Land Trust

Ladenan bisnis sareng up panyalindungan aset pribadi.

Ngadatangan Incorporated

Land Trust

Naon Land Trust?

Dataran tanah tanah mangrupikeun dokumen anu urang ciptakeun anu ngamungkinkeun anjeun nyepeng perumahan pribadi sahingga nami anjeun henteu muncul dina judul publik.

Hayu urang lebet karek mobil. Anjeun ngagaduhan $ 1 mil asuransi. Tapi anjeun pencét calo saham & anjeun mendakan $ 3 juta. Upami anjeun nyéwa bumi sareng harta investasi dina nami anjeun nyalira, pengacara anu ngagugat anjeun bakal gampil mendakan bumi sareng harta sanés dina catetan umum. Lamun anjeun ngagaduhan bumi, éta nunjukkeun sababaraha stabilitas finansial sareng pengacara bakal langkung dipikaresep pikeun ngajukeun gugatan.

Pengacara anu lawanna tiasa langsung nyandak sheriff di payuneun bumi anjeun, duka dina panto anjeun bari tuang tuang siang sareng masihan anjeun gugatan anjeun di payun sadaya tatangga anjeun. Nanging, nalika anjeun ngagaduhan bumi dina percantenan lahan, kapamilikan anjeun disumputkeun. Kapercayaan daratan anjeun henteu kedah diajukan dina rékaman umum. Éta ngajaga kapamilikan Anjeun pribadi. Taya anu terang saha anjeun gaduh bumi tapi anjeun.

Naon Amanat Land?

Percantenan tanah ngagaduhan opat komponén: Nomer 1 mangrupikeun padumukan. Éta mangrupikeun anjeun kusabab anjeun anu ngagaduhan anu nyiptakeun kapercayaan. Nomer 2 mangrupikeun wali. Kapercayaan ngawatesan pengendali Amanah di handapeun syarat-syarat amanah. Ieu tiasa janten teteh atanapi beuteung, babaturan dipercaya atanapi anggota kulawarga. Pikeun ningkatkeun privasi anjeun, leuwih hadé milih jalma tanpa ngaran tukang anjeun. Kabéh amanah kedah kamanah ku amanah tapi ku amanah sapertos kieu, amanah diktunjukkeun dina jarak kontrol aranjeunna. Nomer 3 nyaeta ahli waris. Éta mangrupikeun anu nampi sagala tunjangan amanah. Éta mangrupikeun (atanapi hiji atanapi langkung individu atanapi perusahaan anu anjeun rancang).

Ahli waris tiasa gaduh sadayana kendali. Ahli waris tiasa langsung nalika harta éta mésér sareng dijual. Salaku tambahan, ahli waris nyaéta hiji anu tiasa ngabiayaan deui harta atanapi tiasa ngirangan panghasilan sewa tina sipat investasi. Tungtungna, nomer 4 mangrupikeun korpus amanah. Korpus mangrupikeun ibukota atanapi poko (barang-barang nilai) dina amanah.

Kauntungan tina Land Trust

Hal hébat nyaéta kabéh pedah pajeg luhur tetep aya dina taktik. Kalayan amanah terstruktur leres, nalika anjeun ngajual bumi anjeun tetep pedah pajak. Upami anjeun parantos tinggal di bumi dua taun 5 taun ka tukang anjeun henteu kedah mayar pajeg pikeun kauntungan nalika anjeun ngical dugi ka $ 250,000 kauntungan pikeun jalma tunggal atanapi $ 500,000 pikeun pasangan anu nikah, nalika terstruktur leres.

Anu parantos kajantenan mangrupikeun privasi kapimilik.

Naon Anu Nyebutkeun Lender?

The Garn - St Germain Deposit Institutions Act of 1982 sacara khusus ngamungkinkeun hiji pikeun nempatkeun harta hiji kana jinis amanah anu urang dirujuk tanpa memicu fasal akibat-jual-jual. Éta artosna saurang anu tiasa mindahkeun harta gadai ka amanah darat tanpa gangguan ti bank. Ieu mangrupikeun salami peminjam tetep ahli waris, hartosna diwangun langkung ti lima unit kamanah, amanah tiasa dihapus sareng teu nyebarkeun hak pendudukan pikeun batur.

Garn-St Germain Deposit
Hukum Institusi of 1982

TITLE 12> BAB 13 § 1701j – 3

§ 1701j – 3. Pencegahan larangan terlarang pikeun dijual

(d) Pambébasan transfer khusus atanapi
pabekelan

Kalayan hormat pinjaman pinjaman harta
dijamin ku lien dina harta bumi padumukan anu ngandung kirang ti lima
unit tempat tinggal, kalebet lien saham anu disayogikeun ka unit tempat cicing di a
korporasi perumahan koperasi, atanapi di bumi anu didamel padumukan, a
tukang masihan teu tiasa ngaji pilihanna dumasar kana klausa jual-sateuacan na -

(8) péngkolan kana inter vivos percanten ka
anu peminjam nyaéta sareng tetep jadi ahli waris sareng anu henteu aya hubunganana sareng a
mindahkeun hak nguasaan di harta ieu; atanapi

(inter vivos trust = A trust didadarkeun dina jangka waktu padumukan. Padumukan nyaéta hiji anu ngagaduhan amanah anu diciptakeun. Jenis Land of trust nu mana anu dimaksudkeun deui mangrupikeun amanah antar vivos.)

Dimana Dimana Mangpaat Tapak Tanah?

Jalma nganggo amanah darat dina sadaya nagara 50. Sababaraha nagara statusna henteu ngajantenkeun rujukan khusus kana kapercayaan daratan tapi urang ngagunakeun éta di sadaya nagara. Sababaraha urang ngalahirkeun nyarios, "amanah darat teu disebut dina undang-undang nagara kuring, ku sabab henteu sah." Nya, dimana aya undang-undang anu nyebatkeun yén batur tiasa ngagem sapatu beureum? Baris dina sofa? Inuman tina jarami keriting? Henteu sadayana anu urang lakukeun dikodifikasi buku-buku hukum. Hukum umum, sabalikna tina hukum statutory, nyaéta kumaha hukum sareng prakték umum anu langkung parantos diinterpretasi sareng biasa katampi salami sababaraha taun. Kapercayaan mangrupikeun bagian tina hukum umum anu sacara umum ditarima salami abad kecuali aya hukum statutory ngalawan aranjeunna. Teu aya undang-undang, tina tulisan ieu, di 50 Amérika Serikat nyatakeun anu ngajalankeun sabalikna tina amanah darat.

Perceritaan Hukum Perumahan

Salah sahiji klien urang ngagaduhan tatangga anu leumpang di buruan hareup salah sahiji imahna. Anjeunna ngejat ankle anjeunna, ngalaman getih getih sareng maot. Aranjeunna dihukum pikeun sagala anu aranjeunna ngagaduhan jalan langkung seueur tina naon asuransi na tiasa nutupan. Upami aranjeunna parantos ngalaksanakeun hiji hal anu gaduh harta di tempat amanah panginten anu moal bakal kajantenan. Henteu yén amanahna ngaleungitkeun tanggung jawab. Nya éta, cara urang ngajantenkeun tanah anjeun, teu aya anu peryogi terang anjeun gaduh minat kana amanat-harta tapi KAJIN. Janten, misteri nyaéta pikeun saha pengacara anu nuntut. Aranjeunna kedah nyéépkeun seueur artos upami terang upami éta cocog pikeun anjeun.

Salah sahiji associates di kantor kami mésér harta panghasilan kahijina di nagara Washington. Éta mangrupikeun wangunan apartemen 6- unit apartemen. Anjeunna nyéwa kontraktor pikeun ngalereskeunana. Tapi con-traktor tétéla janten seniman con. Anjeunna ngagaduhan dina perang hukum anu lumangsung 4 taun sareng ngarobih anjeunna $ 157,000. Upami anjeunna ngan ukur ngalaksanakeun hiji hal anu gaduh hartosna di tempat amanah, tibatan namina nyalira. anu sigana mah moal kajantenan. Tapi sabalikna, para lawan ningali yén anjeunna gaduh bumi sareng properti investasi, ku kituna aranjeunna mutuskeun pikeun nuntut.

Janten, percantenan tanah anjeun milik anjeun tiasa masihan privasi pikeun ngalindungan anjeun tina kaleungitan bumi anjeun, mobil, akun bank sareng gaduh 25% tina panghasilan masa depan anjeun dihiasi pikeun taun 20 salajengna. Sakali deui, waé, nyalira, sanés mangrupikeun alat panyalindungan aset. Éta tujuan pikeun nyageurkeun perumahan anjeun tina prying panon. Tinimbang nyekel judul real estate anjeun dina nami anjeun sadayana tingali, hal éta nyayogikeun halangan antara anjeun sareng jalma anu teu ngagaduhan pikiran anu pangsaéna. Ku kituna, éta tiasa ngirangan kasempetan yén gugatan bakal File ngalawan anjeun.

Naon Anu Kuring Kudu Dilaksanakeun?

Telepon Pausahaan Dipasangkeun nyarios sareng wawakil. Saatos anjeun mesen, kami bakal email ka angkatan tanah amanah anjeun. Anjeun bakal ngarengsekeun angket sareng mulang ku faks. Dokumén anjeun bakal disusun. Perbuatan amanah, kinten-kinten halaman 12 bakal dilakukeun. Anjeun nyimpen dina file kabinét anjeun di bumi atanapi dina kotak deposit anu aman. Surat hibah, mindahkeun harta anjeun tina nami anjeun kana amanah anjeun ogé bakal disiapkeun. Dokumén ieu kacatet di kantor perékam kabupaten di kabupaten anu tempatna perenahna. Tugas dokumén kapentingan anu mangpaat, anu mindahkeun kapentingan mangpaat dina harta anjeun ka perusahaan, jalmi atanapi amanah hirup ogé bakal kalebet upami anjeun milih pilihan gratis ieu.