun alat hukum ieu pikeun ngajagi aset ngalawan tindakan hukum.

Janten, anjeun bakal langkung saé kasempetan 100% tina artos anjeun dibawa ku pengadilan? Atanapi anjeun langkung milih anu parantos amanah, anu parantos amanah, anu henteu kantos nyandak artos klien ngalaksanakeun naon anu anjeun parantos mayar aranjeunna: ngajagaan artos anjeun. Tambih Deui, kami ngagunakeun perusahaan kepercayaan anu umurna nuju ampir opat puluh taun.

Sateuacan "hal anu goréng" terjanten, anjeun anu narik senar. Anjeun dina kadali akun bank, jsb? Kami ngabentuk perusahaan tanggung jawab kawates luar pesisir (LLC), di Pulo Karibia tina Nevis sabab yurisdiksi ieu nyayogikeun panyalindungan aset LLC. Percaya ngagaduhan 100% tina LLC. Anjeun manajer LLC. Akun bank dilaksanakeun di LLC. Anjeun mangrupikeun tanda tangan dina akun bank.

Janten, pikeun ditingali, amanah gaduh perusahaan luar negeri LLC. Anjeun manajer di lepas pantai LLC. Anjeun ngajaga kontrol signatory tina akun bank.

Nalika "Parah Goréng" Lanten

Nalika "hal goréng" kajadian, para wali ngaléngkah ngajagi anjeun sareng ngagantikeun anjeun salaku manager LLC. Janten, nalika anjeun diarahkeun uih deui dana, para wali, anu tinggal di luar nagara sareng henteu kabeungkeut ku tungtutan pangadilan lokal anjeun, nangtung jagaeun rekening anjeun.

Ngalereskeun deui, pikeun kasalametan kauangan sareng perdamaian pikiran tina klien, ngan ukur wali anu biasana ngalaksanakeun amanat nyaéta nalika pangadilan bakal nyandak artos anjeun. Janten, sakumaha anu disebatkeun, langkung saé dipercayakeun dana anjeun ka alat sah anu ngajagi dana klien unggal waktos ti éta janten 100% yakin yén lawan hukum anjeun bakal kabur ku kabeungharan anu saé anjeun, sanés anjeun satuju ?

Sakali "hal anu goréng" jauh tina kadali kontrol, manajemén LLC, balik deui sareng anjeun dina posisi korsi supir sadayana bakal dana anjeun. Nalika anjeun di tengah-tengah kaayaan anu teu lila, wali anjeun tiasa mayar tagihan pikeun pihak anjeun. Aranjeunna tiasa neraskeun dana ka jalma anu ku anjeun percanten saha anu bakal ngurus anjeun, jsb, janten anjeun diurus finansial, tapi lawan anjeun henteu tiasa kéngingkeun artos anjeun. Hasilna nyaéta dana anu anjeun damel sareng anjeun damel sareng aman sareng aman.

Alat Perlindungan Aset Ultimate

Anjeun ngan ukur meunang hiji kasempetan di bumi ieu. Janten, ngaraosan panyalindungan anu kami ngobrolkeun didieu ngabutuhkeun tindakan dina bagian anjeun. Ngadegkeun amanah. Pasang dana anjeun ka jerona. Kami geus katingali seueur klien ngahatur nuhun ka kami pisan pikeun ngabantuan aranjeunna ngaraihkeun kauntungan tina pilihan ieu sareng ngajaga sadayana anu aranjeunna parantos didamel. Di sisi anu sanés, kami ogé ningali para klien kaleungitan sadayana ngaliwat analisis paralisis.

Aya sababaraha kelompok anu dipikaresep, sapertos anggota profesi hukum anu henteu dibayar upami aset anjeun dijagi, anu bakal nyobian anjeun teu netepkeun kapercayaan. Éta nyobian nyobian anjeun sareng nunjuk sababaraha kasus anu jarang pisan dimana hakim henteu nuturkeun hukum dimana ahli benefisiari amanah sapertos kieu. Naon anu bakal dissuaders nyarioskeun ka anjeun nyaéta carita sadayana. Dina kasus Anderson, contona, kapercayaan éta henteu leres. Pangacara anu nyetélkeun amanah ieu ngajantenkeun para nasabah boh ahli parantos dipercanten sareng palindungan amanah.

Ieu kalepatan salah dina pengacara kusabab nempatkeun ahli waris na dina posisi tambahan gaduh pangaruh pikeun ngarobih para wali sareng ahli waris. Hakim nyarios yén aranjeunna margi éta ahli waris ogé anu ngajagi anu nyiptakeun impossibilitas sorangan pikeun ngalakukeun. Warta anu saé pisan éta hal ieu mangrupikeun perjanjian anu luar biasa bahkan dina kasus anu dipercaya dipercanten, amanah tetep ngajagi aset klien.

Lawsuits mangrupikeun bagian tina kahirupan

Saban kebon kagungan bug sareng weeds. Janten, unggal kebon kedah dipendok. Henteu mikir janten naif. Nuju kebun nyokot tindakan. Ngajagaan artos anjeun teu bénten. Anjeun kedah nyandak tindakan pikeun ngajagaan kebon kauangan anjeun atanapi bug sah sareng gandum anu bakal dilaksanakeun. Pikeun ngajaga taman anu séhat, tindakan diperyogikeun.

Perlindungan anu paling kuat amanah nawiskeun amanat kanggo kas cair anu diayakeun dina akun bank internasional aman. Bank anu dianggo teu kedah ngagaduhan cabang anu pas dina nagara anjeun. Kalayan perumahan, pangadilan lokal tiasa ngangkut perumahan lokal. Janten, gaduh real estate di jeroeun LLC anu dipiboga ku amanah nyaéta henteu kunanaon. Tapi, nalika hal anu goréng naékkeun sirahna langkung saé langkung dipikaresep pikeun gancang ngajual harta tanah sareng ngamankeun dana di luar nagri ti éta kaleungitan sipat sadaya. Salaku alternatif, hiji jalma tiasa ngarekam anu sah pikeun ngaleungitkeun sipat sareng ngonci hasilna samodél dina akun amanah / LLC.

Urang Ngajak Profesional

Sacara rutin, urang nyetél amanah pikeun pengacara anu, waktosna, ngajual deui aranjeunna ka klien sorangan. Kami ogé ngajarkeun seminar panyalindungan aset ka anggota profési hukum. Salaku tambahan, urang nyetél loba amanah langsung pikeun klien urang. Perumahan rencana perencanaan ogé tiasa nambihan kana amanah; versi hukum ngeunaan, "Nalika kuring maot sadayana pikeun pasangan kuring sareng nalika urang duaan maot sadayana aya dina saham anu sami sareng barudak," salaku conto.

Waspada hiji panyadia ladénan di pasar anu taktik nya éta nyiptakeun struktur amanah ku nyalira unggal pilihan panangtayungan aset anu sanés, kalebet pilihan anu urang bahas. Anjeunna ngokolakeun amanah lokal anu lemah, anu henteu tahan di pengadilan, sareng ngaleungitkeun sagala pilihan anu nyalira. Teu perlu disebatkeun, anjeunna henteu nyarios seueur kasus kasus ngabuktikeun kakuatan kapercayaan di Kepulauan Cook. Anjeunna ngan ukur ngabahas sababaraha perkawis rogue dimana hakim henteu nuturkeun hukum sareng masihan lidah anu lidah ka padumukan amanah. Sumawona anjeunna nari-jeng kanyataan yén amanah ngajagaan dana klien unggal waktos.

Masalah guligah sareng pilihan anu anjeunna promosikeun nyaéta amanah lokalna tiasa ngaleungitkeun ibarat ngapung dina handapeun irung hakim lokal. Ku sabab kitu, kalayan kakuatan anu henteu rata dipaparkan sababaraha kali ku Kepulauan Cook, seuseueurna urang dina bidang perlindungan aset anu teu ngagaduhan motif ilahi sadayana satuju yén amanah anu dibahas di dieu nawiskeun, ku jauh, perlindungan aset neneng anu ayeuna.

Nyauran iraha waé, jam 24 per dinten, kanggo inpormasi langkung seueur ngeunaan nyetél Cook Islands Trust, a Nevis LLC sareng akun luar negeri pikeun ngalindungan barang anjeun.